HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 18609 užívateľov

Hry > UFO: Afterlight > hodnotenie


UFO: Afterlight
74%

Moje hodnotenie - UFO: Afterlight





Recenzie - UFO: Afterlight

Mise jsou místy stereotypní, grafika není úplně špičková. Ale přesto mne tahle hra dokázala pohltit, vtáhnout do atmosféry, a v lecčems dala i zavzpomínat na legendu herního průmyslu, sérii X-Com. Třetí díl české série je přístupnější, zábavnější, ale přitom zároveň svým způsobem promyšlenější a výpravnější. Velkou pochvalu kromě jiného určitě zaslouží propracovaný vývoj obyvatel stanice, příjemný je i relativně slušný příběh, alespoň na poměry podobných strategií. Osobně Afterlight doporučuji, i když jedním dechem dodávám, že nejde o hru pro každého.
UFO: Afterlight je jednoznačne najlepšou hrou z „After“ série a práve preto zamrzí, že titul s takým veľkým potenciálom je strhávaný dolu technickými závadami a bugmi. Je to rozhodne atraktívna taktická hra, so skvelým užívateľským rozhraním a atmosférou, ktorú nemôžem inak, len odporúčať, ale s upozornením, že k dokonalosti má ešte dosť ďaleko.


Užívateľské hodnotenia - UFO: Afterlight

-: bugy a padanie hry, veľkosť minimapy, postupný stereotyp a nuda, občas kamera a umelá inteligencia, niektoré misie
+: grafika, hudba, príbeh, atmosféra, zábava, nepriatelia, herná doba, efekty, základňa, RPG prvky, výskum, personál
Verdikt: Ľudstvo prišlo o svoju domovskú planétu, no útočisko našlo na planéte Mars. Východiskovým bodom je základňa, v ktorej prebieha výskum nových technológií a tréning jednotiek, čo významne ovplyvňuje boj s ostatnými frakciami. Boju sa dá vyhnúť pomocou diplomacie, ktorá je významným prvkom hry. Predmetom boja sú suroviny a artefakty, ktoré majú dopad na rozloženie mocenských síl. Výskum je dôležité nepodceniť a dôkladne si premyslieť do čoho sa pustiť. Nesprávna voľba môže so sebou priniesť stratu jednotiek v boji, ktorý prebieha prostredníctvom ťahov. Zástupcovia ľudstva sa musia popasovať s rôznymi nepriateľmi a taktiež s prírodnými živlami. Dôraz sa kladie na skúsenosti jednotiek, zaobchádzanie so zbraňami a taktiež rôznorodosť zranení. Členmi jednotiek môžu byť roboti a aj zástupcovia mimozemských rás. Celkovo to znie skvele, no hra trpí viacerými nedostatkami a negatívami. Umelá inteligencia občas robí závažné kiksy a aj kamera. Prítomné sú bugy, no náplň kampane postupne upadá do stereotypu, pre ktorý je problém dohrať hru samotnú. Napriek tomu je UFO: Afterlight celkom slušným herným počinom pre milovníkov daného herného žánru alebo tematiky UFO.

+1 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |