HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 9058 užívateľov

Hry > Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim > hodnotenie


Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim
76%

Moje hodnotenie - Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim





Recenzie - Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim

Staré dobré Majesty v moderním kabátě a s novými misemi se příjemně hraje a přináší mezi fantasy strategie svěží vítr. Oproti jedničce sice nepřináší moc novinek, ale osvědčený princip funguje i po devíti letech. Vyzkoušejte.
Majesty 2 je osviežujúca stratégia, ktorá nekráča v zabehaných šľapajách tradičných RTS, ale ide svojou vlastnou cestou, ktorú už vytýčil prvý diel. Hráč nie je postavený do úlohy vojnového taktika, skôr do pozície manažéra, ktorý len nepriamo manipuluje s hrdinami, finančne ich motivuje a kupuje vylepšenia. Niektorí užívatelia to možno nedokážu prijať, ale tí, čo obľubujú RTS a nemajú nič proti odchýlke od tradičnej strategickej rutiny, budú mať o zábavu postarané.


Užívateľské hodnotenia - Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim

celkom pekna hra s netradicnym ovladanim. postavy neovladate priamo ale vypisujete im odmeny za ulohy. je to trochu blbe hlavne vtedy ked vam treba robit nieco ine ako robia vyse postavy. a posledne kolo je pre 99% ludi nezdolatelne proste je to az prilis neferovo narocne hlave ked vam neustale rozbija zalkladnu demon ktory ma narozdiel od vasich jednotiek cca o 99925 bodov zivota via a stale sa mu bonovuje. vase bezne jednotky maju zivoty okolo 80-250 a k tomu na vas zo vsetkyc h stran utocia elementaly ktorim sa stale obnovuju zakladen a maju neskutocny damage a este aj kostri, upiri, potkyny impovia no proste vsetko co sa da. je to dost na naervy ked nemozete ovladat vlastne jednotky a chodia si len tak pricom Vam rozbijaju zakladnu.

0 Dobré Zlé
Jednotku som nehral, ale toto pokračovanie je dôkazom, že Rusi sú v originálnych stratégiách majstri (narážam na skvelú sériu King's Bounty). Hrateľnosť je výborná, dokonca, povedal by som, že aj znovuhrateľnosť, pretože náročnosť je skutočne na vysokej úrovni (aspoň pre mňa ako neortodoxného hráča strategických hier :) ). A práve aj kvôli tomuto vlastne skrešem hodnotenie o 5%, inak tejto geniálnej hre nemám čo vytknúť!

0 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |