HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 39347 užívateľov

Hry > Mass Effect 3 > hodnotenie


Mass Effect 3
90%

Moje hodnotenie - Mass Effect 3





Recenzie - Mass Effect 3

Mass Effect 3 nabízí to nejlepší z celé trilogie: kvalitně vyprávěný dospělý příběh, propracované hlavní i vedlejší mise a zábavné souboje. Důstojně uzavírá trilogii, které se mezi videohrami jen tak něco nevyrovná.
V galaxii sa roztáčajú obrovské kolesá vojny, do ktorých vkladáte ďalšie ozubené kolieska. Misia v Mass Effect 3 je opäť raz nesplniteľná, vyčerpávajúca a nemožná. Mobilizujú sa všetky rasy a pulzujú nedočkavosťou ako mapa, kde zhasínajú milióny životov. Stoja pred nevyhnuteľným finálnym zúčtovaním. Vyvrcholenie ságy dôstojne a úplne uzatvára s takým treskom, že bez ďalších otázok môže byť vytvorená nová trilógia. Mass Effect 3 je hrou, na ktorú ste čakali. Už teraz má zarobené na titul hra roka.


Užívateľské hodnotenia - Mass Effect 3

Veľká éra trilógie skončila. Ešte si spomínam keď som nainštalovala hru ako prvú časť. Mala som sprostý názor:"Och bože to bude nejaká hlúpa strieľačka bez deja". Ale mýlila som sa... Bola som milo prekvapená. Všetky postavy sú tak úžasné...Keď ju hrám cítim zvláštnu energiu, ktorá vás pohltí do deja...Mass Effect nie je len hra má v sebe aj ponaučenie, že priatelia sú dôležití. Ja si nekúpim ME4, pretože si nemôžem predstaviť ME bez Sheparda a jeho/jej posádky. Odporúčam všetkým...

+1 Dobré Zlé
100%kaspar
Mass Effect se stal velmi rychle mou srdcovkou, a proto jsem potěšen, že můžu závěr trilogie ohodnotit jako předchozí díly - úžasný. Doporučeno.

+1 Dobré Zlé
A skvelá séria je u konca. No bolo mi potešením, že som mal možnosť zažiť takúto trilógiu. Pozitíva som rozpísal pri recenzii Mass Effect 2 takže tie všetky klady patria aj pre prvý aj posledný diel. Tento diel je navyše okorenený skvelým a originálnym humorom. Aj napriek tomu, že tento diel mnohí zatracujú hlavne kvôli koncu tak si myslím, že je to nespravodlivé nakoľko takmer celý diel bol perfektný. Ale áno súhlasím koniec bol slabý, ba priam si myslím, že ho tvorcovia zbytočne skomplikovali a zaslúžil si viac.

0 Dobré Zlé
2008 - Mass Effect 1 - 8/10
2010 - Mass Effect 2 - 9/10
2012 - Mass Effect 3 - 7/10

Mass Effect 3 je jasne nedorobená (nedokončená) hra. Vďaka tomu nemá komplexnosť a previazanosť z predchádzajúcich dielov. Normandia je tu proste otrasná, ako keby tvorcovia len tak narýchlo do nej nahádzali miestnosti a veci, proste pôsobí ako stavenisko. A ten výťah je urobený horšie ako v jednotke! A ten kopec nevyužitých priestorov, ktoré ostali po ME2! Som presvedčený, že Normandia tu mala vyzerať úplne inak, ale BioWare už na to nedostal od EA čas. K tomu pridajte obrovské množstvo bugov a glitchov (NPC kráčajúce meter nad terénom, neprirodzené vytáčanie hláv postáv pri rozhovoroch, kamera zaberajúca pri rozhovoroch prázdne miesto a nie postavy, atď.). Najviac ma tu však štvalo to automatické pridávanie sidequestov, len na základe toho, že niekde prejdete okolo zhovárajúcich sa postáv, či telefonujúcej postavy! Vy nemáte možnosť takéto sidequesty odmietnuť ani ich vymazať zo zoznamu questov a zoznam questov je potom siahodlhý a neprehľadný! Záver bol zas podľa mňa dokonalý, nechápem čo proti nemu všetci máte. Bol prirodzený, logický a zrejmý už dávno v priebehu hrania. Neviem či som jediný na svete kto si všimol aj farebné označenie záverečných možností, každopádne toto farebné označenie sa vinie celou trilógiou. Farby modrá a červená, inak vlastnosti hrdina alebo renegát, či pojmy dobro a zlo. Dve možnosti boli predsa pri každom rozhodovaní počas celej trilógie!

0 Dobré Zlé
+stále super grafika
+aj audio
+super atmosféra
+príbeh
+dialógy a cut scény
+ovládanie a kamera
+mimika ME3>andromeda
+dlhá hracia doba
+side questy
+niektoré rozšírenia
+cover systém
+zbrane
+dobrá AI

-je to zakončenie série ale...mohlo to byť epickejšie a aj dôstojnejšie
-zbytočný horde mode(multiplayer) a grind v ňom
-niektoré rozšírenia

I tak si myslím že dohrať trilógiu musíte. Mohlo to mať epickejší koniec. Ale i tak trojka má stále super zábavný obsah a super zábavné questy a ten príbeh až na zakončenie je super.


0 Dobré Zlé
2008 - Mass Effect 1 - 9/10 ..

2010 - Mass Effect 2 - 9/10 ..

2012 - Mass Effect 3 - 9/10 ..

Mass Effect je asi najlepsia trilogia.


0 Dobré Zlé
100%Shupo
Vynikajuca hra...aj 2ka bola skvela, ale tu su este iste vylepsenia.Predsa len ide o Zem, takze nevahajte a Take Earth back ! ;)

0 Dobré Zlé
Musím sa prizanť spočiatku keď som hral prvé časti MAss Effect, prišlo mi to ako lacná napodobenina staršieho Kotor z vlastným príbehom a vlastným svetom v ktorom však tiež započujete mená ktoré poznáte z reálneho života (štáty). Po zahraní 3 dielu som bol clekom milo prekvapený, i keď som si dlhšie zvykal na ovládanie a rôzne prvky, najmä vychádzanie z krytia a atk...
Hlavná línia deju bola zaujímavá a pútavá, no ostatné opletačky som často krát len preklikal. Myslím že romantické scény by osviežil štýl Witchera. Grafika spokojnosť, avšak lokácie mi prišli po krátke chvíle hrozne stereotypné ako celá hra na mňa pôsobila až klaustrofobickým a stereotypným dojmom od ktorého sa však ťažko odtŕha.

0 Dobré Zlé
Po hernej stranke hra skvela presne jak jeho predchodcovia graficky uz novom kabate. tak isto pocas hrania vas nepusti a stoho dvovodu nemozem tomu vycitat nic, ale... Je tu jedno ale preco umna 3ka nedosiahla hodnotenie jak jeho predchodcovia. Prisnych 75 som mu dal za strasny koniec hry. Koniec ktory po scenaristyckej stranke uplne zlihal a mne ako hracovi ktoreho tato seria drzala dlhe noci pred PC uplne znicil pocit scelej serie. Bolo to premna obrovske sklamanie jak trapne to bolo ukoncene a nezavisle od vasho rozhodovania pocas celej serie hra vas zavedie kdvom moznostiam rozhodnutia na konci kde ani jendo rozhodnutie mi nepripada ako velkolepe ukoncenie hry a ako pribehova odmena za tolke hodiny stravene pri tejto serii. Ak sa niekomu ten koniec pacil tak si priratajte 15% k mojmu hodnoteniu.

0 Dobré Zlé
BEST RPG FOREVER

+grafika
+dej
+dlžka hry
+zakončenie
+rozhodovanie deja
+všetko

-vizuálne efekty



0 Dobré Zlé
Najlepšia hra vôbec... a to úplne všetky časti ME. Čo ma potešilo bolo že sa tam vrátili staré tváre ako napr. Ashley... boj,schopnosti atď užasné spracovanie. Každú hru som chcel hneď vyhrať ale pri tejto hre musíte mať trpezlivosť ak chcete aby to dobre skončilo. Koniec bol smutný, keď budú vytvárať 4-ku nebudem až taký nadšený pretože sa obávam že už nebudem hrať za veliteľa Sheeparda :( . Vžil som sa do roly hlavnej postavy, pôsobili na mňa zvláštne emócie. Dabing, animácie som v nemom úžase pretože skôr som to bral ako film nie hru :)...

0 Dobré Zlé
Mass Effect je asi najlepsia herna trilogia pod slnkom a treti diel bol uz citelne slabsi ako predosle dva. Je to uz vyrazne linearnejsie ako predosle dva diely, podstatne akcnejsie, koniec mohol byt podla mna lepsi...no ale tak ci tak si myslim ze je to dostojne ukoncenie trilogie.

0 Dobré Zlé
Opet perfektni RPG narez, tato serie ma neco do sebe, takze, gratuluji, opet dobra prace. Supr grafika, bezva pribeh, perfektni efekty, dost zbrani a Multiplayer. Jedine, co vytknu je trochu jina, divna atmosfera, citim se jinak, nez pri hrani jednicky a dvojky. Ale, smekam

0 Dobré Zlé
100%Orland
Mass effect 3 je velice kvalitní hra
+grafika
+příběh
+možnost zakončit děj hry podle svého
+hudba

no posudte vy co jiného než 100%.

0 Dobré Zlé
100%Blador
Super zakoncenie serie.. ale ak ste nehraly mass effect 1 a 2 tak trojku ani nehrajte... :) super hra, aj ked graficky to nieje top ale postaci... v tejto hre nejde o grafiku

0 Dobré Zlé
100%Ares34
Mass Effect 3 ma veľmi dobrú grafiku a dej bude možno tiež veľmi dobrý spracovanie hry je neuveriteľné až ohromujúce. Takže budem veľmi rád kedy už to budem hrať.

0 Dobré Zlé
100%rekhyt
vinikajuca hra ma par mensich chyb ale nie su dost velke aby som jej dal menej ako 100. A je to skvele zavrsenie najlepsej trilogie aka tu kedy bola.

0 Dobré Zlé
100%PaloP
Epická trilógia s epickým koncem. Unikátny dej. The Best RPG I ever played. Odporúčam každému milovníku her. :D I should go.

0 Dobré Zlé
Vyborna hra, najlepsia zo serie, perfektna grafika, dej, proste vsetko. Chyby som zatial nenasiel, takze 100%.

0 Dobré Zlé
100%MikeLP
BRUTAL!!
Grafika - 90%
Dej - 98%
Dialogy - 98%
čo dodat dobra to je hra ..prešel som to za 22 hernch hodin od vydania hry cize 6.3.2012

0 Dobré Zlé
100%MatFi
Skvělé zakončení trilogie ale čekání na dlc už tak skvělé nebude... ME3 lze vytknout pouze to, že nám Bioware neudělali českou verzi. Ano, čeština od Xzone tu je ale...

0 Dobré Zlé
Ten kto dal nulu nech si mastí BF a MW ... Veľký plus je že hra nemá nehorázne hardware-ové požiadavky. Príbeh je skvelý aj keď má kontroverzný koniec...

0 Dobré Zlé
Takto má vyzerať ozajstná hra.
-grafika 100%
-hratelnosť 100%
-dej 100 %

a výsledok? - čo iné ako stovka...100%

0 Dobré Zlé
100%Mortal
Skvela hra, skvely pribeh a skvele pokracovani. Tento dil serie ME je opravdu velkolepym zakoncenim cele trilogie :)

0 Dobré Zlé
jak napsal Mortal:
Skvela hra, skvely pribeh a skvele pokracovani. Tento dil serie ME je opravdu velkolepym zakoncenim cele trilogie :)

0 Dobré Zlé
100%DJmomo
Najlepšia hra, ktorú som v živote hral.
Neuveriteľné spojenie kladných prvkov ME1 a ME2. Všetko, čo bolo v týchto predošlých dieloch zlé alebo nepodarené bolo buď vypustené alebo nahradené niečim čo je veľkým plusom.
Nie je o čom.

0 Dobré Zlé
Skvělá hra plná akce.Krásná grafika,celkem hodně zbraní.Poutavý příběh akorát jsou dost dlouhé videa k příběhům.Jak jinak než 100%.

0 Dobré Zlé
+vsechno
-nic

:-) co dodat? Jedna z nejlepsich her co sem kdy hral, neda se hodnotit jinak nez 100..proste ne.

0 Dobré Zlé
Grafika - 97%
Soundtrack - 90 %
Modifikacia zbrani - 95 %
Dej - 100%
Multiplayer - 97 %
Ovládanie - 99%
Nové schopnosti - 100%
Prostredie - 99 %
Gestikulácia postáv - 96 %
Spolubojovníci - 94 %
EA and Bioware - 100%
Dĺžka hry - 94 %
Akcia - 99%
Filtrovanie textúr - 92 %
Nízke HW nároky , Smutný dej , Vymazali hackovanie počítačov a datapadov a pár bugov.
Inak super hra :) Len skoda ze nebude mass effect 4.


0 Dobré Zlé
Práve čerstvo dohrané. Pocity ktoré mám v sebe sa dajú slovami len ťažko opísať. Mass Effect bolo famózne dielo, to som vedel už po dohraní prvého dielu, druhý bol perfektný a tretí, to je ako trilógia pán prsteňov. Famózny koniec ktorý lepší byť hádam ani nemohol a to som si vybral len jednu z troch konečných možností. Ešte skúsim hrať na ďalšie dve. Maff Effect zato stojí. Chlapci v Bioware majú na príbehy, emócie a atmosféru neskutočne dobré nápady a robia proste úžasné špičkové hry ktoré su niekedy lepšie ako hocjaký film (alebo rovnaké). Čo sa týka hry, je samozrejmé že je na 98% stavaná na príbehu, ale i tak musím pochváliť grafiku, veľmi dobré dialógy, nové možnosti, zbrane, zjednoduchšenie skoro všetkého ale kritizujem dĺžku. Chcelo to asi o dosť viac (hru som dohral aj z hádam asi 95% vedľajších misií za 30H, to je na dnešnú dobu a nato že sa jedná v podstate o RPG dosť málo) ale i tak je to hra ktorá sa zapísala do histórie jedných z najlepších hier a v mojej osobnej TOPke je spoločne z The Witcher (pozor ! iba prvým dielom), assassins creed (všetky), Shadow of Collossus, Fahrenheit si našiel svoje hrdé miesto :-). Bye Bye dear Commander Shepard. 95%

0 Dobré Zlé
100%rumcom
Wau ! Tomuto hovorim hra ...jedna s najlepsich ak nie najlepsia hra za poslednych 10 rokov
O jej jedinecnosti by som mohol pisat cele litanie ale je to zbytocne ...toto doporucujem zahrat kazdemu ... Ako bolo spominane v recenzii Mass Effect je trilogia ktorej sa len tak nieco nevyrovna ...Best EPIC Game !! BRAVO BIOWARE !

0 Dobré Zlé
Táto hra je skutočne skvelá hral som ju od začiatku do konca skoro bez pauzy príbeh bol taký skvelý že som sa od nej nemohol odpútať ale keď som sa dostal na koniec to bol šok neviem ako iný ale ja ten koniec nechápem ale inak je to hra roka len keby sa autori trochu pohrali viac s tým koncom.

-1 Dobré Zlé
Zdravim. Zaregistroval som sa na abcgames len kvôli tomu aby som sa vyjadril ku serii Mass Effect, ktora mi na takmer cely 1 mesiac uplne pocarovala. Trvalo by mi to este menej ako ten mesiac, keby zrovna v marci nematurujem ale nevadi :)
V prvom rade chcem vyslovit celkovu spokojnost s grafikou, hratelnostou, hudbou (ktora perfektne dotvarala atmosferu hry + nezabudnutelne skladby v kazdej casti trilogie) a pribehom az na ten koniec (k tomu sa este vyjadrim ale neprezradim rozuzlenie).
Do poslednej chvile som si myslel, ze dam tejto hre 98%
Dôvod preco by som strhol tie 2 % je taky, ze v podstate pocas celeho hrania ME 2 a ME 3 som spominal na prvy ME, ktory som mal cerstvo v pamäti kedze som s celou seriou zacal na zaciatku marca, s bohatym inventarom, originalnym spôsobom fungovania zbrani resp. municie. V 2,3 je to stare zname zbieranie nabojov po mapkach.
Co sa tyka pribehu tak sa musim priznat, ze som sa do neho uplne ponoril. Neraz sa mi tisli slzy do oci. Moznost presuvat svoje rozhodnutia z ME1 a ME2 do ME3 tomu velmi pomohli. Lenze potom prisla dnesna noc a posledna misia. Musim povedat, ze som ocakaval vela veci ale nakoniec z toho co hra ponukla som dost zmäteny a znechuteny.
Za ten koniec uberam 5%. V porovnani so zmenou funkcie zbrani je to ovela väcsie minus. Ostava len dufat, ze vyrobcovia to niako dotvoria a vydaju spravny DLC.
Tak na zaver musim povedat, ze seriu Mass Effect zaradujem do vykladnej skrine mojich hier a kazdy, kto ma aspon trochu rad pribehy v hrach (nejde mu o prachsproste zabijanie ako v CS) by si mal zahrat vsetky casti :)
"I love you Tali`Zorah vas Normandy"


-1 Dobré Zlé
Je to jedna z najlepších hier čo poznám. Dej je perfektný, grafika super, aj postavy sú špičkovo spravené. Nenašiel som ani 1 chybu.

-1 Dobré Zlé
Ďaľšia pecka od vývojárov BioWare.Finálne pokračovania momentálne asi najlepšej hernej série na svete Mass Effect.Neni čo dodať proste grandiózne vyvrcholenie vesmírnej odisey len s menšími chybičkami v detailoch ktoré ale nič nemenia na 99% hodnotení.Hodnotenie hry a u hráčov ale aj kritiky sa pohybuje medzi 90%-100% a u ostatných dielov je to podobné a to už o niečo vypovedá bravo BioWare len tak ďalej.Ešte len pripomeniem že pokračovanie hry je vydávaná každé 2 roky takže perfektná hra sa nemusí vyvíjať 10 rokov.Pre mňa už teraz hra roku 2012 (teda ak neprekvapí GTA 5).

Výhody: Príbeh,Grafika,Interakcie s postavami,dialógy,technické a vizuálne spracovanie,široké možnosti ovplyvňovať dej dialógmi a skutkami,prepojenie na 1-2 diel,slušná hracia doba no proste Mass Effect - Vesmírna Odisea.

Nevýhody: Kto hľadá nájde ale nič zásadné,pomerne oklieštený bojový tým len 6 členov + 1 DLC,minimum vedľajších úkolov a žiadne úkoly pre členov týmu, rozsiahly ale prázdny vesmír,niektorým hráčom sa nepáčil záver (nebol dokonalý ale taku kritiku si nezaslúžil).

Dávam 99%


-1 Dobré Zlé
Jednou vetou-prečo je maximalne hodnotenie iba 100% mohli dať aj viac,pretože táto hra je proste niečo,z čoho budete mať poriadny zážitok,pretože už hrám hru celkom dlho->stále nie je koniec a som si istý,že tak skoro nebude.So svojou pefektnou grafikou,veľa zbrňami,možnostami,classami,rasami a dejom je to naozaj hra,ktorú by si mal zahrať úplne každý !! Nemá skoro žiadne chyby,len sa mi 1 vec nepáči...nemôžete spadnúť...a tým sa zabiť,ale aj tak tento drobný nedostatok si v hre nevšímam.Aj tak moje hodnotenie je 100% pre hru Mass Effect 3 !

-1 Dobré Zlé
Tak a máme to tu!Najepickejšia sériu završuje Mass Effect 3.Počas 16h. a 50 minútového zážitku môžem skonštatovať,že neľutujem ani jedinú minútu tohto stráveného času,pretože som sa celú tú dobu skvelo bavil.Možno som občas nerváčil z toho,ako som si s niečim nevedel dať rady,ale stálo to za to.Začnem zvukom,ktorý bol podľa mňa famózny,proste skvelé zvuky.Čo sa týka príbehu,jednoznačne valcuje a dominuje v hernom svete.Neuveriteľné DLC From Ashes dodá príbehu ešte zaujímavejšiu podobu.V DLC získate veľmi zaujímavého člena týmu,Javika,ktorý je podľa mňa veľmi účinný proti nepriateľom.Na grafické spracovanie sa dá povedať málo chybičiek,no tá najpovšimnutejšia bola kvalita textúr,ktoré z blízkosti boli strašne rozmazané,no stále stojím za názorom,že graficky je tento diel lepší oproti minulému,ale len o kúsok.Minulý diel u mňa dominoval príbehom,ktorý ma strašne chytil za srdce.Aj z tohoto dôvodu si myslím,že Mass Effect 2 bol najlepším dielom celej série,no Mass Effect 3 mu šliapal na päty.

-1 Dobré Zlé
Mass Effect 3 je super hra. Kľudne by sa podľa mňa mohla zaradiť aj na post hra roka .Super dej, grafika ,proste všetko čo dobrá hra má mať. Vrelo odporúčam :)

-1 Dobré Zlé
Tak u tohto dielu neviem kde sa začať, ale musím povedať je asi najlepšia časť trilógie, geniálne vyvrcholenie jednej z najlepších herných sérií, kde bude vo vašich rukách osud celej galaxie, rozhodnotia nad ktorými budete ešte dlho rozmýšlať, či ste urobili správne a mnohé dojímavé chvíle, ktoré Vás chytia za srdce, ktoré robia z Mass effect 3 najlepší herný zážitok tohto roka

-1 Dobré Zlé
99.9% z hry som prežíval neskutočné emócie, bol to heart-catcher, vžil som sa do roly Sheparda, ktorého príbeh som rozvádzal necelé 4 roky a príbeh bol extrémne pútavý. Potom však prišiel koniec a ja som zostal v pomykove. Neviem, či to bol zámer Bioware -- C. Hudsona -- spraviť trik na fanúšikov - možno ešte len niečo príde a my o tom nevieme. Ale ak je toto definitívny koniec, tak som veľmi sklamaný - koniec trilógie a žiadne objasnenie - príbeh sa predsa týkal Sheparda, jeho love interestov, rozhodnutí - na konci o tom nie je ani zmienka! Ja ale predsa verím Bioware, verím, že to dotiahnú do správneho konca!

-1 Dobré Zlé
100%Mugg
Vyborna hra, vyborny pribeh a skvele pokracovani. Tento dil serie ME je opravdu velkolepym zakoncenim cele trilogie :)

-1 Dobré Zlé
Veľmi skvelá hra, najlepšia a netrpezlivo očakávaná v skvelej grafike, super hrateľnosťou a dlhým pútavým príbehom ... čo k tomu dodať, proste hra ktorá nesklame a ktorú treba skúsiť !

-1 Dobré Zlé
Bojím sa že lepšiu hru už nikdy nebudem hrať, príbeh vás vtiahne a už nepustí, grafika vám žiary v očiach, interakcia s postavami tomu dáva pocit ako by ste sami boli Shepard a trochu sentimentálny koniec vás donúti rozmýšlať na dlho. Určite tu nieje nikdo kto to neprešiel aspoň dva-krát proste vás to nepustí len tak.

-1 Dobré Zlé
Parádne vyvrcholenie trilógie,ktoré je (podla mňa)akciou a hratelnosťou trochu horšie oproti 2. dielu,ale zato to malo prekrásnu atmosféru (Mesiac pri Palavene) a super pokračovanie a vyvrcholenie deja.95% kvôli koncu.

Edit : Po 2. dohratí ked som mal dobrú variantu zakončenia som zmenil svoje hodnotenie na 100% , a nechápem ľudí , ktorý hovoria že záver bol príšerný.

-1 Dobré Zlé
Osobne som prešiel všetky časti niekoľkokrát (aj DLC) a čo sa týka technickej stránky a hrateľnosti som veľmi spokojný s týmto dielom. Povedal by som že v hrateľnosti tejto hry sa spojili najlepšie veci z prechádzjúcich dvoch. Stovku nedam iba kôli záveru hry (pre mňa trocha negatívny koniec). Teším sa na ďalšiu hru zo sveta MASS EFFECTu i keď to už bez Sheparda a spol asi nebude to pravé orechové, ale nechajme sa prekvapiť.

-1 Dobré Zlé
94%Lyra
Vyborna hra, grafika, dej, spracovanie. 100% nedavam preto, lebo koniec nebol bohvieaky a taktiez som nasla par buggov. Ale odporucam tuto hru.

-1 Dobré Zlé
Mass Effect 3. Len názov hovorí o ďalšej veľkolepej hre, ktorá ponúka však niečo iné než ostatné. Rozhodovanie a Váš vplyv na dej zaručuje neopakovateľný zážitok. Koniec však nie je dokonalý, no príbeh drží a nepustí celú hru. Určite zahrať a spomínať navždy.

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
Tretí diel série ponúka mnoho odpovedí a taktiež zakončenie reaperskej hrozby, ďalej nové hrateľné postavy ako napríklad EDI v tele syntetika, protheana Javika, nechýbajú ani starí známi ako Garrus, či Liara. ME3 sa odhráva po udalostiach z animovaného filmu "Paragon Lost" a je kvalitným zavŕšením celej trilógie. Mnoho zmien v ovládaní prospelo a to staré klasické a vynikajúce ostalo. Po technickej stránke je hra aj s komplet DLC bez najmenších chýb. Samozrejmosťou je aj to, že import postavy je možný jak z ME2, tak dokonca aj z ME1 a taktiež to zásadne zmení celú dejovú líniu oproti hraniu s vytvorenou postavou. Novinka je však možnosť si pozadie príbehu zvoliť. Je však otázne, čo chce ponúknuť štvrtý diel tejto úchvatnej série. Záver tejto hry a celej reaperskej trilógie je sice "sklamaním" (všetky tri konce sú zdá sa definitívne), ale sú možnosti pre ikonu Sheparda ako znova ožiť, alebo prežiť. Napríklad pri voľbe syntézy majú Geth-ti záznam Shepperdovej osobnosti (keď riešil konflikt medzi nimi a Quarianmi) a projekt Lazarus nebol kompletne zničený. Štvrtý diel už je hrateľný v pre-beta verzii a je možné na internete nájsť mnoho zmienok, ako sa rozhodli v Montreale popasovať s touto legendou na hernom poli.

-1 Dobré Zlé
Hodnotím všechny 3 díly jako celek. Prvně jsem nevěřil že mně tato hra chytne. Myslel jsem si že je to jen nějaká magořina...ale hodně sem se spletl. Tahle hra má v sobě snad vše co mám rád. Nejsem zrovna fanoušek scifi ale pokud to někdo podá takhle tak klobouk dolů. Hra má úžasný příběh a krásně na sebe díly navazují. Jedinné co bych vytkl je v první díle jízda autem a mapa mi zprvu přišla příliš chaotická, ale jinak hratelnost a příběh paráda. Dvojka je podle mně vrcholem celé série. Tam jde vidět opravdu propacovanost do detailů, jak všechno do sebe zapadá, jakým směrem se příběh bude odvíjet dál záleží jen na vás. Možnost voleb hře nasadila korunu protože skloubit více žánrů do sebe to chce odvahu :D A tady se to ovšem povedlo na jedničku. Akční, RPG,Filmové a kdoví co dál no prostě paráda. Kdo si myslí že ta hra je o ničem a že ho vesmírné hry budou nudit tak po zahrání okamžitě změní názor. Ta hra vás přímo vhltne do děje takže není cesty zpět. Sympatické postavy, svým způsobem volnost, a velké ovlivňování děje..no jedna z nejlepších her co jsem hrál..

-1 Dobré Zlé
Závěrečný díl trilogie, každým očekávaný. Nedávám hře plný počet jen z jednoho důvodu ... konec mi nevadil, dal se pochopit i skousnout, vadilo mi ale jeho zpracování, které bylo naprosto odfláknuté. Hodiny a hodiny budování vztahů, plnění všech úkolů, shánění "War Assets" abyste byli co nejvíce ready a nakonec je to úplně jedno, to mě položilo a srazilo do kolen a se mnou i miliony fanoušků po celém světě ...

-1 Dobré Zlé
Hra 100%, hodnotenie kazia len drobné bugy...a pár detailov..ktoré však na hrateľnosti neuberajú nejak významne. Hra bola v niektorých ohladoch zjednodušená oproti ME2, odpalo vela zdĺhavého vykecávania, napriek tomu vyčítam že pribudlo vela krátkych misií a pridavnych misií,ktoré sa nahadzujú sami..stačí že prejdete popri dvoch zhovarajucich sa a máte misiu v denníku.. Na začiatku sa to tak nakopí že denník je uplne neprehľadný..Dalej ma hnevalo zo začiatku ukrývanie do krytu ..ked som sa chcel niekedy kryť tak sa nedalo..ked som chcel niekedy len preskocit prekazku tak som sa dal do krytu..a niekedy tá sekunda rozhodla ze som zomrel...a loadovať.. da sa na to ale casom zvyknut ze si treba dat pozor kde chcem preskocit prekazku a pod..

+Grafika
+Príbeh.. filmový a málo predvídateľný
+Rôznorodosť misií (vyšetrovanie, hladanie, obrana, útok, inkognito misie...ala 007..)
+Prepojenie s predchodzími savmi (ME1,ME2..podla nich sa v hre objavia predchodzí spolupracovnici a mate k nim moznosti a misie, v mojom pripade chybal len zaeed a jacob)
+Alternatívne konce.. viac ako 4 konce hry..(ano viac ako 4..zem bude zničená atd..preto nechapem prečo sa niektorým nepáčil koniec.. môžu skúsiť inak.)
+Zbrane a ich modifikacie
+Dĺžka hry

- Niekedy sa zjaví bug..a hra dalej nepojde kym neloadnete, stalo sa mi to ale hlavne v mojom byte na párty a pri misii s dvojnikom, samotna hra bola OK.
- Neprehladny zoznam misií a samopridavanie misií
- Citadela zbytocne roztahana a s vela misiami.. niektore uplne kratucke..prakticky len otravovali hru, radsej mohli byt misie rozhadzane po inych planetach nech je v tom prehlad..

Hru určite odp

-1 Dobré Zlé
Séria Mass Effect je kultom v zábavnom softvéri, o tom niet pochýb. Aj keď v podstate sa nič prevratné nekoná, je to starý dobrý Mass Effect ako ho poznáme, okorenený nejakými novými prvkami. No zavŕšiť hru a zároveň celú sériu slzotvorným koncom mi prišlo dosť prvoplánové. Ak sa ma niekto opýta o pár rokov na najviac spackané finále hernej série, určite si spomeniem práve na Mass Effect 3. Gratulujem, BioWare!

-2 Dobré Zlé
Docela fajn hra, dosť dobré na nudu, ale je mi to trochu čudne ta hra lebo ten dej je trochu divne vymysleny akože dobre 2157 ale že Zničia našu civilizaciu to mi pride trochu nechutne a aj tak pri par scenkach som normalne dostal strach z toho roku 2157. neviem ale ja si myslim ze taketo hry ako že znicia nasu zem a pod. je tak trochu neb. a hlavne pre male deti ktore si to možu zle vysvetlit. prečo miesto toho radšej nevyrobia hru s myslienkov ze je rok 2157 nasli sa nove mim. bytosti a co teraz ale nie ze znicia nasu zem to je sialene hoci aj v hre, neviem aku myslienku mal vtedy autor, zarobit co najviac prachy alebo je taky isty idiot ako ta myslienka hry . ale inak po tej technickej stranke je hra dost pekne spracovana, grafika je tiež na dnesnu dobu hoci tie reklamky takže davam 70%

-2 Dobré Zlé
+Grafika
+Hrateľnosť,dĺžka hry
+Príbeh
+Veľa možností
+Rozhodovanie sa
+Atmosféra a prostredie

Mass effect ma dosť prekvapil. Nikdo som RPG nehral ale od teraz asi začnem. Keď si chcete mass effect 3 na plno užiť zahrajte si najprv mass effect a mass effect 2.

-2 Dobré Zlé
Do tretice vsetko dobre, to tu ale neplati, hra vam na zacitok da na vyber bud akcny styl aelbo rpg styl. Nech zvolite co chcete, vzdy urobite zle. Akcny styl je nuda od zaciatku do konca a nema zmysel. RPG styl je zas stereotypny bez akejkolvek akcie a vzdy to skonci tak isto.

-2 Dobré Zlé
100%Zaerp
Na to nie je uz nic nezvycajne ze mass effect je jednou z najdokonalejsich hier, ani to tu nema zmysel pisat o grafike, pribehu, akcnosti a inych uzasnych veciach tejto hry... zase raz 100 % a cakame dalsie DLC a ine dobre hry... bravo bioware :)

-2 Dobré Zlé
Táto Hra sa píše s velkým H lebo toto nie je práca toto je legenda . Grafika velmi dobrá spracovanie rozhovorov tiez , ale vadi mi tu tocha ovládanie no nic dávam 100 ako stastny fanusik mass effect .


-2 Dobré Zlé
Výborná hra, jedna z nejlepších, co jsem kdy hrál. To bych řekl nebýt posledních 10 minut
(Je to samozřejmě věc názoru), které mi zhnusily požitek z celé herní série, kterou jsem v zápětí odinstalovalou a nehodlám se k ní už nikdy vrátit.

+grafika
+setkání se s postavami s předchzích dílů
+akčnější zpracování
+lepší využití biotických schopností
+délka hry
-zmatené seřazení questů - nevíte, co jste už splnili a co ne
-získávání vedlejších questů - co to mělo sakra bejt, poslouchat někomu přes rameno!!
-prozkoumávání soustav - dvakrát zmáčknete sonar a hned vás začnou nahánět
-malý nebo žádný(pouze estetický) vliv vašich rozhodnutí na konec hry
-příšerný konec

Hodním hru a konec zvlášť,protože ten nemá ve hře takových kvalit co dělat. Hra 90% , konec 0%.

-2 Dobré Zlé
Prepacte, väčšinou hry hodnotím spravodlivo (ME 2 som dal 100) ale toto je... ME2 ... nuda na entu. Zasa strielate, strielate, a potom idu prestihove sceny kvoli ktorým to všetci hráme ale príbeh nezachráni absolutne "blbe" strilanie na entu. Aspoň keby tie RPG prvky alebo poriadna grafika "walpery na ME3 asi programovali 2 roky" ak ste hraly vynikaluce ME1 a ME2 tak to dohrajte ak je to prvé ME tak odpoved je jasna

-2 Dobré Zlé
Tak, či onak Mass effect 2 je najlepšie, z celej série Mass effect.Mass effect 3 ponúka, masívny multiplayer, 4 módy, vylepšovanie postáv.Príbeh sa nejak nezmenil, ale ide v tomto dieli o planétu zem, kde mi žijeme.

-2 Dobré Zlé
19%eaer
Nechápem o čo sa autori v hre snažili, ak si vyberiete možnosť čistého RPG prídete o akčnosť hry a aj v tom bola dvojka lepšia. NO a ak si vyberiete akčnú verziu, hra nie je nič iné než čistá čistička, teda bum, bum ,bum, bum, trisk, bum, bum. To radšej si už zahrať rovno Call of Duty a ak ide o príbeh a tieto veci aj to bolo v predošlých dieloch lepšie.

-3 Dobré Zlé
Po par hodinach hrania velmi stereotypna a potom nudna hra, dvojka ma bavila, a tesil som sa na trojku, ale asi po 8 hodinach hrania som ju vymazal nakolko som bol presvedceny, ze ma uz nicim novym a zaujimavym neprekvapi.

-4 Dobré Zlé
Nejlepší hra jakou jsem kdy hrál. Hra má krásný příběh a určitě si zaslouží 100%. Mass Effect sem hrál už od jedničky a byla super 2 ještě lepší a 3 parádní zakončení. Jasný adept na hru roku.

-4 Dobré Zlé
Hra je technicky veľmi dobre zvládnutá, ale tie dlhé rozhovory, nelogické úlohy a postupy, síce si ich môžem vybrať ale všetky možnosti sú nelogické a primitívne.

-6 Dobré Zlé
Je to dobré,ale ja si myslím ,že mass effect 2 je lepšie .Najlepšia je prvá a posledná misia. Podľa mňa.

-7 Dobré Zlé
Tato hra je podobne ako dvojka parádna. Grafika OK, systém hry OK, dialógy su zbytočne brutálne dhlé neviem ani prečo :D, AI ma trošku prekvapila síce hrám na Normalnej obtiažnosti ale nieje problém dať či už Bossa alebo normálnych mimoženšťanou ale celkovo táto hra je veľmi dobrá a fascinujúco zakončuje trilógiu :)

-7 Dobré Zlé
Noo takže.. Mass Effect 3 je v skutku vydarená hra. Ale Vidím tu aj 2 veľké mínusí. a To sú - Strašne dlhé rozhovori a nepáči sa mi... že tam vkuse musím behať po tej citadele a po mojej lodi a s každým sa rozprávať a hľadať ich... je to strašne nudné ... preto dávam 85 %

-8 Dobré Zlé
fantastický záver sci-fi ságy
ťažké rozhodnutia, o ktorých budete premýšľať
špičkové ozvučenie
dĺžka a unikátnosť každej misií

-8 Dobré Zlé
tak ja hodnotim tu to hru na 50% hratelnost je o nicom strasne dlhe dialogi su vobec ma nezaujala katastrofalne ovladanie vobec sa mi nepaci ako RPG som si predstavoval troska inak ,ale zasa je tam pekna grafika ktoru nemozem zle hodnotit proste som sklamanx ...

-11 Dobré Zlé
100%majaaa

100%Asot

100%zolo2

100%Troon



100%pito12



100%ollik


100%wodkas

100%lamiko










100%dovec






100%ado75


100%LukasP







95%Ben






100%hujo


100%m3lwin





100%laci10


95%srx1



95%Teki











100%Tomy77




100%misor


100%msior2

100%simak



100%misor2




100%miki07




95%BooM



100%nokik













100%Lio10









100%sarius


100%puck



100%Randy9

100%Tom9


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |