HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 47718 užívateľov

Hry > ShellShock 2: Blood Trails > hodnotenie


ShellShock 2: Blood Trails
37%

Moje hodnotenie - ShellShock 2: Blood Trails





Recenzie - ShellShock 2: Blood Trails

Čekal jsem opak, ale druhý díl je i po změně výrobce ještě horší originálu. Za vysokou cenu tak dostanete jen chvilkové rozptýlení nad uřezanými hlavami a končetinami, které snoubí to nejhorší, co lze v žánru FPS nabídnout. Ba co více, nenabízí vůbec žádný nápad, který by alespoň hru posunul někam dále než stejně nepovedený předchůdce.
Shellshock 2: Blood Trials by mohol byť hrou typu Virtual Cop alebo House of Dead, pretože odbočiť nie je veľmi kam a herná doba, grafika a prezentácia sú na podobnej úrovni. Nepriatelia nabiehajú rovno pod nôž ako prasce na porážke, umelú inteligenciu nikto neprogramoval a zážitok z toho celého vyráža na tvári sladko-kyslý úsmev ako keď kňaz rozpráva o bilingsovej metóde a o tom, ako nie je správna súlož pred svadbou. Nie je to úplne zlá hra, niekoho možno zabaví, pretože je nenáročná (technologicky, hratelne aj myšlienkovo), no osobne som na tom už teraz tak, ako ten vodič na diaľnici. Čo bolo na tom billboarde?


Užívateľské hodnotenia - ShellShock 2: Blood Trails

Shellshock II mal dobrý námet, len jeho potenciál bolo treba využiť oveľa viac. Je to vlastne taká kombinácia Vietcongu a Left 4 Dead, ktorá kvality ani jednej z týchto dvoch hier nedosahuje, no fanúšikov zombie hier by mohla na chvíľu zabaviť. Ostatní to zrejme odinštalujú hneď po prvej misii. Ja som to s ňou vydržal až do konca a nebol som z nej zas až tak veľmi sklamaný. Nie je to proste ničím výnimočná a úplne obyčajná FPS, ktorú po prvom prejdení odložíte na poličku, kde vám navždy zapadá prachom.

+1 Dobré Zlé
podla mna to celkom ujde aj ked trocha strasidelne a misie su dobre asi iba niake tri ale celkem to ujde

+1 Dobré Zlé
Vellmi nudna hra ktora zaujme mozno tak svojim originalnym nametom, inac ani jeden dovod preco to hrat. Niekoho si mozno ziska svojou prehnanou brutalitou. Je to proste hra v style "ahatumasvychodtyprimitiv" (vsak zhulo) :)

-1 Dobré Zlé
Nedôstojné pokračovanie brutálnej strieľačky. Graficky to síce ujde, ale hra pôsobí arkádovo a dosť umelo.

-1 Dobré Zlé
+nič

-nezmyselne trápna brutalita
-zombíci...mimo
-celá kampaň je jeden veľký shit
-krátky
-dizajn...mimo
-príbeh...úplne mimo
-ale proste a jednoducho všetko je zle tuna na tejto kravine

Tak...nehral som jednotku...sa priznávam ale neverím že môže byť horšia jak tento čistorkvný odporný odpad.

-1 Dobré Zlé
Velmi trapna vec. ked som si prvy raz precital o tej hre, co to vlastne ma byt, bola to vec ktoru som chcel mat co najskor. Zombici zrobenu najmodernejsou grafikou a este k tomu v hektickom vietname? Uzasne !!! Omyl. Grafika sa da prirovnat k hram s pred 4 rokov. efekty su na smiech. Zla hratelnost. Nedotiahnuty pribeh. hrozna grafika. .......... proste toto je dalsie obrovske sklamanie

-2 Dobré Zlé
Sklamanie roka!! I ked to tak od zaciatku nemuselo pôsobit,pretoze uvodna ukazka bola suprova,ale po par vystreloch na najtazsej obtiaznosti (aj ked je jedno na akej to mate,pretoze je hra lahucka od zaciatku do konca) zistite aka je to somarina!!!!!
Grafika je zastarala ako moje najstarsie ponozky,Ai nepriatelov radsej ani nejdem komentovat.
Hlavnym zaporom je ale neskutocna nuda,s ktorej vas maximalne prebudi stupidne mackanie predom urcenych klaves "w s a d",kôli tomu,ze vas niekto napadne alebo ze stupite do nastrazenej pasce.
Verdinkt:
Neskutocne sklamanie!!! tuto hru dokonca neodporucam ani svojmu najväcsiemu nepiatelovi (mozno)
20%

-2 Dobré Zlé




69%juro


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |