HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 16162 užívateľov

Hry > Numen: Contest of Heroes > hodnotenie


Numen: Contest of Heroes
67%

Moje hodnotenie - Numen: Contest of Heroes





Recenzie - Numen: Contest of Heroes

Numen je slušná hra a netvrdím to len preto, že sa urodila v českej záhradke. Ponúka neošúchané prvky, ktoré konzumenti RPG s radosťou privítajú. Ale bolo by čo zlepšovať. Keby tvorcovia doladili a dotiahli jednotlivé zložky, zrodila by sa veľká vec. V aktuálnej podobe sa nám ale dostáva do rúk „iba“ mierne nadpriemerná RPG s viacerými pozoruhodnými súčasťami. Nezavrhnite ju pri letmom pohľade. Za niečo málo nad 20 EUR sa vám ponúka príjemná hra, ktorá má svoj osobitý štýl, hoci nie je bez chýb.


Užívateľské hodnotenia - Numen: Contest of Heroes

tak celkove hodnotenie je z mojho pohľadu postačujúce, v hre si môžete vybrať či chcete hrať za chlapca/dievča následne spĺňate rôzne questy, bojujete s príšerami, zbierate veci do inventára, pri odpočinku si vyberáte medzi dňom a nocou, má to nejaké bugy a ako aj kolega písal že je tam quest ktorý je nesplniteľný, tak áno je to pravda, ale je to preto že hráte nelegálnu teda pirátsku kópiu hry... toť v skratke :-)

0 Dobré Zlé
slusna hra za priaznivu cenu pekny dej, vie uputat, postava sa zaujimavo rozvija a dostava schopnosti podla toho ktorho boha uznava. neviem ci to je v grecku ale su to grecky bohovja a v tejto hre zidovskeho, moslimskeho ani ineho boha nenajdete co hodnotim kladne:D strelba z luku nejake cary a klasika mec sekera brnenie su neodelitelnou sucastou. hej a este jedna skvela vec:D:D:D je to akym sposobm vymysleli ochranu pred kopirovanim. premenia vas na pavuka ale naspat uz nie. bosorka povie ze ste pirat a tak ostanete stat v rozohratej hre:D:D

0 Dobré Zlé
podobne jak titan quest respektive take iste :D je tu velmi malo veci cim sa lisia ked poznate titan quest viete usudit ci to je dobra hra alebo nie :))) men sa paci je to RPG s vela moznostami takze super hra ;)

0 Dobré Zlé
-: zasekávanie sa o prekážky, bugy, aréna (neviditeľný diváci jasajú), neprirodzené striedanie dňa a noci, viacero nedotiahnutých vecí, bez Atén, UI
+: grafika, nové prvky, soundtrack, príjemné lokácie, vývoj postavy v troch triedach podľa spôsobu riešenia quiestov v detstve, žiadna nuda, cena, HW nenáročnosť, efekty, zábava, hracia doba
Verdikt: Autori si zaslúžia jednoznačne pochvalu. Numen je slušné RPG, hoci niektoré jeho aspekty nie sú dotiahnuté do konca, aj tak sa jedná vcelku o vydarenú hru. Atmosféru, ale dokážu pokaziť viaceré bugy a nedokončené prvky hry, ale celkový dojem z hry napráva grafika, prekrásne slnečné lokácie, efekty, originálne prvky a HW nenáročnosť. Ku kladom hry patrí taktiež jej cena, ktorá sa pohybuje okolo 7€. Celkovo, ale ak by autori počkali s vydaním hry a popracovali na odstránení už spomenutých nedostatkov, ktoré degradujú hru, konečné hodnotenie by bolo určite vyššie.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
40%akto
Celkom zabavna a slusne spracovana hra so zopar originalnymi prvkami, ale kym nedoriesia bugy v hre, ktore znemoznuju hru hrat (chyba v hlavnom queste) tak jej viac v hodnoteni nemozem dat, pretoze hack&slash RPG, ktore dohrate po mozno hodine, nie kvoli jej dlzkei, ale pretoze sa neda prejst, fakt jej hodnotenie znizuje velmi dole (inak by som dal mozno 75%).

-1 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |