HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 2475 užívateľov

Hry > Amnesia: The Dark Descent > hodnotenie


Amnesia: The Dark Descent
78%

Moje hodnotenie - Amnesia: The Dark Descent





Recenzie - Amnesia: The Dark Descent

Amnesii je těžké zhodnotit. V průběhu recenze jsem možná příliš kriticky poukazoval na některé detailní součásti celku, nad nimiž mnoho světových recenzentů jen ležérně mávnulo rukou. Já jsem zkrátka počítal s nějakou nástavbou, která by Amnesii pasovala výše než trilogii Penumbra a nikoliv ji opět stavěla na podobnou úroveň jen s přidáním hororových prvků a odebráním těch adventurových. Jasně, má skvělé strašidelné pasáže, hrdinův strach ze tmy je rovněž zajímavou myšlenkou a celé se to díky vybroušenému enginu parádně hraje, ale pokud se nasytíte bravurní atmosféry, příliš prostoru na další hraní už vám nezbude.
Skutočne hororová atmosféra môže byť dvojsečnou zbraňou a Amnesia rozhodne nie je hrou pre každého. Jej pomalé tempo a uveriteľná atmosféra idú priamo proti akčným hráčom považujúcim Resident Evil 5 za horor. V dnešnej dobe dokonca možno titul považovať nekompromisnou hrateľnosťou za nekonvenčný. No aj napriek tomu všetkému sa jedná o vynikajúce dielo hodné záujmu hráčov, ktoré si právoplatne odnáša vysoké hodnotenia. Sú tu síce muchy, no možno ich hodiť na vrub nízkemu rozpočtu, no aj napriek tomu je hra veľmi lákavou.


Užívateľské hodnotenia - Amnesia: The Dark Descent

Hra je super a ta atmosféra nemá chybu najlepšie hrať v noci a cez poriadne repro=D. Ja som veľmi spokojný.

+18 Dobré Zlé
Nikdy som nemyslel že s v pc hre budem báť nejkých zombií ale táto hra vtiahla do prostredia, ktoré žiadna iná horrorová hra nemá. Tma, temné chodby a všadeprítomný strach vás priklincujú do sedačky. Grafika parádna na to že to má len 1Gb, hrateľnosť výborná, ozvučenie dokonalé (hrať len v noci a s poriadnym ozvučením !), ale nutne by sa zišiel nejaký ten preklad. Nikdy v žiadnej hre som sa tak nebál, Doom 3 je pre turistov.

+14 Dobré Zlé
98%Daxi
Sper,Super,Super hra ,atmosfera bombova a aj zvukova stranka je super a robi najmenej polovicu strachu z hry.Grafika ties pekna a ani sa mi nezda narocna lebo mi ide vsetko na full,a to nemam najlepsi pc.A aj tie tmave a studene chodby hradu nemaju chibu ,ide znich strach :D

+12 Dobré Zlé
Dle mého parádní gameska. Kdo má rád husý kůži nechť si zahraje... Graficky pěkné, zvuky jsou masakrozní a hlavně strach na každém kroku. Prostě pecka :)

+11 Dobré Zlé
Na začátek musím říct že jsem nehrál ani jeden díl Penumbry od FG (ale hned to hodlám napravit) čili tohle byla moje první horror hra a musím říct že je to parádní simulátor strachu, hra má tak suprově strašidelnou atmosféru že mrazení v zádech a dokonce husí kůže u mě byla po dobu hraní na denním pořádku, hudba a ozvučení na vysoké úrovni. Suma sumárum je to hra na po*rání :)doporučuju hrát v noci :))))))

+11 Dobré Zlé
85%Dado
Hrali ste Doom, Resident Evil či Penumbru a myslíte si, že ste skúsený hráč hororových hier a nemôže vás nič prekvapiť? Tak to si čím skôr zaobstarajte Amnesiu, ku ktorej by mali distribútori pribaliť aj balík plienok grátis. Jedná sa totiž o neuveriteľne atmosferickú, hororovú akčnú adventúru, ktorá všetky tri spomínané tituly strčí do kapsy a každému hráčovi, ktorý si ju zaobstaral, spoľahlivo pripraví zážitok, na ktorý tak skoro nezabudne. Chyby najmä vizuálnej stránky hry sa kvôli nízkemu rozpočtu samozrejme nájdu, no tá najdôležitejšie stránky hry - atmosféra - je brilantná.

+11 Dobré Zlé
V podstate v tejto hre sa ani nebojíťe tmy ale strašidelných zvukov skôr tej atmosferi a moznosti toho ze sa vam pred ocami lahko ziaví nemŕtvy.
Pre
+Nezaberá veľa miesta na PC.
+Zaujímavá grafika.
+Síce tam nieje veľa nemŕtvych ale mne ani nechýbajú je to fakt strašidelná a vydarená hra.

Proti
-Asi len tolko že až chcete any vám deti spali o cca 21:00 moc by som ich k tomu nepúšťal :D

!!Keď to hráte s priateľom/priateľmi a voláte pritom cez nejaký komunikačný program (Skype,ts3,vnt) tak je to fakt zažitok :D!!
__________________________________
!!Odporúčam si to stiahnuť alebo kúpiť.!! |
------------------------------------------------

+10 Dobré Zlé
Super hra ktora z vas vytriase dušu ! Grafika je uplne skvelá a pribeh netreba ani komentovať .. Amnesia TDD je najštrašidelnejšia hra aka kedy bola vytvorena !

+10 Dobré Zlé
100%MAGNUM
Konečne niečo pričom sa môžem báť, úlohy sú veľmi podarené treba použiť logiku aby ste
ich splnili samozrejme potrebujete svetlo aby ste prežili.Zvuky sú parádne ako napríklad
vŕzganie dverí , kroky z vedľajších izieb a keď za vami niečo zavrčí tak by sa vám zišli
plienky. Super hra 100 %

+10 Dobré Zlé
98%Jack
Som spokojný. Veľmi dobre spracovaná hra. Kto chce zažiť pocit úplnej bezbrannosti, nech si určite zahrá.

+10 Dobré Zlé
Je to super hra. Ja osobne som dlho čakal na niečo také ako ne Amnesia.
Super sa pri nej zabavíte ale troch aj nervy potrápite :)

+8 Dobré Zlé
AMNESIA!Konečne nejaký výborný horror.Po prvý krát keď som to videl tak ma to zaujalo.Potom som si pozeral videá až som si to stiahol a zahral...Penumbra je hovadina ako šľak ale amnesia?Toto je najlepší horror ktorý som kedy videl.Tých zombíkov som neznášal ale potom som si zvykol.Tá vodička ktorá po mne išla,som zvládol bez problémov a ani ma nebuchla.Prišiel som pri fontánu.DO KONCA HRY SOM TAM CHCEL ZOSTAť ALE MUSEL SOM ÍSŤ ĎALEJ...Tak som išiel do skladu.Horšie miesto som nezažil.Odpálil som kamene,išiel som ďalej,otvoril dvere a ZOMBÍK!Blééé... To som sa ale zlakol a nehral som to týždeň a pol. Potom som sa odvážil a zahral som si to. No na koniec keď som odchádzal tak som stretol ďaľšieho zombíka ale skryl som sa za bedňu. Ani si ma nevšimol...Blaaa blaa blaaa. Išiel som do vezenia. JEŽIŠI MARIAAAAA!!. NIČ HORŠIE SOM V ŽIVOTE NEZAŽIL!! Blúdil som, blúdil až som našiel východ (samozrejme že som stretol zobíkov). Hurá preč! Na morské mlyny som sa bál že stretnem tú zlatú minyliličkú vodičku (naozaj ju neznášam). Pár krát som ju počul ale nebola tam na šťastie.. Miestnosť na riadenie alebo čo to bolo som nevedel čo mám robiť. Skúšal som čo sa dalo ale nič nepomáhalo. Na koniec mi došlo že si to môžem pozrieť na Youtube... Po toľkom čase som zistil čo mám robiť. Išiel som, zasekol sa mi most ´´čo teraz?´´. Zase neviem čo robiť (hodil som kameň na ten most)... Márnica, márnica ako tipické. I

+6 Dobré Zlé
Vskutočne veľmi zaujímavý horror ktorý som ešte nevidel. Hral som síce Penumbru ale nebolo to tak výborné a domyslené ako je Amnesia. Hneď ako začnete tak sa tešíte ako budete plakať od strachu. Hra je super, grafika je prekrásna, dá sa tu aj zasvietiť sviečky alebo podobne, nemáte baterku ale lampu do ktorej si musíte dávať olejničky, zombieni sú lepší a domyslenejší nie ako v Penumbre že hneď vedeli kde ste, hádanky sú ľahšie, máte aj poznámky aj dopisy na čítanie a všade tma ako vo vreci, ak máte málo životov tak vám pomôže laudánium. A ak vás nebaví kampáň tak sú aj voliteľné hry. To je všetko, dávam 96%.
Už by som sa tešil na to pokračovanie.

+5 Dobré Zlé
Amnesia: The Dark Descent nieje o rýchlom hraní ale zabaviť sa a posrať sa :-D. Ako sa pozriete je všade tma ani na krok nevidieť, nemáte svetlo tak ste v háji. Čo ma najviac vyľakalo bola tma, zvláštne zvuky ale zo všetkého ZOMBÍCI! Aj teraz sa bojím ísť. K svetlu sa dostanete lampou ale aj sviečkami. Z jednej tmavej miestnosti idete do tmavej. Veľmi sa táto hra podarila výtvorcom a musím sa poďakovať za super horor!!
Všetkým odporúčam si kúpiť plienky :-D.

+5 Dobré Zlé
Priznám sa že toto je prvá strašidelná hra ktorú hrám. Nechcela som si to zahrať ale chcela som sa prekonať tak som si to stiahla a zahrala no po 1 minúte mi došlo že som si stiahla ten najväčší horror aký kedy vyšiel a hrala som to ani nie 5 minút tak som kričala po celom dome od strašídeľných zvukov a tmy. Došla som do skladu a od vtedy som to prestala hrať... po roku som si to zahrala znova a zobrala som niečo ako laudanium a niekto sa za mnou objavil... kričala som po celom dome že ma susedia počuli :-D. Po týždni som sa zase premohla a zase idem hrať... so strachom hrám až som sa dostala do knižnice a tam sa mi objavil zombie... zase som kričala ale po mesiaci idem zase... som pri vode a chce ma zožrať tak to nehrám deň ... ale zvládla som ju a som pri fontáne... idem dole schodmi a ZOMBIEEEEEE!! Nehrám to hodinu a zase som tam... niekde otvorím dvere a ... zombie predo mnou a ja som taká hlúpa že neviem kde je to idem do tých dverý sa skryť a on je za mnou :-D. Celkom som to zvládala ale na konci zase on... ale urobila som to... Radšej to nehám inokedy a nebudem toľko písať lebo by ste to čítali do noci :-D. Teraz so strachom hrám ďalej...

+4 Dobré Zlé
Strach, tma, neistota, strašidelné zvuky, chodenie tmavými, strašidelnými chodbami... to všetko najdete len v jednej hre Amnesia: The Dark Descent. Ten kto si nezahrá túto hru tak moje slová nepochopí. Aj ja som si to stiahol ani som nepozeral videa len čo som vedel bolo to že to bude veľmi, veľmi, veľmi veľký horor. Ten kto sa chce báť a chce zažiť niečo kde by sa posral odporúčam túto hru a ten kto chce Penumbru tak je na veľkom omyle. Nemám čo povedať len že sa Amnesia nemohla podariť viac ako je.

+4 Dobré Zlé
Zahraj si,pošti sa,krič od stachu,boj sa.Ideš spať,zakriješ sa a máš stále otvorené oči,na ďalší deň si nevyspatý a ideš si zahrať Amnesiu a bojíš sa viac ako v noci.Nevieš kam...Objaví sa ti tam niekto a hodinu si zavretý v skryni.Potom z nej ideš von a pomaličky ideš preč ale ruky sa ti trasú a potia,prídeš do skladu a všade tma.dojde ti lampa a nemáš olejničky ani kresadlá...si v tme a bojíš sa tak strašne akokeby si bol v tej hre ty. Takáto je Amnesia. Ak nemáte ani kúsok svetla tak asi nie ten Daniel ale vy prídete o rozum :-D. Prajem veľkú zábavu všetkým čo to hrajú.

+4 Dobré Zlé
99%loco
To čo poviem o Amnesie vedia asi všetci... je to super horor na ktorý sa nikdy nezabúda. Koho nebaví Penumbra tak mu odporúčam zahrať si túto hru a bude mať vyvalené oči a ústa a pocíti ten najväčší strach. Aj ja toto hrám a stále sa všetkého bojím. Nemám čo povedať proste toto je ten najlepší horor ktorý som hral a za to si táto hra zaslúži 99 percent.

+4 Dobré Zlé
Ten kto povie že nemá rád Amnesiu, je to hlúposť, nedá sa to hrať tak nech radšej nič nepíše alebo je hlúpy človek, ktorý sa zľakol tejto hry od strachu no ten kto je odvážny a myslí si že ho nič nevystraší tak si zahrá Amnesiu a premení sa na malého chlapčeka v plných plienkach :-D. Nieje problém si zahrať túto hru len treba trochu odvahy. Aj keď je ráno, deň, večer či noc tak či tak máte strach. Amnesia: The Dark Descent...



+4 Dobré Zlé
Na túto hru nemám čo povedať je to výborná hra plná strachu, ktorá Vás určite bude zaujímať tmou a zvukmi alebo aj potvorami čo tam žijú. Ešte som síce nevyhral celú hru ale ja Vám poviem že je to najlepšia strašidelná hra ktorú som pozeral, hral, a ohodnotil... U mňa je táto hra perfektná a preto si naozaj zaslúži aspoň tých 100 percent :-D.

+3 Dobré Zlé
100%panic
To čo poviem nieje moc dlhé... TOTO JE SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER najlepšia hra ktorú som hral :-D.

+3 Dobré Zlé
100%bloons
Ten kto napísal "Nový hororový počin autorov úspešnej Penumbry" som sa čudoval že Penumbra je úspešná pretože Amnesia je lepšia oproti nej... prepáčte ak som Vás urazil ale je to tak. Ak mám porovnať že čo je lepšie je jednoznačne Amnesia lepšia. V penumbre to napínali v prvej časti až tam boli pavúky, psy či prapodivné dážďovky až v druhej časti sa ukázalo že sú tam aj monštrá, ktoré mali veľký penis :-D tak tretia časť bola už blbosť lebo sa tam nemuselo svietiť, monštrá nikde, začala logika a v tedy to už nebolo zaujímavé. Však Amnesia Vám ponúka strach aký ste nezažili, príbeh, strašidelné chodby, samá tma, pekné tlsté monštrá :-D sú sprostejšie a nie ako v Penumbre že vedeli kde ste aj keď ste v tme zamarikadovaný do čerta oni sa za vami aj tak dostali :-D-: ... Ako videť v penumbre toto nezažijete. Naozaj som nechcel nikoho naštvať.



+3 Dobré Zlé
100%alone
Poviem Vám že som hral mnoho strašidelných hier ale žiadne ma nebavili a nezaujali tak strašne ako je táto hra... Chcel som ohodnotiť aj inakšie hry ale vždy som sa na to vykašlal, no to čo som zažil na Amnesie som proste napísať musel - ten strach, napätie, tma, tie zvuky, grafika, atmosféra, strašidelné monštrá, dopisy kde si čítam, mám aj poznámky... ale to najlepšie je že hlavný hrdina Daniel sa bojí tmy takže prídete o rozum tak pomôžu sviečky, lampa a môže sa minúť čo je dobré lebo keby nie tak sa na sviečky vykašlem... v tom prípade pomôžu olejničky... ak máte málo životov, pomôže laudánium alebo keď ste vo volitelnej hre a rozum sa vám stráca tak aj lektvary na lepší rozum... toto všetko v iných hrách nenajdete.

Hľadal som viac hier ale žiadne neboli také výborné ako je Amnesia, preto si táto hra zaslúži "aspoň" 100%.

+3 Dobré Zlé
Amnesia,jedna z nejstrašidelnějších her.

Plusy:
+Grafika
+Příběh
+Efekty
+Nepřátelé
+Custom Story

Mínusy:
-Chybí tomu CO-OP nebo Multiplayer

Tuto hru hodnotím na 95%.
Posuďte sami,jak to hodnotíte vy.

+3 Dobré Zlé
...Ach jaj koľko tých hororov na svete je... jeden je prehnaný (penumbra), druhý je zas taký že sa tam moc striela (doom 3) a stretí je ten najlepší zo všetkých (amnesia)... Nemám nič moc o tom povedať... je to skratka best hra roka a nechápem že má len 82% pretože by si zaslúžila omnoho viac. Teraz poviem niečo o hre.
Monštrá sú pekne sprosté a pekne vyzerajú :-D.
Tma, grafika, atmosféra sa proste na túto hru super hodí.
Super lampa a sviečky na svietenie.
Príbeh je velmi dobrý.
Hra je výborná.
Len som dal dole 2% lebo by tu mohol byť aj co-op alebo multyplayer :-D lebo keď ste sami tak sa bojíte.

A ešte by som povedal "Ďakujem výtvorcom za super hru!".

+2 Dobré Zlé
Poviem to zručne, stručne a rýchlo. Amnesia je výborná hra plná strachu a zábavy, ktorú by ste si nemali nehať ujsť.

+tma
+tmavé chodby
+grafika
+atmosféra
+sprosté monštrá
+zábava na viac ako mesiac
+sviečky na svietenie
+lampa
+viacej koncov
+keď si to zahráte tak nebudete ísť od toho preč
+...

-že žiadne mínusy niesu

+2 Dobré Zlé
Jednoho nudné odpoledne sem si řekl že si tuhle nenápadnou adventuru zkusím na chvíli zahrát, no byly z toho asi 3 hodiny a jedny posraný slipy. Hra která nikdy nebude mainstreamem a přitom je dokonalá. Výborné logické hádanky, perfektní příběh a hlavně HUTNA atmosféra, která by se dala krájet, je škoda že není čím, alespon blobu kudlu nebo sekeru bych určitě využil. Na druhou stranu by se zbraněmi pár procent z atmosféry určitě odpadlo...Už ted se tesím až to dojedu a vrhnu se na Penumbru ! !

+ Příběh
+ Hádanky
+ Atmosféra ! ! !

- Grafika, mohla být lepší ale je to vlastně jedno tady není zapotřebí Cryenginu 3 :-)

+1 Dobré Zlé
Amnesia Vás zavedie do hradu v ktorom je strach, tma, strašidelné zvuky, monštrá a nikdy Vás nenechajú na pokoji dokým neprídete o rozum. Nepoznám nikoho ktorý by sa nebál hrať Amnesiu. A v čom je dobrá? Vo všetkom... grafike, hratelnosťou, príbehom atď atď... Ale pozor nieje to také ľahké. Hlavný hrdina sa bojí tmi či v monštrách. Putujte vaším najhorším strachom, nevzdávajte sa, postupujte ďalej až kým neprídete o rozum.
Prajem šťastné hranie :-).

+1 Dobré Zlé
Nechápem ako som mohol prehliadnuť túto hru. Pozeral a hral som veľa hier ale túto som si nevšimol až pred nedávnom. No poviem vám že ten zážitok keď som to hral po prvý krát bol super aj teraz keď si to zahrám tak sa bojím ako malé dieťa :-D. Aj keď to nehrám moc dlho tak je to super hra oproti penumbre či iných hrách.
Je to síce veľa ale dávam 97 percent ale chýba mi tu ten multyplayer :-D :-D :-D.

+1 Dobré Zlé
Fúú, tak toto je najdesivejšia hra akú poznám. Najskôr som myslel, že to bude laciná hra, ktorá sa bude tváriť ako Horror (Slender), ale svojou temnou atmosférou a množstvom logických puzzle sa vyrovná aj Silent Hill. Príbeh je zaujímavý, ale nie je nassilnejšou stránkou hry. (-10% musím dať kvôli tomu a tomu že teraz nebudem schopný v pokoji tyždeň spať.)


+1 Dobré Zlé
Amnesia je strašidelná hodně strašidelná až moc strašidelná a to je +

+Strašidelnost
+Custom story
+Zombie
+Příběh

a mínus

-Nepřítomnost Multiplayeru

Amnesia je jedna z nejstašidelnejších her vůbec a chybí tomu jen ten multiplayer a posudte sami jesli je moje hodnocení správné.

+1 Dobré Zlé
Amnesia je asi najatmosférickejšia a najstrašidelnejšia hra akú som kedy hral . Žiadna hra ma tak nepohltila ako táto . Je to naozaj strašidelný a napínavý zážitok, ktorý si rozhodne nenechajte újsť ! V izbe tma, doma nikdo, volume maximum a nasraté v gatiach ...:-D Teším sa na dvojku !
+zaujímavá grafika
+dokonalá a pohlcujúca atmosféra
+strašidelný dizajn monštier
+hudba a zvuky

-občas neviete čo máte robiť


+1 Dobré Zlé
vyborna hra super pribech ale koniec je nahovno...cely cas sa hovori otom jak ho zabijem a nič :( ale inač super hra hram aj custom story

+1 Dobré Zlé
Nádherná grafika, atmosféra, hratelnosť, hudba, grafické spracovanie zombijákov...
Takto by mala horrorová hra vyzerať.

PS: Pri prvej pol hodine som sa tak bál, že som sem tam hru vypínal a zapínal :D

+1 Dobré Zlé
Pri tejto hre som sa bál ako ešte pri žiadnej. V takej atmosfére aká je v tejto hre je každý zvuk strašidelný. Odporúčam každému

+1 Dobré Zlé
tato hra je dobra hlavne ked ju hravate v noci ! už len videa z tejto hry maju niečo do seba ! ptero si myslim že je to skvela hra.

+1 Dobré Zlé
Super hra ale vadi mi keď mi to bugne, ale inak super mapy sa dajú stiahnuť aj singleplayer nie je zlý. Takže super hra :).


+1 Dobré Zlé
Plus
-PRIBEH
-HADANKY
-MONSTRA
-LAKACKY
-CUSTOM STORY
-DA SA POSTAVIT BARIKADA :D
Minus
-GRAFIKA
-MOC VELA LAKACIEK :D


+1 Dobré Zlé
túto hru som prešiel len do pólky ale grafika je tam vymakaná dosť som bol posratý tak som si zo sochy rytiera odobral hlavu a skril som sa s tou hlavou do skrine :D

+1 Dobré Zlé
+Originální a napínavý příběh
+Vynikající hororová atmosféra
+Úžasná grafika a skvělé dynamické osvětlení
+Jedna z nejlepších hororových her

-Málo Jumpscarů
-Složité hádanky
-Občas nudí

Jde opravdu zaslouženě o jednu z nej hororových her , ale také se neobešla bez chyb . Každopádně geniální námět hry a také příběh , no , vlastně celý svůj příběh si budete muset najít a srovnat v hlavě , ale to pochopíte postupem hraní hry . Tuto hru každopádně doporučuji ;)


0 Dobré Zlé
80%BixS
+ Atmosféra strachu
+ Herní prostředí (Ložnice, sklepy, podzemní kobky)
+ Absence zbraní
+ Tma má vliv na vaše duševní zdraví a hra je poté nehratelná
+ Po delším hraní víc intenzivní příběh
+ Hudba
----
- Po čase stereotypní schovávání před monstrem

VERDIKT: Po opětovném zahrání této hry musím změnit názor, neboť mě chytla víc než když jsem ji zkusil poprvé. Když člověk se do hry vžije a začne více vnímat příběh, dokáže ho chytnout a hra je poté mnohem zábavnější. Navíc jsem si zamiloval hudbu od Mikko Tarmii takže Amnesia má skvělý hudební doprovod.
Doporučuju.

0 Dobré Zlé
Velmi slušná atmosféra a sekvence s prcháním před monstry pěkně zabrnkají na nervy. Adventurních prvků zase tolik není, většinou se omezují na něco někam dones a něco oprav. Příběh jsem už ke konci příliš nechápal, ale na jedno hraní mě celkem bavilo.

0 Dobré Zlé
Strašidelné, nervy to celkom pekne podráždilo, a o datadisku ani nevravím :D chuťovka, atmosféra celkom super, len sem tam to blúdenie bolo o nervy, plus mohla byť aj o trochu lepšia grafika, ale inač všetko super

0 Dobré Zlé
Super atmosférický zážitok, temnota hradu Brennenburg sa vie dostať pod kožu. Príbeh je tiež veľmi zaujímavý, najprv neviete o čo ide pretože ste stratili pamäť, no postupne nachádzate listy, čo ste kedysi napísali a začnete spomínať. A že je na čo spomínať.. Grafika 7/10 audio 10/10, dĺžka hry tak akurát. Tiež dávam velké + za možnosť tvorby vlastných custom story. Teším sa na pokračovanie.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
-: bugy, miestami umelá inteligencia, niektoré hlavolamy, miestami optimalizácia, grafika
+: atmosféra, strach a zábava, prostredie, príbeh, herná doba, nepriatelia, efekty, element zdravia, audio, hudba, dabing, cena
Verdikt: Dámy a Páni, nasadte si prosím plienky! Budete ich potrebovať rovnako, ako hlavná postava hry Amnesia s podtitulom The Dark Descent. Z delíria sa prebúdzate beztoho, aby ste si niečo pamätali. Kulisy tejto idylky tvoria katakomby neznámeho hradu či usadlosti. Z temnoty sa ozýva nárek, rinčanie reťazí a blížiaca sa chôdza. Z temnoty sa však nič nevynára, čo sprostredkúva dokonale temnú atmosféru, pretože človek sa bojí najviac toho, čo nevidí. O to viac pôsobia momenty nástupu autorov spomenutých pazvukov, ktoré stoja za prebalenie. Príbeh hry nie je lacnou slúžkou, ale skutočne dokáže zaujať. Dôležitým a zaujímavým prvkom hry je popri fyzickom zdravý aj to psychické, kedy pri jeho nižších hodnotách dochádza ku kolapsu. Pôžitok z hrania však kazia menšie bugy, miestami optimalizácia alebo zaseknutá umelá inteligencia. Grafická stránka taktiež neočarí, no pre vytvorenie potrebného strachu z neznáma je na postačujúcej úrovni. Celkovo je však Amnesia skvelým herným titulom, kde súčasťou špeciálnej edície by mali byť súčasťou plienky a defibrilátor.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Výborná hra s vynikajúcou atmosférou, dokonalým príbehom, ovládaním, hádankami ale aj plnestresujúcimi situácií. Konečne niečo, kde jediná ohrozená vec je iba samotný hráč. Hra dokáže vtiahnúť do deja, disponuje aj potenciálom znovuhráteľnosti, avšak odvážiť sa na ňu znova nie je len tak od ruky, ale o tvrdom rozmýšľaní a množstvom studeného potu, ktorý aj so zimomriavkami ešte trápi hráča dlho po vypnutí hry. Bohužiaľ AI sa dá nazvať prinajlepšiom len priemernou, čo je hre veľmi na škodu, ale ako celok sa jedná o veľmi kvalitnú adventúru.

0 Dobré Zlé
100%Bejo
Vinikajúca hra je to taká adventúra v ktorej sa nezabíja to sa mi dost páči na tom lebo dnešne hry su same strielačky ..Super príbeh atmosféra najlepšia hororovka !

-1 Dobré Zlé
Velmi dobre podarena hororova hra pri ktorej ste sa v podstate neustale bali ,az nato ze niektore veci fakt ako ze ta to nenapadne a dlho to potom hras a pritom je to docela kratka hra

-1 Dobré Zlé
Pěkně udělaná hra ve které jde Autorům o to aby jste se báli . představte si že jste v nějáké velké budově , stratili jste paměť a musíte si co nejrychleji vzpomenout , chodíte tajemnými chodbami sem a tam a snažíte se najít cestu ven , vaše jediné zbraně jsou rychlé nohy a lucerna . když jdete , jediné co se vám honí hlavou je jak dlouho tak může vydržet svítit a jak že se to vlastně jmenujete . celou dobu vás pronásleduje temnota a aby jste se jí nebo jí vytvořeným strašidelným monstrům na chvíli stratili z očí tak vás v tu chvíli napadne schovat se do skříně a vy jen doufáte že vás nenajde...

-1 Dobré Zlé
V tejto hre sa nebojim tmi ale tie zvuky!Paráda lepšiu hororovú hru som v živote nehral a to nehovorím o nádhernej grafike samozrejme na adventúru,vynikajúce ovládanie,lepších a sprostejších zombíkov,vynikajúci a pochopitelný príbeh a nádherná lucerna.Novika u mňa bola že sa Daniel bojí tmi a to zanechalo nádherný zážitok po celú hru-Daniel musí byť na svetle inak príde o rozum.Tiež chodenie po hrade kde sú sklady,márnice,vezenia a zombí ktorý po vás ide...

-1 Dobré Zlé
Hmm ťažko povedať. Všade vysoké hodnotenia, tak som k tejto hre aj tak pristupoval, tešil som sa na poriadny horor a zážitok. Prvé zapnutie a bol som ohúreny, naozaj to malo parádnu atmosféru, grafika tu parádne sedí a všadeprítomná tieseň funguje. Bál som sa a bolo to príjemné :D . Lenže zrazu od polky hry som zistil že hra nemá čo už priniesť nové, atmosféra poklesla, dialo sa tam stále len to isté a začalo to nudiť ( čo by sa pri horovej hre moc nemalo stávať ) a tak som to už len prechádzal z povinnosti a bol som nakoniec šťastný že už je koniec a nieje hra ešte dlhšia. Aj tak dávam vcelku vysokých 70 % pretože takýchto hier nieje veľa.

-1 Dobré Zlé
+ pekná grafika
+ dej
+ strach a jeho príznaky
+ logické hádanky

- škoda že strach som mal len z monštier
- drobné chyby
- koniec ma moc emocionálne nenaplnil


-12 Dobré Zlé
najhorsia hra aku mohli vidat Hral som demo a ten magor co hram za neho hram tak sa stale daco ho boji hral som vela hry na motiv hororove ale ta hra je na
.. po 2 minutah co som to hral stak ma BOLIA MA OČI :-( ...Srottttttttttttttt
Dead Space to bola super hra

-22 Dobré Zlé




100%Asot


100%medik


100%K.O.


100%sektor

































100%Elexis




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |