HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 38503 užívateľov

Hry > Fallout 3: Broken Steel > hodnotenie


Fallout 3: Broken Steel

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Fallout 3: Broken Steel





Užívateľské hodnotenia - Fallout 3: Broken Steel

prijemne spestrenie okolo oblubenych zocelenych bratov a sestier :) nie je co vytknut... akurat to mohlo byt troska dlhsie

+3 Dobré Zlé
Neni čo dodať :) odporúčam ak chcete dohrať hru do úplného konca. Pár vysoko užitočných perkov (aspoň pre mňa) a plno nových zbraní, pár oblekov, 10 nových úrovní, nový nepriatelia a super misia s Liberty Prime. Celkovo asi 5 nových misií, pár kontraktov, nové veci a 3 fakt akčné úlohy.

+3 Dobré Zlé
Velmi uzitocny datadisk, ale strhavam dole 2% pretoze to malo byt uz v normalnej hre. Dava moznost pokracovat po skonceni pribehu a predlzuje pribeh o dost velku cast. Na vsetkych DLC sa mi strasne pacilo ze aj napriek tomu ze su DLC ich Bethesda tak dobre zmakla ze su tam moznosti rozhodovat sa, ale tu je to vidiet najviac nakolko to ma zmeny hlavne na normalnu hru. Pozriete sa na Adamsovo letisko kde je vlastne hlavna zakladna Enklavy ktoru sa vydate spolocne s bratrstvom oceli znicit a nadobro eliminovat tuto nebezpecnu hrozbu (ked sa usekne hlava, umrie aj telo - to znamena ze staci znicit ich hlavnu zakladnu a o ostatne je uz postarane). Okrem tohto DLC prinasa aj par novych mutantskych bossov (jedneho zo super mutantov, jedneho ku ghulom a este jeden novy druh radskorpionov) a niekolko dobrych zbrani a brneni a takisto dost vela zaujimavich vedlajsich questov ktore sa objavia podla vasich rozhodnuti v splneni questu Vody Zivota, co ma prinutilo prejst tento quest znovu a znovu aby som videl aky to malo dopad a ake vsetky vedlajsie questy sa po tom objavili. Silno odporucam ;)

+2 Dobré Zlé
DLC Broken Steel přímo navazuje na děj originální hry. Příjemný dovětek ke střetnutí Bratrstva a Enklávy v rámci F3. Ze všech DLC asi nejlépe provázaný s původní hrou a na rozdíl od většiny ostaních DLC k F3 nenudí.

+1 Dobré Zlé
Prodloužení původní hry, ale nečekejte žádný velký převrat je to jen jednohubka, která nijak neuchvátí.

+ Možnost pokračovat

0 Dobré Zlé
-: stále neodstránené bugy, UI, kvalita textúr nablízko, nedostatky enginu, hackovanie
+: grafika, hudba, audio, atmosféra, príbeh a nadväznosť na hlavný príbeh pôvodnej hry, rozvoj postavy, herná doba, dizajn, zábava, finále, nepriatelia, perky, nové zbrane a nepriatelia, navýšenie maximálnej úrovne postavy, letisko, prezidentský vlak, cena
Verdikt: Rozšírenie Broken Steel priamo nadväzuje na hlavnú dejovú linku pôvodnej hry. Po prebudení sa z kómy sú vám prezentované udalosti od ukončenia pôvodnej hry. Enkláva prehrala bitku, no nie vojnu. Preto je potrebné zničiť jej veliteľstvo. Broken Steel obohacuje pôvodnú hru o viaceré lokácie, zbrane a aj nepriateľov, no bez zmeny úrovne ich intelektu. Atmosféra je vďaka miestami až epickým bojom na vysokej úrovni. Toto rozšírenie v sebe skrýva ďalšie prekvapenia. Maximálna úroveň postavy bola zvýšená na 30 a finále pripravené autormi je jednoducho dokonalé. Datadisk Broken Steel je zatiaľ to najlepšie, čo nafúklo obsah hry Fallout 3.

-1 Dobré Zlé

100%Sn4rk



100%misor

100%msior2



100%misor2


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |