HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 56954 užívateľov

Hry > The Sims 2: Pets > hodnotenie


The Sims 2: Pets
78%

Moje hodnotenie - The Sims 2: Pets





Recenzie - The Sims 2: Pets

Série povedených rozšíření pro The Sims 2 pokračuje. Mazlíčci do každodenního života simů vnášejí svěží vítr. Převážnou většinu novinek si užijete přímo v pohodlí svého domu, bez nutnosti neustálých cest do specializovaných čtvrtí, což hře rozhodně prospívá. Virtuální život se zvířátky dostává zcela nový rozměr, který je navíc umocněn jejich brilantním technickým zpracováním. Jen škoda poměrně, že tu není více „nemazlíčkovských“ novinek.
Či už ide o PC, PS2 alebo handheldovu verziu, v každej si nájdete to, čo sa od The Sims 2: Pets očakávalo. Zverina. Bez alergie, zápachu, s možnostou kedykoľvek uložiť, vypnúť... a vyvenčiť o týždeň. Nenahradí to upchaný vysávač plný chlpov, ani roztrhaný herný časopis, ale kto môže Sims + má rád zvieratá (aj živé, okrem tých v chladničke), nemá čo stratiť. V inom prípade by ste až sem neprekúsali a nezaslintali si tak strašne klávesnicu. Fuj to!


Užívateľské hodnotenia - The Sims 2: Pets

Hra je dobra ale nepaci sa mi že dopredu nevyskočí niaka bublinka a nenapíše napríklad o mačke ze sa nedá kupat.Aj o inych veciach.

+2 Dobré Zlé
79%juri
je to dobra hra a pacia sa mi vlkodlaci az na to ze tam neni nove oblecenie a ani novi uces inac fajn hra.

+1 Dobré Zlé
Je to to pravé, nové možnosti, ktoré menia celú hru. Neskutočne veľa predmetov, oblečenia a druhov zvierat, nové možnosti...Hra je síce o obrovský kus náročnejšia a preplnenejšia, ale zábava je tu mimoriadna.

+1 Dobré Zlé
Úprimne sklamali ma, tá hra je už potom taká že sa nestíhate starať ani sami o seba. Nápad a z časti spracovanie dobré, no je toho veľa...

0 Dobré Zlé
Zvieratá sú veľmi neinteligentné, zavadzajú a majú dosť trápne správanie. Nedá sa ich tak dobre vytvárať, ťažko sa ovládajú pomocou simov a majú dostupný len nekvalitný obsah...

0 Dobré Zlé
Nakoniec tu máme aj našich oblúbených domácih miláčikov aj v tejto dokonalej hre plnej očakávaní. Podľa niektorých "nuda" ale podla mňa patrí tento datastik ku najlepším. Lenže to ma sklamalo, že tam nejsú aj farmárske zvieráta ( prasa, krava, sliepky a kone) ale človek sa musí aj s týmto uskromňiť.

0 Dobré Zlé
Je to super hra! Su tam psy, macky, papagaje, skrecky!


0 Dobré Zlé
Trailer vás určite veľmi zaujime ale není to nič pre chalanov tých to prestane baviť rýchlejšie ako baby no to podľa mňa není mínus. Mínus je že tam chýba veľa vecí čo z trailera vidíte. Podľa mňa bude Sims 3 Pets oveľa lepšie aj keď som to nehral. No zvieratká nesklamali a udržali hru nad vodou. Aj keď tam ešte stále chýba kopec nedorobených vecí čo v Simse 3 je. Ale stále tam chýba veľa zvieratiek ktoré môžete chovať no takže začnime s hodnotením:

Plusy:
+Dobrá grafika
+Zvieratká

Mínusy:
-Kopec nedorobených veí

Známka: 3+
Doporučenie: Najprv dobre zvážte kúpu


0 Dobré Zlé
To je čo !! Je to zázrak medzi zázrakmi, proste to čo som si prial. Keby to malo pár plemien viac, bolo by to menej náročné o starostlivosť a bolo by to viac ovplyvniteľné a zároveň reálne, tak by som dal 75%. Trocha horšia grafika...

0 Dobré Zlé
The Sims 2 Pets je moja najlepšia hra!!
Milujem Psy a Mačky!
Psa som si urobila takeho ako mame mi a macku tiez ako mame.
Tie The Sims co boli dávno boli škaredé (Podľa mňa).

0 Dobré Zlé
-: bugy (zamrznuté predmety), nedostatky
+: zvieratká, humor, nové predmety, tvorba zvieratka, zábava, hracia doba, roztomilosť, cvičenie a výchova zvierat
Verdikt: Datadisk ako sa patrí. Kto ho ešte nemá, prichádza o veľkú dávku zábavy. Pre milovníkov zvierat povinnosť.

-1 Dobré Zlé
Je to určite podarený dodatok so skvelým nápadom, trocha menej vecí, málo psov a jednoznačne chýbajúce vylepšenie grafiky. Trocha náročné na starostlivosť.

-3 Dobré Zlé

100%JoZQo


100%msior2

100%misor

100%simak


100%misor2


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |