HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 21868 užívateľov

Hry > Shadow Harvest: Phantom Ops > hodnotenie


Shadow Harvest: Phantom Ops

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Shadow Harvest: Phantom Ops





Užívateľské hodnotenia - Shadow Harvest: Phantom Ops

Takže budem najcitlivejší ako to len len ide. Je to totalna k___tina! Kto to len mohol vymyslieť? Tá neskutočná tupa optimalizacia! ten neskutočny kontrast! ta otrasna grafika! a nulova AI! nespočet množstvo bugov (prechádzanie cez auta,...), menu obkukane z CoD! je to naozaj tragicka hra, ruky preč tak daleko ako to len ide!

0 Dobré Zlé
Uprimne povedané, som maximalne sklamaný. Zo screenov a vieí to vyzeralo na celkom slušnú akciu typu Gears of War, no realita je o strašne-moc kleslá. Grafika by sa ešte aj dala prehltnúť, nebyť temného kontrastu, animácie a dabing postáv sú smiešné, zvuk zbraní úbohý, AI takmer žiadna, cover systém nedoladení, systém zdravia ani neindikuje krytickú úroveň, len z ničoho vyskočí hláška "mission failed, you have been killed". Je tam síce ukazovatel percentuálneho zdravia, ale ani 1 ostávajúci health sa nijakym varovaním neprejavý.. Osobne som nedokázal prejsť ani prvú misiu.. Smutné. :-(

0 Dobré Zlé
Nuže, natešen jak malý děcko na vánoce a ejhle, už uvodní video ukázalo "kvality" této hry. Šílená optimalizace, i pře špatný look se hra občas zasekne, neprosto nefunguje antialiasing, asi další klasika která jede jen na invidii a ne na ati. Postavy prapodivně mluví, zvuky zbraní sou totálně šílený. Ale nebudu hru házet do úplnýho hnoje, třeba vyjde patch který tyhle blbosti vylepší, v tom případě by byla hra celkem hratelná, no počkáme a uvidíme.

0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |