HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 7413 užívateľov

Hry > Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes > hodnotenie


Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes
49%

Moje hodnotenie - Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes





Recenzie - Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes

Clone Wars Republic Heroes se chtějí sklouznout na úspěchu LEGO Star Wars, bohužel se jim to díky nechytlavé hratelnosti, brzy nastupující nudě či nevyužité kooperaci dvou hráčů nedaří. Totální zmatek s kamerou a tím pádem špatné ovládání zaručuje vysokou a pravidelnou dávku frustrací a nervů, s nimiž přicházejí na scénu rozbité klávesnice či létající ovladače. A řekněte sami, stojí vám to za to, i když hra pro PC stojí nižší než běžnou částku?
Držte sa ďaleko ďaleko v preďalekej galaxii od tohto veľdiela. Za tých šesť zabitých hodín som sa mohol radšej naučiť základy štrikovania alebo háčkovania. Mohol som mať rýchlo kurz varenia Dobrej gazdinky, prečítať 12 kníh Daniele Steelovej alebo Rozamundy Pilčerovej, písať do každého komentára, ktorý nájdem na webe s nulou „Prvýýý“ alebo niekomu, kto sa mýli na internete, vsugerovávať vlastný názor. Všetky tieto blbosti by boli určite lepšie stráveným časom ako hrať SWTCWRH. Ešte aj skratku to má otrasnú. Hnus jeden fialovej.


Užívateľské hodnotenia - Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes

Celkom dobrá hra, ktorú ocenia najmä fanúšikovia série star wars. Najväčšia chyba tejto hry je KAMERA. Správa sa úplne stupidno občas si robí čo chce a niekedy zase nerobí nič. Grafika je dobrá vzhľadom na to, že hra čerpá námet z animovaného seriálu star wars. Preto 75%

Mimichodom hra sa ukladať dá.

+1 Dobré Zlé
super starwarska ... nudit sa urcite nebudete, grafika mooze byt ( som videl aj horsiu :) ) ale skoda len ze sa neda hra ulozit. uz som bol dost daleko ... neviem ci ked prejdem hru ci si uz samovolne vyberat misie... takze to treba zahrat tak 5 hodin vkuse a je to.

0 Dobré Zlé
-: kamera, úlohy, tutoriál, loading, príbehové animácie, GFWL, príbeh, jediná schopnosť sily - push, umelá inteligencia, herná doba, stereotyp a nuda, grafika, dizajn, ovládanie
+: audio, hudba, postavy, niektoré lokality, občas atmosféra
Verdikt: V jednej ďalekej galaxii to majú veľmi ďaleko od zábavy. Hra The Clone Wars s podtitulom Republic Heroes z univerza Star Wars, je zasadená medzi prvú a druhú sériu rovnomenného seriálu. Z jeho úspechu chceli autori vyťažiť, no dopadlo to katastrofálne. Príbeh sa točí okolo ďalšieho nebezpečného Sitha, ktorého treba zneškodniť, čiže žiadná originalita. Počas hry sú k dispozícii viaceré známe postavy. Možno si zahrať ako za rôznych rytierov Jedi, tak aj za príslušníkov klonovej armády. Postup hry je rozdelený na 3 kapitoly, ktoré by sa mali od seba odlišovať, no hernou náplňou upadajú pomerne rýchlo do stereotypu a nekonečnej nudy. Ďalším nepriateľom sú miestami až krkolomná kamera a ovládanie, čo v praxi znamená, že aj jednoducho pôsobiace pasáže sa môžu stať nočnou morou. Rytieri Jedi k tomu ovládajú iba jednu schopnosť sily a to push, čo je na smiech. Hra ako taká je zameraná pre spoluprácu dvoch hráčov, no prezentované negatíva skôr odradia a čerešničkou je prítomnosť Games for Windows Live. S licenciou takejto značky by sa takto nemalo zaobchádzať.

0 Dobré Zlé

100%msior2

100%misor


100%simak


100%misor2




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |