HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 41619 užívateľov

Hry > Batman: Arkham Asylum > hodnotenie


Batman: Arkham Asylum
90%

Moje hodnotenie - Batman: Arkham Asylum





Recenzie - Batman: Arkham Asylum

Joker si dokonale naplánoval návrat do Arkhamu, keď pripravil pre Gordona a Batmana pascu, vypustil všetkých kriminálnikov a prebral velenie. Rocksteady si dokonale poradili so spracovaním predlohy a umožnili hráčom okúsiť, aké to je byť temným rytierom. Chutný kokteil žánrov stojaci na bezchybnom scenári, Unreal engine a skvelých hereckých výkonoch má silu nepustiť, kým hru nedohráte. A potom sa znovu ponoríte do sanatória. Batman: Arkham Asylum je prekvapením tohto roka, titul najkrajšia a najlepšia komiksová akcia jej právom patrí.


Užívateľské hodnotenia - Batman: Arkham Asylum

Uprimne povedane,od Batmana:Arkham Asylum som vela necakal a nechel som si to dakonca ani zahrat.Lenze sa mi dakym zazrakom dostalo do ruky demo a len to m bavil tak,ze som ho presiel skoro 5x.
Teraz som presiel Plnu verziu resp. plnu hru a som nadseny!
Batman ma milo prekvapil a som rad,ze som si ho stiahol.
V hre sa ujimate velenia nad Batmanom (co asi kazdy vedel),ktory chitil Jokera,lenze mu neskôr usiel a tak sa zacina "hon na mys" odzaciatku.
V mestecku Arkham Asylum vladne neopakovatelna atmosfera,ktora je nikedy ba az strasidelna.
Chvalim vyvojarov hlavne tym,ze sa vam niekedy prihodi to,ze sa dostanete do inej dimenzie a z hry z pohladu 3.os sa na chvilu stane plosinovka.
Zbieranie rôznych trofeji,nahravok,tajnych map a fotenie "divnych veci" je prijemnym spestrenienim hry,ked sa uz velmi nudite.
Pochvalit musim jednoznacne Batmanovu vyzbroj a jeho Uprgady,ktore si môzete zakupit za skusenostne body.
-5% je za niekedy neskutocne musru AI protivnykov,ci uz na hard obtiaznosti alebo na nizsej,ktore niekedy zbada aj to co by zbadat nikdy nemala.
Na druhu hlavnu postavu,Jokera,bola radost sa pozerat,a to vdaka uzasnym detailom tvare a ich animaciami,ktore ma niekedy az rozosmialy.
Verdinkt:
Perfektna hra s nadhernou grafikou,ktora je jednoznacne najlepsia hra podla komixovej predlohy.

+7 Dobré Zlé
skvelaaa hra ok grafika suboje detektiv mod pribeh setko na jednicku skvela hra

+4 Dobré Zlé
akoze tento batman parada grafika uzas paci sa mi to strasne vidno ze si stym dali robotu vsetko super engine grafika suboje fakt good

+4 Dobré Zlé
100%jb1101
Tak sa mi to dostalo do rúk a musím povedať že ma to vôbec nesklamalo tak ako som čakal ... je to veľmi dobrá hra ... hned ma to chytilo a to všetkým ... prepracovanosťou a aj dejom a hlavne grafikou ... je to geniálne ... niekedy keď behám len tak niekam alebo niečo riešim tak najradšej by som sa stále mlátil lebo to je úplne prepracované ... u mňa 200%

+2 Dobré Zlé
proste paradna hra hry hodnotim podla deju ten bol dobre spraveny potom grafika lepsia by ani nemohla byt stil akcie trocha z stealth a trocha s velkeho zabijania moznost si za xp kupovat bonusy a paradne zbrane a este lepsie comba no proste super hra radim co najrychlejsie zohnat a pozriet xD

+1 Dobré Zlé
100%luk003
Toto je tá najlepšia hra akú som kedy hral. Je dlhá, má super grafiku a celá tá výstroj - to je proste úžasné. A ešte tí bossovia fúúúúúúha.

+1 Dobré Zlé
velmi pekne spravena hra mensie nedostatky v detective skills ale fajna grafika najlepsi batman z vlastnej skusenosti.Len vam musi stihat comp



+1 Dobré Zlé
plusy: skvelé technické spracovanie, úžasná grafika (+ physX pre GeForce karty), pútavý súbojový systém, ktorý v kombinácii s veľmi jednoduchým ovládaním budí ozaj dobrý dojem, možnosť stealth akcie, Batman ako detektív s jeho hi-tech hračkami, nadštandardný dej, Dabing s veľkým "D" a herecké výkony s veľkým "H" (do pozornosti kladiem najmä Marka Hammila - Joker)

mínusy: niektorí vyčítajú nemožnosť zviesť priamy súboj s niektorými bossmi (Harley Quinn napríklad), ale mne osobne na hre neprekážalo takmer nič

Po vydarenom Wolverinovi som nečakal ďalšiu a ešte vydarenejšiu PC hru, ale je tu...Batman má naozaj všetko čo má mať :)

+1 Dobré Zlé
konecne batmanovska hra co ma vsetko!!! prepracovane boje a grafiku na ktoru proste musite kukat u mna na 532%

+1 Dobré Zlé
Veľmi podarená hra s vynikajúcou grafikou, dobrým ovládaním nabitá akciou všeliakeho druhu ...je to proste hustá hra, vrelo odporúčam ;)

+1 Dobré Zlé
100%RomanV
Jednym slovom PECKA. Hra ma prekvapila najma po grafickej stranke a podla mna najlepsia hra roku 2009 a po grafickej stranke ju asi dlho este nikto nepredbehne ako tak vidim tie novsie tituly...Odporucam hrat kazdemu.:-)

+1 Dobré Zlé
Perfektné! Skvelé ! Bombastické...Takýmito slovami by som mohol ohodnotiť túto hru ktorá neuveriteľne prenáša Batmana na herné plátno. Skvelý príbeh , atmosféra , prostredie , umelá inteligencia , intuitívne ovládanie , bojový systém , rozmiestnenie trofejí a bonusov , graciózne zapracovanie starých známych bosov do hry , pocit hrdinu , hracia doba , hlášky , batmanov arzenál pomôcok , vylepšenia , charizma hlavného hrdinu , detektívny mód a množstvo ďalších vecí ktorými je hra nabitá z nej robí výkladný kúsok ktorý nesmie chýbať na poličke trofejí ani jedného z vás. Hre je takmer nemožné niečo vytknúť , azda iba slabšie textúry a lineárny príbeh no to je každého subjektívny názor a podľa mňa si tieto dve veci pri hraní vonkoncom neuvedomíte :-)
Hre dávam preto 95 %

+1 Dobré Zlé
Hry tohoto žánru som nikdy moc nemusel. Pre mňa bol hlavným ťahákom na túto hru PhysX. Predtým som sa takto nechal oblbnúť pri Mirrors edge ale na YT som videl pár videí ako vietor rozhadzuje smeti po ulici, tak som stiahol demo a neskôr kúpil hru. Tie súboje ma fakt chytili. Hru som hral vkuse koľko sa dalo až kým som ju neprešiel. Nikdy by ma nenapadlo že ma bude takto baviť hra postavená na komixe. A na nejaký PhysX som si počas hrania ani nespomenul.
Takáto komixová grafika proste dokonale sedí na Unreal engine 3. Fyziku som pozoroval len pri pádoch nepriateľov a pri lete, tam neni čo vytknúť. Vlastníkov gk ATI trochu zamrzí absencia Antialiasingu, ktorý sa dá spojazdniť prepisovaním názvu karty čo je ale dosť zložité.
Ovládanie, boj, AI je úplne primerané tejto hre.
Príbeh slušný, arzenál tiež. Aspoň pár krát by sa hodila strelná zbraň, ale to by už nebol batman, ten predsa nepriateľov nezabíja. Systém upgradov je na dobrej úrovni, ale dalo by sa to ešte dotiahnuť ďalej. Možno nabudúce.
Dĺžka tak akurát, baví to v kuse od začiatku do konca, aj keď sa objavujú menšie stereotypy, nie je to nič vážne a hra sa dá prejsť vcelku bez prestávok či striedania s nými hrami.
Táto hra nemá žiadnu väčšiu chybu. Po sérii Hitman konečne výborná hra od Eidosu.

+1 Dobré Zlé
Batman je krásna hra so slušným príbehom. Hra ma bavila aj baví do teraz, myslím si, že autori hru spravili vynikajúco.

Plusy:
+Príbeh, Grafická stránka, Hrateľnosť, atď...

Mínusy:
-Pár drobností :)

+1 Dobré Zlé
Hra ktora sa vrije do pameti :) Je to uz par mesiacov co som ju dohral a stale si pametam kazdu jednu misiu , co sa casto u hier nestava ... mozem len odporucit :)

+1 Dobré Zlé
Naprostá parádička! Komu by se nelíbilo v těle velkýho netopýráka lítat po blázinci a likvidovat ošklivé záporáky. Dost dobrá grafika i příběh je dost fajn. Já bych řekl, že zasloužená 90% !

+1 Dobré Zlé
90%Dado
Musím sa priznať, že tejto hre som pred vydaním veľké šance nedával, o to viac som zostal príjemne zaskočený jej kvalitami. Perfektná hrateľnosť, skvelý príbeh, úžasná atmosféra ešte podčiarknutá brilantým dabingom, ktorý navyše perfektne dotvára jednotlivé charaktery postáv. Najlepšie si to človek všimne, ako inak, pri Jokerovi, ktorému brilantne hlas prepožičal Mark Hamill. Inak ako kladne nemôžem ohodnotiť ani grafiku, ktorá až na úplne drobné chybičky, ktoré musí človek skutočne hľadať, netrpí žiadnym neduhom. Trochu kritiku musím zniesť na súboje, ktoré sú síce skvelé, no najmä posledné údery sa obyčajne dokola opakujú, navyše hráč musí v roli Batmana zneškodniť každého súpera pomocou komba, pri jednoduchých úderov, ktoré navyše neuštedríte v rýchlom slede, sa nepriateľ postaví aj po tom, čo dostal aj stý úder priamo na tvár. To sú však všetko len drobnosti, ktoré nijako vážne nepokazia dojem z hry a tak bez výčitiek svedomie môžem prehlásiť, že Arkham Asylum je najlepšou komixovou hrou, aká kedy vznikla.

+1 Dobré Zlé
Pravdupovediac od Batmana som vela nečakal a bol som trochu skeptický ale po polhodinke hrania som sa od toho neodtrhol a zasluhuje si 99% :) skvele...


0 Dobré Zlé
Hra ma veľmi baví, nenudím sa pri nej. Páčia sa mi tam ukryté bonusy a aj súboje sú zaujímavé. Oveľa lepšie ako strielačka.

0 Dobré Zlé
Velmi dobra hra ktora ponuka rozlicne sposoby taktizovania, pribeh je pomerne dobre zvladnuty a atmosfera je tiez slusna. Obcas mi to pripomina Metal Gear Solid. Zaporov tu mnoho nie je ale zasa tiez to nie je hra z ktorej by som sa uplne posral. Je to len velmi slusna akcia s nametom komixovej legendy.

0 Dobré Zlé
Proste PECKA :D

+ príbeh
+ súbojový systém
+ gadgety
+ súboje s bossmi
+ Riddlerove hádanky
+ práca detektíva

0 Dobré Zlé
+ grafika
+ pribeh
+ rozlicni vsichni mozni padousi z batmana
+ hledani riddlu apod
+ expeni
+ rozlehlost

0 Dobré Zlé
Vzhľadom na veľkosť Arkhamského väzenia sú prostredia rozmanité a majú tú správnu atmosféru. Počas hry sa prostredie mení. Detailne prepracované prostredie je možné využiť vo svoj prospech a tak súboje môžete ovplyvniť. Do toho hrá špičková grafika, špičkové herecké výkony a dabing, hudba a špičkový príbeh, ktorý Vás vtiahne a svojim vývinom má naozajstný komixový nádych.Hra je bezkonkurenčne najlepšou komixovou hrou všetkých čias, a je veľmi silným ašpirantom na získanie titulu hra roka. Batman Arkham Asylum zmenil názor na nudnú postavu Batmana, na jeho prácu a konanie. Ohúril prepracovanou grafikou a spracovaním herných prvkov a Rocksteady Studios týmto vyšli z tieňa.

Preslávený klaun zločinu totiž práve na svojej domovskej pôde pripravuje svoju najväčšiu pascu!

+grafika
+dabing
+bojový systém
+bossovia
+herecké výkony
+príbeh
+gadgety
+hádanky

-súboje s bossy za nič nestoja

0 Dobré Zlé
Pro mě nejpřesnější a nejtemnějěší atmosféra batmana ze všech filmu i her je zde. To je tak vážné a hluboké a pochopíte to snad až budete starší.

0 Dobré Zlé
Dávam LEN 99% preto, že 100% si nezaslúži žiadna hra, ale táto má k tomu dosť blízko. Keď som to prvý raz spustil tak som hľadel na cutscénu a vravím si fuuu to je krásna grafika škoda, že to bude len v ukážke, no ale ono ma to prekvapilo...tá grafika s nádhernými detailami ostala aj počas hrania. Strašne sa s tým vyhrali dokonca Batmanovi postupne rástlo aj strnisko na brade, čím som bol ďalej tým viac sa ničil aj oblek...na súbojoch som si naozaj zgustol, krásne kombá ma ohúrili a veľkým plusom sú aj časti kde treba byť tichým predátorom. Príbeh bol tiež veľmi dobrý, tvorcov musela múza riadne dokopať. Na celom ostrove bola neopakovateľná atmosféra a v tých častiach kde treba nepriateľov tichým spôsobom eliminovať bolo doslova cítiť a vidieť ako sa boja. Pocit z hrania bol úžasný a nezažil som taký pri žiadnej hre. Ešte raz by som chcel pochváliť grafiku hry lebo som sa na to nevedel vynadívať. Keď som túto hru prešiel bolo mi doslova ľúto, že už je koniec a to vôbec nieje krátka. Jediné čo ma mrzelo je, že nebolo tak veľa príležitostí si s Batmanom zalietať ako by som chcel. Nesmierne sa teším na pokračovanie ktoré sa má odohrávať v meste. Hlboko sa skláňam pred tvorcami...bravúrna práca.

0 Dobré Zlé
+grafika
+zvuk
+pribeh
+herná doba
+hratelnosť
+RPG prvky
+detective mod
+stealt
+fyzika
+fighty
+nároky
+hádanky


0 Dobré Zlé
Miluju komiksy, miluju Batmana, miluju tuhle hru. Dohral sem ji asi 4krat a porad se u toho bavim jako poprve. Snad bude nekdy vic komiksovych her tak dobrych jako je tohle. Je tam par bugu, ale co..100%..jinak to nejde! Eidos s Rocksteady znovuzrodily herni batmany, konecne.

0 Dobré Zlé
Další z mála her které prostě nevím proč ignoruji, nakonec to jen tak ze zvědavosti zkusím a jsem ohromen. Arkham Asylum je naprostá pecka, sem obrovský fanda Bat filmů a nechápu jak mi tahle hra mohla uniknout. Kdo má rád tzv. Hack n Slash hry s perfektním příběhem a atmosférou neměl by tenhle kousek rozhodně vynechat !

+ Prostředí
+ Atmosféra
+ Hádanky, trofeje...

- Proč šedivý oblek, batman byl vždy v černém.

0 Dobré Zlé
Dokonalé, dokonalé a ešte raz dokonalé ! Pred tým než som sa do tejto hry pustil, som dobre vedel ako vysoko nastavili latku samotný komix a aj jeho filmové spracovanie. Mal som chvíľkami pochybovačnú tendenciu, ..no veľmi rýchlo som jej bol zbavený !! :) Súhra dokonale vyladeného príbehu, akčných mlátičiek a bossov vám nedá do konca hry vydýchnuť. Neskonale ma pripútalo na kreslo pri PC, nemohol som sa odtrhnúť, ..dokonca som niekedy aj jesť zabudol :-D

0 Dobré Zlé
100%hejnys
tak tohle je fakt pecka uz po deseti minutach jsem se dotoho tak zazral, že jsem ani nekotroval cas. Na tehle hre nenajdu zadnou chybu tak tahle hra je mnohem lepsi nez mass efffect 2 u ktereho jsem byl taky moc potesen

0 Dobré Zlé
Musím uznať, že keď Batman vyšiel, nejavil som o neho žiadny záujem. Ale keď som si jedného dňa pozrel Gameplay video na Internete, vedel som, že túto hru musím za každú cenu mať. Grafika je neuveriteľná, krásne spracované sú najmä postavy, ale aj všetko ostatné. Hrateľnosť je parádna, Batmanove triky ako vo filme. Hracia doba je dosť dlhá, čo sa v tomto čase len tak nevidí. Je tu veľa super bossov ako napr. Joker, Killer Croc, Bane atď. Batmana môžete upgradovať za body, ktoré získavate počas hry. Batman: Arkham Asylum je perfektná hra a kto ma rád túto komiksovú postavu, pre toho je táto hra nevyhnutnosť.

0 Dobré Zlé
Batman... nikdy som si nemyslel, že raz bude hra podľa komiksu taká dobrá. Ale čo dobrá, perfektná. Batman : Arkham Asylum je asi najväčšie prekvapenie minulého roka. Je to hra, ktorá prináša nový ale skvelý príbeh z Gotham City. Od prvej minúty proste musí každého hráča hier uchvátiť grafika, ktorá je perfektná a srdiečko pri nej zaplesá. To isté platí aj pri hrateľnosti, príbehu, dĺžke hrania, hádankách a kope iných vecí. Čo musí uchvátiť každého hráča je aj dabing, ktorý je bezkonkurenčný a to hlavne postava Jokera. Hľadám, rozmýšľam, ale žiadnu chybu nenachádzam, takže jasná stovka.

0 Dobré Zlé
Hra v koži Batmana, ktorý sa ocitá na ostrove v ústave Arkham Asylum, kde sa Joker pokúsi zmocniť ostrova a následne zabiť Batmana. Už od samého začiatku vás dej vtiahne do hry a nebudete vedieť skončiť. Okolie celého ostrova a budovy sú do detailov premakané a vlastne celá grafika je výborná. Množstvo typov nepriateľov, ktorých postupne pribúda a na každého sa musí trochu inak ako aj vylepšovanie Batman-ovho vybavenia za získané XP znižuje stereotyp. Tiež, sa mi páčilo, že nepriatelia nečakali, kým jedného dobijem, ale útočili viac simultánne. Výborným spestrením je možnosť zabíjania po tichu, ale aj napríklad prostredím - nanesenie výbušného gélu na stenu a následne jej odpálenie, keď sa priblíži nepriateľ. Po celom ostrove sú skryté mnohé Riddlerove trofeje, hádanky a tabule, ktoré musíte hľadať v detektívnom móde - mód kedy vidíte rozbiteľné steny alebo nepriateľov aj cez steny, takže sa na nich viete pripraviť - a niekedy sa po ne vrátiť až po zakúpení dostatočného vybavenia, čo je ďaľšie plus proti stereotypu. Mnohé z týchto vecí sú skryté vo ventilačných šachtách, v ktorých sa za celú hru, čo to nabeháte. Počas hrania sa stretnete s mnohými známymi bossmi, ale sú tu aj boje s Joker-ovými zmutovanými obrami. Nesmiem zabudnúť na super spracovanie samotných postáv, zvlášť Joker sa fakt podaril. Teda Batman je hra, ktorú odporúčam aj keď nie ste jeho fanúšikom.

0 Dobré Zlé
Batman Arkhan Asylum fantasticka hra
+grafika
+hratelnost
+zbrane
+nepratelia
+ulohy a vyzvy
+steal akcia
nenasiel som ziadne minusy. Nehral som doteraz lepsiu hru ako tuto konecne som bol pravim hrdinom v hre

0 Dobré Zlé
100%body
Super hra pribeh je cely cas zaujimavy necakal som ze to bude az take dobre, som velmi prijemne prekvapeny grafika je uzasna,batman vyzera riadny drsnak a jocker je ako vzdy uleteny s prevratenym humorom. a uz sa tesim na pokracovanie,

0 Dobré Zlé
Najskôr som sa bál, že to bude len nejaká trápna arkáda. No už po prvých minútach som zistil, že moje predsudky boli neopodstatnené. Nehral som síce všetky hry inšpirované komiksom, ale toto je asi najsvetlejší prípad, že aj komiks dokáže tvorcov hier inšpirovať k nadpriemernému titulu. Teda skôr by som povedal, že sa inšpirovali filmom, resp. filmami Batman začína a Temný rytier. Grafika je výborná, svižná, engine bez bugov, aj hracia doba bola síce úctyhodná, ale... povedzme si otvorene - dobrého nie je nikdy dosť. ;)

0 Dobré Zlé
Uz dlhsie sa mi pacia filmy o Batmanovi (hlavne tie posledne dva od Christophera Nolana), ale ked som pocul o tom, ze existuje nova hra Batman: Arkham Asylum, pomyslel som si, ze to nebude az take strhujuce. A to preto, lebo v suvislosti s Batmanom v hre mi nenapadlo nic ine, ako LEGO BATMAN. A este k tomu niektore hry podla filmov, alebo podla predurceneho deja, sa mi az tak nepacili a boli celkom nudne. Ale potom som si na to pozeral screenshoty a zdalo sa mi to byt skvele na to, ze je to od Warner Bros spolupracujuci s Rocksteady Studios. A teraz tu hru mam a je to fakt skvela hra. Ma uzasnu grafiku, prepracovane triky a bitky.
A som strasne rad, ze tam je moj favoritny JOKER (najoblubenejsi protivnik) ...ved mam podla neho aj moj nick...
Je sice trochu iny ako v Temnom Rytierovi, ale aj v tejto hre vyzera skvele a miestami sa sprava sialenejsie ako ten filmovy v podani skveleho, ale bohuzial neboheho Hedga Ledgera... Jednoducho som to vobec necakal, ze by mohla byt takato super hra s dobrym a chytlavym dejom o Batmanovi (ale vzdy som v to dufal!)
Davam 100%. :) A som strasne rad, ze tu hru mam. :) Za to dakujem mojmu bratrancovi. :)


0 Dobré Zlé
100%Ades
Tuto hru musím ohodnotit velmi pozitivním hodnocením, protože mě velmi překvapila jak z hlediska grafiky, tak také příběhem a ovládáním. Dávám 100%

0 Dobré Zlé
Batman - Arkham Asylum bola hra, ktorá prekvapila začiatkom. Príbeh sa naozaj zvrtol do takých rozmerov, že ste ho napravovali celú hru. Grafika bola priemerná, čiže percentá za ňu neodoberám. Prostredie bolo pekne spracované a možností a zbraní bolo v hre kopu. Jedinú vec, ktorú môžem vytknúť bola tá, že ste celú hru boli len vo väznici a to ubralo hre na zaujímavosti a dakedy to trošku nudilo. Naopak k hre považujem za veľké plus, že vytvorili inú verziu hry, ktorou je Game of the Year Edition. Vyvrcholenie príbehu bolo dobre vymyslené a myslím, že sa hráčom bude páčiť.

0 Dobré Zlé
Veľmi dobre spracovaná hra, pekne urobené prostredie, vynikajúci dej a perfektne spracované postavy (hlavne záporné). Možno také dve nevýhody a tou prvou že niekedy je celkom otravné niekde pre niečo bežať cez celý ostrov a potom zase cez celý ostrov naspäť ale tak dá sa to. Druhou nevýhodou že záverečný boj mohol byť o trošku náročnejší :-)

0 Dobré Zlé
+ veľmi dobre spracovaná hra
+ pekne urobené prostredie
+ vynikajúci dej
+ perfektne spracované postavy (hlavne záporné)

- niekedy je celkom otravné niekde pre niečo bežať cez celý ostrov a potom zase cez celý ostrov naspäť ale tak dá sa to
- záverečný boj mohol byť o trošku náročnejší :-)

ZÁVER: Výborná hra, ktorá určite nesklame každého, kto má rád akciu, bitky a Batmana.

0 Dobré Zlé
-: menšie bugy, uzavretie niektorých pasáži hry pri jej hraní, zo začiatku ovládanie, bez multiplayera
+: grafika, engine, audio, soundtrack, atmosféra, Batman, príbeh, postavy, dabing, hracia doba, módy hry, menu, dizajn, ostrov a jeho jednotlivé časti, ovládanie po jeho osvojení, zábava, úlohy, vylepšenia a pomôcky, zbrane, efekty, súboje, bossovia, hádanky, umelá inteligencia, lov nepriateľov
Verdikt: Batmaaan! Batmaaan! Batman konečne dorazil na PC v plnej forme. Niekoľko predchádzajúcich pokusov ak nepočítame legového Batmana, nedopadlo najlepšie a skôr robili hambu tejto značke. Arkham Asylum je konečne kvalitnou hrou v rámci tejto tematiky na PC. Technické spracovanie hry patrí k špičke. Príbeh a atmosféra hry dokonale dokážu pohltiť hráča. Temný dizajn dosahuje dokonalosť. Jednotlivé časti ostrova sú prispôsobené pre viacero spôsobov prejdenia hry. Postavy a dabing sú vierohodné. Hracia doba je naozaj dlhá a po prejdení hlavného príbehu sú k dispozícii ešte výzvy. Arkham Asylum je konečne dôstojnou hrou na PC, ktorá nesie značku Batman. Absencia multiplayeru však znemožnňuje hre udeliť 100%.

0 Dobré Zlé
Nádherné spracovanie komixového hrdinu Batmana. Hra plnohodnotne a nádherne využíva UNREAL 3 engine a pôsobí silne gotickým ( gothic ) dojmom. Úžasná ponurá atmosféra a príkladné vykreslenie komxovej predlohy. Všetky postavy v hre sú ukážkovo spracované a hra celkovo je svižná a plná kvalitnej adrenalínovej zábavy. Vrelo odporúčam.

0 Dobré Zlé
Dobrááá hra která mě moc baví perfektní přibeh grafika propracované boje atd.. určitě ji mohu doporučit ostatním

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Velice slušná hra, kterou ale zbytečně sráží jedna dost podstatná věc - změna pohledu a ovládání při většině soubojů s bossy. Zatímco k normálnímu postupu hrou není moc co vytknout (snad jen příliš časté vracení se do stejných lokací, kterých není mnoho - ale co chcete, když se motáte jen po malém ostrově), batudělátek je dostatek a pro všechny se najde využítí, skupinové fighty jsou přímo úchvatné a hra dobře střídá stealth postup a boj, jakmile narazíte na Scarecrewa, KillerCroca, Poison Ivy a hlavně na závěrečného Jokera, hra přepne pohled a ovládání, na které jste byli zvyklí (v případě KillerCroca dokonce Batman běhá směrem ke kameře, takže ovládání je úplně převrácené), takže pracně nacvičená komba a pohyby jsou vám k ničemu a většinou jen slepě mydlíte kolem sebe a snažíte se neustále nenarážet do zdi. Ozvláštněním hry je sběr karet s postavami batmanovského univerza, hledání střípků Gothamské historie a řešení Enigmových hádanek, což vám zpestří momenty, kdy na vás nikdo neútočí a můžete si vyhrát s Batmanovými hračkami. Nebýt výše zmíněných občasných problémů s ovládáním, dal bych i vyšší hodnocení, protože mydlit padouchy s Batmanam byla fakt zábava.

0 Dobré Zlé
Odecitam 20% za nezfixovatelny bug, ktery zpusobil zmenu obtiznosti a vzal mi 2 skillpointy.
A pak tady je absolutne nevysvetlitelny projev reterdace ze strany tvurcu, a to je absence automatickeho behu a neschopnost si behem boje jakkoli doplnit zivot. Ten zkurvysyn, ktery tohle uznal jako smysluplne by si mel odpikat 5 let v base.Hra je opravdu kouzelna, Grafika, optimalizace, pribeh, rozhrani.System boje je dost nedomysleny, chybi zamereni nepratel, ale jinak je to na rok 2010 nadcasove.Kazdopadne hre chybi nezbytnosti, co se nedaj odpustit, coz snizuje celkovy zazitek.

0 Dobré Zlé
Super hra, akcia, boje proste všetko. Super sú aj bossovia. Mne sa najviac páči Scarecroow, či ako sa to píše :) .

-1 Dobré Zlé
Batman Arkham Asylum je veľmi podarená hra, ktorá dokázala zaujať svojím komiksovým štýľom. Dej, hratelnosť, grafika , toto všetko je bezchybne, i keď sa niekedy niečo nájde, preto som dal 90%. Dúfam že aj Vás táto skvelá hra zaujala rovnako ako mňa :-)

-1 Dobré Zlé
Batman Arkham Asylum,je velmi dobre urobena hra a odporúčam ju každému,kto má rád akčné hry.Batman ma nikdy extra nebavil,ale toto je naozaj dobré.Kvalitna grafika ktorá v patchi 1.1 podporuje aj technologiu od Nvidie Physx takže naozaj kvalitný herný zážitok.Je tam množstvo pästných súbojov,hádaniek a úrovne obtiažnosti sú tak isto dobre spracované 4% za monotónnosť,ale to je určite to najmenej.Takže ďalšia hra ktorú sa oplatí kúpiť.

-1 Dobré Zlé
Je to fajn hra akorat tam je trochu blba grafika je tam dobre vybavenie je to aj na logiku tak pre mna hra ako stvorena je to super a baví ma je s tym zabava hrat je to good super hra

-1 Dobré Zlé
Je to perfektna hra. Konecne sa Batman dockal takej hry akej si zasluzi. +Krasna grafika,detective mod,psychicke utoky(z hry sa stava plosinovka), killer croc a ostatni bossovia atd.
-par krat frustrujuce hladanie cesty a miestami trochu obtiazne ale inak vela tych minusov neni

-1 Dobré Zlé
Batman splnil presne moje ocakavania, stereotypna trapna skakacka. Hrozne nudna, chaoticka, frustrujuca hra ktora ma hrozne nebavila, pribeh zaostaval chvalim ale hudbu a grafiku. Priemer obycajny priemer. 60%

-9 Dobré Zlé






100%Neo87







100%misor2

100%misor

100%msior2




100%simak



100%Maddog








100%samkko





95%Ben

100%joey



100%Fundy


90%Najt



100%Januel


























80%J0ZQ



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |