HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 948 užívateľov

Hry > Damnation > hodnotenie


Damnation
55%

Moje hodnotenie - Damnation





Recenzie - Damnation

Takže hra by to bola dobrá, možno aj veľmi dobrá. Kvalitných nápadov je tu habadej, spracovanie niektorých prvkov na vysokej úrovni, len škoda, že sa hra poriadne rozbehne až po polovici, čo je strašne neskoro. Zastaralé technické spracovanie a dementná AI by sa ešte dali prehrýzť, avšak je tu ešte kamera, ovládanie a pár ďalších chýb. Kamera dokáže z niektorých skokov občas spraviť nočnú moru, rovnako aj ovládanie, keďže otočenie a krok postáv je silno linajkovaný, tým pádom stačí jedna zlá otočka počas skoku a idete od checkpointu. Nakoniec ostáva dúfať, že autori upravia padanie hry nejakým patchom. Stále sa to hralo dobre, ale počas posledného aktu začala hra mrznúť a padať ako divá.


Užívateľské hodnotenia - Damnation

Damnation je najhorsia hra s poslednej doby aku som hral. Nevydrzal som pri nej ani 20minut. Strasna fakt orasna grafika (a ze vraj unreal engine), vyzvracane farby, priserna hratelnost, neskutocne odflaknuta AI a lacny otrepany pribeh. Skakanie je trapne, pri strielani musite mat zbran stale vytasenu co je hrozne. Neskutocna nevyvazeonost zbrani, aj pri miereni samopalom netrafite skoro nic pretoze gulky lietaju ako chcu. Mam pokracovat? jednoznacny kandidat na najhorsiu hru roka. 32%

0 Dobré Zlé
Podla mna je tato hra tochtorocny odpad!!!
Aj ked screeny tak nevyzerali hra uz hej!!
grafika je dost chaba aj ked pre niektore ocicka sa zda dobra pre mna nie! Hratelnost je otrasna,dost tu chybala moznost krytia aj ked skrcit sa oknom sa da ale to strielanie..... blee gulky lietaju doslova ako len chcu a moznost vydiet nepriatelov cez stenu je sice dobre ale dost nepotrebne.
Vasi kamarati tam len stoja a divaju sa do blba presne tak ako aj nepriatelia,ktory si vas dakedy ani nevsimnu ale zato vas dakedy zabiju skor ako ich zbadate. Sice je tu dost velky arzenal zbrani ale je to zbytocne ked vam stacia tri a aj ta je ich ucinost nevyvazena!
Proste odpad a kandydad na jednu z najhorsich hier roka.
30%

0 Dobré Zlé
90%akto
Neviem co ma kazdy proti tejto hre, lebo je to velmi dobra hra, ktora fakt pobavi. Je to nieco ako mix Prince Of Persia a Gears Of Wars, ci vas caka dostatok akcie a aj stverania sa po rimsach, budovach, strechach, ..... Osobne som ju presiel uz 2x a urcite si ju este niekedy zahram, vrelo odporucam. To ze kazdy vycita tejto hre ze nejde stveranie po rimsach, ci splhanie po lane, nie je vobec chyba hry, ale chybny crack, za ktory vobec aurori hry vobec nemozu, pretoze nimi vyrobena hra funguje a je fakt kvalitna.

-1 Dobré Zlé
Čakal som od toho viac, slabučká grafika, veľmi dlhé videosekvencie pri prechode jednotlivými levelmi, ovládanie priemerné, veľa skákačiek a dej samotnej hry ma tiež znudil, slabých 50 percent, možno ani to. Veľmi som sa na túto hru tešil, boli na ňu spravené skvelé trailery ale sklamala ma vo viacerých uvedených ohľadoch.

-1 Dobré Zlé
V celku slušne prevedená hra ... niečo na spôsob Gears of War, no rozhodne nie lepšie ! Hra určite pobaví

-2 Dobré Zlé





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |