HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 5226 užívateľov

Hry > Just Cause 2 > hodnotenie


Just Cause 2
85%

Moje hodnotenie - Just Cause 2





Recenzie - Just Cause 2

Just Cause 2 je veľmi kvalitne spracovaný titul ako po grafickej, tak aj po hrateľnostnej stránke, žiadne výraznejšie chyby, ani problémy. Na druhej strane sú samotné misie väčšinou jednoduché, málo zaujímavé alebo málo náročné. Sú tam oživenia, ale viac nápaditosti by titul potlačilo ešte na vyššiu úroveň.


Užívateľské hodnotenia - Just Cause 2

100%enqore
+ šupa grafika
+ super grafický engine!!
+ prostredie
+ zabava perfiš:))
+ sound
+ všetko sa da krásne rozjebať!:))
- trochen horšie ovladanie aut a motoriek
odporučam kupiť!!:))

+15 Dobré Zlé
100%sysrq
Je to good hra nemá chybu. Hratelnosť je na výbornu. Grafika je výborná.
Jedno negatíva tam je že to je len na windows 7 a windows vista .
Mal som možnosť to hrať jedine u kamaráta lebo ja mám na mojom pc windows xp.
Ale hra je super a tie možnosti čo sa tam daju robiť su good. Najviac sa mi páči to vystrelovacie lano :D:D


+9 Dobré Zlé
Uzasny prekvapeni, hodiny a hodiny zabavy, perfektni prostredi...co dodat...jen souhlasim s ostatnimi, ze ovladani trochu selhalo. Stejne to ale zazitek z hrani nekazi. Doporucuju.

+8 Dobré Zlé
Bomba hra !!! Na takúto som čakal !! Grafika super , zvuky tiež , Engine je tiež v pohode ale tiež sa mi nepáči to ovládanie ,, ešte trucky a niektoré autá sa dajú ale napr . tuning autá alebo nejaké rýchlejšie s tým narazíte na kažom 10. metry ,, ale inak je to sranda dobre vymyslené aj ten príbeh je hustý ,, pýtam sa prečo nevymysleli aj Spidermana na tento štýl ? :D:D .. Túto hru odporúčam !!!!

+5 Dobré Zlé
Je to super hra dosť ju prepracovali. Má veľmi rozsiahlu mapu a super grafiku trochu podobne GTA dá sa tam robiť veľa vecí napr: Plávať, Skákať s padakom, Lietať stíhačkou či vrtulníkom, FAKT ODPORÚČAM KÚPIŤ...

+4 Dobré Zlé
no hra just cause 2 potesila :
+grfika
+hw naroky
+fyzika
+volnost
+dynamika pocasia

-ovladanie
just cause 2 je vyborna hra v hernej a zabavnej casti je tam vela lokacii secretov jedina hra v ktorej je padak k dispozicii stale
neznasam takych kretenov ktory davaju 1 max 2 percenta pretoze nemaju na to pc a nedokazu si priznat ze je to jednoducho extremna hra!!

+4 Dobré Zlé
100%W4N7
Vinikajuca hra 100%
As na to ze to bezi len na Vistu a Win 7
+Grafika
+Pribeh
+Doprava zbrani a vozidiel
+Lanko na ruke xD

- Ovladanie . Aj Lietadlo Driftuje xD
A Denlow za to ze tebe to seka a nemas na to comp tak nekaz ostanym tuto skvelu hru

+4 Dobré Zlé
Neuvěřitelné překvapení, které naprosto přebilo serii GTA, obrovský svět, neuvěřitná akčnost a zábavnost.

+ perfektní grafika
+ slušná AI
+ velikost mapy
+ hák na ruce (geniální nápad)


- občasná nudnost stejných misí


+4 Dobré Zlé
podla mna celkom dobra hra ale dako ma to az tak neohurilo ale aj tak dobre grafika vsetko ale to ovladanie aut a ostnach vozdiel

+3 Dobré Zlé
Pokračovanie prvej sérii JUST CAUSE sa výrobcom velmi podarilo.Opet tu máme čo robit z prehladávaním ostrovov na obrovskej rozlohe a výbornej zábave na štýl GTA.Grafika Super,Hratelnost Super,Rozloha Super,Dlžka Misií Super HW nároky su dost vysoké

+3 Dobré Zlé
musim potvrdit ze je to fakt dobra hra a zatial co som mal demovku je to
fakt bombove a o par dni budem mat plnu verziu tak sa teda tesim.
Je tak kopu noviniek ako napriklad ten vystrelovaci hak na ruke,je tam obrovska mapa v ktorej sa ani Enstein nevyzna a vela druhov zbrani proste ma to velmi potesilo a doporucujem vsetkym milovnikom akcnych hier.


+3 Dobré Zlé
je to dobra hra a sice trochu moc dlhá ale aj tak je super a najviac sa mi páči tá voľnost a vimozenosti

+2 Dobré Zlé
Hneď sa mi pri hrani zapačila grafika, efekty su dosť dobre spracovane potom ešte sa mi pači velkosť mapy. Na rozdiel od jednotky vegatacia už niesu same textury napr. tenke stromy boly ako duch. Ovladanie vozidiel mohli vylepšiť. Celkova hra sa mi zapačila odporučam.

+2 Dobré Zlé
100%keami
Super hra ,výborná grafika ,uplna volnost, dááá sa zničit takmer vsetko, a nechapem tych dvoch debilov co tam dali ze 0 percent a 1 percento

+2 Dobré Zlé
+ grafika
+ rozloha ostrova
+ prostredie
+ množstvo vozidiel
+ hlavná postava a jej schopnosti atď.

- zlá ovládateľnosť áut



+2 Dobré Zlé
je to velmi dobra hra,viborna grafika,hratelnost,misie,len jedine to ovladanie pokazili,ale vsetko ostatne je velmi dobre,a je to aj dost kratka hra,ale posledna misia je dobre tazka...

+1 Dobré Zlé
- Grafika je výborná
- Páči sa mi že je to dlhšia hra
- Jediné mínus je to že možete kedy chcete vytiahnuť padák

+1 Dobré Zlé
100%Katpir
Naj hra aku som kedy mal...!!! namakene... vidno ze tam na tom poracovali velmi sa mi to paci...!!! podoba sa to aj na gta ale v lepsom prevedeni. Super zbrane, trh, padak, grafika, celkom dobre pozidavky... proste vsetko...!!!!!!! Zatial som tam nensiel ani jednu chybicku. 100% FULL!!!!!!!!

+1 Dobré Zlé
No čo k tomu povedať táto hra nemá chybu... uplne ma to strhlo pretože: je tam skvelá grafika,uplne krásny ostrov takz.. Panau,voda jak živá prosťe,prosťe je to skvelá hra ešče so ju síce neprešiel ale je úpne skvelá začiatok ma hned prekvapil.. máš tam svoje týmý všetko... ja dávam sto%%%%%%%%%%

+1 Dobré Zlé
95%365
Výýýborná Hra

+ grafika
+ veĺký ostrov
+ autá,lietadlá,motorky...atď
+ príbeh
+ vystrelovací hák

- zlá ovladatľnosť najma u lietadlách

+1 Dobré Zlé
100%CoXer
Super vyborna hra. Je to asi ako GTA ale ovela lepsie. Krasna grafika,dlha hratelnost,obrovsky svet a mnoho dalsich.

+1 Dobré Zlé
100%Hrac
Je to perfektna hra s vybornou grafikou a velkou volnostou. Je tu velmi pekne prostredie. Odporucam kupit.

+1 Dobré Zlé
PLUS
-grafika
-obrovsky herny svet
-ziadne bugy
-vela aut
-vela motoriek
-vela lietadiel
-vela lodi
-perfektne ovladania
-realnost
-genialna destrukcia
-HW naroky

MINUS
-žiadny :-D

+1 Dobré Zlé
nastupce just cause jak ma byt, zadna simulace ciste arkadova strilecka ktera si zaslouzi nejvyssi hodnoceni

+1 Dobré Zlé
Uplne pecka hra sice to ovladanie aut ale da sa na to zviknut.Pekne spracovana grafika pekny svet aj tak najhaluznejsie je to lanko na ruke ktore nesmie chybat.

+1 Dobré Zlé
Ano, člověk se při této hře opravdu hodně vyblbne...stranda je, grafika pěkná, fyzika dobrá atd. Velmi podařený díl!

+1 Dobré Zlé
Nikdy nepochopim ako mohol niekto vyrobit taku bohovsku hru, ma to 6 GB a grafiku SKVELU a mapu ma taku velku ako ziadna ina hra nemala a podla mna ani nebude mat tak skoro, mozno just cause 3, len co ma kus stvalo bolo ovladanie, lebo ak som pohol myskou v hre sa to pohlo oneskorene asi az tak o cca 0,5 sekundy ale inac vsetko OK! Odporucam zahrat si ju ! :)))

+1 Dobré Zlé
Hra je pomerne dobre grafický spracovaná az na zopar detailov ! Styl hry chceli tvorcovia priblizit GTA no nepodarilo sa im to vo vsetkých smeroch, je odlisna no uzijete si pri hrani tejto hry kopec srandy :D

+1 Dobré Zlé
96%Ampo
Chvíľu vám bude trvať, kým pochopíte systém tejto hry. Pevnosť, ktorú v prvej misii ukrutne dobíjate, je ,zdá sa, vašou hlavnou základňou, v ktorej pravdepodobne strávite väčšinu času mimo misií. Omyl ! Táto pevnosť totiž bola len jednou zo stoviek ďalších, ktoré sa na neskutočne veľkej mape hry vyskytujú. Následne začnete chápať systém - popri hlavných misiách hry, ktoré si môžete ľubovoľne vyberať, môžete obsadzovať stovky kempov a opevnených základní nepriateľskej strany, ktoré vám dávajú peniaze, body a rozširujú vaše obsadené územie.

Hra má neskutočne krásnu grafiku, pestré prostredie, striedanie počasia a rovnako aj dňa a noci. Tiene sa pohybujú podľa reálneho času, ktorý v hre plynie, takže zažijete nielen prekrásne západy a východy slnka, ale aj tajomné noci v lese osvetlené žiarou Mesiaca. Hra má celkom nízke nároky na HW, je stabilná, nájdete tu desiatky druhov automobilov, lietadiel, vrtuľníkov, lodí. Zbierate skryté debničky, ktoré môžete následne využiť na upgradovanie svojich zbraní a vozidiel.

Myslel som si, že táto hra sa s GTA porovnávať nedá, no mením svoj názor. Ak vezmeme do úvahy úplne odlišné prostredie hier a prižmúrime oči nad občasnou monotónnosťou misií v JC 2, táto hra je akoby iná odroda hier typu GTA. Odporúčam ju a upozorňujem vás, že kým ju prejdete na 100%, strávite pri nej možno aj pár týždňov.

+1 Dobré Zlé
100%MrKuxi
Perfektná hra, veľa herných možností, veľmi dobrý grappling hook, dá sa tam robiť všetko čo chcem. Odporúčam.

+1 Dobré Zlé
95%DuDu
Super gameska... Prostředí, grafika, engine, zábava na dlouhou dobu. Ovládání trochu horší, ale každá hra má své chyby. Dlouhý palec nahoru si tato hra opravdu zaslouží.

+1 Dobré Zlé
je to fantasticka hra s perfektnou grafikov.Je to najlepšia hra na svete.su tam iba dva leveli a potom si len tak beháš kam chceš.

+1 Dobré Zlé
nieje co dodat full mapa tuto hru neprejdete za jednu noc proste kupte si ju (pocul som ze na nu ma byt MP)

+1 Dobré Zlé
90%NjiS
Perfektná hra. ktorá je takmer bez chyby s perfektnou a reálnou grafikou, prvkami, vozidlami a hlavne aj príbehom.
Hra vás hneď od začiatku chytí, ovládanie na klávesnici je trocha málo citlivé, no na joystiku je bezchybné, hre veľkú atmosféru dodáva padák a hák a hlavne obrovské prostredie, ktoré je jedno z najväčśích z hier. V hre nájdete motorky, autá, nákladiaky, helikoptéry, lietadlá a aj stíhačky lode a člny. Veľké plus je reálnosť objektov a prírody-napríklad idete cez les autom a nabúrate vo vyšej rýchlosti do menšieho stromu, strom spadne a pod.
Ale ako každá hra, aj táto má mínusi, napriklad keď strielate aj z veľkej diaľky, a trafíte na 1 ranu, tak vás aj tak nájdu a začnu po vás strielať, čo by v skutočnosti nemali žiadnu šancu.

+Grafika
+Rozhľahlý svet
+Príbeh
+Animácie
+Množstvo dopravných prostriedkov
+Veľa zbraní

-Vojaci vás pri každom výstrele odhalia

+1 Dobré Zlé
skevla hra proste pecka mozes tam volne chodit atd. tato hra dostava odomna 100vku lebo je to nieco ako gta sa ale o nieco lepsie

+1 Dobré Zlé
+ grafika
+ prostredi, velikost a rozmanitost prostredi, obrovske mnozstvi settlementu
+ sbirani upgradu
+ moznost hrani za frakce

- chvili trva nez se naucite s padakem
- vsechny stronghold takeovery probihaji stejne

+1 Dobré Zlé
+Grafika
+Hrateľnosť
++Destrukčné prostredie (Takmer všetko sa dá ničiť)
+Príbeh
+Zbrane
-Ovládanie vozidiel (Dá sa zvyknúť treba si to precvičiť a dá sa)

Jednoznačne odporúčam :)

+1 Dobré Zlé
Výborná hra, v ktorej plníte misie ako chcete vy sám. Pekná grafika, veľa možností lietania, jazdenia...veľká mapa. Na pár drobných chýb v grafike, keď sa napríklad guľomet s vrecami vôkol vznáša vo vzduchu a podobne, si ma táto hra získala. Po prejdení idem na trojku!

+1 Dobré Zlé
GTA IV je shit. Ak sa chcete naozaj zabávať so zbraňami a vozidlami bez obmedzení, toto je to pravé. Vývojári si dali pozor na chyby ktoré boli v GTA. -Výsledkom je prekrásne prostredie džungle, púšte aj zasnežených hôr, dokonalá optimalizácia - na maximálnych detailoch dovidíte na cca 5km rozlíšiť malé mestá,les,cesty atď . len s minimálnym poklesom FPS. Neni sú to síce grafické orgie ako u crysis ale keby sme to brali ako pomer krása prostredia/HW náročnosť, JC2 jednoznačne vedie. - 100%
-Hratelnosť je vďaka háku a padáku úplne niekde, kde na GTA IV ani nedovidí =100%
čo by však chcelo vylepšiť, je ovládanie helikoptéry, voľného pádu a jazdný profil by mohol odpúšťať viac chýb zo strany šoféra.
Čierny trh je perfektná vec, slušný arzenál, možnosť zrýchlenej prepravy ... výborný doplnok do hry ktorá je aj bez toho o kus nad realitou.

0 Dobré Zlé
Hra má veľmi pekné prostredie, ktoré má aj dobrú grafiku. Pohyby na videu sú dobré, no akonáhle leziem alebo skáčem, pohyby ako pri GTA:SA. Celková fyzika hry je dobrá, no ovládanie zlé, to je obrovské mínus. Príbeh, postavy a misie sú tiež slinou stránkou hry, ďalej zaujímavé prostredie dopĺňajú zaujímavé zvuky, hlavne pri výbuchoch. Dá sa tam veľa demolovať, skákať a využívať kopec iných možností, ktoré poznáme už aj z jednotky. Nereálnosť hry je zapríčinená hlavne tým neidentifikovateľným objektom na ruke.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


-1 Dobré Zlé
Úplne strelená hra kde možete sa na všetko prichytiť superhákom a stále máte k dispozícii padák, navyše všetko krásne vybuchuje, bohužiaľ, PC verzia je hrozne optimalizovaná, hra mi hrozne seká aj na najnižších detailoch a ovládanioe áut a mierenie je tiež zlé.

-1 Dobré Zlé
Takze hru just cause 2 hodnotim ako dostatocnu je vyborna grafikou procesorom a ram hra je ulozene na najmodernejsej generaci ale hra sama o seba neni moc dobra zbrane a ostatne a okolo ale zvuk hry Directx 10 je dobry a inac celkom dobra hra v grafike domu davam + tej hre davam
-

-3 Dobré Zlé
Tak tato hra zabavy mozno na tyzden, potom je to stereotypne, furt len nekam chodit a zabijat, grafika je pekna, dej celkom ujde, ovladanie auto kakastrofalne, dobra hra na zabavu ale mne moc nepadal

-4 Dobré Zlé
Hra ma moc neohromila. Hlavne kôli ťažkému ovládaniu. Ale na to sa dá zvyknúť. Hra má veľké plus preto lebo spadá do veľmi extrémnych sytuácii. Síce je to hra dosť nereálna ale pobaví vďaka spominanim extrémom. Čo sa týka grafiky je na 1*. Pekné výbuchy aut. niektoré časti prostredia sa dajú zničiť čo čiež je dáke to plus. Kúsok sa mi zdá že by mohlo byť viac útokov so zbraňov na ruke ( oceľovým lanom ).

-4 Dobré Zlé
Celkom dobrá strieľačka, no nič extra to neni ... grafika je pekná, príjemné prostredie. Hra má trocha blbé ovládanie, ale na pobavenie hra svoj účel plní :)

-5 Dobré Zlé






100%dodush



85%Enoo

100%Tomy77

100%Norman




57%eso












90%Ben




















| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |