HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 20361 užívateľov

Hry > League of Legends > hodnotenie


League of Legends

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - League of Legends





Užívateľské hodnotenia - League of Legends

Pičovina, ani sa neoplati sťahovať. Sami OP kokoti, Diana, Jax, Garen, proste kokotina, DOTA 2 je milion krát lepšia, len zabijanie času...

+5 Dobré Zlé
Nuda,to jediné se k tomu dá říct.Navíc je to levná kopie Warcrafta 3 a navíc ty jména!!
P.S.
Grafika je příšerná,ovládání kamery taky.

+4 Dobré Zlé
Od tejto hry som očakával viac, proste kreslená (Niekedy ako keby to bola omaľovánka pre deti). Proste na nič hra. Odporúčam vám Cabal, Metin2 (Privátne servery) alebo Titan Quest. Tejto hre dávam 5% ale za istých okolností by som dal aj 0.

+4 Dobré Zlé
Skoro najhoršia hra čo som hral!! Wowko je omnoho lepšie, aj keď ho už nehrám xD Nechapem jak vas to môže baviť :D
Plusy:
-možno trochu grafika
Mínusi:
-totálne opakovanie po WoWku aj ten názov League of Legends je ako World of Warcraft
-malo spellov
Ďalej sa mi nechce písať to by bolo nadlho...

+4 Dobré Zlé
Totálna blbosť, kopírka DOTY akurát že s grafikou ako pre malé deti a buzerantov. Uplná kravina nechápem jak to môže dakto hrať. Ešte to hlúpe kupovanie championov...najhoršia MOBA ešte aj HoN je lepšie. Hra pre noobov

+1 Dobré Zlé
LoL=hra pre noobov hravaju to len noobovia ktory nevedia hrat dotu. Dota je omnoho lepsia fakt toto hravaju len noobovia a grafika z roku 2002. OP hrdinovia a nazvy hrdinov.

+1 Dobré Zlé
Za odosielanie e-mailu za opustenie hry si u mna hra vysluzila okamzite -100% z celkoveho hodnotenia, vysledok -73% GG #worstgameever
PS: toto je najhorsia praktika ako si udrzat hracov aku som kedy videl ;)

+1 Dobré Zlé
Neviem proste úplná kópia WoWka len trochu vylepšená grafika
príde mi to ako dosť decká hra neviem ako toto môžu hrať ludia čo majú 18+ mna osobne to moc nebavilo na iné hry tejto kategórie ako WoT, WoW, Dota to prosťe nemá,
ale tak + dávam za tú grafiku a za to že je ZADARMO
p.s. mená z tých som sa smial celú noc ani spat som nemohol :DDDDD

0 Dobré Zlé
100%kotulp
je to super hra hrával som to každý deň a hlavne za rengara som level 25 ak si ma chce dakto pridať tak sa v league of legends volam kotulp :D ale sere ma jedna vec keď mi spadne net alebo vypnú elektriku opustím automaticky hru a mám ban na 1 až 7 dni -_-

-1 Dobré Zlé
Oproti DOTE hra vyhrava v par aspektoch:
1.Hrdinov nemate pristupnyhc od zaciatku,musite hrat a za hernu menu si ich kupovat a hra vas takto motivuje k hraniu.
V DOTE su vsetci pristupny od zaciatku ale neskor uz ked poznate kazdeho hera tak to je nuda a neni co objavovat a sklzava to do stereotypu.
2.Pokial mate slusny rank,rusi a poliaci sa vytratia,v tyme mate normalnych ludi a proti vam nehraju sami dementi.V DOTE nech mate akykolvek rank,Rusi su vsadepritomny.
3.V LoLku je surrend to je to co DOTE chyba moznost vzdat sa,musite len dufat ze nejaky debil z tymu to leavne.
4.Herovia su vyvazeny (Troll-master to ze ta nejaky hero namlati jak zito neznamena ze je OP to sa nazyva counterpick,zobrat takeho hera ktory nejakeho ineho zabije jak nic)

Sumasumarum DOTA 2 aj LOLko maju svoje vyhody a nevyhody obidve su super no DOTA je tazsia pre zaciatocnikov a ty debilny rusi a nepritomnost surrendu su najvacsie nevyhody a hra v podstate nemotyvuje do dalsieho hrania (tym nechcem povedat ze hra je otrasna,Je to super MOBAň

-2 Dobré Zlé
50%heda
dobrá hra ale dávam 50 procent protože jsou vté hře fídeři.
+pěkná grafika
+jungle
-mapa 3vs3
+epic postavy
-fídeři

-2 Dobré Zlé
Jedna z najlepších hier ktorú človek môže hrať a nemám k tomu čo dodať .. Jedine jak toto - Slayer pokial nevieš tak DotU robili tý istý výrobcovia ... A nechápem čo sa ti na tom nepáči ale tak čo už..

-3 Dobré Zlé
podla mna najzabavnejsia onlinovka , vela predmetov,vela championov a este stale pribudaju , grafika je tam tom celkom dobre

-4 Dobré Zlé
Perfektná hra, velká zábava. Mnoho ľudí tvrdí že to je kópia Doty ale to je dobrá hovadina, pretože je to hra od tvorcov doty. Hrám túto hru už dosť dlho ale každá hra je úplne iná a vždy može ponúknuť dačo nové.
Teraz k hodnoteniu:

+obrovské množstvo hrdinou (74, každé 2 týždne vydajú jedného nového)
+pekná grafika
+perfektné ozvučenie
+meta-game
+masteries, runy

- obrovské množstvo feederov a trollov ktorý tetálne ničia hru...

-5 Dobré Zlé
+Veľa championov
+Free
+Poplatky nijak nezvýhodňujú hráča
+Soundtrack
+Celková hrateľnosť
+Masteries & Runy

-Málo map

LoL-ko hrávam už nejaký ten rok a zatiaľ ma to vôbec neomrzelo. Každý mesiac je nový prírastok (hrdina/champion). Ďalej ako plus je využívanie losu (používanie abilít cez steny, portovanie cez steny a pod.), masívne ability (dosah cez celú mapu). Ak máte kamarátov s ktorými to hráte tak hra sa stáva ešte zábavnejšou. Síce hra je na spôsob Doty ale mne sa to hrá lepšie. (Dota je na mňa až moc zložitá).

-5 Dobré Zlé
tato hra je dobra...pripady co to porovnavali s warcraftom ci dokonca s wowkom...su nelogicke nevyvynute opice wowko je asize viac premakane kedze ma 22gb a warcraft je odveci lolko je novy hdruh zanru viac menej pri ktorom sa dobre zabavite (ak nehraju deti co si myslia ze to je free roam hra..)

-5 Dobré Zlé
Proste prefektné ! Určite odporúčam ! Je to naozaj skvelé, perfektná MMORPG akcia, vela championov atď.

-6 Dobré Zlé
Hrá má peknú grafiku,stálne nových hrdinov.Veľmi sa mi páči že stále na niečom pracujú.Pekne graf. spacovaný hrdinovia a hlavne stále nový

-6 Dobré Zlé
Podla mna vynikajuco vyriesena dota. Vylepsene ovladanie a hratelnost. Taktiez sa mi paci system pusti a hraj, oddelovanie slabsich hracov od tych lepsich. "Talenty" vdaka ktorym mozte hrat jedneho hrdinu na vela stýlov a pozicii. To ze ked si niekto zaplati hru a podpori vydavatelov nema ziadne in-game vyhody.

Strasna vyhoda je ,ze ludia nemozu leavovat kedy sa im zachce narozdiel od doty. Taktiez mozny reconnect ked padnete je super. Minus tvoria len poniektory ludia ktorych ale s dalsim levelom ubuda. Hra si zasluzi plnych 100%.

Momentálne hra oproti dote 2 "zaostáva" hlavne čo sa týka kreatívnosti, hrdinom sa opakujú kúzla a je ich už toľko že lahko stratíte prehľad. Dota ponúka zaújmavejšie súboje a potrebu väčšej zohranosti.

-7 Dobré Zlé
Skvelá online hra, obrovské množstvo championov ktorý stále pribúdajú a každý ja v niečom iný. Veľmi dobrý systém boja a aj istá originalita (je to len čiastočne kópia Doty, Nie ako Heroes of Nevereth) a hlavne je to zadarmo. Kto chce môže si kúpiť za peniaze Riot pointy za ktoré sa kupujú aj rôzne skiny (špeciálne vzhľady) pre championov. Odporúčam aspoň vyskúšať.

-7 Dobré Zlé
paradna hra......najlepsia online aku som hral s kamosmi...... odporucam je tam vela postav. 100% z fleku.

-7 Dobré Zlé
+Grafické zobrazenie
+Veľké množstvo championov a skinov
+Vizuálne zobrazenie každej schopnosti championa a aj jej krátky popis
+Témy(Vylepšovanie hrdinu za veľkú čiastku Riot bodov)
+Pomerne slušné ceny RIOT

-Od 15 levelu je postup spomalený a nie za každý match dostanete XP a IP

-7 Dobré Zlé
Mňa osobne nikdy neomrzí ! Chválim jej skvelú rozprávkovú grafiku a to že je free-to-play.Vždy je tam niečo nové a má obrovskú komunitu plno priateľských ľudí.

-7 Dobré Zlé
Lol Je podla môjho názoru dost dobre prepracovaná hra... Bál som sa že ma to baviť nebude, lebo Dota ma vôbec nebavila. Pekná Grafika, Úžasné spracovanie, špičková hrateľnosť. Ale musím napísat na toto, že tí DEBILOVIA čo porovnávajú túto hru s wowkom, tak vôbec nevedie čo sú to hry a aký je medzi nimi rozdiel. Sa vzpamatajte WoW je MMORPG a LoL je Multiplayerová stratégia kde je jedna mapa a hraje tam max 10 hráčov. A nie je to žiadne opakovanie po wowku, ale po Dote a nie že opakovanie ale vylepšenie. 90%.

-7 Dobré Zlé
je to fakt super online hra.. ja osobne onlineovky nejak nemusim ale tato ma dostala.. fakt jedina ktoru hravam a odporucam ju kazdemu

jedine minus tejto hry je ze ma malo map

preto davam 90%

-8 Dobré Zlé
Jediná multiplayerová RPG ktorú som kedy hral, nemôžem preto hru porovnať s konkurečnou dotou alebo Hon-om ale myslím, že lol ide svojou cestou má veľa hrdinov a vývojári furt vytvárajú do hry nové veci. Z hernej a zábavnej stranky hru hodnotím 90% pretože je fakt dobre balancovaná jediné negatívum čo vidím a čo by mohlo byť rozšírenejšie je item a veľmi nepríjemné je keď vám hra vyberie do tímu retardovaného spoluhráča fakt zlé na nervy to je... Inak sa mi hra páči po všetkých stránkach. Moje top char-y: Jax, vladimir,veigar,tryndamere,mordekaizer kto chce zahrať mam nick Mitisko

-8 Dobré Zlé
Takze dal by som 0 per len preto ze som fanusik WoW co je podstatne lepsie nez tato hra... myslim si ze to je na spôsom klasickeho Warcraftu teda strategie a WoW.. je tam málo spellov... ked vam daju 1 stun... staci 1 sec tak ste v P... co sa na WoW nemoze stat pretoze to je podstatne prepracovanejsia hra. Ale aj tato hra ma svoje kvality ktore sa nemozu zapriet napr. ... nic ma teraz nenapada ale to nevadi urcite tam je daco dobre tak takych 85 per by nezaskodilo.

-8 Dobré Zlé
+ Najlepsia Free To Play hra aká zatial je
+ Kúpiš všetko okrem skinov za free pointy
+ Každý týždeň nová rotácia Heroes
+ Veľa Heroesov, každý niečím výnimočný,

- momentálne ma nenapadajú iba ak to niekto nafeeduje a potom to prehráme :D

-8 Dobré Zlé






100%Keksp










100%misor2





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |