HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 14158 užívateľov

Hry > Dragon Age: Origins - Awakening > hodnotenie


Dragon Age: Origins - Awakening
80%

Moje hodnotenie - Dragon Age: Origins - Awakening





Recenzie - Dragon Age: Origins - Awakening

Expanzia Dragon Age: Origins - Awakening je o niečo dynamickejšia ako pôvodná hra, má rýchly spád a ženie hráča z akcie do akcie. Nie však na úkor deja a ani úlohy nie sú odfláknuté. Jedná sa o dôstojný prídavok, ktorý ulahodí každému, komu sa páčil originál. Vyvrcholenie je síce skôr vlažné, ale v zásade nie je datadisku čo vyčítať. Len večná škoda tých nepremilovaných nocí bez Leliany a Morrigan.
Příjemné pokračování povedeného RPG zase přináší výbornou zábavu v precizně zpracovaném světě. Nový příběh, dovednosti i společníci jsou fajn, jinak je novinek spíš poskrovnu. Pokud vás ale bavily Prameny, užijete si to zas.


Užívateľské hodnotenia - Dragon Age: Origins - Awakening

Čo k tomu dodať je to perfektné pokračovanie príbehu Dragon Age - Origins a tak to aj berie čiže to aj hodnotím ako pokračovanie a nie samostatnú hru.(čo ani nieje je to datadisk)Ponuká zopár noviniek,zopér starých známych postáv aj aj niektoré nové. Samozrejme ponúka nové nudupané vybavenie.Príbeh už nieje taký Veľkolepý ale aj tak zaujme.Odporúčam hráčom Dragon Age - Origins a tý čo ho obišli môžu obísť aj Awakening.

Výhody: Presne tie istý ako u Dragon Age + zopár noviniek.

Nevýhody: Ostalí tie ako pri Dragon Age - Origins.

Ako datadisk hodnotím 90% ako samostatná hra sa to ani hodnotiť t nedá.

Dávam 90%.



+1 Dobré Zlé
Takže som spokojný s týmto DATADISKOM :) . Nové veci,nepriatelia,spojenci,nové lokality :) . No proste krása :) . Nemám mu čo vyčítať. oplatí sa zahrať . :)))

+1 Dobré Zlé
Datadisk ako ma byt. Od majstrov s Bioware a EA sa ma ne jedna spolocnost co ucit. Ako inak je Dragon Age Awakening uzasnym pokracovanim, i ked nie az tak dlhym ale osobne mi zabral 4 a pol dna hrania co je na datac velmi slusna hracia doba. Dost vela vylepseni, novy pribeh, oblast, postavy, prijatelia, vztahy, proste vsetko. Osobne som hral na svojom starom save s povodnej hry a vsimol som si ze viacero veci ktore som vykonal v povodnej hre sa odrazilo a spominalo aj tu, co sa mi nesmierne pacilo. Co mam viac dodat, uzasne, dragon age je nezabudnutelna seria a zacinam si mysliet ze je to aj najlepsie RPG poslednych rokov ked nie desatrocia. Nechcem spoilerovat ale jedna sa vraj o PRVE oficialne rozsirenie, ale je mi trochu smutno z konca tejto hry ktory uz tak nejak vsetko podstatne uzatvara a ja sa uz bojim ze nic viac sa k tejto skvelej hre vymysliet neda. Ale nechajme sa prekvapit, neverim ze sa s Dragon Age este nieco nevyzmika kedze prinasa tvorcom tolko slavy a pozotivnych ohlasov. 95%

+1 Dobré Zlé
výborná hra tak isto ako aj DAO...nemôžem jej nič vytknúť...
+lepšie a krajšie brnenia a zbrane
+nový a silnejší bossovia
+nový spoločníci

+1 Dobré Zlé
hra nesklamala a poskytla mnoho dalsich hodin pribehu ktory je radost prechadzat. dufam len ze tato hra bude mat i dalsie skvele pokracovanie

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Plusy:
-originalita
-nové spelly
-nové lokácie, niektoré su však len prerábané z DAO
-vynikajúci bojový systém
-zaujímavý spoločníci (Justice)

Mínusy:
-rýchly spád deja s vlažným vyvrcholením
-rýchle dosiahnutie najlepšieho možného equipu
-väčšia linearita ako v DAO, avšak za lineárnu hru sa určite povaźovať nedá

0 Dobré Zlé

100%misor2












100%misor

100%msior2

100%simak


92%Lyra





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |