HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 18631 užívateľov

Hry > Fallout 3 > hodnotenie


Fallout 3
90%

Moje hodnotenie - Fallout 3





Recenzie - Fallout 3

Výborná atmosféra, dobře použitá většina herních principů ze starých Falloutů (hlavně chytlavý vývoj postavy), vlastní dům, výroba předmětů, otevřený svět, nelineární hraní, zajímavé questy, parádní grafika... Tohle a mnoho dalšího staví trojku legendární série mezi nejpovedenější hry roku. Osobně mne ale příliš nechytly boje a občas otrávily drobné nedostatky, jako třeba příliš rychlé opotřebování výstroje. Celkově jde ale o špičkovou hru (nejen) pro všechny fandy RPG.
Fúj, ozývali sa hlasy skostnatených zatrpknutých fanúšikov pôvodného izometrického pohľadu. Fúj, ozývali sa hlasy neprajníkov Bethesdy a ich 3D enginu. Fúj, kričali maloverci a odporcovia casual RPG. Hanba a škandál, zalamovali rukami zástancovia ťahového štýlu pri pohľade na túto FPS strieľačku. Väčšina hlasov však utíchla tak, ako v schizofrenikovi jeho ostatné osobnosti po užití liekov. Hrajú sa. Pretože Fallout, Fallout sa nikdy nezmení.


Užívateľské hodnotenia - Fallout 3

vynikajuca hra po vsetkych strankach ci uz pribeh grafika atd. osobne si myslim ze fallout 3 bola najlepsia hra za rok 2008 ;-)

+26 Dobré Zlé
skvely pribeh, dobra grafika. hlavna linia deju by mohla byt dlhsia ale inac parada. uz sa tesim na pokracovania

+10 Dobré Zlé
Absolutne perfektna hra....bal som sa ze Bethesda tento koncept sprzdi ale ukazali ze uz vedia ako robit PC hry...klobuk dole...neuveritelna grafika azaujimavy pribeh plus questy...engine je dobre optimalizovany (rozbehal som na 1,8GHz Athlone XP, 1Gb RAM, Ati Radeon X1650XT(512DDR2))...je to pecka..ODPORUCAM

+9 Dobré Zlé
Zaujímavá hra..A to aj pre toho kto nehral predchadzajuce diely...Oplati sa zahrat.Lenze ci vas to chyti je len na vas

+8 Dobré Zlé
Je to jedna z najlepsich akcnych RPG co som hral...
Hra ma perfektnu grafiku a dej a velky arzenal zbrani.
Najviac ma potesilo zastavovanie casu a vybratie si kde chces zasiahnu svojho protivnyka.
Proste je to good hra.

+8 Dobré Zlé
Osobne si mylim ze najocakavanejsia RPG roku 2008 Fallout 3 je po vsetkych strankach vyborna. Ci uz ide o grafiku alebo pribeh. Rozkodne stoji za kupu.

+7 Dobré Zlé
hratelnost 95%
pribeh 98%

grafika je tam na 80%
no cize je to super hra podla mna hra roku ale jedna obrovska chyba ze po dokonceni main misii nemozem pokracovat vo vedlajsich

+6 Dobré Zlé
100%Altair
Velmi dobra hra s dobrou grafikou a vsetkym co k tomu patri. Od zaciatku ste vtiahnuty do uzasneho deja. Niekedy neviete kde ste ale to nevadi. Super na tom je ze si mozete vytvorit vlastnu postavu. Mate pohlad z prvej aj tretej osoby....FALL OUT 3 si zasluzi 100%.Ja vam tuto hru odporucam...Tato hra sa urcite zapise do dejin...:)

+6 Dobré Zlé
Veľmi zaujímavá hra, veľmi však cítiť, že to robila Bethesda - ale nijako nesklamala. Pekné riešenie rádio-hudby počas hry a veľmi zaujímavá deľba skúsenostných bodov, sem tam aj bonusy v podobe injekcií a charitatívnych skutkov. Čo chem vytknúť je krátka príbehová línia, monotónne spracovanie lokácií v metrách a okolí, málo prekvapivých momentov v priebehu hry a nemožnost cestovať nejakým dopr. prostriedkom.

+6 Dobré Zlé
Hra si tolko percent zasluzi. Je vinikajuca , prepracovana , grafika celkom ujde , svet je "nadherny" a celkom velky . Ale je tam chybicka ze cestovanie z miesta na miesto trva dost dlho i ked sa to da spravit ze skok na mape ale mohly tam byt dake vozidla . Inak perfektna hra .

+6 Dobré Zlé
hra so slusnou grafikou,skvelim pribehom,moznostami.......... az na spracovanie pohladu d 3. osoby

+6 Dobré Zlé
Tak pri tejto hre som presedel minimalne par tyzdnov, proste chyti si vas a nepusti az do konca, vedlajsie questy tak dobre ako hlavne, pekne skripty, grafika, hudba (Oldies :P), AI na vysokej urovni, vynikajuce prvky RPG, zaradujem ju medzi naj RPG co zatial vysli. Pre mna to bolo ako hrat TES 4: Oblivion a S.T.A.L.K.E.R.a ale 5x lepsie. Stoji za kupu

+6 Dobré Zlé
To najlepšie čo som mal kedy na hardisku. Sloboda, príbeh atmosféra tato hra je jedna s tých MUST HAVE

+Pribeh
+Liam Nielson {dabingy}
+Rozsiahlost
+Nelinearnost
+A.I.
+mnozstvo kvalitnych datasiskov
+spickova prepracovanost velkej pustiny
+ovlivnujete priebeh hry
+niekolko zaverov
+vyborna grafika hlavne v pustine
+rozny nepriatelia
+dialogy

-ruiny D.C. nie su najlepsie urobene


+6 Dobré Zlé
Hra so silným príbehom, ale má aj nejaké malé nedostatky (pohyb, spôsob boja), ale za ten dej sa to oplatí zahrať!

+5 Dobré Zlé
pri hodnoteni ma ovplivnil post-apokalyptický dej, je to velice silna myšlienka.engin ma velice široky zaber čo sa tyka HW naročnosti a detailov.je to hra pre vela hračov

+4 Dobré Zlé
98%viki
je to niekedy troska nuda ale neda sa od toho tak lahko odtrhnut :D
grafika je pekna a velmi sa mi paci ten príbeh :) je to supa !! :)

+4 Dobré Zlé
Da sa, cakal som nieco viac nieco ma aj prekvapilo. Zrovnavam to stale s oblivionom lebo ta podoba v hratelnosti sa zapriet neda. Nieco ma potesilo (ako absencia nutneho skillovania danych schpnosti pri postupe na dalsi level ale len zakladne XP. Alebo zla karma dobra karma). Sklamala ma trochu neprehladnost celkova v tej hre, hracom (ako som aj ja) ktory niesu maniaci do takychto hier to velmi nepojde aj ked sa to naucit da. Preco 90% ? Uzasna grafika, dobre dialogy, vynikajuca hlavna linia pribehu, a hlavne co na tejto hre milujem neskutocne uveritelny svet zniceny jadrovymi zbranami a zivot ludi v tomto "raji". Celkovo je to super zabava na dost dlhu dobu. 90%

+4 Dobré Zlé
Protože sem opravdu mega velkej fanoušek těchto her co mají otevřeny svět atd: tak ji zaručeně dávam 100% je to takovej simulator života v post-apokalyptickým světě

plusy:
+Otevřený svět
+Tuna zbraní
+Atmosfera
+Grafika
+Obchodovaní
+questy
+příběh
+Pip-boy
+Nepřátele,Postavy
+Délka hry plus další hodiny prohledávaním herní mapy

Mínusy:
-Menší bugy
-Trošku divné běhaní



+2 Dobré Zlé
Sa najskôr priznám že som nikdy nehral predchádzajúce diely aby sa zasa netvorila nejakej hyene pena okolo papule. Hodnotím to na 90 a myslím že to nemá význam nejako ďalej rozkecávať. Fallout 3 je proste enormne vyspelý a vycibrený kúsok. Naozaj klobúk dole pred Bethesda studios. Ak toto teraz čítaš a nevieš čo ma na tom tak mohlo zaujať tak vedz že okrem hromady ostatných elementov je to najmä atmosféra.

+2 Dobré Zlé
RPG ktoré stojí za vyskúšanie . Príbeh je super plný zvratov , veľmi sa mi páčil začiatok keď som si vytváral postavu . Najsilnejšie stránky hry sú : voľný svet , veľké množstvo zbrani a zbroji , zábavné a dlhé úlohy . Na druhu stranu ma zarazila krátkosť hlavného príbehu ale to vynahrádza obrovské množstvo vedľajších úloh , miestami umelá inteligencia pokulháva . Dávam pekných 90% ;) .

+2 Dobré Zlé
Rok 2277. Hrozivo pravdepodobná budúcnosť. Prežívame následky civilizácie – choroby, po ktorej ostali ruiny, otrávená voda, radiácia, dôsledky genetických experimentov na ľuďoch a ľudské stáda v znesiteľnejších počtoch. Niektoré misie sú nezmyselné, ale nie sú zadarmo, tak prečo si nezastrieľať, veď mojej pankáčke chutia olovené mŕtvoly (perk Kanibal), ale nepohrdne ani odseknutými údmi (nude mod). Ideálna hrateľnosť; skvelá postapokalyptická ambient hudba; perfektný príbeh, na námet ktorého by sa dala kľudne napísať hrubá kniha; Přítel zvířat (perk); bojovník Žeryk (raz jednému normálne nohu odtrhol); absencia respawnu predmetov, čo umožňuje odložiť si zbraň, muníciu a čokoľvek hoc aj v kapse mŕtveho dieťaťa a tá vec tam bude aj o x hodín; pekné pankáčky (škoda že ich môžem vyzliecť až keď sú mŕtve – sex mod mi nefičí). Fallout je jediná hra, pri ktorej som zabil aspoň 200 hodín. Raz sa za to budem nenávidieť.

+1 Dobré Zlé
100%Markey
Toto je pecka.
Je to moja oblubena hra v ktorej si mozete robit co chcete. Je to vo svete po atomovej vojne takze vsetko je oziarene a je tam radiacia, vela mutantov (priser) ale to niesu jediny co vam budu robit problemy. Su tam aj zlodeji (najazdnici) ktory okradaju kazdeho koho stretnu a potom si z neho urobia suvenir :D
Mozete tam chodit po mestach kde si vyberiete ulohy a potom ich splnite, kupite si lepsie zbrane, jedlo a lekarne, daju sa kupovat aj brnenia ale to nema kazdy obchod.
Pribehovo je hra tak stredne dlha, ale ak plnite aj dobrovolne ulohy tak vam to moze trvat tyzdne aj mesiace. Ja to uz hram velmi dlhu dobu a stale ma to bavi, da sa ktomu dokupit aj rozne DLC (datadisky) kde mate dalsie nove mapy, ulohy ale aj zbrane alebo nove postavy. Je to aj v Cestine ale nie vsetko je dobre prelozene tak sa oplati aj pocuvat co tie postavy hovoria.
Poznam jednu super stranku o tejto hre chodte na www.Fallout.wbl.sk ;)

+1 Dobré Zlé
Hra sa líšy, od minulom Falloute tak že je z 3D pohladu.Príbeh,grafika,hratelnost všetko do do seba zapadá Fallout je poriadna RPG lebo všetko je v nej čo jej patrí.

+1 Dobré Zlé
100%50andy
RPG HEAVEN. Orgazmus, vrchol, nirvána, zem zasľúbená. V.A.T.S. je skvelý ťahový systém kde inde nenajdete. Graficky nádherné, hráteľne dokonalé, príbehovo epické. Akurát obmedzenie 20-teho levela je dosť zlé. Ten som dosiahol, ani som sa poriadne nerozohral, naštastie ho Broken Steel rožširuje o ďalších 10. Odporúčam každému.
I don´t want to set the Worl on fire :D

+1 Dobré Zlé
Dokonalá post-apokalyptická hra. Príbeh, hrateľnosť a možnosti. To je svätá trojica, ktorá tu spolu funguje bezchybne :)

+1 Dobré Zlé
Da sa len keby sa po skončení kry dalo ešte hrat lebo som presiel hlavnú líniu a potom som nemohol splnet iné vedlajšie Questy ale inak grafika vyborna hratelnost ties velmi dobrá ale najviac sa mi páčilo že využily engine s Oblivonu


+1 Dobré Zlé
Co dodat? Snad najprepracovanejsie RPG s najlepsie vykreslenym svetom. Vyborny pribeh, slusna grafika, obstojna optimalizacia, skvely VATS system, proste RPG jak ma byt. Jedine ten real time mohli spravit lepsi. Este + za obcas fakt strasidelnu atmosferu

+1 Dobré Zlé
Výborná hra len ma dosť naštvali tým koncom!!! Po prvé ten koniec mal nedostatok vari nemohol jeden alebo druhy rychlo vbehnut po toho co tam zomieral??? Pustíte tam vari zenu ak ste chlap??? Inak veľmi dobrá hra. Znova sa vraciam ku koncu preco nedali moznost behat po pustine dalej??? Výborná s nedostatkami!!!!

+1 Dobré Zlé
Super az na niekolko chyb a uplnych s prepacenim kktin ako napriklad Fawkes ktory by predbehol aj bugatti veyron... inak je to uplne super

+1 Dobré Zlé
Dej, strielanie, funkcie davam 100%. Ale je to dost tazke. nepaci sa mi na tom to ze ked nejakou palicou idem udriet tak sa s nou zazene jak keby nic nebolo uplne pomaly a zbrane su nepresne. Fakt je asi nutne mat preklad koli uloham a dialogmi medzi ludmi.

+1 Dobré Zlé
100%Errico
Lepšiu hru som v živote nehral. Dá sa síce prejsť rýchlo, ale to nie je tá pravá zábavka. Ja osobne som prešmátral každý kút tejto nádherne spracovanej postapokalyptickej krajinky. A ďalej, je to hra, ktorá sa dá hrať viac krát, o ktorej hre sa toto ešte dá povedať?

+1 Dobré Zlé
Fallout 3 má niečo do seba.I keď som neveril že by ma to mohlo zaujať,zaujalo ma to.I keď viac sa mi pozdával a túto hru som maniačil a doslova žral. :D Bol to The Elder Scrolls IV:Oblivion.Fallout 3 ako daľší pokus-a to veľmi vydarený sa Bethesde vydaril.Klobúk dolu.Umelá inteligencia,rozmanitosť,nelineárnosť atď. sú fakty ktoré k tejto dobrej hre patria.Návod bol tiež dobre spísaný.Odporúčam zahrať.Nudiť sa nebudete.Klobúk dolu pred autorom návodu a aj pred tvorcami hry.



+1 Dobré Zlé
Podla mna je tato hra dost dobra.Ma dobru grafiku aj ked mohla byt lepsia ale co uz s tym nic nenarobim a co je na tom najlepsie nechce ani velke poziadavky da sa to hrat len to treba vediet

+1 Dobré Zlé
+ veľa alternatív plnenia úloh
+ veľká mapa po ktorej si môžete ísť kam sa Vám zachce
+ hra má dobré datadisky a prestupy na datadisky hry sú dobré riešené

- chýba akčnosť (pri bojoch)
- pohyby postáv

+1 Dobré Zlé
Fallout 3 , hra v ktorej sa dá robiť prakticky všetko . To znamená že : Zabíjať mutantov , obchodovať , rozstrielať končatiny , vytvoriť si postavu s charakterom akým sa vám páči , zostaviť si zbraň a žiť v atómovkou zničenom meste . Hra sa odohráva v post-apokaliptickom svete Ameriky . Táto hra je moja najjobľúbenejšia pretoze vás zahltí do temného sveta rádioaktivity . Túto skvelú hru odporučam každému dobrému hráčovi ktorý má rád hry s témou RPG . V tejto hre si musíte davať pozor s kým hovoríte a čo mu poviete . V tomto zničenom svete vás nikto nebude chrániť , každý vás bude opovrhovať a nadávať vám . Všetko je na vás ale môžete volakoho podplatiť aby s vami išiel . Alebo si môžete kúpiť psíka a ten vás bude ochraňovať . Dajte sa do rôznych frakcií aby ste bol silnejší .

plusy : rozstrielať končatiny , mutanti , výroba postavy , zbrane , radiácia , zničení svet

mínusy : občasné padanie hry - ale už sú na to módy

+1 Dobré Zlé
Sorry, napsal jsem hodnocení skoro na půl stránky, ale neuložilo se mi a podruhé už se mi to psát nechce. Ale co proboha chcete vědět? Je to přece Fallout (nevěřte skalním fanouškům, že to není pravda), tak sedněte a zahrajte si to!

+1 Dobré Zlé
...Neviem čo chcete počuť... Fallout 3 som sa tešil už dlho až to už mám. Predstavoval som si výbornú hru ale zistil som že to nieje až taká výborná hra a bol som sklamaný... Zistil som že to je ešte výbornejšia hra akú som si predstavoval. Je to tá naj hra ktorú som nehral už neviem od kedy! A čo viac povedať?
+čím chcete byť keď budete velký
+ste vo VAULTE 19 rokov a zrazu idete von no to bola zmena
+veľa nepriateľov
+veľa zombienov :D
+veľa postáv
+veľa úkolov
+veľa oblekov
+veľa obchodov
+veľa jedla
+veľa vody, bohužial špinavá :D
+veľa alkoholu :D
+veľký inventár
+rozhodovanie
+ísť kam chcete
+pospať si či zostať minimálne 24 hodín
+nemocnice kde sa vyliečite
+opravárne kde opravia všeličo čo chcete
+spomalovací čas aby ste lepšie trafili a zabili nepriatela
+otvoriť zamknuté dvere
+brániť sa búchacimi zbraňami
Asi sa pítate prečo som dal tých 6% dole:
-niekedy mi to seklo a musel som to reštartovať a aj tak mi to seklo :(
-niekedy som nevedel čo mám spraviť
-síce sa ukazuje mapa kde máte ísť ale neukazuje presne
Keby toto by mi nerobilo tak dám bez váhania 100%...
Ale inač Fallout 3 je best hra roka.

+1 Dobré Zlé
Fallout 3 , hra v ktorej sa dá robiť prakticky všetko . To znamená že : Zabíjať mutantov , obchodovať , rozstrielať končatiny , vytvoriť si postavu s charakterom akým sa vám páči , zostaviť si zbraň a žiť v atómovkou zničenom meste . Hra sa odohráva v post-apokaliptickom svete Ameriky . Táto hra je moja najjobľúbenejšia pretoze vás zahltí do temného sveta rádioaktivity . Túto skvelú hru odporučam každému dobrému hráčovi ktorý má rád hry s témou RPG . V tejto hre si musíte davať pozor s kým hovoríte a čo mu poviete . V tomto zničenom svete vás nikto nebude chrániť , každý vás bude opovrhovať a nadávať vám . Všetko je na vás ale môžete volakoho podplatiť aby s vami išiel . Alebo si môžete kúpiť psíka a ten vás bude ochraňovať . Dajte sa do rôznych frakcií aby ste bol silnejší .

plusy : rozstrielať končatiny , mutanti , výroba postavy , zbrane , radiácia , zničení svet

mínusy : občasné padanie hry - ale už sú na to módy

0 Dobré Zlé
No tak takto. Hral som najprv New Vegas a to ma nejak neočarilo. Tento kúsok ma ale dostal. Začal som ho hrať iba kvôli achievementom (zase, vid. Bioshock, Quantum of Solace), ale tak neskutočne ma dostal. Strávil som pri ňom síce len asi 20 hodín, ale prešiel som celú hlavnú príbehovú líniu + 4 datadisky (na Broken Steel sa chystám hned zajtra). Zvyšných asi 20 vedľajších úloh budem dorábaať další mesiac :) Tak a teraz k hodnoteniu, dám tejto hre 95%. Prečo? Pre tie výborne riešené a dizajnované questy. Najviac sa mi páčil asi Tranqulity Lane. Grafika je celkom dobrá, a prostredie je fakt skvele zvádnuté. Atmosféra post-apokalyptického sveta v tejto hre je asi najlepšia akú som zažil. 5% z hodnotenia som stiahol dole za ten neprehľadný inventár a fakt by sa zišiel nejaký quest log, kde by boli aj nejaké podrobnosti. Niektoré mikro úlohu som ani nerobil lebo som na nich zabudol :D


0 Dobré Zlé
Hra je veľmi dobre spracovana,ma veľmi dobrí príbeh,grafika je tiež veľmi dobrá,boj je skvelý a celkom taktický,obrovsky svet plná miest,zahad,úloh,je tam fakt dobra atmosféra pridáva ten strašidelny pocit konca sveta!možte tam mať aj dom a atd...ODPORUČAM

0 Dobré Zlé
100%mytnne
Nádherná prekrásna hra!! Dosť to pokazili, že majú nepriatelia veľa života, ale aj tak je s nimi zábava... Gore mod úplná šupa. :D Fyzika perfektná, proste neopísateľne krásna hra!! Krásne je na tom zrobené to, že tam nieje urČený príbeh... Hráč si určuje, či je dobrý alebo zlý, sám sa rozhoduje za svoje činy a má totálne voľný pohyb po mape!! ♥

0 Dobré Zlé
Začnem hneď kriticky pretože sa jedná o pokračovanie najlepšej RPG Fallout 1 a 2.V tejto hre už nemôžme hovoriť o klasickom RPG Falloute ako sme boli zvyknutý nechcem povedať že to hodnotím negatívne, ale proste Fallout je Fallout ten netreba meniť.Hra je rozsiahla hlavne keď plníte nepovinné missie,dostávate sa do rôznych situácii a niekedy som sa fakt potrápil kým som vyriešil určitý problém.Čo sa týka bojových situácii niesú zle vymyslené ale akčné body sa dostali na druhu kolaj a hra sa viac podobá na hoc jaku doomovku ako pôvodný Fallout.Tým pádom sa nedajú efektívne využívať chladné zbrane a celkovo boj z blýzka.Prostredie a hudba je super. Velké negatívum vidím v tom že Fallout 3 stratil tu Falloutovskosť z prvého a druhého diela(-15%) Inak je hra dobrá ale aj tak sa teším na Fallout 1,5 ktorý vyrábajú bratia češi. Už ho čakám 3 roky dúfam že sa ho dožijem :D

0 Dobré Zlé
+ grafika, zvuk, pribeh, technické spracovanie, hratelnost, velké uzemie, sloboda konania, atmosfera, v.a.t.s., napetie, a všetko ostatné...
- až na technické drobnosti, nestabilitu, neprehladnú mapu

0 Dobré Zlé
Slabšia grafika, ale aspoň to rozbehajú aj slabšie počítače.
Dokonalý príbeh, síce trochu krátky, ale vynikajúci.
Epický soundtrack.


0 Dobré Zlé
Muj první Fallout, předchozí díly absolutně neznám, ale tohle byla pecka, neuvěřitelná volnost, mužete jit kamkoliv chcete a nemusíte jak lálové čekat až se vám něco zpřístupní. Spousty skvělých lokací, hlavně metra a jeskyně, perfektní postapokalypticé prostředí, spousta skrytých úkolů...dalo by se psát hodiny.

+ Grafika
+ Rozloha světa
+ Volnost
+ VATS
+ Atmosféra a prostředí
+ Úkoly

- Karma i když vás nikdo nevidí
- Sem tam bug, hlavně ten s roboty na šrotišti

0 Dobré Zlé
Mal som aj lepšu hru.Ale je to dobre prepracované a má to dobrú grafiku.Táto hra je veľmi dobrá...Sú tam veľmi dobré zbrane, ale veľa je tam ničoho.Aspoň podľa mňa.

0 Dobré Zlé
Ú-FUCKING-ŽASNÁ HRA!! Nikdy jsem nedokázal hrát tak dlouho jakoukoliv hru! (Kromě GTA SA, samozřejmě) Výborná atmosféra, postavy, příběh, lokace, addony, followeři,hudba a klady bych vypisoval asi 100 let. Jediné co mi vadí na Falloutu 3 je obrovské množství bugů, občas nevíte kde jste a kudy se máte na určené místo dodat, nestabilnost (padá to, ale jen občas např. v Republic Of Dave nebo Oasis), glitche, chybějící části úkolů(Jednou jsem se nemohl dostat do Galaxy News Radio kvůli bugu, a musel jsem hrát odznova, v questu mi to píše že se mám někde s někým setkat ale destinace je upřostřed budovy a když stejně dojdete kam máte, tak ta postava se kterou se máte setkat tam není.) Ale stejně, pokud jste opravdovým hráčem PC her, KUPTE TO, STOJÍ TO ZA TO!!

0 Dobré Zlé
podla mna je to dost dobra a treba ju skusit
co by som vitkol je dlzka hry
hru rychlo prejdedte ak idete presne v stopach otca ale inak sa tam da robyt dost dalsich misii a pod. preto hodnotim - 95 percent ;)

0 Dobré Zlé
100%Andyno
Bethesda priniesla nový druh Falloutu, aj keď v porovnaní s dvoma predchádzajúcimi dielmi ide o slabší počin (dvojku neprekoná nič :)). A aj napriek tomu, že je hra dosť zabugovaná, je to jednoznačne najlepšia záležitosť roka. Ak nie ste fanúšik, odrátajte aspoň 5%.

0 Dobré Zlé
99%migi
super postapokalipticka hra ktorej sa nejdem nabazit a hram to stale dokola jednoznacne najlepsia hra aku som zatial hral

0 Dobré Zlé
100%SHooGY
Super Hra dohrál sem ji asi 7x a furt me nepřestala bavyt jen me tam sklamaly 2 veci první vec ukoly!! sou moc jednoduché a malo stručné třeba hledáni androida nikdy sem ho nenašel protože neni uvedený kde hledat ubec nic a druhá vec malá pustina dobře propracovaná ale je malá a ty cesty nez nekam dojdu to je vecnost mohly tam dat treba jezdeni na motorce nebo tak :D... ale jinak GOOD HRA !!!! ;-)

0 Dobré Zlé
Jedna z dvoch najlepších RPG aké som hral ! Dokonalá atmosféra postapokalyptického sveta, skvelý engine, výborná grafika, dobrý príbeh, mnoho vedľajších questov, skvelá hudba (Bethesda má vždy dobré soundtracky), skvelé RPG prvky, skvelý bojový systém a VATS, všetky možnosti no proste dokonalé. Túto hru odporúčam všetkým ! 8,9/10
Ozaj, navštívte môj fanweb www.fallout3.wbl.sk

0 Dobré Zlé
je to maximalne super hra super spracovana grafika .... super dej .... akurat skoda je ze mi to padne niekedy ked hram :( to je jedine minus stym sa mohli trochu pohrat ked to robili :)

0 Dobré Zlé
je to velmi dobra hra so super grafikou su tu zaujimave misie a dobre zbrane uz som hral vela strielaciek ale tato je zatial najlepsia odporucam ju vsetkym ludom co maju radi strielacky

0 Dobré Zlé
Tahle hra jedocela dobrá, není to ale žádná drtička. Je to takový velky cestovani. Než jsem hru sehnal prodavač mi říkal že to je hrozně ukecaný. Myslím že to není pravda, to se mi na tom právě líbí. Líbí se mi prostředí . Je tam obrovská mapa a po celý se dá chodit. Je mozna ale az moc velka jinak super.

0 Dobré Zlé
Táto hra je legenda. Táto hra sa zapísala do zoznamu najlepších RPG vôbec (aspoň toho môjho ... ). Bethesda nastavila latku najvyšie ako sa len dalo. Stručne : Úplne skvelá atmosféra zničeného sveta. Výborné stvárnenie pustiny a zničeného Washingtonu (Promenáda a budova Kapitolu s Washingtonským Pamätníkom boli totálne premakané), každé miesto bolo iné, nie ako v Oblivione, tam bolo 70 percent dungeonov typu vojsť, vyčisstiť, zozbierať vecičky, odísť ale tu je všetko iné. Skvele optimalizovaný engine z Oblivionu (aj na najnižších detailoch to bolo pekné). Zaujímavý hlavný príbeh (aj keď je trochu zle spravené to že môžte preskočiť 3 zaujímavé úlohy), hlavne keď t aj trochu prežívate a nehráte ako robot, dosť naserie keď vám zabijú otca. Rozľahlá mapa (aj keď v Oblivione bola vačšia ale tu to v pohode stačí). Zaujímavé vedľajšie questy (Plnťe ich, niektoré sú fakt zábavné). Zbrane ok. AI normálna (niekedy je divné keď napíše - Nájazdník hlava zlomeno). Inventár - veľa ľudí píše že je neprehľadný a že tam nič nevidno atď... mne sa zdal v pohode, nadobúdal taký apokalyptický pocit, len chýba nejaký denník, niektoré questy ani nezapisuje. Fajn vytvorené RPG prvky a ich vylepšovanie. Zaujímavé a niekedy vtipné hlášky a dialógy (hlavne jedna ghúlka v Podsvetí, ktorá sa narodila ešte pred vojnou a povie vám ako to vyzeralo keď dopadli prvé bomby - to je fakt zimomriavkov

0 Dobré Zlé
no som fascinovany ... skvela grafika skvela hratelnost skvely dej .. fallout 3 je hra aka tu uz davno nebola ... ja osobne RPG hry nehrajem ale spojenie FPS a RPG do tohto postapokaliptickeho diela je uzasne ... som si isty ze tato hra urcite tak skoro nezapadne prachom ... tuto hru by si mal zahrat urcite kazdy ... spolu s DLC datadiskami nema konkurencie ... 100% odomna

0 Dobré Zlé
Fallout 3 je úžasná hra,rozhodně stojí za to si ji koupit,no když jsem poprvé hrál Fallout 3,rychle jsem ji odsoudil,kvůli modré smrti (stačilo přeinstalovat os.),chybějícímu překladu.Po několíka měsících jsem si tutu hru zahrál znova,chytla mě a dohrál jsem jí až do konce,má dobrou grafiku,vyníkající děj,prostředí i celkové zpracování,no našlo se pár chybek v režimu neviditelnosti a ne příliž podařený pohyb,ještě mě trochu sklamal konec celkové má hra charakter toho že po dohrání příběhu můžu pokračovat ve hře,ale nestalo se tak.Hra nebyla krátka ale mohla být delší a pustina větší.ale je to asi nejlepří RPG co jsem kdy hrál

0 Dobré Zlé
Nic lepsie som nehral!!!! tych 5% dole kvoli tomu ze mi to sem tam spadlo...ale to asi len kvoli tomu ze to hram na notebooku so slabou grafickou :(

0 Dobré Zlé
hru som hral niekoľkokrát a je výborná ,jedna z najlepších za posledné obdobie;je dobrá ako z hľadiska deja,tak i po technickej stránke

0 Dobré Zlé
Fallout 3 je jedno z naj. RPG na svete!je to strasne dobra hra,dej,postavy a mutanty,hratelnost,grafiky,nema chybu iba zopar malych bugov. je to FPS(alebo TPS) z RPG prvkami aj setkym OPLATI SA ZAHRAT

0 Dobré Zlé
Toto je fatal brutal hra keby som ju mal popisat tak je to vlastne....hmmmm.......je to hra z buducnosti vsetci predsa vieme ze atomovky budu padat o 100 rokov....toto je take nieco do buducna nieco co nas moze zaujat nieco vynimocne je to proste super mne sa to velmi paci hlavne je to zazivne mozes ist kde chces ma questi plno moznosti....musis jest pit naprikla nuka colu.:Dalebo skor upecenu svinu co vyzera jak ferdo mravec:D:D.....je tam velka fyzika...napriklad taky crysis je hovadina....nejes nepijes nespis....nemozes chodit kde chces hra ta dalej nepusti si tam ako v klietke....ale vo fallout 3 je to nieco uplne ine nieco...super....napriklad zabijes zombieho....ma u seba stimpak ale vo crysis ked niekoho zabijes nemozes mu nic z tela vziat.....a este sa kukat na tych japoncov proste mna to byvi napriklad v crysis sa nudis ides nemo tam kde ti povedia ....ale vo fallout 3 je to ine ides natrafis na rozne dobrodruzstva nebezpecenstva a pustis si radio.....je to tak poviem vam jednu vec.....FALLOUT 3 je hra do roku 3000 a bude sa prenasat z generacie na generaciu ....uz si viem predstavit taky fallout 60 tak si rozmyslite ci chcete hrat crysis alebo fallout 3....pre mna 100%

0 Dobré Zlé
Super hra je tam toho tolko ze sa to neda vymenovat ale ja to skusim pribeh je v pohodke na zaciatku sa zoznamite z hrou a ovladanim a potom vyrazite do sveta do Megatonu ale ak spackate pribeh ako ja budete chudobny ale ak znicite megaton budete bohaty takze sa mozete vybrat dvoma a de aj viacerymy smermi naboje predavanie kupa rozpravanie zaujimave kvesty vtipne obludy fakt super odporucam :)

0 Dobré Zlé
100%Zaerp
Po dlhej dobe znova Fallout, a nakoniec nesklamal, pravdupovediac je este zaujimavejsi ako ten povodny a do sveta chaosu sa hrac vzije takmer okamzite, teda ak vas taketo hry bavia

0 Dobré Zlé
Zajímavý příběh, nelineárnost a rozsáhlá mapa jsou určitě plusy této hry, akorát škoda že je hra na můj vkus příliš krátká a zbraní by mohlo být taky víc, DLCka taky nebyla nějaký zázrak, ale nahraných 214 hodin a hodnocení 96% hovoří za vše :-)

0 Dobré Zlé
Fallout 3... Tak ako popísať legendu? Skrátka ma táto hra prekvapila a zároveň mierne sklamala. Sklamanie pochádza samozrejme z vynechania ťahového módu, no po bližšom "skamarátení" sa z engineom hry som pochopil, ako funguje jeho "náhrada" a všetko sa zasa dostalo do tých správnych koľají. Jednoznačne SUPER HRA! Problémom je trocha menej stabilný engine a občasné bugy, ktoré hru zhodia, alebo zaseknú.

0 Dobré Zlé
Tohle je RPG! a otevřený svět jak má být! Nijak uměle prodloužená herní doba. Vedlejší mise jsou super a dokonce ty neoznačené mise mají svoji hloubku. Má to více koncu a dokonce i vedlejší mise mají ruzná zakončení. Jestly bych nějaké RPG hře dal hře 100%, jak to někdo udělal u Zaklínače 3 tak by to bylo u mně jedině Fallout 3!!

0 Dobré Zlé
+Grafika
+velka mapa
+ovladanie
+celkové rozhranie
___
-kratka hlavna kampaň
-po ukončení hlavnej kampane sa nedajú hrať vedľajšie misie

-1 Dobré Zlé
++grafika
++ vývoj postavy
++ mega množstvo zbieratelných predmetov
++ zbrane, brnenia
+ skladanie vecí
+ domov
++ prepracované detaily

- krátka a miestami slabá hlavná dejová línia
- príliš velký svet s občas stereotipnými lokáciami


-1 Dobré Zlé
Ako fanúšika pôvodných dielov ma sklamalo to, že to nemalo tú správnu atmosféru z predchádzajúcich dielov. Prechod do FPS mi vôbec nevadil.

-1 Dobré Zlé
-: extrémne množstvo bugov, UI, prístup Bethesdy ku komunite, kvalita textúr nablízko, chybné questy, nedostatky enginu, krátky hlavný príbeh, hackovanie
+: grafika, hudba, audio, atmosféra, Wasteland, zbrane a zbroj, humor, príbeh, možnosti boja, rozvoj postavy, herná doba, dizajn, možnosti cestovania, pomocníci, zábava, finále hlavného príbehu, nepriatelia, frakcie, komunita, tvorba postavy, perky
Verdikt: Tancujúci mutanti, miznúci ľudia, levitujúce predmety a nesplniteľné úlohy. Svet je naozaj v riadnej ..., teda po apokalypse. Sériu Fallout zasiahla revolúcia v podobe prechodu z 2D do 3D prostredia, ktorý sérii jednoznačne prospel. Wasteland, teda herné prostredie, v ktorom sa hra odohráva pôsobí úchvatne. V hre sa možno stretnúť s rôznymi postavami, ich príbehmi a aj s pestrou paletou nepriateľov. Tých možno likvidovať rozličným spôsobom a zbraňami. Na to má vplyv rozvoj postavy, respektíve jej atribúty charakteristické pre Fallout. Na tomto pokračovaní však nepracovali pôvodní autori, ale Bethesda, ktorá je známa veľkolepými hrami, no s množstvom bugov. Tomuto nastolenému trendu sa nevyhol ani Fallout 3. Už vyššie spomenuté chyby sa v hre vyskytujú pomerne často, čo dokáže pobaviť, ale aj znechutiť. Celkovo sa však jedná o poriadnu dávku akcie so silnou atmosférou. Ľudia si však musia uvedomiť, že vojna, vojna sa nikdy nemení.

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
pre mna pecka... malo to super dej a aj grafika bola na urovni! ...ale je to dost lahke aj pri tazsej urovni.... ale inac pecka hra ...odporucam tym ktorym zalezi aky ma dej hra!!

-1 Dobré Zlé
vcelku dobra hra, pobavi na par dni, ale ja som zastanca stredovekych rpgeciek tak preto davam 95%. sklamalo ma ,ze po dohrani hlavnej linie nejde pokracovat.

-1 Dobré Zlé
Atmosférá původních dílů se podařila zachytit naprosto dokonale, nicméně po dvou dohráních po sobě už zavládla trochu nuda, ve světě je docela málo postav a úkolů...

-1 Dobré Zlé
Skvela hra a oplati sa hrat len som to hral niekedy pomocou navodou :( neviem ako ostatny ale sem tam som sa zamotal dost. Oplati sa to hrat aj kvoli vydarenej grafike a skvelej hratelnosti. Ja davam 95 % zo 100 %

-1 Dobré Zlé
Čo je dobre v hre Fallout 3:
- grafika je celkom dobra nie najlepsia
- rosiahla mapa
- veľa vedlajších úloh
- možnosť rýchleho cestovania po mape na uzemie ktoré ste už objavili
- velký počet druhov oblečený, zbraní, výbušní a aj veľa rôznich protivníkov ale spojencov
- možnosť mať vlastný dom a podľa seba si ho zariadiť
- atmosféra zničeného prostedia
- a veľa ďalších

Čo je na hre dosť blbé:
- prepracovaný zaujimavý ale veľmi nudný príbeh
- na niektore miesta sa musíte trepať dosť dlho peši
- dosť rýchle pokazenie zbrane a oblečenia
- za niektore hlavne a vedlajšie úlohy dostanete dobrú karmu aj keď radi dostávate negatývnu
- na viac si nepamätám


-1 Dobré Zlé
Darmo je, po jednotke a dvojke by bol hriech nezahrat si aj toto. Mnozstvo ludi zrejme bude sklamanych, kedze su zvyknuti na povodne 2D zobrazenie, avsak Bethseda si dala na post-vojnovom Washingtone skutocne zalezat, a mozno sa to da prejst za rekordny cas, avsak, stale budu miesta kde ste este neboli. Je to taky Morrowind... o tisic + rokov :D

-1 Dobré Zlé
Fallout 3 by bola celkom zaujimava hra , keby neboli existovali jej predchodcovia F1 a F2. Pre hracov, ktori sa nestretli s jej predchodcami, bude urcite niecim vynimocnym vstupit do postapokalitickeho sveta a hrat v nom svoju hru. Bohuzial ja patrim k ludom, ktori vyrastli na F1 a F2 a preto dnes hodnotim tuto hru trosku inaksie. Samozrejme pekne graficke spracovanie potesi kazdeho a aj trosku zaujimavy pribeh, ale to nestaci. Rozvyjanie postavy je samozrejme,ale v celej hre som nezbadal nejaky vyraznejsi vplyv perkovania. Prostredie posobi prijemne depresivne no po case pri pochodoch cez pustatinu fadne.Komunikacia s postavami je malo rozvetvena a dej je priamo linearny, lebo aj ked plnite par vedlajsich uhol, nakoniec tak ci tak pridete tam a tam a nemate moznost to urobit inaksie, len tak ako to od vas autori chceli. VATS je ubohou nahradou strategie boja z predoslich dielov a po case omrzi. Chyba dejove rozvetvenie vzajomnej spoluprace medzi jednotlivymi castami mesta. Volny pohyb tiez nie je uplny,nakolko vacsinou sa po centre da perchadzat len cez metro a to po case zacne nudit. Na skodu je urcite aj maly arzenal zbrani a nemoznost ich upravovat. Taketo malickosti robili prvu seriu F-uta tym , cim bol.Dokazal som sa naplno ponorit a vzit s pribehom, co mi pri tomto dieli uniklo.Skoda. Fallout 3 mi pride ako strielacka v hlavnom meste byvalych USA po atomovej vojne, kde su do hry zakomponovane prvky RPG,ale vyrazne ju neovplyvnuju. Kazdopadne som rad ze Bethesda s tym nakoniec prisla a vydala to. Aj ked boom okolo F3 bol vdaka marketingu, kvalite predchadzajucich dielov a nedockavosti nas hracov urcite vacsi, ako si toto dielo zasluzi.Urcite teda slovo Fallout bolo v tomto pripade kvalitne spenazene.

-1 Dobré Zlé
+ edit postavy
+ príbeh
+ atmosféra
+ zaujímavé úlohy a možnosti (napríklad možnosť mať psa, vytvoriť si zbrane atd.)
+ systém V.A.T.S.
-----------------------------------------------------
- V.A.T.S. kamera niekedy nezachytí daný moment (málokedy ale predsa)
- aspoň v mojom prípade časté buggy
- občasná dezorientácia kvôli neprehladnej navigácii

Ak vás zaujala táto hra už len kvôli efektívnemu spomaleniu akcie v boji s nepriateľom s názvom V.A.T.S., postapokaliptickému prostrediu a v obľube hráte RPG alebo akcie tak by ste nemaly ďalej riešiť či áno alebo nie a hru si zadovážiť. Určite síce padne pri hraní pár (možno nielen pár) sprostých slov na nejaké tie buggy ale systém ukladania kedykolvek počas hry vás vždy upokojí.

-1 Dobré Zlé
tato hra je super!!! dobre ovladanie vela moznosti velka mapa volny pohyb zaujimave ulohy a charakter postav. koppa vylepseni opravovanie poskodenych zbrani brutal strielacky a veloa dalsieho oplati sa aj kupit stoji za to

-1 Dobré Zlé
Fallout 3...modernejší krajší ale nenadchol ma viac ako staré Fallouty. Najviac ma mrzel asi štýl bojov, z ktorých vymizol kolový systém boja ale zachránil to ako tak systém V.A.T.S. Hra bola vceku pútava a zaujímavá no začiatok bol trochu chaotický, kým sa človek naučil čo sa ako robí a ako to vo svete Falloutu 3 chodí. Zamrzelo ma aj to, že rozhovory neboli nijak extra dôležité a hlbších rozhovorov bolo veľmi málo. Ale hru som si rád zahral a bavila. Atmosféra hry už nebola klasicky Falloutovská, ale tiež to malo niečo do seba. Len človek v hre nemal pocit, toho že sa musí nejak extra skilliť, lebo už s pár levelmi, ktoré som po začiatku nachytal som bol schopný zabíjať supermutantov ako na bežiacom páse. V predošlých dieloch sa musel človek oblastiam s mutantmi vyhýbať pokiaľ už nebol fakt na vysokom levely a to dodávalo atmosféru hre tiež.

-1 Dobré Zlé
Táto hra ma fakt dostala, jedna z najlepších hier aké som kedy hral. Prakticky všetko doladené do dokonalosti až na pár neobvyklých chýb, ktoré tam nemajú čo robiť. No ale na to sú predsa patche :D.

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
mohla to byt velmi dobra hra ale strasne ma deprimovalo to prostredie ziadna trava nic proste stale sucho kvoli tomu som to ani nedohral :( ale napad to bol velmi dobry

-2 Dobré Zlé
je to skvelé pokračovanie posapokalyptickej hry Fallou 1,2, ktorá už ale nie je originál, ale stále to stojí za to:)

-3 Dobré Zlé
98%Ades
Musím říct že tato hra je velmi dobrá. Nedám 100% protože se mi zdál konec hry velmi zdlouhávý. Děkuji


-4 Dobré Zlé
ja nwm proste tato hra mna nejak nebavila presel som to ale nejak ma to nechitalo no nwm je to len moj nazor ale nwm proste ma to nebavilo mass effect bol podla mna o dost lepsi

-7 Dobré Zlé
tak tato hra ma strasne sklamala na to ake som od inych pocul chvali. strasna hovadina,nahovno grafika a vlastne neda sa to povedat ale je to uplna sprostost.Lutujem tych tvorcov co to vymisleli asi im pri vyrabani trochu dr*lo a spravili taku chujovinu.a tych co dali tych 100% tak tych lutujem este viac

-7 Dobré Zlé
Fallout 3 mě nezklamal. Očekával jsem, že to bude špatná hra a moje domněnka, podpořená trailery, in-game záznamy a screenshoty, se potvrdila po jejím vydání. Příšerná grafika, katastrofální questy a rozhovory, charakteristika postav nulová. S původními Fallouty má společný pouze název. Ztráta času a packetů. I přes velkohubé prohlášení Todda se tohle Bethesdě opravdu, ale opravdu nepovedlo.

-8 Dobré Zlé
v podstate good hra myslel som si ze to nerozbeham na svojom pc kvoli rozsiahlemu svetu ale nakoniedc ma prekvapila nedostacujuca grafika a fyzika , musim uznat ze sa natom natrapili tvorcovia ale sry nezazivne ....

-10 Dobré Zlé


100%Sn4rk

90%Adom


100%puking












100%jaka03



95%BooM





100%Tom9

100%Tom10

100%Bill10

100%Brad10

100%Vito9

100%Linc9

100%Randy9

100%Tony9





100%John7

100%Joe7

100%Jack7

100%Neo87







100%Luqo88








100%misor

100%msior2

95%hujo




100%simak


100%misor2

100%Isco23

100%Koke6



100%Emo10

100%Leo10

100%Lio10

100%Rio10




100%Luco10


100%Mor9

100%Rode18



100%Paco17

100%Denis6






90%Zyo

85%puck




100%Bramir

100%Foren

100%SABS

100%Neuer

100%Neeuer


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |