HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 11248 užívateľov

Hry > 18 Wheels of Steel: Extreme Trucker > hodnotenie


18 Wheels of Steel: Extreme Trucker
45%

Moje hodnotenie - 18 Wheels of Steel: Extreme Trucker





Recenzie - 18 Wheels of Steel: Extreme Trucker

Akční arkáda, kde chybí snad všechny myslitelné herní prvky z předešlých dílů 18 Wheels of Steel. Prvotní šok střídá myšlenka, že tohle přeci autoři nemohou myslet vážně a končí to vystřízlivěním a přiznáním si kruté reality. Jediné, co alespoň trochu potěší, jsou atraktivní lokace a vcelku slušná grafika.


Užívateľské hodnotenia - 18 Wheels of Steel: Extreme Trucker

Tato hra je prijemne prekvapenie. Realne pocasie, ovladanie sice ako v ETS ale mapa je uzasna !! Tie pralesy, Australia a Kanada su uzsne !!! Je to sice uplne ine ako normalne 18 Wos ale je to dobre.

0 Dobré Zlé
toto je fakt pecka oproti vsetkym simulatorom je toto daco nove prijemne prostredie huste tahace a atd....davam palec nahor

0 Dobré Zlé
Parada su tam dobre trucky a privesy a australia, canada, pralesi, sneh, dobra grafika, ...

0 Dobré Zlé
Táto hra je naozaj veľmi dobrá.Z celej série,,18 wheels of steel˝je táto najlepšia!Má super grafiku,super ťahače,parádne návesy a ešte množstvo iných parádnych detailov.Je to naozaj výborne spracované.Veľmi sa teším,keď to vyjde.

0 Dobré Zlé
Mám rád všetky 18 ale táto je niečo viac. Táto 18-ka je výborná hra mám ju veľmi rád a rád ju hrám :D najviac sa mi tam ľúby ten ľad :D a ako praská

0 Dobré Zlé
Grafika mohla byť aj lepšia, ovládanie hrozné a strašne málo oblastí, no dosť nákladov. Určite odporúčam, predovšetkým fanúšikom SCS. Čakal som viac, no nevadí.

0 Dobré Zlé
Veľmi super simulátor a dovolím si tvrdiť, že je na úrovni ako starý dobrý HT1 a len trocha pod ETS1, takže super hra.

-2 Dobré Zlé
Okrem solídnej grafiky na tejto hre asi neje nič obstojné.Hra záčina biť už po pár odvezených nákladoch nudná. Jediná vec pre ktorú som túto hru hral bola tá ,že som chcel voziť náklady s ktoré boli v traileroch.

-3 Dobré Zlé
Tato hra je u mna tak 50 na 50 v tychto veciach: paci sa mi tam tie nove oblasti aj graficky OK ale to ovladanie je fakt blbe s kormidlom a nepaci sa mi tam ani to ze je to na cas a dost ma sklamala aj velkost tych oblasti pretoze su dost male! Ale inak je ok sice je tam dost veci na vylepsenie

-4 Dobré Zlé
100%smoir




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |