HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 75045 užívateľov

Hry > LEGO Harry Potter: Years 1-4 > hodnotenie


LEGO Harry Potter: Years 1-4
75%

Moje hodnotenie - LEGO Harry Potter: Years 1-4





Recenzie - LEGO Harry Potter: Years 1-4

Harry Potter nie je najlepším dielom LEGO série. To ale neznamená, že fanúšikovia čarodejníka s bleskom na čele by si ho mali nechať ujsť. Práve naopak. A pravdu povediac, pri hre sa celkom slušne zabavia všetci, len najmenší budú potrebovať staršieho sprievodcu.


Užívateľské hodnotenia - LEGO Harry Potter: Years 1-4

Tak táto hra ma vážne dostala. Prepracovaná grafika, omnoho väčšie možnosti ako pri Lego Star Wars a hlavne ten humor robia z tejto hry perfektnú adventúru. Táto hra ma rozosmiala tak ako žiadna iná a to už som prešiel aj iné lego hry od travellers tales. Máte možnosť hrať za nerozlučnú trojicu Harryho, Rona a Hermionu ale ako budete postupovať ďalej budete môcť v rôznych leveloch hrať aj za iné postavy (napr. v gringot banke za škriatka).

+3 Dobré Zlé
100%Ampo
Sector.sk ohodnotil tuto hru, ako nie najlepsie dielo zo serie LEGO. S tymto rozhodne nesuhlasim ! LEGO Harry Potter jednoznacne prekonal vsetky doterajsie tituly, nielen svojou vylepsenou grafikou, ale aj rozsiahlostou, humorom, hernym systemom, zvukom a pod. Skvela zabava, najma ked to hrate s partakom. Desiatky postav, kuziel, nadherne prostredie, drzanie sa dejovej linie s kuskom tradicnej Legovskej parodie. Vrelo odporucam !

+3 Dobré Zlé
Veľmi zábavná hra s dobrou grafikou , možnosť hrať aj za iné postavy a nie iba za harryho , ďalej môžete behať po šikmej uličke kupovať tam nové kúzla ,oblečenie a nakoniec v gringotbanke máte možnosť hrať bonusové levely.

+2 Dobré Zlé
100%gazima
Paradna hra ktora uplne prekrocila moje ocakavania,
+ vynikajuca hudba z filmov
+ zda sa kratka (24 lvl) ale v skutocnosti je to hra aj na mesiac
+ niektoré naozaj vtipné momenti
+ celkom dobra grafika
+ nespočetné množstvo zbierania, kupovania a upgradeovania
+ hra za obrovske mnozstvo postav
urcite je tych plusov este viac a keby mozem dam aj nad 100 %
PS - Koncom sa hra len zacina :D uvidite ked dohrate levely :P

+2 Dobré Zlé
Je to veľmi dobrá hra dajú sa tam robiť rôzne veci veľa kúzel, ten humor je proste super :D Len mi trochu vadí, že keď som napr. v strede levelu, tak sa to nedá uložiť iba keď prejdem level tak sa mi to uloží automaticky preto dávam 98% :)

0 Dobré Zlé
Moja prva LEGO hra a vidim ze som to nehral len tak. Hra zabavi na dost dlho , zabava zarucena , cize super. Jedine co vytknem je to ukladanie hry az na konci levela inak je to super hra.

0 Dobré Zlé
100%Cvalik
Jsem velky fanousek lego her a proto je tahle hra pro me jako delana v teto hre jako v ostatnich nechybi vtip a pribeh jako bych hral film (dekuju ze tahle hra vysla).

0 Dobré Zlé
Vtipná verzia príbehu o Harrym Potterovi. Celkom pekne spracované a pomerne ľahko ovládateľné. Oceňujem aj možnosť multiplayera. Videá vyjadrujú emócie a príbeh krásne aj bez slov. Kto má aspoň približnú predstavu o príbehu, tak by nemal mať ani najmenší problém. Veľké plus za vtipné vsuvky vo videách :D Niektoré sú úplnou kópiou filmových scén. Osobne by som si rada zahrala aj pokračovanie tejto hry (roky 5-7).

+ čas hrania
+ kopec postáv
+ originálna hudba z HP
+ videá podobné pôvodným filmovým scénam
+ multiplayer

0 Dobré Zlé
naozaj skvelá hra!! odporúčam, ovládanie je trošku blbé, ale zvyknete si, ale je to naozaj skvelé, hráte skoro za všetky postavy!

0 Dobré Zlé
Fakt výborná hra, ktorá ma rozosmeje aj v tých najťažších životných situáciach, grafika výborná, príbeh tiež, hudba a hratelnosť perfektné, "rozhovory" postáv sú fakt dokonalé, jediné čo by som vypichol - je to veľmi krátke...Teším sa na LEGO: Harry Potter 5-7 :)

0 Dobré Zlé
Super hraa, je tam vela vtipnych scien, hratelnost je celkom dobra, ani tazka hra to nieje. Celkom podarene lego

0 Dobré Zlé
Táto hra ma naozaj bavila! Kedže som doteraz nehral žiadne lego zdalo sa mi to srandovné. Skvela hra plná humoru čarovania a zábavy.

0 Dobré Zlé
Super jako vsechny lego hry akorat u tehle me srala obcas neprehlednost. Jinak supr, nove prvky, je to prca.

0 Dobré Zlé
90%Poky
Hra se mi líbila, až na pár vyjímek, třeba mise s Voldemortem (za 200 zlatých kostek) se mohla odehrávat jinak, ničení Londýna a sbírání milionu cvočků mě totiž moc nebere.

0 Dobré Zlé
je to celkom zabavna hra...

no co je umna v tejto hre plusko ?
1. hudba z filmov...
2. vsetko islo podla scen filmov...
3. ktomu 4 roky mame prejst no konecne daco co hrajem... aspon tyzden :)

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
-: bugy, miestami kamera, absencia dabingu, postupný stereotyp, loading, len lokálny multiplayer, umelá inteligencia
+: grafika, hudba, humor, dizajn, atmosféra, zábava, postavy, herný svet, herná doba, mini hry, kúzla, súboje s bossmi, editor
Verdikt: Kúzelný svet Harryho Pottera dostal už dávnejšie svoju stavebnicovú podobu, no tentokrát sa stavebnica Lego posunula do virtuálneho priestoru. Z názvu je známe, že hra mapuje prvé štyri roky štúdia na Rokforte. Hráč postupne navštívi viaceré z kníh a filmov známe lokácie a prežije zlomové momenty. V rámci progresu hrou sú dôležité kúzla, ktoré sa postupne sprístupňujú prostredníctvom vyučovania. Šikmá ulička doslova slúži ako obchod, kde si možno sprístupniť nové postavy. Ich špeciálne schopnosti následne možno využiť pri opätovnom prechode niektorou časťou úrovne pre nazbieranie kociek a bonusov. Úrovní je šesť v každej zo štyroch kapitol, takže je čo zbierať a objavovať. To je možné vo dvojici, no len v lokálnom multiplayeri. K tomu kamera občas vie pokaziť náladu, no svojský humor to dokáže napraviť, len by to chcelo dabing. Herná náplň napriek rôznym úlohám upadá postupne do stereotypu. Autori zakomponovali do hry aj editor, kde si možno vytvoriť nové úrovne, no nemožno sa o ne podeliť s ďalšími. Prvé štyri ročníky na Lego Rokforte sú napriek nedostatkom čarovné.

0 Dobré Zlé
98%kiel
velmi good hra vsetko je tam pekne udelane len to se mi nepaci ze nemozem letat na metlobale -2% to je jedine dalej su tam vtipne sceny napr. nazaciatk ukde delal velkym a kychol si LoL ne proste zabava 98%

-3 Dobré Zlé
100%Pens

100%Crew


100%simak



100%misor2

100%misor




100%Fof.er

100%Vito51

79%TORN

100%joey


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |