HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12925
1687

Online 1894 užívateľov

Hry > Grim Dawn > hodnotenie


Grim Dawn
78%

Moje hodnotenie - Grim Dawn





Recenzie - Grim Dawn

V jádru vynikající rubačka, které tak trochu nesedí její vnější kabátek. Přesto je to hra, kterou by žádný příznivec Diabla nebo Titan Questu neměl minout.


Užívateľské hodnotenia - Grim Dawn

Diablovská klasika, ne ty omalovánky číslo 3, ale poctivé Diablo 2 zasazené do světa Fallout :-). DX11 vypadá skvěle, klikáme a klikáme !
EDIT: musím zvednout hodnocení na 100% od dob D2 nejlepší klikací akční RPG !

0 Dobré Zlé
Hra od tvorcu Titan Quest. Od hratelnosti, cez dizajn hry, umelej inteligencie ta sama hra. Co nieje zrovna na skodu. Ak mate radi RPG typu Diablo a nejde vam tolko o pribeh ako o samotnu hratelnost, nenudete sklamany. Hra vyzera super, ma navykovu hratelnost, male naroky, hromadu "lootu", super atmosferu. Jediny problem je ze je vo vyvojovom stadiu. Zakupenim hry ziskate pristum k prvym 2 kapitolam, ktore ale niesu najkratsie s nahodne generovanimy predmetmy a nerpiatelmy. Behom roka sa prida dalsia kapitola, a tak to zrejme pojde dalej. Iked sa jedna o Alfa verziu hry, obsahuje VELMY malo chyb. Hra mi ani raz nespadla a okrem drobnosti v UI a horsieho "pathfindingu" som nic nespozoroval. Urcite Odporucam!
+Grafika/Naroky na HW
+Hudba
+Hratelnost
+Atmosfeta
+Dobry pocit z hrania
+/-Silna kopia Titan Quest

-hra este nieje dokoncena

0 Dobré Zlé
Absolutně nejlepší Diablovka od dob Diabla 2ky. Rozhodně doporučuji. Prostě stará dobrá klasika zasazená do nove grafiky a hratelnosti.

0 Dobré Zlé
+ Grafika
+ Mnošstva veci a Questou
+ príbeh

- Zatial hladám

Hra my pripomina taký menší klon Dungeon siege hlavne my to pripomina menu to je uplne to iste hehe

0 Dobré Zlé
Blizzard dostal raz šialený nápad a drzosť vydať rasu necromandera do Diabla 3 a pýtať si za to nechutnú cenu(15€). V hodnotení na Diablo 3(ktoré malo pôvodne 85% teraz som ho kvôli tejto odpornej drzej arogantnosti zrazil na 50%) som to dal pocítiť že proste takáto drzosť je proste nechutná a netolerovatelná a v hodnotení som aj apeloval aby si nikto toho necromancera nekupoval iba tým ukážete vývojárom že si takúto drzosť budú môcť dovoľovať permanentne. Neviem či to pomohlo(určite nie lebo ľudia sú debilný) ale vývojári zo štúdia crate enterteiment dostali nápad okopírovať blizzard ale oni si za svojho "necromancera" pýtajú 18€ dobrá drzosť čo ? netolerovateľné odporné a dávam grim dawnu 0% a to bolo po Torchlingu,Van Helsingovi, Victorovi Vranovi a aj Path of Exile moje fakt obľúbené diablo like RPG. Ale ja proste toto takýto hnus tolerovať nemiením a nebudem proste fuj.

0 Dobré Zlé






| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |