HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 3212 užívateľov

Hry > Bulletstorm > hodnotenie


Bulletstorm
78%

Moje hodnotenie - Bulletstorm





Recenzie - Bulletstorm

Od tvůrců Gears of War a Painkillera jsme se „překvapivě“ dočkali zběsilého mixu Gears of War a Painkillera, který příznivce těchto dvou her rozhodně neurazí, i když zároveň ani nijak zvlášť nenadchne. Jestli Bulletstorm někoho urazí, zcela jistě to budou odpůrci násilí ve hrách, ale takový už je život.
Bulletstorm ponúka veľmi príjemný únik od vojnových FPS do sféry, v ktorej ide čisto o zabíjanie, štýlové zabíjanie a zábavu. Je od Epicu, je veľmi podobná Gears of War v mnohých ohľadoch, len na arkádovej úrovni a v FPS žánrí. Čiastočne síce repetitívna a len s minimalistickým príbehom, ale o to tu ani nejde. Ide popravy na sto spôsobov, pre ktoré si hru jednoducho treba zahrať. Negatívami sú skutočne len veci, ktoré hra neponúka a to obsiahlejší multiplayer, ako aj obsiahlejší kooperačný mód.


Užívateľské hodnotenia - Bulletstorm

+grafika
+audio stránka, soundtrack
+hratelnosť
+príbeh
+detailné prostredie
+skill-kill
+upgradovanie
+originálné hlášky a nadávky
+herná doba
+akčný spád hry

-časom može posobiť stereotypne
-menší počet zbraní
-pár technických drobností

Super hra, ktorá hlavne vyniká v novom sposobe killovania a stále je príkladom toho, že X ročný Unreal Engine má stále čo ponúknuť :)

+8 Dobré Zlé
čo dodať??jednoducho titul Bulletstorm sa zaraďuje medzi nejlepšie hry,čo som kedy videl a hral..graficke zobrazenie nesklamalo,priam očarilo.Prostredie a okolie je skvelé a to nielen graficky,celkom fajn zbrane,výbava a možnosť upgraedovať zbrane je tiež super..Príbeh je strhujúci a očarujúci.tak isto možnosť odkopnúť,alebo pritiahnúť nepriateľa je super :) ..multiplayer nehodnoťím,pretože som ho nehral..ale aj tak 99%

+7 Dobré Zlé
Vynikajúca hra čo dodať

+Príbeh
+Skillshots
+Zbrane
+Prostredie
+Rôzne druhy nepriateľov
+Pár bossov
+Super hlášky
+Občas tam hrala vynikajúca hudba a audio bolo celkovo vynikajúce
+Veľa zábavy

+/- Grafika tá bola dobrá len miestami sa mi zdala slabá aj keď som to hral na full. Takže tú neviem ohodnotiť ... Ale celkovo bola dobrá

Jednoducho odporúčam super hra.
Vynikajúca strielačka.
Strašne sa mi tam páčila funkcia Skillshots ... Je tam veľmi veľa druhov zabitia nepriateľa ... +++

+1 Dobré Zlé
Whau!! Kdyz jsem tohle videl poprve, rek jsem si ze to bude supr, pak me trochu dostaly recenze lidi, ktere nebyly nic moc, ale kdyz jsem si to zahral tak me to dostalo. Supr zabava, brutalne drsna a dobra akce, lehka ovladatelnost, na takovou strilecku jsem dlouho cekal!! Fajnej typek v hl. roli (:D), 95%...- 5% za moc dlouhy souboj s kytickou :))

+1 Dobré Zlé
100%robo72
Tato hra ma u mna sto bodov, po dlhsej dobe vyslo nieco nove s pohladu prvej osoby, nie same moderne vojny, tato hra ma uzasnu hratelnost, skvelu grafiku, paci sa mi ze v campani ziskavam body a potom si za to upgradujem zbrane a kupujem naboje, to je asi vse co o tejto hre mozem napisat, zahrajte si a uvidite sa mi ze v recenziach by mala dosta 9bodov z 10.

0 Dobré Zlé
Perfektná hra.Spôsoby zabíjania sú zábavné a to je ich tam dosť, grafika je dobrá, HW v pohode, prostredie rozmanité akurát že je tam pomálo zbraní, ale aspoň sa dajú vylepšovať a za čo najzábavnejší spôsob zabitia sú body.Proste perfektná hra.

0 Dobré Zlé
Velmi slusne zvladnuta hra, v podstate ktorej jedinym negativom je stereotyp. Hra skor vyzera ako komedia :D hlavne tie hlasky, urcite dobre pobavi, sushi dick :DDD

0 Dobré Zlé
Kill with skill presne to charakterizuje túto hru, táto hra vybočuje od obyčajných strieľačiek a to hlavne množstvom spôsobom ako sa protivníka zbaviť a je to proste sranda, hra sa na nič nehrá je to proste zábava a zbesilá akcia s nádhernou grafikou, skvelými hláškami. epickými bossmi a nádherným prostredím. Jediné čo zamrzí je dlžka hry (Po obede som začal hrať a nemohol som sa o toho odtrhnúť a hral som to až do konca :D konkrétne do 22:00 :D). Čo sa týka príbehu neviem sa rozhodnúť na jednej strane tu sú fantastické postavy, ich hlášky a dabing na druhej nemôžem sa ubrániť "klišé" pocitu a takmer všetky dôležité zvraty som už vopred predpokladal SPOILER !! ------------- Keď som videl poprvykrát na obrázku Trishku hneď som vedel že je to to dievča zo začiatku hry :) atd, atd... Ale celkovo som sa skvelo zabával a môžem túto hru len odporučiť.

0 Dobré Zlé
+ úkoly a bodování
Her, které si opravdu na nic nehrají a jsou zábavné není mnoho, ale tato mezi ně rozhodně patří. Dlouho tu nebylo něco tak šíleného a zábavného jako je Bulletstorm, už jen vtipné úkoly by byli důvodem, proč hru zkusit, k tomu ještě přibývá vcelku slušný příběh (s ohledem na šílenost hry), který budete sledovat, vtípky, které zaručené pobaví, tedy pokuď neuctíváte Cpt. Price a denně neprojíždíte všechny ty "vážné" střílečky :) a milión možností jak zabít nepřítele.

+ příběh (u takové hry ani nemusí být)
+ sympatická Trishka
+ šílený hlavní hrdina
+ exteriéry
+ vtipnost

- délka
- HW nároky
- znovuhratelnost
- slabší začátek

0 Dobré Zlé
85%Dado
Bláznivá strieľačka z pohľadu prvej osoby dáva zabudnúť na všetky akčné pecky budujúce svoj úspech na prepracovanom príbehu. Už len fakt, že na vývoji sa podieľala aj firma People Can Fly, známa hlavne počinom s názvom Painkiller, dokazuje všetkým, že na staré dobré časy, kedy išlo hlavne o zážitok z hrania, sa nezabudlo. Mohol by som začať opisovať slušnú grafiku, rozmanitosť zbraní, nepriateľov či prostredí, ale načo? Niečo takéto sa zbesilé sa nedá opísať slovami, to jednoducho treba zažiť na vlastnej koži!

0 Dobré Zlé
tejto hre nemam co vitknut,mohlo byt este o trosicku dlhsia ale to nevadi lebo je to zabava od zaciatku az po koniec grafika je slusna a ta hratelnost no z tej by si mohlo brat priklad aj cod tot vse :)

0 Dobré Zlé
+ tu uz boli spomenute...takže zameriam sa na - :
- po systemovej stranke nie najlepsie optimalizovana
- klasicke tunelove FPS (jedine predvolene ulicky, skoro ziadny free will...)
- na tak blaznivu hru dost malo zbrani
- príliš kratke...možno 5-6 hod. hrania (a to sa treba krotit)

Suma Sumarum : Velky potencial, bohuzial nie uplne vycerpany. Vyborna vec na oddych, neskutocne hlášky :)))...SUSHIDICK!
Hra je dobra... mohla byt vyborna. Definitivne must have !

0 Dobré Zlé
super hra , pribeh,grafika , spracovanie okolia ,proste vsetko ,asi naj hra aku som kedy hral ,dufam ze coskoro vyjde nejaky datadiska alebo druha cast

0 Dobré Zlé
+grafika

skill-kill ,upgradovanie

-jednoche aj pri naj.narocnosti
-kratke
-stereotyp ...strašny stereotyp !!




0 Dobré Zlé
Výborna hra! Grafika je na úrovni, prostredia su nadherne spravené, pekne spracovane hlavne postavy ako aj protivníci. Veľkým plusom je u mňa Skill-kill, za ktoré body je možné si upgradovať zbrane. Zbrane su zaujímavé, i keď ich moho byť aj viac. Dĺžka hry je podla mňa primeraná, ja osobne nemám rad dlhé hry, lebo my vždy začnú pôsobiť stereotypne. Fakt dobrý počin! Už nech je Bulletstorm 2!! :)

0 Dobré Zlé
100%Ades
:D prdlá střílečka s vtipnýma komentářema. Děj je naprosto úžasný a nedá se od něho odtrhnout. Člověk si díky němu ani nevšimne, že jen střílí. Nemohu souhlasit s názorem, že je hra stereotypní, právě naopak. Také nechápu Tiscali Games jak mohli dát jen 70% to mi přijde, až urážlivý. Hra má každou misí něco speciálního a zábavního. Opravdu hra je super. Nečekejte žádnou schovávačku a taktický střílení! Je to jen oddechový DRŽENÍ kohoutku na zbrani. Prostě Super... Nejlepší hra, kterou jsem hrál.

0 Dobré Zlé
Mno čo k tomuto povedať. Je to ozajstné prekvapenie. Veľmi zábavná hra, kde svojich nepriateľov likvidujete rozmanitými a naozaj bláznivými spôsobmi. Je to hra, pri ktorej nemusíte riešiť otázky typu "A čo mám teraz spraviť?". Proste idete za nosom a kosíte všetko čo vám príde do cesty.

Kopa zábavy, super hlášky, krásna grafika...pri tejto hre sa po ťažkom dni dokonale odreagujete:)

0 Dobré Zlé
Hm tak tohle je jak dostat pěstí, parádní akční rubačka jak se patří, je tu ovšem, zřejmá inspirace Gears of war. Perfektní vsuvka jsou experience za zato jakým způsobem sejmete nepřítele, čímž vás hra nutí děat proste kraviny. Cělkově je to Painkiller vs. GoW vs. Bioshock. každopádně hra zřejmě drží titul nejsprostější hry roku, a to je dobře !

+ Grafika
+ Akce jak se sluší a patří
+ Zbraně a upgrady

- Příliš barevné, libila by se mi víc temnější atmosféra

0 Dobré Zlé
+grafika
+efekty
+akcna hudba
+super dej
+upgrady zbrani
+mini hra so sniperkoovu gulkou (moja naj)
+krasne miesta

-najpotrebnejsie zbrane devinka . samopal a sniperka.. ine zbytocne...
-malo upgradov
-netreba sa skoro krit
-chodza mozna iba po vyznacenych cestach...


0 Dobré Zlé
Hra je asi najlepšiou akú som kedy hral.

Plusy...

Grafika
Energetické laso, kopanie, kopanie s energetickým lasom
Trishka ;)
Vtipné hlášky, jedna za druhou
Skill-shooty alias KILL WITH SKILL
Príbeh
Zbrane

Mínusy...

Asi že to krajšie vipad´na 64 bitoch ale to newa

Hra na to, aká je pecková ma aj vcelku (VCELKU) nízke minimálne hardwerové nároky


0 Dobré Zlé
Hra je super. Príbeh je fantastický hratelnosť nemá chybu taktiež aj isté napätie že čo sa stane tak to proste nemá chybu hra s perfektým príbehom ktorá u mňa získala 100 % dokonalosti takto má hra vyzerať, dokonca som to hral s CZ titulkami takže zážitok je jednoznačne skvelý.

0 Dobré Zlé
Nanešťastia som na konci hry zistil že v skutočnosti všetka zábava raz musí skončiť. A to som sa tak bavil !! No čouž už sa teším na pokračovanie...

0 Dobré Zlé
Super hra podla mna napad bol dobry a to zabijanie nemalo chybu ... prostredie bolo tiež super... pribeh bol zaujimavy ku koncu trošku stereotypne ale len trošku dobra akcia musite si ti zahrat a ešte velky plus dialogy :D

0 Dobré Zlé
Bulletstorm je dobra strielacka. Je spravena trochu "detsky" ale da sa to hrat. Je tam malo zbrani a grafika nieje az aka pekna. No dobre je ze hlavni hrdina ma schopnost pritahovat nepriatelov.:-)

0 Dobré Zlé
Táto hra je podľa New York Times najväčšou brutalitou a vulgárnosťou 21. storočia. A to naozaj nepreháňajú :)
Veď keď niekomu useknete polovicu tela napíše Vám hore bez :D. Alebo zabijete viac nepriateľov a napíše Vám Gangbang (radšej bez prekladu :) ). Achievementy v hre z roku 2010 je čudnosť ale hra bez príbehu ktorej v Amerike dali internetové stránky najvyšší počet bodov sa proste nedá nenainštalovať!

0 Dobré Zlé
Strasna haluz :D
+grafika
+ovladanie
+ elek. byc, mega kop, mega sklz :D
+skill
+hlasky

-pribeh
-doba hrania
-upgrade zbrany (mohlo byt lepsie)

Aj ked ma bulletstorm pribehom niak nanadchol ale zabava pocas hrania ta je zarucena ked som pouzil bic alebo kop na napichol na kaktus alebo na droty mojho protivnika a plnil skilli tak to ma moc bavilo preto ju hodnotim kladne

0 Dobré Zlé
Skutočne poriadne spravená robota, hra ktorá sa (podľa mňa) dokáže vyrovnať aj titulu akým je call of duty či battlefieldu...
+grafika
+hrateľnosť
+vaši spoločníci niesu len na okrasu , ako v iných tituloch
+hlášky
-málo postáv (skinov)
-predvídateľný dej
-stale sa opakujúce prostredie

0 Dobré Zlé
supr system skorovani zabijenim, vyborna grafika + optimalizace, hlasky, dobry Firstperson, rozmanitost prostredi + expeni zbrani

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
+Grafika a prostredie
+Príbeh
+Dabing
+Soundtrack
+Zbrane

-Príliš krátke

Bulletstorm je hra na pár hodín, ale nuda cez tieto hodiny rozhodne nehrozí. V hre je veľa možností ako zneškodniť nepriateľa. Príbeh dodáva hre výbornú atmosféru. Veľa zábavných momentov a hlášok typu "Cock-fucker-rimjob-piece-of-shit!" a podobne :-D. Bulletstorm-u sa dá vytknúť iba dĺžka hry, čo je teraz u hier nejako v móde. Každopádne kto nehral, prišiel oveľa.

0 Dobré Zlé
Od tvorcov Painkillera by som čakal väčšie šialenstvo (myslené v dobrom zmysle slova). Hra to nie je zlá, aj keď vykráda nejeden titul a vďaka systému "Skillshot" pôsobí dosť arkádovo.

0 Dobré Zlé
Nič moc hra, je to síce od tvorcov legendárneho Painkillera, ale pod tvorcami nudného Gears of War, a tak to aj vyzerá. Zbrane v hre sú zaujímavé ale skill system je zbytočný. Akcia je priemerná a je jej málo a vadí mi tam health regeneration, ktorý do old school FPS proste nepatrí a nudný príbeh je príliš vnucovaný. Odporúčam radšej Serious Sam 3, kde sa naozaj zabavíte.

0 Dobré Zlé
Dlho som nehral tak moc akčnú a štýlovú hru. Grafika a prostredie je krásne, dej v pohode, audio sa tam úplne hodí. Celá hra má veľmi rýchly spád, stále sa niečo deje, síce je to samí skript, ale vôbec mi to nevadilo. Hrá sa to tiež dobre, za každý kill dostanete určitý počet bodov podľa toho ako ste nepriateľa zabili (zhodiť ho do priepasti, alebo napichnúť na železo je za viac bodov než len obyčajný kill) a za tie body sa kupujú zbrane a náboje. Trocha mi vadilo, že nepriatelia dosť veľa znesú, takže sa oplatí strieľať len do hlavy. Prešiel som to za 8 hodín, nie je to moc, ale aspoň ma nechytil stereotyp. Teším sa na pokračovanie, príbeh zostal otvorený.

0 Dobré Zlé
Velice dobrá a pěkně vymyšlená hra od People Can Fly a EA. Klasická zabíječka na deset tisíc způsobů chyběla modernímu hernímu průmyslu. Když jsem se nedávno dočetl že se zatím kvůli pirátství na PC verzi o pokračování ani neuvažuje, byl jsem dost zklamaný. 92%

+ Hratelnost
+ Mnoho způsobů zabití
+ Dobře vymyšlené zbraně
+ Velice vtipné
+ Pěkný příběh
+ Šílení a sympatičtí hlavní hrdinové

- Uzavřenost prostředí, která hře dost škodí, kdyby bylo prostředí otevřené, věřím že by hrálo mnohem více lidí, a byla by větší možnost pro zbraně
- Po dohrání kampaně není možné hrát dál nic jiného, než scény z kampaně (tzv. Echa)
- Krátká hra, hrál jsem to nedávno, začal sem v 15:00, a i s přestávkama na WC jídlo a pod jsem měl hru v 21:00 hotovou

0 Dobré Zlé
Bulletstorm ma prekvapil veľmi. Frenetická, priamočiara a hlavne kreatívne "sadistická" akčná FPS, ktorá z Unreal engine-u vyťažila a vyžmýkala snáď úplné maximum. Prepracované prostredie, presvedčivý fyzikálny model, bezchybné statické a dynamické svetlá a tiene a hlavne nič zbytočné. Nič, čo by mohlo akokoľvek pokaziť tú naprosto čistú akčnú orientáciu. Dialógy priame, jednoduché, v celej škále humoru od oceľovej irónie, cez morbídny sarkazmus, až po krutý vulgarizmus. Celá hra je postavená na kryštalicky čistom koncepte dynamickosti, rýchlosti, "splatter" sadizmu, vulgarizmu, irónie a všetkom, čo v sebe obsahuje dosť adrenalínového potenciálu. Hra naprostobezdebatózne vhodná k vybitiu akejkoľvek negatívnej energie. Bitúnok, morda, smrťák, proste hektolitrokrvákoidná vyzurovačka. Pre každého, kto trpí láskou k splatter hororovému mordístvu a sci-fi prostrediam.

0 Dobré Zlé
Pribeh lahky strohy ale celkom fungujuci, grafika uzasna, akcia nadpriemerna, dlzka uspokojujuca, atmosfera mohla byt aj lepsia. Celkovo Bulletstorm nedopadol zle, dopadol podla vecsiny ocakavanani ale mohol dopadnut i lepsie, stacilo zrobit originalnejsie prostredie, nepriatelov, lepsie scripty, pribeh a postavy a bolo by tam kludne i 90%. Takto to bude len mierny nadpriemer. 75%

-2 Dobré Zlé

85%dvC

80%Ben


100%samkko






96%kufl











100%misor

100%msior2

100%simak







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |