HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 15992 užívateľov

Hry > Mass Effect > hodnotenie


Mass Effect
90%

Moje hodnotenie - Mass Effect





Recenzie - Mass Effect

Mass Effect je něčím unikátním. Jeho pompézní výpravnost, propracovanost a logičnost celého univerza ho vynáší do nebes mezi nejlepší počiny next-gen éry. Takhle totiž next-gen vypadá.




Užívateľské hodnotenia - Mass Effect

100%Ades
Musím dát 100%, protože mě opravdu hra mile překvapila hlavně ze strany příběhu a pak také i grafiky. Stojí to za to.

+2 Dobré Zlé
100%kaspar
První díl Mass Effectu jsem si zakoupil rád, nicméně jsem netušil, jak rychle se z něj stane moje srdcovka. Skvělé. Doporučeno.

+1 Dobré Zlé
+strašne dobré grafické a audioviz. spracovanie
+sci-fi atmosféra
+super príbeh
+strašne dlhá hracia doba
+ovládanie a kamera(na to že to najprv vyšlo na X360 nebolo akt z toho cítiť knzoloidnosť)
+zbrane a výbava
+RPG prvky
+koniec
+postavy a dialógy
+bez bugov , glitchov a iných chýb
+fajn optimalizácia
+mimika a animácie(nie jak v andromede haha)
+dobrá AI
+cover systém
+sidequesty

-nič

Jedno z najlepších sci-fi RPG ever.

0 Dobré Zlé
výborná hra, hrál jsem celou trilogyi někdy koncem ledna..nikdy mně tahle hra moc nelákala, nebyl jsem zrovna moc velký fanoušek sci-fi her, ale tohle mně překvapilo a přesvědčilo o tom, že pokud někdo vytvoří takovou hru tak je mi jedno že je to sci-fi. Je to úžasná hra s vynikajícím příběhem, rpg prvky, zkrátka takový mix žánrů. Má to zajímavý děj a volby tomu přidávají opravdu hodně dobrý pocit z hraní, miluju hry kde si hráč může zvolit průběh děje, názory v konverzích...vynikající herní série...tyto díly se dají hrát v kuse a rozhodně vás to nebude nudit...doporučuji

0 Dobré Zlé
Mal som tu rozpísané dlhočizné hodnotenie, ale kým som ho stihol dopísať tak mi zomrela session a hodnotenie sa samozrejme neuložilo... takže f*ck it, budem už radšej stručný... hra je skvelá, aj keď má drobné chyby. Určite stojí za to ju vyskúšať. END.

0 Dobré Zlé
Hra, ktorá vás hneď stiahne do úchvatného deja a prostredia. Jediná vec, ktorá mi prekážala, boli tie neskutočné hornaté planéty a ich prechádzanie makom - na nervy :D Perfektný hlavný príbeh a veľké množstvo tých vedľajších :) Jednoznačne doporučujem.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Dloho jsem váhal než jsem si tuto hru nainstaloval a udělal jsem dobře.Hra mě vtáhla do děje a nepustila dokud jsem nedohrál-jenže díky možnosti rozhodovat se ve hře svobodně a ovlivňovat trošku příběh vás donutí si hru zahrát znova..

+příběh
+zpracování
+hratelnost
+postavy

0 Dobré Zlé
Hra je jednoznačne považovateľná aj v roku 2014 za jedno z najlepších akčných RPG (a celkovo ME séria jednoznačne tiež), BioWare odviedli obrovský kus práce od BG, cez IWD a NWN až k ME. Hra je po všetkých stránkach (hlavne atmosféra a príbeh) luxusnou záležitosťou hodnou akejkoľvek hráčskej zbierky.

Jediné, čo tejto hre vytýkam a to riadne, je aj po rokoch nedotiahnutý a nesprávne patchnutý engine, ktorý na niekoľkých miestach v hre môže na mnohých PC konfiguráciách spôsobiť grafické leaky a dropy (čierne štvorčekované miesta, kompletný výpadok grafiky). Vyriešiť sa to dá pomerne "jednoducho" a to vypnutím dynamického osvetlenia (hra vypadá potom dosť divne, ale je aspoň hratelná) v hre príkazom na konzole "viewmode unlit". Táto chyba sa vyskytuje hneď na niekoľkých miestach v hre a je spôsobená chybným volaním shaderu, takže sa jedná o chybu v samotnom jadre herného engineu. Následné znovuzapnutie dynamického osvetlenia cez príkaz "viewmode lit".

Inak zaslúžených 95% kvality.

0 Dobré Zlé
Nezapomenutelný zážitek, pro hráče RPG a fanoušky vesmíru naprostá nutnost. Strhující příběh, skvělé zpracování, tímto směrem by se moderní hry měly ubírat. Jde vidět, že tvůrci dali do svého díla srdce, výsledek si každý může vyzkoušet na vlastní oči.

0 Dobré Zlé
Touto hrou som bol sklamaný, hlavne z dôvodu že som predtým hral mass effect 2 a chcel som ju prejsť kvôli príbehu..hodnotenie berte vzhľadom na ME2. ME1 som nedohral, ovládanie ani príbeh nebol na takej úrovni ako ME2.

-ovládanie - velmi nepríjemné automatické skrývanie sa, keď sa potrebujete niekam kryť tak sa neskryjete..keď nepotrebujete krytie..tak sa kryjete.. radšej to mali spraviť na štýl vyklánania sa z poza prekážok

-grafika oničom, v porovnaní s hrami z tej doby, ba ešte starších, napr s hrou Crysis ktorá je o rok staršia

- dialógy sú kostrbaté, niekedy vyslovene otravujú
- zbrane - sniperka sa kolíše, mierenie je slabé..

Pre mňa je táto hra prakticky nehrateľná..
Takže moje veľké odporúčanie.. nehrajte ME2 pred touto hrou..lebo budete veľmi sklamaný.

0 Dobré Zlé
Hra je dobře promyšlená, není tam moc akce ale ani ne moc málo. Perfektní strom dovedností (dá li se tomu říkat strom). Celkem rozsáhlí výběr povolání vám umožní nakopat prdel emzákům mnoha způsoby, a pro fajnšmekry je tady i celkem slušný výběr zbraní i modelů. Hra mně nutila hrát některé pasáže několikrát, než sem byl spoojen z výsledkem. Hře bych dal více, ale projel sem jí pouze jednou a napodruhé už to nemá takový vliv. Stejně je to furt jedna s nejlepších her od EA.

0 Dobré Zlé
Tak bioware prislo o logo SW Kotor, tak prisie s vlastným vesmirnym svetom, ktory zarucene nesklamal. Zakladne prvky funcnosti enginu ponechane z kotor 1ky ktory zarucuje istý úspech, pravdaze vylepsený a zavedený do dokonale funčneho Scifi sveta kde kazda postava ma svoj pribech a po ktorom cestujete vo svojej lodi so svojou druzinou a nehorazne vas to bavy. Boje prevedene do real timu tvoria dokonale funkčnu RPG strielačku kde to oproti Deus Ex 2ke aj dokonale funguje. Bioware dokazali ze su kralmi vývojarov tohto štýlu RPG.

0 Dobré Zlé
Nejlepší hra jakou jsem kdy hrál (a to už jsem hrál spoustu her) a myslím si že ještě dlouho bude nejlepší, hra má velice mnoho RPG prvků je velice pěkně propracovaná, i když jsem tam pár chyb našel a nebylo jich málo je to pořád ta nejlepší hra ve všech třídách, a to už je co říct. Jsem zvědaví na Mass Effect 2 a Mass Effect 3 zatím hraji jenom jedničku tak uvidíme ;)

0 Dobré Zlé
dobra hra s peknou grafikou a s docela dobrym pribehom :),take mierne vilepšovanie postavy nepačilo sa mi iba to aky pohlad dali virobcovia možno by to bolo lepšie keby ste nevideli celu postavu ...a dost mi tam chybal dabing lebo musite odpovedat na niektore otazky ktore vam položi kapitan,...ale je to dobra hra

0 Dobré Zlé
+pribeh
+dlžka hry
+grafika
+spracovanie
+zvolenie cesty, či chcete byť dobrý, alebo zlý
+možnosť vytvorenia vlastnej postavy(od toho su RPG-éčka, nie?)

Uplne doporučujem, takto sa majú hry vyrábať!!

0 Dobré Zlé
Nemam slova na tuto hru proste užas čo viac dodať super grafika , užastný príbeh , možnost výberu , vztahy , užastna partia , a vela vela dalšieho

Minusy - sem tam som mal bug ze som sa nechtiac zasekol pri stene :D ale čo viac dodať

Poriadna hra ktora si zasluzi 100%

0 Dobré Zlé
Hra má naozaj všetko čo má hra mať: Príbeh, grafika, postavy, schopnosti, zbrane boly všetky perfektne spravené. Bola aj dosť dlhá ak ako sa na správnu hru patrí.

0 Dobré Zlé
Plusy:
Atmosféra, hĺbka sveta, zábavné súboje, voľnosť, systém dialógov, ovládanie, grafika, príbeh ...

Mínusy:
trochu slabšia AI nepriateľov a spravovanie istej časti výstroje

Grafika: 9/10
Ovládanie: 9/10
Hrateľnosť: 10/10
Zvuky: 10/10
Hudba: 10/10
Náročnosť: 7/10

0 Dobré Zlé
Podľa mňa čo si ja myslím jedna z najlepších Sci-Fi vesmírnych strieľačiek RPG. Boj so Sarenom o ovladnutie - zachranu Citadely sa mi páčil , bola to napínavá akcia a nielen to aj príbeh celkovo.

0 Dobré Zlé
Asi naj seria všetkých čias , prešiel som si to už aspon 3-4 krát aj za renegata aj za hrdiou , nikdy neomrzí , množstvo vylepšení zbraní vozidiel a podobne
+príbeh
+rpg systém
+hratelnost
+dialógy
+dobro vs zlo

-občas bug

0 Dobré Zlé
jedna s najlepsich hier aku som kedy hral pribech je uzasny grafika krasna ked som ju zapol musel som ju hrat az do konca trvalo mi to niake tie dva dni:D velke plus ma tato hra uz sa tesim na pokracovanie

0 Dobré Zlé
Skôr akčná hra s prvkami RPG ako regulérne RPG. To však nie je až také mínus, pretože táto kombinácia veľmi dobre funguje. Časom však príde k akémusi stereotypu a hra začne pôsobiť trochu arkádovo. Na to, aký zážitok poskytuje oku, je hra veľmi dobre optimalizovaná, za čo sa postaral skvelý Unreal Engine. Príbeh je pútavý a úctyhodne dlhý, takže o zábavu budete mať určite postarané. BioWare prišli s trochu iným titulom, než je u nich zvykom, no napriek tomu treba povedať, že sa im vydaril.

0 Dobré Zlé
100%despi
najuzastnejsia hra aku som kedy hral...vo vsetkom...malo to nejake minimalne chybicky ale to je mi uplne jedno:D..pribeh je exelentny...taksto aj grafika, boje proste uplne vsetko

0 Dobré Zlé
Je to velmi prepracovana a pribehovo napinava hra. Ale ma svoje chyby. Mne osobne tam strasne vadi respawn prostredia a tolke mnozstvo technickych chyb. Ale aj tak, za ten pribeh, atmosferu a celkovo pojatie tejto skvelej hry, musim dat vysoke hodnotenie.

0 Dobré Zlé
100%reddy5
Je to hra, ktorá ma doteraz najviac zaujala, zakúpil som si obe hry ME1 a ME2 + DLC Pack. Veľmi dobrá grafika, má to zaujímavý dej! Už čakám aj 3. sériu!

0 Dobré Zlé
Jedna z nejlepších her kterou jsem zatím hrál grafika 100% příběh 100% a tak dále doporučuji.Bioware hry umí!

0 Dobré Zlé
Hra Mass Effect spája všetky potrebné veci, ktoré hra má mať. Dobrá grafika, príťažlivý príbeh, príjemná hrateľnosť, plus celý čas je púšťaný podmaz v podobe ezotericko-filmovej hudby. Veľkým kladom je aj možnosť hráča samostatne rozhodovať akékoľvek situácie a rozvíjať svoju postavu nielen vylepšeniami, ale aj povahou. Nemôžem si pomôcť, ale Mass Effect je určite jedna z mojich najobľúbenejších hier.

+grafika
+hrateľnosť
+príbeh
+možnosti ovplyvnenia deja

- zopár bugov, z ktorých sa väčšina odstránila patchmi

0 Dobré Zlé
Vynikajúce RPG. Konečne výmena stredovekého prostredia(tes, gothic, risen) za obrovskú galaxiu. Veľmi dobrý príbeh,grafika,veľa možností môžete sa rozhodnúť či budete ochráncom alebo renegátom(niečo ako dobré/zlé skutky vo Fable:TLCh). Len ak hráte len hlavný príbeh a nevenujete sa vedľajším úlohám hneď je to prejdené. A vedľajšie úlohy sú zas dosť stereotypné a o dosť menej prepracované, než tie hlavné.

0 Dobré Zlé
BioWare a EA zase nezklamali, toto je jedno z nejlepsich RPG co sem videl a hral. Supr!
Nema cenu vypisovat + a - protoze - by byly stejne prazdny a + je vlastne skoro vsechno.

0 Dobré Zlé
Scifi pecka s hollywoodskym podaním príbehu. Takto by sa to dalo opísať v stručnosťi, ale Mass effect je viac ako príbehu a jeho podaní, ide prieskum planét, spoznávanie iných rás, rôznych postáv. Hra je geniálna vo viacerých smeroch výborná grafika v ktorej vynikne spracovanie tvárí postáv, vynikajúci dabing, príbeh, atmosféra a voľby v rozhovoroch, ktoré umožňujú obrovskú znovuhrateľnosť. Máločo sa dá tejto vytknúť, snáď len drobné technické chyby.

0 Dobré Zlé
Kvalitatívne prostredný diel z celej série. Každopádne parádny začiatok vynikajúceho príbehu celej trilógie.

0 Dobré Zlé
Táto hra má úžasnú atmosféru, skvelý príbeh, prepracované postavy, peknú hudbu a zábavnú akciu. Čo viac si môžme priať? Možno trochu dlhšiu kampaň a vedľajšie úlohy, ktoré nevypadajú ako jedna a tá istá úloha dookola.

-1 Dobré Zlé
Mass Effect je prvý diel podľa mňa najlepšej hernej série aká kedy bola vytvorená.Je to vlastne začiatok Shepardovej cesty.Oproti svojím mladším bratom Mass Effect 2-3 je oveľa viac štýle RPG,veľ rozhovorov, vedľajších úkolov či už bojových (škoda len že v stereotypných prostrediach 1-typ vesmírnej lode,1-typ laboratória a podobne) alebo tých rozhovorových,prepracovanejší rozvoj postáv a ich vybavovanie.Na druhej strane mu chýba ta dynamika a akčnosť novších dielov.Kedže hru hodnotím ako jeden celok tak jej určite dám 99% ale keby že hra priamo nepokračuje tak bi som ju ohodnotil tak na 95%.

Výhody: Perfektný príbeh,Interakcia s postavami,Grafika,množstvo vedľajších úkolov,hracia doba,množstvo zbrani a výbavy,dialógy, možnosť ovplyvniť dej rozhovormi a skutkami (a to nie len v tom to dieli ale aj Mass Effect 2-3).

Nevýhody: Stereotypné prostredia (vo vedľajších ukoloch),výrazne vlažnejšia akcia oproti 2-3,menšie technické chyby.

Dávam 99%.

-1 Dobré Zlé
Velmi dobrá hra ktorú som hral až po dohraní 2. a 3. dielu.V porovnaní s nimi je to trochu slabšie ale ten dej a ty postavy,to je niečo neskutočné.Dal by som 100% ale textúry sa trochu pomalšie vykreslujú a ešte aj tie výťahy (kto to hral tak vie) preto tomu dávam 90%

-1 Dobré Zlé
100%jogi3
Ja ani neviem co tejto hre vytknuť, naozaj ma to nenapadá, no prekonáva to zatiaľ akúkoľvek akčnú, rpg hru akú som hral, pútavosť deja je geniálna, možnosti dialógov tiež, naozaj si myslim, že moje hodnotenie si zaslúži. Klobúk dole

-1 Dobré Zlé
Nejlepší hra pro mě s plně využitou akci dějem příběhem a prostě vším co má správná hra míti a s příběhem tak epickým že si to muže dovolit i trunfnout Star Wars!

-1 Dobré Zlé
Štúdio Bioware nesklamalo a opäť som si mohol zahrať jednu z ich fanastických RPG, tentokrát z budúcnosti v úlohe jediného prezivšieho Johna Shepparda. A hre naozaj nie je čo vytknúť:
+grafika
+hrateľnosť
+príbeh
+obsah
+RPG prvky
+zvuky
+všetko kompletne premyslené

-1 Dobré Zlé
Famózna vesmírna RPG, na ktorej sa len ťažko hľadajú chyby. Vynikajúca hrateľnosť a dej, ktorý si vás získa a len tak ľahko nepustí. Tu nie je nad čím dlho uvažovať, kúpa je jasná!

-1 Dobré Zlé
hra je super aj ako RPG aj ako strielačka, jednou z mála chýb je dĺžka hlavného príbehu 9-12h a to mi príde málo aj na obyčajnú RPG a pritom ME bolo vyhlasované ako "super epické RPG" a vedľajšia časť je menej lákavá ako u ostatných hier od bioware

-1 Dobré Zlé
Tak mne osobne sa titul velmy zapáčila tvorcovia stvorili niečo unikátne. Síce sú tam rôzne chyby ale v ktorej hre niesu..... je tam silný a pútavý dej ktorý dopĺňajú RPG prvky ktoré taktiež vyšli. Lúbi sa my že je tu niečo ako taktika a rozostavovanie si spolubojovníkov. Super hratelnosť. Jedinú výhradu má grafika ktorá nieje aš tak geniálna ale ostatné prvky to určite vyvažujú a ja si osobne na grafike až tak velmy nepotrpím.
Takže dávam 92%.

-1 Dobré Zlé
Skvele Sci-fi 3D RPG. Pacilo sa mi nanej vzhlad postavy ktory som si mohol sam vytvorit dalej uzasny dej ktory vas donuti podstate dohrat tu hru dokonca a dost velke + mali dialogy.

-1 Dobré Zlé
Tak Mass Effect 1 je super hra naj hra aku som kedy hral lepsie nes Gta 4 a ine p....oviny . Uplne prepracovany dej . Lubi sa my vylesovanie schopnosti , szbrani a pod. Fakt super Hra . Len ak vam mozem poradit treba to hrat aspon do 3. misie a potm ked vas to nebude bavit taqk neviem co ste zac :D Ja som mal MS 1 uz dlho ale ked som to hral prvy krat tak som na to nadaval a povazoval som to za uplnu sprostos ten sposob boja sa my vobec nepacil a a vobec som nevedel nic co sa ako robi , az ked som to zacal hrat v poslednej dobe tak som si stiahol do toho cestinu a zacal som tomu viac chapat a vsetko uz potom islo vsetko sa my zacolo pacit :D fakt odporucam davam 100% :d

-1 Dobré Zlé
30%JBan
+Zaujímavé RPG prvky
-Bugy
-Nekvalitné zvuky
-Slabá akčná stránka hry a podobne
-Nech sa rozhodujete ako chcete, vždy všetko skončí tak isto
-Nuda a stereotyp

-1 Dobré Zlé
Velmi pekne spracovane akcne RPG s 3.osoby s nadhernou grafikou a moznostou vyberania si partakov pri plneni misii.
dobre bolo aj spracovanie kupovanie si zbrani a brnenia a moznost roztriedit si skusenostne body do rozlicnych veci.
Pacilo sa mi aj ze na zaciatku si mozete editovat postavu ako len chcete alebo hrat za tu "originalnu".
Proste dobra hra!
90%

-2 Dobré Zlé
Čo povedat k Mass Effect-u?Snáď len toľko, že príbeh je neuveriteľný, hrateľnosť božská, a celú hru máte pocit ako keby ste boli hlavná postava hry.Toto je jedna z mála hier, ktorú som prešiel na jeden dych a odvedy ju hrám stale dookola stále inak, keďze je veľmi rozmanitá.Najlepší je systém rozhovorov.U mňa 90/100.

-2 Dobré Zlé
Je to to jednoznačne jedna z najlepších hier aké som kedy hral. Dalo by sa povedať že je jediná svojho druhu pretože naozaj takých ako Mass Effect niet. Má dokonalý príbeh,hrateľnosť, výbornú grafiku. Síce hlavných príbehových misiií nie je až tak veľa ako by niekto čakal no plne to vynahrádza ich prepracovanosť a je tam kopec dobrovolných úloh. Ja som sa pri tejto hre bavil od začiatku až do konca a verím že každý kto si to zahral.

-2 Dobré Zlé
+ Vynikajuci, originálny príbeh, návyková hratelnosť, úplná sloboda rozhodovania, premyslené mimozemské rasy a ich evolúcia, RPG prvky, taktický režim, herná doba, technické spracovanie, znovuhratelnosť...
- Opakujúce sa vedlajšie missie, nie velmy dobre zriešený cover system
Jednoznačne jedna z BEST hier, ktoré uzreli svetlo sveta :))

-2 Dobré Zlé
Absolútny prevrat v počítačových hrách RPG žánru.
Veta ,, to tu ešte nebolo '' by to mohla vystihnúť. Snažil som sa veeeľmi dlho nájsť nejaké mínusy. Naozaj. Ale potom som si uvedomil že človek nemôže ukázať prstom a povedať : TOTO JE ZLE. V TEJ A TEJ HRE TO BOLO LEPŠIE!!!
Pretože TOTO TU EŠTE NEBOLO !!! Cítim sa ako príliš odvážny chuligán že si vôbec dovoľujem takýto titul komentovať ale nedá mi to. Musím sa o to nadšenie podeliť.

-2 Dobré Zlé
Aj keď nie som veľký RPG hráč, hra mass ma zaujala natoľko, že som sa s ňou musela stretnúť tvárou v tvár v boji. Musím dodať, že toto je po dlhej dobe niečo, do čoho som sa ozaj vžila. Všetky tie postavy, prepracovaný dej, prostredie, cez 30 hodín herného zážitku. Všetko ma to vzalo a donútilo ma to hodnotiť nijak inak, len pozitívne. Veľmi pozitívne.
Hovorím nič nie je dokonalé, preto tých 99%, ale Mass sa k tej dokonalosti blíži.
Tí, ktorí to ešte nehrali, odporúčam.

-2 Dobré Zlé
Jedno z neljepších rpg, co jsem kdy hrál, snad i nejlepší. Při výběru hlavního hrdiny velká rozmanitost, jak už vizuálně, tak v schopnostech a v jeho historii, která se do hry promítá. Dále členové týmu jsou dobře zapracováni. Ale ze všeho nejlepší je příběh, který se i odvyjí od toho, jak se ve hře zachováte. 100 ze 100.

-2 Dobré Zlé
97%qwer
Jedno z najlepších RPG. Geniálny príbeh, úchvatné spracovanie, prekrásna grafika ... Odporúčam nielen všetkým RPG pozitývnym hráčom ale aj tým, ktorý tento žáner neobľubujú. Vďaka Bioware, vďaka za tento skvost.

-2 Dobré Zlé
Mass Effect, ani vo sne by ma nenapadlo, keď som to inštaloval, že ide o jedno z najlepších akčných rpg vôbec. Od začiatku som ju hral s otvorenými ústami. Je to niečo úžasne, skvelé dialógy, dabing, postavy, dej, príbeh, ovládanie, dĺžka hry, cover system, upgradovanie postavy a spolubojovníkov a všeličo iné. Je to niečo úžasné, odporúčam každému hráčovi Pc hier !

-2 Dobré Zlé
Super Pribeh Akcia Taktika atd. a vsetky videaka sa mi zadaju hrozne moc prepracovane stylizovane a take akcne :D A naozaj PECKA !!

-2 Dobré Zlé
Aj keď niesom veľkým fanúšikom sci-fi, táto hra ma dostala svojim pútavým príbehom a skvelou grafikou a hrateľnosťou. Samozrejme sa ani táto hra nevyhla bugom (obzvlášť nepríjemné bolo, keď sa mi pri boji s bossom prehriali všetky zbrane a nevychladili sa, musel som reloadnuť.)

-2 Dobré Zlé
Mass effect 1 je druha najlepsia rpg hra hned po mass effect 2:-)

+grafika
+pribeh
+ovladanie
+hratelnost

-neni multiplayer

mass effect je uzasna hra
do nedavna som mal mienku o tpgčkach ze su nuda ale mass effect to zmenilo

-2 Dobré Zlé
Skvelá hra hrám ju a neviem sa od nej odpútať príbeh je skvelý,dialógy sú úžasné prostredie mohlo byť trochu rozmanitejšie, ale podľa mňa naozaj hra roku.

-2 Dobré Zlé
výborná hra, příběh mě uplně pohltil, možná proto že jsem v něm sám rozhodoval . . pěkná grafika . . skvělé rpg prvky . . trochu taktiky ve výběru týmu a pozastavení uprostřed souboje vůbec neuškodilo . . moc se těším na navazující pokračování . . .

-2 Dobré Zlé
no podla mna super hra uz dlho som nehral taku dobre hru proste super dobry pribeh vsetko az na to ze to bolo celkom kratke inac super doporucujem

-3 Dobré Zlé
skvělá RPG hra pro maximální zážitek z hry jsou důležité české nebo slovenské titulky,ze začátku jsem měl trochu obavy a hra mi připadala složitá ale když jsem si zvykl všechno bylo v pořádku,hra ma skvělou grafiku,máte svou lod ve vesmíru,pohybujete se po různých planetách pěšky nebo ve vašem vozidle,můžete k sobě naverbovat 6 postav,2 z nich vás pak doprovází,inventář tvoří různe zbraně,oblek a vylepšení,je zde možnost vylepšovat své dovednosti.

-3 Dobré Zlé
Ako povedali u Sectora, velkolepa spacevka a ja nemozem nic ine ako len so vsetkymi 10 zdvihnutymi suhlasit. Velmi vydarene RPG hlavne co sa tyka pribehu a velkolepeho otvoreneho zaveru. Bude to urcite velkolepa seria. Nesmie si to nechat ujst nikto kto miluje RPG. Ale mam tu aj minusi a tie su v podobe tochto - opakujuce sa interieri, neobyvane planety su velmi chudobne, dost vela bugov (ktore opravuje samozrejme nejaky ten patch), na hru ktoru vytvorit chceli a aj sa im to podarilo (velkolepu hru s velkym V) vlozili dost chabu hudbu. Ale i tak je to podla mojho nazoru velky konkurent Fallout3 o boj o najlepsie RPG roku 2008. 92%

-3 Dobré Zlé
Hral som tuto hru aj ked sice to neni hra mojeho zanru je to jedna z naj hier akych som hral . Su tam vyvazene RPG prvky a akcnej strielacky . Pribeh je tam jeden z naj v RPG rysi .

-3 Dobré Zlé
plusy: všetko... engine, grafika, hrateľnosť, audio, filmový dej a k tomu rátam aj mnohé dramatické situacie a nečakané obraty, výpravnosť (aj keď sa nemôžete vylodiť na všetky planéty, tých dostupných je až až), a v neposlednom rade hracia doba (spolu s vedľajšími questami zaberie v priemere 25 hodín)
mínusy: sem-tam ma zaskočila nejaká ta technická chyba (zaseknutý člen týmu alebo výťah), ale patch by to mal všetko odstrániť

Skvelý začiatok dalšej vesmírnej ságy.

-3 Dobré Zlé
Hru som vydržal hrať asi 5 hodín, potom som to už vzdal. To unavujúce plnenie primitívnych úloh a čítanie dlhých dialógov... Minimum akcie a keď tak dosť obmedzenej a štýlom kry sa...

-4 Dobré Zlé
taq toto hra ma prekvapila najsor ma nasrali s tym dabingom ale da sa to hrat aj Anglicky a prekvapil ma hlavne usek ktorym mozes menit temu grafika teeez neni zla a to uz wobec ne hratelnost ale zmenil by som na tom ti rozhovory su strasne dlhe a nedaju sa preskocit zatial som nejake dalsie chyby nenasiel bo som to akurat zacal hrat

-5 Dobré Zlé
Tahle hra mě teda vůbec nenadchla očekával sem že bude lepší. grafika je sice pěkná ae hratelnost na klávesnici nic moc..

-6 Dobré Zlé
uplna blbost, vkuse len odopevedat aj 10 minutove rozhovory, blbe zbrane vysoky zivot nperiatelov naprd to je cele a ktomu msim vsetko zberat

-6 Dobré Zlé
Veľmi rýchlo som to vypol ,asi tak po hodine. Keď som zistil, že je to štýlu choď z bodu A do bodu B, zachráň toho, zabi toho, uteč, porozprávaj sa s tým a tak, tak ma skoro o zem hodilo.

-7 Dobré Zlé
Hra roku 2008 v kategórii RPG (AIAS). Najlepšie tipy a recenzie. Žeby konečne poriadna injekcia do tohto žánru? Táto hra vyšla rovnako spolu s Fallout 3, aj keď o pár mesiacov skôr. Dal som si načas a otestoval som ju až teraz. Sci-fi žáner je moja domovina a očakával som od tohto titulu naozaj veľa. Ja som v tejto sfére dosť konzervatívny a vidím, že hry sa veľmi ďalej nepohli...

Klady
* dej
* hudba
* interakcia
* rôzne lokácie
* náročnosť
* vykreslenie postáv

Zápory
* integrita objektov
* zvukové efekty
* málo možností
* nereálnosť
* slabšia AI spolubojovníkov
* iba traja členovia tímu
* chýba čas, počasie a zmena dňa a noci
* prieskumnému vozidlu chýbajú funkčné svetlá
* chýbajú svetlice (alebo iné svetlo) pre použitie pri roklinách alebo v tme
* zameriavač a prehrievanie zbraní (nie je možnosť vychladnutia)
* hru nemožno uložiť v akejkoľvek situácii
* chýba interakcia s loďou počas vysadenia
* DRM ochrana programu a načítavanie z média

Grafika - 8/10
Ovládanie - 8/10
SFX - 5/10
Hudba - 8/10
Náročnosť - 9/10
Hrateľnosť - 8/10
VFX - 7/10
Autentičnosť - 8/10

Celá

-11 Dobré Zlé


100%puking
















100%rug







100%Asot



70%hujo




100%misor2


100%miki07

92%srx1






95%Ben



100%m3lwin






100%misor



100%msior2

100%simak



100%Kosot













100%Lio10


100%Milo10

100%BooM












100%sarius

90%puck



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |