HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 16861 užívateľov

Hry > Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 > hodnotenie


Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
45%

Moje hodnotenie - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2





Recenzie - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Nakoniec vyjde Harry Potter and Deathly Hallows Part 2 ako priemerná a mierne lepšia filmová hra ako jej nepodarená prvá polovica. Ale toto je jazda iba pre fanúšikov, ostatní budú sklamaní.
Jeden z nejhorších filmových přílepků posledních let. Na téhle lineární, bezduché a ošlivé akční střílečce je špatné snad úplně všechno. Bod nad minimum dáváme jen díky obstojné hudbě a vděku za to, že další herní Potter dlouho nevznikne.


Užívateľské hodnotenia - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Možno som neobjektívny vďaku tomu, že končí táto séria, ktorej som bol veľkým fanúšikom. EA sa nikdy poriadne nezamyslelo koľko by mohli zarobiť na dobre spracovanej potterovke. Zvlášť tento diel sa nesmierne ťažko hodnotí. Ak máte radi Call od Duty, HP7p2 je to pravé , ale fanúšikovia budú veľmi sklamaní, ak čakali úžasnú magickú akčnú adventúru, ktorú si tento tutil zaslúži. Hracia doba u mňa niečo nad 2 hodiny. Všetko sa odohráva prostredníctvom súbojov v cover štýlu s niekoľkým prerušovaním videami. Z celej hry sa mi najviac páčilo posledné video kde EA dosiahlo nostalgiu v podobe všetkých hier pozliepanýh do jedného videa. Konečný verdikt: hru určite nekupujte - neoplatí sa, ak máte aj tak chuť si zahrať, radšej si ju stiahnite a budete radi, že ste neminuli peniaze na hre, ktorá vás sklamala na plnej čiare.

+5 Dobré Zlé
Ak ste očakávali ďalšie kúzelnícke Call of Duty,tak ste mali pravdu,no striela sa tam oveľa menej,ako v prvom dieli.Ale poďme k hodnotení.
Plusy :
-Pekná grafika
-Pekné videá
-Možnosť hrať za viacero veľa postáv
-Posledný boj s Voldemortom
-Dosť veľa krát som sa pobavil na xichtoch :D
Mínusy :
-Dĺžka hry (cca 4 - 5 hod.)
-Dosť krát som musel stlačiť R (prebiť zbraň :D)
-Stále rovnakí súperi
Dal by som tomu tak 63%

+3 Dobré Zlé
Hra absolútne naplnila moje očakávania absolútny klon prvého dielu deathly hallows bezduchá strieľačka ktorá nenatchne a neprekvapí. Takmer každá úroveň je na ten istý systém,za každým rohom vás čakajú nepriatelia ktorý väčšinou majú tú istú vizáž no skrátka stereotipná a krátka hra doprevádzaná dejom s filmu.Ja ľutujem len to ,že som si najprv nepozrel film pretože toto mi absolútne skazilo chuť. Radšej siahnuť po knihe od J.k Rowlingovej tá vám prinesie oveľa viac dobrodružstva ako táto hra.

+3 Dobré Zlé
Nedá sa povedať že by to malo úroveň assassins creed ale inak je to hra ktorá vás pobaví na niekoľko hodín.
+ Pekná grafika
+ Prostredie
+ Kúzla
+ Hranie za iné postavy z Pottera
+ Bossovia
+ Voldemort :)))
+ Málo Buggov

- Po čase trocha stereotyp
- AI trocha blbne
- Krátke :(
- pre mňa veľmi jednoduché :)
- chýbajú metly :)))
- Challenge je nuda

Verdikt : EA to odfláklo ale hrať sa to dá

+1 Dobré Zlé
50%Dado
Harry Potter and The Deathly Hallows Video Game - Part 2 je lepšou časťou, ako predchádzajúca Part 1, bohužiaľ je to opäť len priemerná hra s množstvom chýb, ktorá poteší akurát fanúšikov a v hráčoch neoboznámených s príbehom Harryho Pottera zanechá len rozpačité a negatívne pocity. Svižné tempo hry a možnosť hrania za viaceré postavy veľmi nezachránia hodnotenie, na ktorom sa negatívne pričinili hlavne slabo podaný príbeh, nulová znovuhrateľnosť, krátka herná doba, hlúpa AI, zlý systém krytia a grafická stránka hry. Táto herná séria si určite zaslúžila lepšie zakončenie, aké jej nakoniec bolo od vývojárov dané.

+1 Dobré Zlé
Zaujímavé, že to všetci tak kritizujú...ja som bol milo prekvapený, pretože tá hra bola naozaj prepracovaná, zabavil som sa, atmosféra bola úžasná a hudba dokonalá, jeidná chyba tejo hry je, že je krátka :)

+1 Dobré Zlé
70%ASUS
Táto 2. časť Harryho Pottera je oveľa lepšia ako 1..Samozrejme že to má nejaké chybičky , ale dá sa pri tom zabaviť.

0 Dobré Zlé
90%S3aF
Ja som už od mala mal rád HP sériu. Možno aj preto je moje hodnotenie jaké vysoké ;) No:
+ pekný, ale dosť krátky gameplay, prešiel som za 1 večer
+ krásna grafika
+ režim questov
+ hranie za viac postáv
________________________
- zopár bugov, hlavne pri AIčku, ale nie je špatné
NEHODNOTŤE, AK NIE STE HARRY POTTER FAN ;) JE TO ZBYTOČNÉ

0 Dobré Zlé
Nejhorší potterovka ze všech kdyby alespoň víc toho dobrodružství jako v minulých dílech :( . Fakt bych nejradši reklamoval k autorce knihy. Zklamala mě :(

0 Dobré Zlé
Hra krásne odsýpa a je radosť ju hrať. Nie je to síce megasuperúžasné ukončenie série hier HP ale aspoň dôstojné :). 67,5%.

0 Dobré Zlé
Jednoznačne časť HP na ktorú som sa najviac tešil. Dejovo bola hra fajne spravená, stále sa niečo dialo, dalo sa hrať aj za iné postavy určite leošie ako part 1, ale grafika stále nič moc a zase to bola skôr taká strielačka ako part 1. Bolo to hrozné kratučké. Mohli urobiť radšej jeden poriadny diel a poriadnu kúzelnícku adventúru a nie dve priemerné až podpriemerné strieľačky. Dávam priemer 50% keďže som fanúšik HP.

0 Dobré Zlé
Fakt slabé,velmi slabé!Toto može bavit iba ortodoxného fanúšika harryho potra.Priznám sa,že ked som vydol gamplaye ešte prvej časti hovorím si aaa tak nejaká prestrelka,ale tam neni nič iné,žiadne hlavolami,skákacie pasáže,nič.Najhoršia hra roku!

-1 Dobré Zlé
+ pestrosť a tempo kampane
+viac hrateľných postáv
+variabilná hrateľnosť v závere
+lepšie ako mizéria jednotky slabo podaný príbeh
-stále rovnaké kúzla
-cover system občas nefunguje
-málo predmetov na zber
-grafika niektorých postáv
-krátke

-1 Dobré Zlé
Je jasné,když někdo hraje tuto hru a nezná celý předešlí sedmidílný příběh,tak to bude hodnotit slabě,ale pro toho kdo je velkým fanouskem pottera tak je to luxusní pařba. :-)

-1 Dobré Zlé
Moje očekávání se dostavilo na sto procent. Místo relikvie smrti, tu máme střílečka smrti. Sice dobrá grafika, ale moc krátké, rozhodně jsem nečekal víc, ani míň. Ale hrát se to dá :-D

-1 Dobré Zlé
100%vputin
Najlepsia potterovka jednoznacne, pre fanusikov uplne super, skvela grafika, kuzlenie. Najlepsia hra vôbec.

-1 Dobré Zlé
Začnem kladmi a tými sú podľa mňa napríklad celkom dobrá grafika, možnosť hrať za viacero postáv, jednoduchá ovladateľnosť a celkom dobrá umelá inteligencia postáv. Bohužial mi tam chýba zosilnenie kúziel pridržaním tlačidla, čo sa nachádzalo len v 1. časti posledného dielu. Ďalším nedostatkom by som dal krátka hratelnosť hry čo je približne 5 hod. (story mode) a chýbajúci český preklad a časť hry v ktorej musíte utekať pred ohnivým hadom či kvôli padajúcemu mostu považujem za zbitočnú, keď už tak ju mohli spraviť zaujímavejšou.

-2 Dobré Zlé
Výborná hra a keď si ju človek zahrá na ťažkej obtiažnosti má čo robiť
+grafika
+hudba
+efekty
+dejová línia
+schopnosť premiestniť sa
-príliž krátke

-2 Dobré Zlé
Nesnesitelně krátké (5 hodin), nudná střílečka se stále stejnými soupeři (občas jsem měl nutkání zmáčknout klávesu 'R' pro nabíjení), opakující se koridorové běhání typu "doběhni tam a tam a pozabíjej všechny nepřátele", bossové nepředstavují žádnou výzvu. Jediné plus je poměrně slušná grafika a dabing postav.

-3 Dobré Zlé





100%Fof.er



100%TORN









90%Sqer



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |