HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 17589 užívateľov

Hry > Trine 2 > hodnotenie


Trine 2
83%

Moje hodnotenie - Trine 2





Recenzie - Trine 2

Trine 2 je barevná, originální a ve všech ohledech vyladěnější než výborná jednička. Až na respecializaci bez postihu jde o dílko takřka bez chyby, které si užijí všichni bez rozdílu věku.
Trine 2 prináša svieže dynamické dobrodružstvo s príťažlivými, aj keď nie príliš náročnými hlavolamami. Tvorcovia popustili uzdu fantázii a pripravili nápadité pokračovanie s novými prvkami a dokonalou atmosférou. Príbeh nie je príliš rozsiahly, ale tomu zodpovedá nízka cena. Navyše zábavu predlžuje režim kooperácie, hoci sa logické elementy v multiplayeri posúvajú do úzadia. Finále príde rýchlo, lenže skvelý pocit z hry len tak skoro nevyprchá. Rytiera Pontiusa, čarodejníka Amadea a zlodejku Zoju budete (opäť) milovať.


Užívateľské hodnotenia - Trine 2

Pro mne skvělé ! nemám zatím co vytknout... doufám, že to tak i zůstane. Krásná hratelnost, grafika úchvatná a hudba nádhera. Prostě super !! Nesrovnávám s jedničkou samozřejmě.

0 Dobré Zlé
Z hry som mal výborný dojem. Nádherná grafika, rozmanitosť prostredí, jednoduchá hrateľnosť a atmosféria, ktorá vás pripúta k počítaču na niekoľko hodín. Naneštastie naozaj len niekoľko málo hodín. Úžasný a v dnešnej dobe originálny titul kazí len krátky príbeh/kampaň.

0 Dobré Zlé
Naozaj celkom slušna hra zodpovedajuca mojmu hodnoteniu ... zaujimava grafika a namet,dej či štýly riešenia problemov,dobre na zabitie vikendovej nudy ...

0 Dobré Zlé
Zabava ako aj v jednotke
+grafika
+nadherne lokality
+logicke hadanky
+dlzka hrania
+pribeh
+multiplayer (neuveritelna haluska)

-niekedy stereotyp
-malo zmien co sa tyka skusenosti postav
Trine 2 urcite nesklamalo jednotka bola fajn ale dvojka je esce lepsia

0 Dobré Zlé
Hra se skvělým příběhem, grafikou a hudbou. Bohužel, ocenil bych nějaké pěknější cutscény a měně bugů.

0 Dobré Zlé
V podstate to isté ako jednotka v krajšej grafike, prostredí, príbehu a multiplayerom. V postate lepšia hra. :)

+Hudba
+Grafika
+Multiplayer

0 Dobré Zlé
-: bugy, soundtrack, niektoré hlavolamy, postupný stereotyp, singleplayer
+: grafika, atmosféra, postavy, dabing, hracia doba, dizajn, multiplayer, príbeh, efekty, úrovne, nepriatelia, zbrane, vylepšenia, bossovia
Verdikt: Kto má rád plošinovky a rozprávky, ten si Trine 2 naozaj užije. Hru je najlepšie hrať v MP, pretože singleplayer je bez pomoci skutočného hráča občas nočná mora a nie rozprávka. V podstate je v tejto hre zbytočný. Mnohé hlavolamy bez pomoci reálneho hráča neprekonáte, respektíve veľmi ťažko. Negatívom hry je aj soundtrack, ktorý síce tematicky d hry zapadá, ale rýchlo začne liezť na nervy. Je prehnane rozprávkový a nechutne sladký. Jednoducho nie je pre každého ako aj celá táto hra a ak nezoženiete niekoho na MP, tak to nemá zmysel ani kupovať.

0 Dobré Zlé
+ grafika
+ prostredi
+ v jednoduchosti ovladani je krasa
+ upgrady
+ casteni veci pomoci pohybu mysi
+ tri charactery, ktere se daji v prubehu hry menit

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
Oproti prvnímu dílu dostal Trine několik změn, bohužel k horšímu. Začnu tím lepším, to je samozřejmě ješte lepsí grafika nez u prvniho dílu a celkově kouzelnější krajina. Bohužel postavám zmizel inventář a z truhel taháte jen hlouposti jako obrázky a básničky, tudíž odpadá potřeba truhly vůbec hledat, dál zmizela postavám mana, což je neskutečné ulehčení, bohužel...Sem sice teprv ve 4. levelu ale pochybuju že inv. a mana přibudou, proto jen 90%. Po delšim hraní snižuju na 80%, sbírání stupidních obrázků a básniček je oproti prvnímu dílu krok zpět, snadnemá bejt Trine 2 určenej 5 letej dětem, pokud ano tak se omlouvám :-)

+ Grafika

- Inventář
- Mana

-1 Dobré Zlé
























| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |