HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 48684 užívateľov

Hry > The Lord of the Rings: War in the North > hodnotenie


The Lord of the Rings: War in the North
66%

Moje hodnotenie - The Lord of the Rings: War in the North





Recenzie - The Lord of the Rings: War in the North

Tvůrci zasadili výpravu na severní území Středozemě do konceptu čistokrevné akce s důrazem na kooperaci a sklízí za to zasloužené uznání. Nečekejte nic objevného, nic složitého a nic přenádherného. Časem se také dostaví stereotyp, ale ten zase vykompenzuje hraní ve více lidech. Kdo chce s kamarády strávit hodiny zabíjením hnusáků v kulisách Pána prstenů, má k tomu v této hře ideální příležitost.
Lord of the Rings: War in the North do sveta teda dieru neurobí, no fanúšikom predlohy ponúka pohľad na udalosti, ktoré sa dejú paralelne počas Frodovej púte, no na iných miestach. Niekoľko krát sa ich cesty skrížia, no pretože má každá partia iné poslanie, zasa sa rozdelia. Je to ako alternatívny pohľad na hlavné udalosti, ktoré ste mohli vidieť v staršej hre Enter the Matrix.


Užívateľské hodnotenia - The Lord of the Rings: War in the North

podla mňa je to veľmi výborná hra
+grafika
+prostredie
+multiplayer
.. a kopa iného
-krátka kampaň,

0 Dobré Zlé
Debilina podla mna to najhorsie s panom prstenom to ma tak 20% spolocneho a hra neni nič moc grafika ako tak tu hru som neprešiel ale ked som bol v polke hry tak UNINSTAL.

0 Dobré Zlé
+ grafika ujde, dobra optimalizace
+ moznost hry za 3 charactery
+ prostredi
+ klasiky inventar

- stupidni vsudypritomna videa
- stereotypni - proste clovek jenom macha sekerou a oni vsichni pozdechaji


0 Dobré Zlé
začnu záporně neudělalo to na mně velkej dojem :/
-Krátká Kampan
-hra je o tom že jen se prosekáváte řadami nepřítele
-Grafika (není špatná ale mohla být lepší na to v jaký rok hra vyšla)
-po pár hodinách přichází stereotyp
+Zajímavý příběh
+možnosti postrané Questy možnost upgradovat a nakupovat zbrane a brneni
+výběr a editor postav
+Skill Tree
+ Co-op
+Optimalizace
Hra není nic velkého na tento rok

0 Dobré Zlé
War in the North je príjemnou bloody rubačkou, ktorej nie je hlavný problém monotónosť ale absencia zaujímavého príbehu, filmového soundtracku a celkovo nevyužitia filmovej licencie. Inak ale ide o kvalitnú bojovku na pár hodín.

0 Dobré Zlé
+dobrá grafika
+v coopu strašná sranda
+hra sa to príjemne
+je to nenáročné
+audio
+soundtrack
+prostredie
+licencia pána prsteňov
+bojový systém dačo do seba má
+príbeh
+úlohy
+fajn ovládanie

-AI
-bugy
-bojový systém je fajn ale miestami mi prišiel až moc casual a aj zabugovaný
-single...odporučám si nejakého toho kamaráta zaobstarať a hrať s ním
-niektoré úlohy sú nudné
-herná doba
-technické problémy

Ide o rozhodne dobrú coop hru. Ak nemáte kamarátov hru asi neodporúčam. Ale ak máte budete sa baviť. Ako vždycky u coop hier.

0 Dobré Zlé
Skvelá RPG hra,
pekne prostredie
grafika mohla byt trochu lepšia ale da sa
príbeh
Vydareny návrat Lord of the Rings

-1 Dobré Zlé
graficky super aj prostredie,hudba ovládanie..ale dejovo príliš slabé trochu...a krátke. Avšak zabavilo a ako skalnéj fanúšičke LOTRa potešilo..:)

-1 Dobré Zlé
Hra sa autorom vcelku podarila . No je to skôr akčná hra ako RPG . Grafika je pekná . Nádherne spracovane prostredie Pána Prsteňov . No umelá inteligencia bola miestami až komická napríklad keď ork okolo mňa behal dookola asi 2 minutý [toto sa mi stalo viackrát] . No najviac ma zarazila krátkosť príbehu . Prešiel som to za necelých 10 hod . A znova hrať za inú postavu sa mi už nechcelo . Na výber sú tri postavy . Dávam priemerných 75%

-1 Dobré Zlé
-: hracia doba, obmedzenosť prostredia, bugy, problémový MP, slabšia RPG stránka hry
+: grafika, atmosféra, súboje, efekty, zbrane a zbroj, celkový vzhľad postáv, soundtrack, nepriatelia, zábava, lokácie, animácie postáv, ovládanie, príbeh, bossovia, úlohy, MP
Verdikt: War in the North je ďalšou hrou zo sveta Pána prsteňov, ktorá sa ale nesnaží priživiť na úspechu filmovej trilógie. Hráča ako prvá vec nemusí zaujať pekná grafika, ale boj. V boji až cítiť ako zbraň preniká telom súpera alebo mu drví kosti v tele. Práve tento aspekt boja robí hru zábavnou. Lokácie, do ktorých je hra umiestnená sú pozitívom a negatívom zároveň. Ich dizajn a grafická stránka sú naozaj na úrovni, ale dehonestujúcim faktorom je zbytočne obmedzená voľnosť v pohybe. Hra je predovšetkým zameraná na kooperatívny MP napriek tomu, že obsahuje singleplayer. Celú kampaň si hráč najlepšie užije v spolupráci s ďalšími reálnymi hráčmi, pretože v hre sa objavia aj obtiažnejšie miesta. Paradoxom hry v MP je fakt, že plynie príjemne, ale rýchlo pre kratšiu hraciu dobu. Hra taktiež obsahuje bugy a multiplayer občas padne. Napriek tomu War in the North je možné vďaka trojici herných postáv rozohrať hneď niekoľkokrát a nie je určení len pre fanúšikov sveta Pána prsteňov.

-1 Dobré Zlé
Grafika - 8/10 Na navú hru by som čakal niečo lepšie , prepracovanejšie ale dá sa ..
Príbeh 7/10 Príbeh je celkovo fajn , len hra nenadvezuje na nič s filmu , ale stredozem je pekný...
RPG prvky 6/10 Pripadá my to ako staré The lord of the rings , sekanie je dobré , ale čakal som niečo viac skákanie na postavy , lepšie uhýbanie , sú lepšie RPG , Boje niesu bohvie čo , nejaké triky poriadné chýbajú ...
Prepracovanie postáv 7/10 Dobré expenie, vylepšovanie ,opravovanie zbraní,schopnosti,zbrane atd. Len my noc nesedia tie nové postavy ...

Celkový dojem 8/10


-1 Dobré Zlé
+bojovy system a headshoty
+prostredie
+vylepšovanie zbraní
-grafika a textury mohly byt lepsie
-po čase stereotyp(ako tu už bolo spomenuté behanie z bodu A do bodu B a sekanie hláv)
-krátka kampan
-nepriatelia sa opakujú

Na hru som sa moc tešil a som tak trochu sklamaný.Hra ktorá nesie meno Lord of the Rings by sa dala spravit aj lepšie.

-1 Dobré Zlé
Jednoznačne moc podarený kúsok do série LOTR.

Graficky podarené, avšak kvalít titulu ako Skyrim nedosahuje... Možno tak na 50%...
Vynikajúco zvládnutý príbeh, ktorý fanúšika LOTR vtiahne už po pár minutáh hrania a herné medzisekvensie sú neskutočne vysokej kvality. Menej zvládnuté su pohyby postáv a absencia ovládateľného kombo bojového systému hre berie dosť na akčnosti a robí ju trocha stereotypnou. Klikanie iba na pravé a ľavé tlačítko, a pár extra skillov sa mi pre hru takéhoto kalibru zdá predsa len trocha málo. Hudobne a zvukovo je úroveň nadštandardne vysoká.

Hodnotím to celkovo ako povinnosť hrať túto hru každému fanúšikovi LOTR!!

-1 Dobré Zlé
The Lord of the Rings: War in the North je vynikající RPG, má sice pár much ale chytlo mě od první chvíle, je nadmíru jasné že tvůrci se nechali unést uspechem Dragon Age a dost opisovali. Prostředí Pána Prstenů zbožnuju a přesně tohle jsem potřeboval. Zatím mám nahráno asi tak 5h, ale podle mapy bude hrací doba hodně dlouhá ! ! ! Momentálně jsem v kobkách a totální paráda. Po dleším hraní musím přidat další chválu, prostředí se dost mění takže se nenudíte.

+ Celkem slušná grafika
+ Komba, usekávání končetin a headshoty :-)
+ Prostředí
+ Spousta zbraní
+ Známe postavy z filmu

- Pochybná parta kterou nemůžete nijak ovládat a přímo kontrolovat jejich výbavu a skilly (alespon jsem nepřisel jak)
- Celkem dost málo questů
- Koridorový pohyb


-1 Dobré Zlé
Po LOTR Conquest sem byl trochu zklamany, ale konecne vysla dobra rezacka lotr. Hodne podobne hratelnosti a systemem jako DA, coz je supr. Grafika moc pekna, taky jako vylepsene DA. Nejsem moc daleko ve hrani ale od zacatku hry me to bavi, vlastne cim dal vic.
Obcas me pekne dokazou nas*at vasi "kolegove" a jejich AI a to, ze dost casto na uzkych cestach blokuji !! Mozna by tam mohlo byt na vyber vice povolani na kazdou rasu, chtel jsem si zahrat za elfa ( a ne kouzelnika xD) a nejak to nevyslo no :(, to me trosku mrzi. Boj je supr, ovladani supr, supr, supr.

-1 Dobré Zlé
Čekal jsem mnohé, ale tohle ne. Autoři mě překvapili (příjemně). Hezká komba, sekání hlav a končetin. Příběh místy pokulhává, ale když si člověk chce hru užít, tak si ji užije. Docela dobře se vyvedla i grafika. Jediné co mě doopravdy štve je AI spolubojovníků: Když zdechnu jdou mě oživit oba, jeden naláká další nepřátele atd. Ale jináč povedené akční RPG.

-1 Dobré Zlé
100%Craigs
Hra, Lord of the rings je velmi dobrá, trošku stereotyp ale na hre to podla, mna nič nemení,toutov recenziou chcem len ukázat ako Snowblind zachránil Pána prstenov, po vydaní Conquest

-2 Dobré Zlé





100%CR7






100%misor2







100%simak

100%misor

100%msior2













| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |