HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 34856 užívateľov

Hry > Stranglehold > hodnotenie


Stranglehold
73%

Moje hodnotenie - Stranglehold





Recenzie - Stranglehold

Špeciálne kvôli recenzii som si po dlhšom čase znova pozrel Hard Boiled. Nepomohlo to. Stranglehold sa síce svojou atmosférou približuje filmovej „klasike“, viacero iných faktorov ho však z pozície nádejnej akčnej pecky odsúva skôr medzi mierne nadpriemerné tituly. Môže za to fádny dizajn levelov, občasné záseky v striktne lineárnych misiiách a celková prázdnosť hry. Samozrejme, nikto od Johna Woo neočakával drámu s podrobným vykresľovaním psychických stavov jednotlivých postáv, lenže bezmyšlienkovité strieľanie prestane po chvíli baviť a nebyť výbornej fyziky, interakcie s okolím a niekoľkých špeciálnych pohybov, väčšina hráčov by Stranglehold pravdepodobne vypla už po prvých leveloch. Woo sa vo svojom debute neodprezentoval celkom zle, my však dúfame, že jeho prípadný druhý pokus (snáď bude nasledovať už čoskoro) dopadne ešte o čosi lepšie.


Užívateľské hodnotenia - Stranglehold

Hra Strangleholg je podľa mňa skvelá fps akcia ktorá preverí vaše herné schopnosti akými sú orientácia v priestore , presnosť a pohotovosť reagovať v situáciách kedy ste obklúčený nepriateľmi , máte malý život a najbližšia zbraň je od vás niekoľko metrov. Našťastie môžete využiť spomalenie času alebo niektorú s vaších štyroch schopností pričom jednou z nich je dopĺňanie zdravia.To si môžete v hre doplniť aj lekárničkami avšak potrebné sú neraz obe možnosti.Hra má úžasné animované sekvencie pri ktorých bol kladený dôraz na mimiku postáv s ktorou korešponduje priam excelentný dabing. Príbeh nie je hlavným pilierom hry ale stačí aby hráča nútil ísť dopredu a motivoval ho k prejdeniu. Jej náplňou je zbesilá akcia kedy môžete naplno využívať okolité prostredie pričom vo vašom okolí počujete šum striel a vydíte naokolo trosky a črepy s okolitých objektov. Zničiteľnosť je takmer stopercentná a žiaden váš úkryt vás nadlho neochráni. Bossov je v hre hneď niekoľko ale väčšina vás poriadne potrápi a pripraví vám krúšne chvíle. Hra stranglehold je určená všetkým ktorý potrebujú vypnúť a užívať si skvelú , bezchybnú a zábavnú akciu akou táto hra je. Podla mňa je špičkou v tomto žánri z hladiska hrateľnosti aj grafiky a preto jej dávam 90%

+1 Dobré Zlé
Je to dobra strielacka, pekna grafika, spomalenie casu, no po case stereotyp ..... ale rozhodne pobavit sa pritom da !

0 Dobré Zlé
skvélá strielačka je o krok vpred než max payne a je to vínkajúca hra a zbraný mohlo byt viac

+ grafika
+ soundtrack
+ tequila time :D
+ vešanie na lustre atd...

- malo zbrany

doporučujem

0 Dobré Zlé
Už dlhšiu dobu som mal túto hru doma ale nejak som na nu nemal čas.Po dlhej dobe som si chcel zahrat nejakú akciu a tak som si naištaloval toto.Nesklamalo ma to.Hra disponuje skvelou akciou a maximálnou deštrukciou.Hra má taktiež na rok výroby fantastickú grafiku.Bohužial hru som zmákol aj na Tažkej obtiažnosti za 10 hodín.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Úžasná akčná hra pripomínajúca Max Payne, ale je oveľa oveľa akčnejšia a zábavnejšia. Pri hraní musíte byť pohotový a rýchlo reagovať. Z nepríjemných situácii vám pomôžu vaše rýchle pohyby či schopnosti, ktoré ovládate. Výborná je aj deštrukcia prostredia a preto musíte utekať z jedného krytu do druhého. Príbeh je veľmi chytľavý a udrží si vás od začiatku po koniec. Bossov je tu dosť a niektorí vám dajú poriadne zabrať. Ešte musím spomenúť, že hrdinu za ktorého hráte stvárnil herec Chow Yun-Fat, známy najmä z filmu Nepriestrelný mních.
Úžas, oba palce hore. Ak chcete poriadnu akčnú rezbu tak toto je ono!

0 Dobré Zlé









| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |