HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12908
1687

Online 17151 užívateľov

Hry > NBA 2K11 > hodnotenie


NBA 2K11

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - NBA 2K11





Užívateľské hodnotenia - NBA 2K11

Davam 90% celkom dobra hra, grafika, hratelnost, a este pripomienka k tomu triafaniu z 1 metra... trosku treba prestudovat hru a das kos aj z polovice ihriska zalezi natom ako dlho drzis shot...pekny doplnol M.J ale asi to trosku mohli zmiernit...-10% koli dost tažškej obtiažnosti aj na amater, a este my tam trosku chyba čestina komentare ani nie ale na to menu by sa to zislo.

+3 Dobré Zlé
Hra NBA2k11 je podla mňa skvela hra pre každého fanúšika NBA .
Ma to celkom peknú grafiku a ovládanie je trochu zložite ale treba si len na to zvyknúť.
Doplnok Michael Jordan sa mi v hre dosť zapáčil. Len trosku tam chyba preklad do českého alebo slovenského jazyku


+2 Dobré Zlé
je to super hra da sa porovnat s hrou FIFA 2011 ma ties mensie nedostatky ale to neni podstatne je to uzastna hra ktora vas vtihne do deja davam 96 percent u mna super zabava


+2 Dobré Zlé
Az na to neprakticke menu (na ktore sa da v pohode zvyknut) je to super hra... cele je to realne... ak niekto pochybuje o realnosti tejto hry, nech sa postavi na ihrisko... mnoho moznosti, mnoho individualit, super hra, M.J. proste naj... aj tie bonusove kluby, aj hraci ako Larry Bird, Magic Johnson... no proste super... na ovladanie si tazsie zvyka, ale pohoda... klobuk dolu... :) a tuto panom, ktory nestali v zivote pod kosom, len dodat, ze nech si skusia ci vzdy daju kos... :)

0 Dobré Zlé
Dobra hra s peknou grafikou. Najviac sa mi paci mod MY PLAYER ke si mozete vytvorit postavu a budovat s nou NBA karieru. Hra ma vsak velmi vela chyb. Dolezitych chyb. Napr. niektore kose ktore padnu neplatia alebo hracom na chvilu zmiznu hlavy.

0 Dobré Zlé
90%wido
Dávam 90 percent. V hre je veľa možností úprav od hudby, metrického systému až po menenie zostáv a schopností hráčov. Hra ponúka aj veľa módov a tak si každý môže nájsť čo sa mu páči. Čo sa týka záporov nedá sa toho veľa vytknúť, akurát niektoré grafické chyby. Ak sa niekto v basketbale vyzná alebo ho hrá tak sa mu hra bude určite páčiť. Keď vám niekto tvrdí že nevie dať z metra kôš, tak najskôr nevie o baskete vôbec nič. S gamepadom rapídne stúpa hrateľnost hry. Odporúčam.

0 Dobré Zlé
Ako dobrá hra lenže strašne sa ovláda na klávesnici museli by ste mať ovládač ale inak dobrá hra dobrá grafika všetko je dobré až na to ovládanie

0 Dobré Zlé
Špička v danom roku .Pravda je taká že aj keď 2K Sports nemá konkurenciu tak nezaspali na vavrínoch . Ovládanie (kedže hrám na klávesnici a sem tam na joysticku)vcelku pre začiatočníka ťažké ale po odohratí pár zápasov sa s toho stane automatika.Grafike nemám čo vyčítať akurát sem tam nejaké chybičky (chýbajúce hlavy kolízie)Menu mohlo byť zaujímavejšie ale celkom to ujde . Nechápem námietky niektorých že nedá kôš s 1. metra .Tak mne osobne sa to stalo asi tak v 3 prípadoch zo 100. Proste ak sa človek rozohrá tak ide to .V reáli by som tých "Bryantov"chcel vidieť č by z desiatich striel z 1 metra trafili aspoň 3 xD Takže toľko k tomu =P

0 Dobré Zlé
Súhlasím s uživatelom Cvalik... keď hráč už fakt nedá z čistej šance kôš je to sprosté... hráč je pod košom nikým neohrozitelný spanikári a nedá koš... je to trošku čudné aj tí rozhodcovia čo pískajú čo už... po grafickej stránke trošku bieda aj keď dostačujúca... hratelnosť niekedy mizerná ale chválim ju v niektorých momentoch...inteligenciu by trebalo zlepšiť ale tiež dostačujúce... no z tohoto vyplýva že hra má ešte veľa toho zlepšovať takže moje hodnotenie je 70%...

-2 Dobré Zlé
No až na MJa je to dosť sračka zlé bránenie a pohyblivosť oproti 2k10...strach a hrôza po prvých pokusoch zahrať si novú 2k11ku som hneď prešiel k stabilnej 2k desine s novými zostavami :)

-3 Dobré Zlé
Tahle hra me moc nebavi a ted uz nebavila grafika jeste jde ale kdyz nemuzu z 1 metru trefit kos tak si myslim ze to neni moje vina (hezke vylepseni je mod Michael Jordan).

-5 Dobré Zlé


100%misor2


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |