HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 23106 užívateľov

Hry > Battlefield 3 > hodnotenie


Battlefield 3
87%

Moje hodnotenie - Battlefield 3





Recenzie - Battlefield 3

Skvělá hra, která podle očekávání exceluje v multiplayeru, ale k dokonalosti v rámci žánru jí chybí několik úprav v rámci kampaně. Battlefield 3 je a bude mezi střílečkami držák, který svým multiplayerem přilepí hráče před monitor na hodně dlouhou dobu.
Celkovo DICE dodržalo to, čo sľúbilo a naplnilo hype status titulu. Battlefield 3 síce neponúka revolúciu FPS hier, ale je evolúciou svojho vlastného žánru v každej oblasti a dostáva sa do pozície, kde je veľkou konkurenciou pre Call of Duty a vytvára mu skvelý protipól. Náročnejší na taktiku, rozsiahlejší bojiskami a impozantnejší graficky. Call of Duty má tiež svoje kvality, ale o tých až nabudúce...


Užívateľské hodnotenia - Battlefield 3

Z celkoveho hladiska by som povedal ze DICE dodrzali co slubili.

- Grafika sa urcite drzi hned po Crysis 1/2 co sa FPS zanru tyka.
- Pribeh je precitenejsi ako ten na ktory sme zvyknuty z hrania CoD serie.
- Zvukova stranka je definitivne naj. com som zatial v FPS hre pocul.
- Hratelnost je
SP:
+ rozmanitost prostredi
+ vykreslenie charakteru jednotlivych postav
+ pribeh (aj ked nie uplne TOP, no urcite sa da povedat, ze je dobry)
+ celkovo je to taky uvod do MP
- kratky
- miestami chaoticky naviazane misie
- celkovo nema taku kvalitu ako MP stranka hry
- slaby destrukcny model (plati LEN pre SP)
- SP v Bad Company 2 sa mi lubil o nieco viac (je vidiet ze BF3 je primarne MP zalezitost)

MP (aneb; to kde to vsetko zacina:)
Tu by som to nedelil na +/-, len by som povedal ze MP posuva celu hru o level vyssie a pre mna osobne je to zatial najlepsie vojnova MP FPS hra co som hral.
Ci uz je to Flashpoint, Arma, CoD, ... vsetky sa maju co ucit.
Mame tu prepracovany bodovy system spojeny s dobrou hratelnostou, grafikou a zatial neprekonanym zvukovym spracovanim.

Bolo by dobre dodat, ze minimalne poziadavky ktore DICE uvadza treba brat v uvodzovkach. Na dvojjadrovom CPU je to problematicke (testovane v MP na C2D @3ghz) nech su nastavenia grafiky uz akekolvek.
Taktiez bude hra vyzadoivat este nejeden patch pre MP no verim ze toho sa v kratkosti dockame.
Keby som sa mal vyjadrit ku EA game downloaderu menom Origin, tak by som povedal ze este maju na com pracovat. From time to time je to pain in the ass.

Celkove hodnotenie:
SP 85%
MP 93%

Super hra ktora splni ocakavanie kazdeho nadsenca vojnovych FPS :)))

+9 Dobré Zlé
Pro mě osobně po skvělé dvojce zklamání, to samé jako Black Ops, chci HRAT fps ne koukat na videa, na to je youtube ! Grafika je naprosto skvělá i hratelnost, ale co naplat když 5min hrajete pak 10min cumite na videa a pak opet 5min hrajete, aby toho nebylo málo tak jeěte za nekoho jinýho a v uplně jiným prostředí. Snaha zanést do fps žánru kvalitní příběh tedy opět selhala. Vývojáří, ze hry prostě fim neuděláte ! V něčem je ale přeci jen BF3 ultimátní, a to v linearitě, mátě přesně vytyčený kudy jít, co a jak udělat...Prostě Bravo pánové, tohle se vám nepovedlo EDIT: po dohrání, respektive po dokoukání videí a poslouchání keců snužuju hodnocení z 65% na 30% BF3 je jedna z nejhorších akčních her jaké sem kdy dokoukal :-) sračka jejíž účel je jen vytahat z lidí peníze ! MP je udajně skvělý, ale ten nehraju.

+4 Dobré Zlé
sorry minule hodnotenie bolo zle zistil som ze origin prehladava iba ci nemate nelegalne nainstalovanu hru, co si myslim ze je spravne pretoze miliony idio... robi take ... veci a hra je super aj ked raz za mesiac (obrazne) vidite jeden bug ale aj tak sa asi napravaju updatami.

+super multyplayer
+super mapy
+super grafika (co to bude battlefield 4 nejaky film neviem ako sa toto da topnut)
+super zvuky
+super misie
+pribeh
+battlelog
proste vsetko a este neviem kolko plus by som pisal napr. o vozidlach a o realite napr. o preburavani stien tankom odporucam takim ktory nie su idio.. a maju LEGALNE stiahnute alebo kupene hry ORIGIN TO ROBI SPRAVNE

+1 Dobré Zlé
Battlefield 3 predstavil svoju špičkovú dokonalosť. Špičkový engine FrostBite 2 vás vytiahne na bojisko a dostanete pocit realistických bojov a spolu z perfektnou grafikou si to užijete fantasticky. Nádherné efekty, deštrukčný model, fyzika postáv, systém ovládania to vám zaručí nádhernú hratelnosť hry a doslova si vychutnáte pocit realistického boja (samozrejme nemyslím to úplne do slova, realistický boj som nezažil). Nemôžem zabudnúť na špičkové zvukové efekty, skratka ešte v žiadnej hre som nezažil niečo tak úžasné, jednoducho nádhera. SP je kvalitný, ale hlavná kvalita BF 3 je v MP, ktorý je podľa mňa víťaz vo FPS hrách. Ponúka kvantitu a kvalitu, ktorú iná hra nemá a to všetko si užijete s online hráčmi. Jednoducho BF 3 je zatiaľ najprepracovanejšia hra, ktorú som hral a každý BFkar hu musí vlastniť a nováčikovia si tento žáner doslova zamilujú. Odporúčam nevyhnúť sa tejto hre, pretože to, čo ponúka v tejto dobe, tak to iná hra nemá. FPS hry na podobný štýl moc nemám rád a ani ich moc nehrávam, no BF 3 dostal odo mňa najlepšie hodnotenie, nie len pre grafické spracovanie a pod. ale pre hrateľnosť, ktoré dnešné hry skôr ubúdajú ako pribúdajú. V BF 3 je hrateľnosť špičková, tak preto odporúčam. Excelentný výkon.

+1 Dobré Zlé
+ rozmanitost prostredi
+super misie
+ grafika
+Množstvo zbraní
+Prepracovanie
+Dej

- krátky singleplayer

škoda toho minusu

+1 Dobré Zlé
Takže najprv by som chcel povedať že, Tento "battlefield" je hanbou battlefield série spolu s Bad Company 1,2.Hra je plná bugov a cheatrov aj rok a pol potom čo vyšla, musí sa spustiť cez net, úplne jeden s najhorších portov z konzoly na pc, hovorili o tom že vraj to bude simulator a nie FPS vozidlá sa nesprávajú ako v reále, charaktery vydržia príliš mnoho (5 rán min z 50.cal), úplná konzolovitná blbosť, za každé DLC chcú 10€ čo je podľa mňa moc, tie DLC su blbosť napr. kuša wtf??, nesprávne uniformy, nevedia opraviť plamienok na blbej zváračke, nelicencované zbrane, málo vozidiel oproti svojim predchodcom, úplne zlá komunita (15-10 ročne deti), banny hopping, úplne nanič SP(bol to skôr film a aj ten rozbili), žiadne charaktery, žiadny príbeh, úplne dementná CO-OP, vozidlá toho vydržia mnoho (3 strely z javelinu do BVP2), oveľa zjednodušené ovládanie, hra je nevibalancovaná, EA na to kašľu a chcú len peniaze, oproti BF2 krátke kolá, menšie mapy, nespolupráca hráčov a to je len 1/3 toho čo som chcel napísať a úplne minimum akých chýb a bugov tam je, v skutočnosti EA chce len peniaze od hlúpych ľudí ktorý si tento odpad chcú kúpiť a nakoniec sa rozhodlo vydávať BF každý 2. rok a budú si to kupovať do nekonečna až kým sa nespamätajú.. Preto by som vám všetkým chcel povedať nekupujte si tento odpad a nechajte EA aby umrela spolu aj s Battlefieldom.. Je to mor vášho HDD..Pre mňa táto hra neni hrou takže 0 bodov ps: Fanboys miernite sa keď ma budete hatova#

+1 Dobré Zlé
+Grafika
+zvuky zbraní
+Multiplayer
+Deštrukcia

-Hracia doba
-Dej nič moc
-Dosť veľa bugov

Najväčším plusom je multiplayer ktorí je unikátky a oplatí sa ho vyskúšať!

+1 Dobré Zlé
Tak ospevovaná hra a keď si ju kúpim tak zistím že som mohol peniaze radšej vyhodiť von oknom. Grafika nie je až tak dychvyrážajúca a tie chyby v hre no nemám slov. Dej nestojí ani za facku a ten ospevovaný zvuk v hre tiež nie je bohviečo. Ďalej tá misia na tanku tam vôbec ani nemusela byť, proste zbytočná strata času. Čo stojí za reč je len asi Multiplayer ...

+1 Dobré Zlé
Ja som tuto hru presiel celu za 4 dni co je velmi ubohe, multiplayer sa neda hrat pretoze musim si kupit kod, ked ho kupim aj tak mi nejdu nejake servery, ale aj cez to vsetko ma to vybornu kvalitnu grafiku aj zvuk vidno ze je to next gen cize frostbite 2, ma to takisto vyborny pribeh velmi zamotani, ale aby ste mu rozumeli by ste museli vediet anglicky aspon citat titulky.
takze ja som ju zhrnul na 70% co je slusne hodnutenie

+1 Dobré Zlé
grafika je dobrá to sa cení ale kampaň je moc krátka AI 100rokov pred opicami multak som hraval 10dní a hru som vymazal. Prepadák na MP hrali cheateri a nic sa proti tomu neurobilo. Stála ma 12euro škoda peňazí. BLBOST Nekupovať.10za grafiku.

+1 Dobré Zlé
Battlefield 3 je další perfektní hrou, kterou musím všem doporučit. Takto hru hodnotím jedním slovem: Úžasné!!

+1 Dobré Zlé
Tešil som sa z bety som dúfal že sa to opravia. A čo som dostal ? V podstate CoD vo veľkých mapách a to som z BFka nechcel...

+vypadá to super
+znie to fajn
+dobré mapy(až na metro)
+DLC aftermath,karkand a armored kill
+návrat CTF(capture the flag) diky DLC end game
+coop s kamošmi je sranda

-battlelog(kto vymyslel túto facebookovinovú pičovinu miesto server browseru aj pre SP je idiot a nedali to preč z bety i keď som si to prial)
-komunita je plná detí a nerobí to čo má(hlavne že používajú RPG na infaltry...)
-keď to vyšlo nebolo to optimalizačne fajn
-veľa bugov bolo tam
-aj servery neboli ok jak pingovo tak aj desynchronizačne
-singleplayer...pamätá si tento shit kto to hral niekto ? ja nie(inak takto stačí presne popísať BF3 single viac nemám a nechcem čo dodať)
-iba 4 hrateľné tiedy( haha v BF2 boli 6 čiže BF2 8: BF3 0)
-nulová diverzita a balans(M16A3 je stále najviac OP zbraň a je k dispozícii rusom inak prečo sa dice zamerali iba na konflikt medzi dvoma stranami rusko a amerika v BF2 to bolo viac ale čo už)
-AC-130 z DLC armored kill
-metro(inak kto sa na toľko zhúlil a toto dal mapu do bety ? a celkovo čo táto mapa robí v BF ?a prečo sú 64vé serveri ?)
-cheateri jak v bete tak aj prvý týžden čo BF3 vyšiel díky debilnému punkbusteru
-ako aj BC2 je to skorej CoD ako plnohodnotný battlefield jak si ho pamätáte



0 Dobré Zlé
Zážitek co se nedá popsat slovy.Reálné, atmosferické, mysteriozní, taktické, záživné, SKORO dokonalé. Jediné mínus je herní system mačkání kláves, které nejde stihat mačkat v rychlosti, jakou hra požaduje.Ale jinak příběhově propracované a herně technicky jak to má být.

0 Dobré Zlé
-: EA Laucher a Battlelog, bugy, umelá inteligencia a QTE v kampani, herná doba kampaňe
+: grafika a audio, efekty, lokácie, dabing, frakcie, atmosféra v MP, deštrukcia, zbrane a vojenská technika, hodnosti
Verdikt: Battlefield 3 je vzorom hernej bipolárnosti. Kým sigleplayer možno veľmi jednoducho definovať ako prescriptovaný koridor s tupou a samovražednou umelou inteligenciou, tak multiplayer je naopak skvelým herným osviežením, kde vojaci opäť vedia aj zaľahnúť. V kampani v hlavnej roli vystupuje Blackburn, člen US Marines, ktorý musí čeliť nie len nepríjemnému výsluchu, ale ešte nepríjemnejším vlastnostiam hry, ako je umelá inteligencia a totálna obmedzenosť pseudovoľnosti misií v tanku alebo lietadle. Kooperatívne misie sú dobré len na odomknutie ďalšej výbavy, ináč nemá zmysel ich hrať. Multiplayer, ktorý ponúka klasický Conquest, teda boj o strategické body, boj obrancov a útočníkov za použitia ťažkej techniky v intenzívnom móde Rush a jednoduchý Deathmatch, je tým, čo hráči od tejto série vyžadujú, keďže stret 64 hráčov je luxusný pohľad. V rámci týchto módov je možné bojovať na 9 mapách a postupne si na základe úspechov z boja, odomknúť novú výzbroj pre jednotlivé triedy. Multiplayer je jednoducho podarený, no kampaň je bolestivý prešľap, ktorý by sa už nemal opakovať pre dobro série.

0 Dobré Zlé
Hra je celkom dobrá, ale nebaví ma, že musím tie misie hrať odznovu, pretože si môj brat chcel zahrať jednu misiu. Potom som nerozumel, že prečo som bol zrazu nejaká Hawkinsová, čo ma vôbec nebavilo. Ale inak celkom dobre hrateľné. Celkom dobrá hra. Dávam 12%

0 Dobré Zlé
Opravdu skvělá akce se zajímavým příběhem a krásnou grafikou.

+grafika
+příběh
+multiplayer
+zbraně
+postavy
_____________________________
-občas nudné mise
-umělá inteligence

0 Dobré Zlé
55 percent po tom ako som hral call of duty 4, MW, MW2, MW3, crysis 1,2,3 ... chapem ze je to v battlefielde viacej do reality , mozno trochu aj simulator + battlefieldaci neznasaju codakov ;) ale niekedy tam boli mierne hluche chvile, male nezrovnalosti... co mi ale vadilo najviac bola nedotiahnuta grafika :/ sry. Ziadne woow ako po crysise

0 Dobré Zlé
No takže hodnotim single player. Poďme si naliať čistého vína. Je to o ničom. Hru som dohral len z povinnosti. Jasne že je to hra tvorená primárne na MP, ale BBC 2 bola zaujímavejšia kampaň po všetkých stránkach. Grafika je naozaj jedna z najlepšich, ale tiež by som jej nepovedal špičková, zvuky sú premakané. Singel je tupá strielačka na úrovni dôb minulích. Je to to isté z čoho sme už stašne otrávený len v inom kabátiku. Nieje čo dodať, nieje o čom.

0 Dobré Zlé
Plusy:
skvelý multiplayer, technické spracovanie, efekty, nový engine

Mínusy:
trochu kratší dej, veľmi nascriptované

Grafika: 9/10
Ovládanie: 9/10
Hrateľnosť: 8/10
Multiplayer: 10/10
Zvuky: 10/10
Hudba: 8/10
Náročnosť: 9/10


0 Dobré Zlé
Hraťelnosť bezchybná, prýbeh pútavý záživný odporúčam aj knihu, grafika uchvatná pri 32 palc monitore a plných požiadáukach je nadherna ... pre mňa naj hra čo som hral zo strielačiek =D preto 100

0 Dobré Zlé
100%ado64
Neni čo dodať, najlepšia hra :) super samé Plusy žiadne mínusy .. :) grafika, vozidla, zbrane, MP, Sing je trošku krátky ale aj tak :)

0 Dobré Zlé
PLUS
-genialna grafika
-spracovanie
-efekty
-hratelnost
-ovladatelnost

MINUS
-dlzka (cca. 8 hod a prejdená hra)



0 Dobré Zlé
100%zbigi
Najlepšia vojnová hra za posledných 5 rokov. Úžasná grafika, realistické zobrazenie vojny, multiplayer, ktorý človeka zabavý na dlhý čas. Táto hra absolútne rozdrtila MW3.

0 Dobré Zlé
Neočakával som to, čo som kúpil. Milo prekvapený aj po singleplayer stránke. Samozrejme ako každá hra v MP má svoje muchy, nie je to nič kôli čomu by sa jedinec mal postaviť na hlavu. Podľa mňa je to proste najlepšia multiplayerová fps akú si človek môže kúpiť.
- grafika + frostbite 2
- absolútna deštrukcia
- od pechoty až po letectvo


0 Dobré Zlé
100%S3aF
NECHÁPEM ľudí, čo to porovnávajú s Call of Duty - SÚ TO 2 ROZDIELNE HRY ;-)
No ale späť k hre - Táto hra si zaslúží 110 percent to 100, už len za nový engine, zvukové a grafické spracovanie atď... Ďalej je tu najlepší dej aký sa dá v hrách vidieť - zajatý v teroristickom campe, útok teroristov na Paríž a podobne... a čo sa týka MP, ten je tiež prepracovaný, od všelijakých zabití až po teamovú pomoc a suppression assist ... niet čo dodať :-)

0 Dobré Zlé
zhodnotim to asi tak..ze konecne Battlefield ktory ma aj celkom bavil...ale na druhej strane musim povedat ze je to stale iba taky slaby odvar z COD...grafika fajn, dej vydareny, AI slusna ale od dokonalej ma este velmi daleko... podla mna tomu stale este nieco chyba..

0 Dobré Zlé
Super hra aj grafika vidno že sa snažili ale ten singleplayer (dlzka) mohli spravit dlhsiu... aj tak ma 100% odomna =)

0 Dobré Zlé
Vynikajúca grafika, dobrá hrateľnosť. Škoda že som hral s anglickým dabingom :) Multiplayer by som určite vyskúšal :)
- krátky singleplayer
+ grafika
+ misie


0 Dobré Zlé
Z mojej strany tak isto sklamanie. Treba otvorit oci a nielen slepo hodnotit pre nazov a z principu. Hra nema co ponuknut. Grafika nevyvazena. exteriery vyezraju dobre,interiery naprd. Vnutri tma jak v diere a absencia nocneho videnia to len klincuje nadol. Ovladanie hrozne. Nemoznost vyklanania/slabe moznosti krytia. Umela inteligencia nulova. A kde sa podela hudba?! Namet pribehu dobry, ale podany velmi vlazne a laxne. V boji permanentny chaos, trapenie. Obtiaznost takisto nevyvazena. niektore pasaze prejdete s vypnutym monitorom, ine prechadzate 100 krat... Milion bugov.. Problemy so zvukom. A ceresnicka na torte celeho je cely ten engine... Totalne nanic. Velmi zla optimalizacia pre 2-jadrove procesory. jednoducho tak zlu akcnu vonjnovku som este asi ani nehral.

+ grafika exterierov

- grafika interierov
- engine
- zvuk
- laxne podany pribeh
- chaoticke boje
- absencia nocneho videnia
- absencia HUD s GPS, polohou nepriatelov ci aspon cielov misii (v hre tohto typu by toto malo byt dnes uz samozrejmostou)
- ovladanie (nemoznost vyklanania sa)
- AI

0 Dobré Zlé
Hra je parádna dobre sa podarila veľmi pekná grafika, perfektné efekty, výbuchy, efekty zbraní, zemetrasenie a mnohé iné. Celkový dejem z hry je veľmi dobrý odporúčam hru kúpiť aj keď je hra dosť náročná ale to aj zodpovedá grafike a prevedeniu hry.

-1 Dobré Zlé
Víborná hra mám to pecka grafika pecka siláč a pecka velkéé mapi je tam ovela viac stíhačok ávt ako v predošlom bf bad company 2brutus hra


-1 Dobré Zlé
Battlefield 3 je pre mňa jedna z najlepších FPS hier. Páčia sa mi hlavne boje v mestkých častiach plných vysokých budov kde so svojov skupinkou mariňákov hľadáte cestu a keď zrazu niekto na vás začne strieľať zo strechy a vy sa úplne ponoríte do tej atmosféry pravého boja. Fyzika a grafika postáv, ich pohyb a kvalitný zvuk...to všetko je super. Nepáči sa mi že v misiách nieje dostatok voľnosti...všetko máte presne dané... ďalej by som vytkol príbeh ale ten zakryje neprekonateľný multiplayer, ktorý sa pýši počtom hráčov, rozsiahlymi mapami a proste všetkým...Battlefield 3 je moja obľúbená hra a určite stála za tie peniaze...

-1 Dobré Zlé
Od tejto hry som veľa nečakal. Ale predca ma veľmy prekvapila resp. najrealistickejšie zvuky zbraní, veľa zbraní, Každý tým má iné základné zbrane (na assaultovy - RU má AK74 a US má M16A3) proste veľmy dobrá hra. Ja osobne keď som videl grafiku tak hneď som šiel do obchodu a kúpil ju. A keď boli DLC tak som si neskôr kúpil aj prémium.

-1 Dobré Zlé
80%sam2
celkovo battlefield 3 je v grafike super ale táto hra je stršne krátka my slel osm si že bude minimálne taká dlhá ako bad company 2. A ten koniec ma sklamal horší koiec som ešte nevidel :(

-1 Dobré Zlé
Aj ked som sa na tu hru strašne tešil sklamala ma čakal som viac akcie a misii ale po grafickej stránke to hodnotim super,hral som aj multyplayer ten bol tiež bombový ale mohli by sa na dalšom dieli viac snažiť dúfam že im to víde držim palce

-1 Dobré Zlé
100%Markey
Takze co je najlepsie: V hre je coop, mozete to prejst s kamaratom je tam 6 misii su celkom dobre az na niektore ako napriklad ta s tou helikopterou (v poradi druha), vidite si vlastne nohy zo svojho pohladu, dobry teamwork, pacia sa mi mapy v multiplayeri, GRAFIKA, DESTRUKCIA, ZVUK (aj ked ten v BC2 sa mi zda byt o nieco premakanejsi), su tu uz aj stihacky ako v Battlefield dvojke, v multiplayeri sa da na vojakoch menit maskace skoda ze sa neda rovno celeho vojaka si vytvorit, nozik a granati sa da uz drzat v ruke ako v Battlefield dva, da sa lahnut si na zem (v BC2 sa to nedalo), s gulometom si mozete rozlozit bipod (drzadla) a vlastne myslim si ze je to na kazdej zbrani pretoze som nasiel aj sniperku alebo kalasnik s bipodom, vratil sa support z Battlefield dvojky.
Co sa mi nepaci: niekedy su problemi s battlelogom, problemi s programom origin, na niektorych budovach nefunguje destrukcia, sposob odomykania zbrani sa podoba hre call of duty, assault ma lekarnicku aj defib ako v Battlefield 2142, sniper nema oblek ghillie (toto som si ani nevsimol ale ked mi to povedal kamarat tak som si to uvedomil a dost mi to vadi ked sa hra mapa kde su lesi ako napriklad Kaspicka hranica), kampan je celkom dobra ale je tam vela nedorobenich veci napriklad niektorych nepriatelov nejde zabit alebo sa objavia hned pred vami. Ale aj cez tieto chybi si tato hra u mna zasluzi plnu stovku.

-1 Dobré Zlé
Toto je stopercentne hra roku.Podľa mňa bude najlepšia ďaľšie 4 roky pokiaľ nejaký génius nevymyslí Far Cry 4.
plusy:všetko je super grafika,dej,zbrane,vozidla a zvuky a mnoho ďaľších.
minusy:nečakal som žiadne a keby sa dalo hodnotím túto hru na 130%.
a ešte k plusom:tá scéna s tým psom :) natom som sa trocha zasmial.
a k minusom by som povedal jedine AI aj ked ma iba 9 misii ale bolo by ťažké asi urobiť viac.
PS.tí DICE sú riadne hlavičky :)

-1 Dobré Zlé
Skvelá hra s neuveritelne nádhernou a vymakanou grafikou. Všetko v hre je uplne vypracované na jednotku. Od Frostbite 2 som presne toto ocakaval, no v podstate je hra velmi krátka, ale predsa som sa v kazdej misii dosť zapotil.

-1 Dobré Zlé
Tak táto hra ma nadchla už ma nudilo celé dni sedet pred PC a hrat CoD MW3 vsetky tie posledne CoD su na nic na jedno kopyto a je to podstate stále to isté dookola.ale BF3 tak tomu hovorim umenie vytvorit taku prepracovanu hru.Proste nadchne tá hra jak keby do vás napumpovali adrenalín a konečne je tam aj Camping čo mi u takejto hry chýbalo ale teraz DOKONALOST SAMA Grafika uplna delovica MW3 bola dorá hra ale teraz je tu nový BF3.Možem odporucit setkym FPShooterom ;)


-1 Dobré Zlé
+Frostbite 2 Engine
+Grafika
+trosku palicaty pribeh
- obcasne miznutie zbrane
-obcasne miznutie protivnikov
-sice je to Battlefield ale chaby vatsina ludi si to kupi iba kvoly Multiplayeru ani sa neni comu cudovat :]
Battlefield 3 som presiel Herna doba je celkom kratka a ten pribeh sa mi nepacil uz to neni co to byvalo oproti Bad Company dalej uz len BC a BC2 to je nuda. Modern Warfare 3 je sice lepsie ako BF 3 ale je tam - stary Engine a zly konec inak dobrej trilogie :]. Takze moje posledne slova na BF3 som sa tesil ale ked som zistil ake to je tak som si prail aby to nevyslo nuz aj to sa stava niekedy veci nevidu ako maju preto iba 70%

-1 Dobré Zlé
Battlefield 3 je asi ta naj vec co som hral ale musim dodat ze ked su dlhe mapi tak 5 minut (bez auta a pod.)trva pokjal sa dostanem do ozaj boja myslim tim ze vsade protihraci granati skratka vsetko a ked male mapi tak hned nepriatelovy pozeras do oci ked je mapa akurat tak sedim pri pocitaci aj celi den. tych 5percent som zato dal dole lebo ten
Origin stoho ma skoro ... pri instalacii a to je aj jedini minus
inac vsetko super grafika a tak dalej
len porovnam s MW3ma VYHODI lachsie ovladanie klasika dobre mapi len grafika nahovno ale to ani neni az tak hroza ale omnoho lachsia instalacia a vsetko v menu dobre spravene.
kdo ma windovs XP nech ani nerozmisla o batleflied sice som si kupil hru a vnutri na papieri napisane ze moze bit Vista,7,Xp ale omil na XP nejde.

-1 Dobré Zlé
Velmi dobra hra oplati sa kupit. Grafika zvuk zbrane auta stichačky proste vsetko. Len kampan ma troska sklamala misie su velmi dobre ale je ich malo len asi 10 misii to je asi 4 hodini hracej doby.
+ grafika
+zvuk
+zbrane
+stihačky,auta, a ine vozidla
+multiplayer
+zažitok z hry
+veľa rozličných serverov
+punkbuster proti hackom
+v základnej hre s premiom je 85 zbrani dalších 15 vedľajších zbrani (granát, mína) a 20 zbrani v DLC približne 20 doplnkov na zbraň
+profil
+ získavanie medaily
+CO-OP
+battlelog
-campan

-1 Dobré Zlé
tato hra je cisto na MP jako kazde bf SP je len na zabitie casu
inak je to velmi narocna hra takze pre slabsie pc to uz bohuzial neni

-1 Dobré Zlé
Battlefield 3 (tento komentár som si dlho pripravoval a vopred upozorňujem že som túto hru prešiel a aj hral MP na betaverzii). V prvom rade nechápem kam sa podel Frostbite 2.0. Samozrejme že tam lietali nejaké kusy omietky ale väčšina vecí ktorá by sa v realite po zasiahnutí zbraňou rozletela sa v BF nehýbe len trochu zapráši. Príbeh je perfektný (až moc okato zrobený, podobný sérii MW ;) ) a atmosféra bojov taktiež. Zbrane sú neuveriteľne realistické, žiadno prifarbené ako v MW 3 čo oceňujem. A teraz tie zlé správy! Ak zasiahnete nepriateľa a ten zomrie po pár sekundách na zemi ostane len červený fľak čo je obrovské mínus. Coop som si vychutnal aj keď iba na pár dní a MP tiež. 6-hodinová kampaň nieje šesťhodinová ale maximálne 3-. A to že keď postrieľate všetkých nepriteľov a hneď po Vás príde vrtuľník je trochu divné, nie? Alebo vyleziete z kanála a na ulici na Vás čaká už Hummer s otvorenými dverami a mariňák v ňom sedí a hovorí nech si nastúpite. Hlášky z BF 3 ma pobavili ("Máme povolenie zabiť Al-Bašíra? Nie! Nerobíme ackiu v štýle Bin Ládina." ale aj také ktoré nie sú vtipné {Napr.}: "So who dies first?" [Kto zomrie ako prvý?] A príbeh z budúcnosti keď vypočúvajú mariňáka o tom ako sa stretol so Solomonom pred 8mesiacmi je len na + (možno tá budúcnosť by nemusela byť :) )
You die only once, so try to make it worthest."

-1 Dobré Zlé
super akcia to ze je kratka to uz su vsetke take to vobec nevadi sa mi to paci nenudil som sa je to dobre premyslene v skvela doba super 95% preto lebo az 100% nebola :D

-1 Dobré Zlé
100%trojto
Hra má všetko čo Dice naslubovalo a naviac aj prichádza Battlefield 3 BTK s našimi oblubenimy mapami s BF 2 :D

Single player (Campaign)
-Je velmi strhujúca (aspoň pre mna)
-Dlžka tak akurát :D cca 6-8 hodin na Hard
-a nádherne spracované animácie tvárý
-AI je zákerné :D podrežú vás jak prasiatko :D
-škoda že trocha tej demoýcie nedali aj do SP mislim ako v BFBC2 Granatomet hnedv 2 leveli a frčíme cez budovy :D

Multiplayer
- čo dodať proste 100%
-Je videť že hra bola zameraná hlavne naň
-MNOŽSTVO ZBRANÍ
-ADYNAMIKA A AKČNOSŤ

Engine
Nádherný
-Podpora Dx11
-Krásne efekty jak aj zvukové (také ste ešte nepočuly)
-Nároky sú v poho aj na najmenšich detailoch je hra nádherná (Kamoš má staršú zostavu ale grafika je pekná a moc sa nemení len tie textury sú viacej videt že sú rozmazané

Graficky spracovaná je naherne ako nič predtím 10/10
Jednie crysis 2 sa tomu može rovnať :D

-1 Dobré Zlé
Battlefield 3 je úžasná hra nemam co dotat su tam male chybicky ale
to vobec nevadi proste neni co vytknut grafika,dej,realnost...
Jedna naj z hier z tohto roku.

-1 Dobré Zlé
+nextgen audiovizuálne orgie
+pamätné misie v kampani
+odladená hrateľnosť
+prepracovaný battlelog
+excelentný multiplayer, tentoraz s pridaním rankov a unlockov

-rôzne drobné nedostatky enginu
-slabá AI v kampani a coope

Trošku okusane textury ale inak super exxtra bomba hra

-1 Dobré Zlé
Tato hra je podlamna jedna z najlepších hier po grafickej stranke,audio,ovladatelnost Kvalitny Mp aj Sp je úžasny ("A nechapem ako niekto tomu može dat 0% je to asi nejaky fanušik CoD ktoremu neutiahne počitač tuto hru :D ")

-1 Dobré Zlé
velmi podarena hra , urcite patri medzi najlepsie spomedzi Battlefieldov, grafika je pekna ,celkove spracovanie tiez dobre, MP je tiez velmi dobry ,proste neni o com

-1 Dobré Zlé
Fakt super hra vsetko dobre:D:D + grafika
+ nepriatelia
+ dobre zpracovane okolie
+ zvuky
- kratky dej

-1 Dobré Zlé
+ Brutálne dobrá akcia :)
+ Grafika DX 11
+ Hratelnosť
+ Taktiky
+ Misie
+ Príbeh
+ HW nároky a prispôsobenie, BF2 som hral a sekala mi, toto šlo krásne Na High detajloch:)))
- Občasné menšie "Bugy" Chybičky v hre
- Priemerná hracia doba SP 5-8hodin

-1 Dobré Zlé
Hru mam na PS3 a zážitok je perfektný
+dej je perfektný , dľžka stredná ale stačí
+Grafika a zvuky hlavne keď hráte na kvalitnom steree a nie 2.1
+Frostbite2.0
+Deštrukcia , je lepšia ako v BC2
+Jet
+Multiplayer
a teraz to druhé :D
- tažko sa to hovorí ale niekedy menšie lagy v MP (ale malo kedy , no keď nastanú mám nervy)
-už asi niesu
Ten prvý mínus určite odstráni patch , no hra výborná no 100% si žiadna hra zatiaľ nezaslúži.


-1 Dobré Zlé
je to viborna hra celkom dlha a narocna hrall som to zhruba 16 hodin dokedy som to presiel je to velmi dobre spracovana hra
+grafika
+pribeh
proste vsetko fajn az na male chyby ale hru na 100% odporučam

-1 Dobré Zlé
podla mňa singlač v pohode aj ked kopiruju dosť Black Ops našiel som tam više 40 bugov takže davam 50 % čakal som ničo lepšie

-1 Dobré Zlé
No najlepšia hra ktoru som kedy hral Kampaň sa mi veľmi pačila Grafika prekrasna akurat že to ma malo misii v kampany ale Multiplayer je fakt boží :D

-1 Dobré Zlé
Hovorí sa že keby hra nemala takú super grafiku s prepáčením by ste na ňu s*ali. Battlefield 3 som už len tak trocha okukol lebo furt EA básni o tých svojích legendách ako Karkand... ja by som už toľko nebásnil a prešiel kdesi do druhej časti. Môj nároz je že na MW3 nemá možno MP sa môže rovnať ale SP určite sa to dá sformulovať inak. Áno spoznali ste určite: Som priaznivec CoD a hrám ho už od prvej časi ale Battlefield 1942 atď. to poznám tiež takže pozor dokým mi dáte mínusky ;). Už by sa zišlo urobiť dačo z EA jediné hry ktoré sa jej podarili sú: Battlefield Heroes a Battlefield Play 4 Free. Ale Battlefield 3 ma nejako zvlášť neoslovil žeby to bolo kvôli tomu že predošlé časti boli nudáá no to neviem nejako dlho som BF3 nehral preto ho nejdem ani hodnotiť po technickej stránke. No ale to je len môj názor tak a už môžete ma spustiť na hodnotenie 20- ;) :D

-1 Dobré Zlé
Najlepšia vojenská hra akú som hral. Škoda že campaň bola taká krátka ale ináč MP a CO-OP je super !!
+Grafika
+Multiplayer
+Množstvo zbraní
+Prepracovanie
+Dej
+CO-OP

-krátka campaň
-a kto nemá Back to karkand tak menej máp v MP :-)

-1 Dobré Zlé
SP + paradny pribeh
+ hratelnos
+ lokality
+ niekedy da zabrat
- AI
- dost vela bugov
_____________________________
MP +vela map a dost velke
+ vozidla
+ customizacia
- BUGY!! (vypinanie hry z nicoho nic, zasekavanie v terene,..)
- blby hraci (kempery, laggery atd atd.. )
_____________________________
Zhrnutie: Cakal som vela, ale som mierne sklamany. Velkolepy Singleplayer zabavyl, i ked len na chvilu. Hned po nom som presiel na MP a prvy dojem: PARADA! ale potom si zacne clovek uvedomovat, ze vlastne destrukcia je oproti Bad Company 2 riadne pozadu, dost bugov (cakam na Patch), Hraci vobec nevedia hrat takticke hry, vsetko ludia odchovany na CoD alebo na CS... ziadna taktika, len bezia jak splaseny... hru vlastne nicia hraci, to je smutne..
a na záver: GRAFIKA !! (asi najlepsia aku som doteraz videl, crysis je plastova figurina oproti tomuto)



-1 Dobré Zlé
Mne sa táto hra velmi páčila je tam krásna grafika ked maš dobry stroj len mam taky pocit,že je trocha krátka,ale určite sa oplati zahrať..

-1 Dobré Zlé
Za tento víkend som sfúkol top pecky roka a.k.a. Modern Warfare 3 a Battlefield 3 takže to môžem porovnať. Frosbite 2.0 splnil to, čo sľuboval. Grafika je epic. Ale tak asi tu všetky výhody oproti CoD končia. Príbeh je slabší, vlastnosti zbraní a zvuky už poznáme z minuloročnej Medal of Honor. Čo ešte neprospieva sú bugy. Operáciu Gilotína som musel 2x vypnúť a pol hodiny som strávil na youtube hľadaním nejakého východiska, a to som spomenul len jednu misiu. Prosím Vás, na tejto úrovni by už takéto bugy byť nemali. Celkovo vzaté pohodová bavka, pri vyššej úrovni ani nie je taká veľmi krátka o niečo lepšia ako Bad Company 2 Tým pádom dostáva aj o niečo lepšie hodnotenie 88%.

-1 Dobré Zlé
V celku premakana hra, az na kampan, ale ako sa hovori, dobreho nieje nikdy vela.. :) Hra prekvapila, potesila... :) som zvedavy na MP :)

-1 Dobré Zlé
Úprimne BF3 ma neprekvapil tak ako som čakal. Frostbite 2 je samozrejme vynikajúci. Od kampane som ale čakal omnoho viac, keďže bolo sľúbené, že na nej popracujú oveľa viac ako v BC2. Môžem je charakterizovať takto: samé skripty, hrozná AI, bugy, výborný príbeh, epické misie, neskutočne krátka hracia doba. Toľko ku kampani prejdem na multiplayer. Ten bol vždy to, v čom BF vynikal. Tak je tomu aj v tomto prípade. Vynikajúci MP, ktorý ponúka roky zábavy. I keď ja osobne preferujem radšej MP typu CoD, ktorý sa neodohráva na takých veľkých mapách ako BF, ale tu musím uznať, že je to ozaj kvalita. Čiže hodnotenie zachraňuje multiplayer a ak si BF plánujete kúpiť hlavne kvôli nemu, tak nie je nad čím váhať. Ale kupovať ho iba kvôli singleplayeru, to sú zbytočne vyhodené peniaze. Ešte musím spomenúť kooperáciu, ktorá v predošlých dieloch nebola, to by som tiež zaradil medzi klady. Čo sa mi ešte nepáči je spúšťanie cez internetový prehliadač. Takže zhrnutie: Singleplayer - , Co-op +, Multiplayer +.

-1 Dobré Zlé
Battlefield 3 :) KONEČNE SME SA HO DOČKALI ! Budem stručný :

Plusy : GRAFIKA
STEREO
DEJ
EFEKTY
DETAILY
PROSTREDIE
TEXTURY
MULTIPLAYER
REÁLNE ZBRANE
HRATEĽNOSŤ
DX 11
Slušná AI - veľa krát ma napadli zo zadu nožom , ale mohla byť aj lepšia .
Frostbyte 2
atď.

Mínusi :
Dĺžka hry
Vysoké HW nároky

Asi všetko. :)


-1 Dobré Zlé
Priznám sa, toto je môj prvý Battlefield :D...A myslím si, že je to úplná pecka!
+Príbeh, grafika, deštrukcie
+Akčný multiplayer
+V SP skvelý príbeh, hra za viacero postáv

-Občasné bugy
-AI trochu hapruje

Battlefield je hra, ktorú sa oplatí kúpiť. Mne sa táto hra hodnotila dosť ťažko, pretože som ešte žiadny íný nehral. Hra váz zabavý a zaručí, že ďalšie 2-3 mesiace sa stane, že vám stolička prirastie k zadku :)..Uvidíme čo prinesie Call of Duty: Modern Warfare 3... S čistým svedomím dávam 95%!

-1 Dobré Zlé
Mne sa hra velice pacila, a kampan velky pokrok u mna, uz to bolo na urovni COD, no skoda ze bolo iba 9 misii... mohli dat viacej bojov z vojny
+grafika- lepsu som este nevidel
+zvuky- uplne realisticke
+zbrane, vozidla, realnost
+misie CO-OP
+vyborny MP
+pribeh
+ovladanie vozidiel je vyborne
+mnoho dalsich
-malo misii
ked mate nato PC hra fici na plnych bez problemov.. kupoval som totiz novy
urcite sa oplati kupit, je to BOMBA!

-1 Dobré Zlé
Hra splnila očakávania 100% !! Po všetkých stránkach valcuje všetky hry tohto žánru. Proste vynikájuca hra. Čo viac dodať asi len že odporúčam si ju zahrať !!

-1 Dobré Zlé
SP ako som ocakaval kratke ako ma na MP hru byt ale urcite nie nudne..(nebudem hodnotit)
a ohladom MP... hra je na ULTRA graf. krasna ale niektore veci su tam az prehnane dotiahnute a sposobuju strasnu neprehladnos map --> niektore svetelne efekty atd..

moje hodnotenie pre MP je 95% a tych 5% je pre Origin a spustanie hry + ta neprehladnost

-1 Dobré Zlé
Najprv o minusoch a tou je rychlost nacitania. Kym si prvy krat vystrelim ubehne aj 5 minut, kym sa hra nacita. Siet castokrat pada. Po kole je minutova pauza, za ktoru nemozem ani len upravit svoju vystroj a mam pred sebou iba nicnehovoriace a nudne tabulky. A to nehovoril o tom, ked sa hra rozhodne updejtnut. Tak to moze trvat aj hodinu do prveho vystrelu. Dakujem za cakanie.
Pohyb a hlavne skakanie cez prekazky, to je nocna mora. Asi stokrat ma zabili kvoli centimetrovemu sutru na zemi, ktory nesiel prejst ale musel sa preskocit. Ked to clovek necaka, je v prdeli.
Hadzanie granatov je absolutne nedomyslene. Jedna sila, jedno casovanie a nemoznost podrzat odisteny granat v ruke.
9/2013 update
Ulozenie a nastavenia zbrani sa resetuje kazdych par dni. Cloveka to riadne sere. Kreteni z EA to maju na haku. Pre mna je tato hra odpad. Od nich si uz nic nekupim.
Na plusy uz nemam nervy, stracaju sa v mori bugov.

-1 Dobré Zlé
Prvé čo som si na hre všimol bolo že boj a podobné veci ako zvuk, ale dobra blbosť ako na každej americkej vymývačke mozgov bolo to že zase rusi boli tí zlí a američania zase zachraňujú svet a myslím si že v realnom živote sú to skôr američania čo robia zle vo svete ...po hernej stránke skvelá hra. A multiplayer najlepší aký som doteraz hral.

-1 Dobré Zlé
obra vojnova hra s peknou grafikou a dobrymi misiamy.najlepsia bola stihacka.lahka,dobre efekty a dej.po chvily nudne.ale ujde to.preto 95 percent.

-1 Dobré Zlé
Dobrá hra dobře grafický spracovaná s napinávým příběhem, akorát mě vadí délka hry, jinak nemám co vytknout, super hra.

-1 Dobré Zlé
Battlefield 3 je dosť dobrá hra. Rozmanité misie, veľa zbraní, grafika parádna proste fakt super. Ale 100% dávať nebudem lebo je to neprofesionálne :D

Plusy:
+zbrane
+grafika
+rozmanitosť misii
+dopravné (aj vzdušné xD) prostriedky
+a ďalšie veci čo sa mi nechce vypisovať xD

Mínusy:

-1 Dobré Zlé
Super hra zo skvelou grafikou,call of duty sa môže schovať!! Call of duty sa nezmenilo od 5 skoro vobec ale šak nečudujem sa keď každý nový diel vychýdzal na dalsi rok. Ale battlefield je pecka aj dejom aj grafikou

-1 Dobré Zlé
Hra bola perfektná. škoda že nebola dlhšia ale ináč grafika po pi, príbeh super ani jedna chybička. :-)

-1 Dobré Zlé
Podľa mňa asi najlepšia hra čo sa týka grafiky aj príbehu .
+grafika
+užastný príbeh

- nemam žiadne

-1 Dobré Zlé
+príbeh
+grafika (frostbite 2)
+mapy, prostredie
+zvuky zbraní...
+misie
+množstvo zbraní
+efekty
+hratelnosť
+optimalizácia
+deštrukcia
+AI

-niekedy pridlhé loadingy
-krátky príbeh

-1 Dobré Zlé
Battlefield 3 je veľmi dobrá strieľačka,čo sa týka grafika tak tá je perfektná ale zase mi tam chýba trochu viac zbraní a neurobyli by zle keby spravili dlhšiu kampaň...ale nevadí napriek tomu dávam 100%

+ grafika
+ postavy
+ vozidlá



-1 Dobré Zlé
Užastná hra pre tých ktorý si chcu konečne zahrať takmer realnu vojnu. Hru som prešiel zahral som si aj mutiplayer a som stoho paff. Hru odporučam a udelujem je plné hodnotenie :)

-1 Dobré Zlé
Je to super hra !
+ grafika
+ akcie
+ zbrane
+ prostredie
Je to dosť reálna hra.
Misie sú veľmi dobre spravené.

-1 Dobré Zlé
Všetko v hre je krok vpred ale frost bite 2 je dosť zabugovaný. Pravidelne sa stane že sa pred palbou schováte ale po 2s aj tak padnete mŕtvy. Taktiež sú dosť bugnuté animačky kde síce vidíte ako preskakujete prekážku ale zostanete na mieste, podobné veci sa dejú aj pri animačke s nožom ale menej.
Ďalšie čo hru kazí je battlelog kde aj keď si upravíte zbrane nie vždy sa zmenia a o úžasný výtvor EA Origin komentovať radšej nebudem.
Na hru ešte zle vplýva samotné EA takže hráči sú rozdelený na premium a tých ostatných a samozrejme je dosť drahých DLC za ktoré by si niekto zaslúžil pár faciek.
Z chýb som vlastne vypísal všetko no ešte sniperom svieti puškohlad ale to je chyba ako pre .koho, mne to nevadí ja za snipra nehrám a aspoň nie sú tak zvýhodnený.

Po grafickej stránke je hra krásna aj deštrukcie sú pekne spravené, taktiež mapy, vozidlá aj zbrane ktoré sa dajú prispôsobiť ako len chcete a lvlovým systémom a vecami na odomykanie hra kvalitne zaháňa stereotyp.
Momentálne lepšiu FPS na trhu nenájdete a aj napriek nenávisti voči EA hru odporúčam.

-1 Dobré Zlé
Uzasne spracovana hra s uzasnou grafikou...napriklad novsi medal of honor warfighter mi na mojej zostave seka aj na nizsich detailoch...toto skoro na plnom ide bez problemov...perfektne spracovane detaily...realisticke prevedenie...vrelo odporucam...

-1 Dobré Zlé
100%SlaX
dobra hra? hm... grafika je celkom dobra, aj postavy. proste jeto super hra ktorá prinese prijemne zazitky podla mna :D. len ta doba hrania sice niektore dlhe ale aj tak good

-1 Dobré Zlé
- za grafiku/hral som to na mojej starej šunke s monitorom 240x320 z mobilu, Intel China 0.1MHz, ATI Mobile 1KB/
- za umelú inteligenciu
- za zvuky
- veľkosť
5 % dávam len z ľútosti...

-1 Dobré Zlé
Všeci ospevovali ,že BF3 ide prevalcovať CoD žial sa tak nestalo

plusy+
+MP
+Boj Proti teroristom
+Dej

mínusy-
-Grafika (na to aká je na 2.4 GhZ by mala šlapať ako lusk)
-Neviem prečo zrušili ked strelili RPG do steny tak sa znicila :/
-Obmedzení pohyb

BF3 ja podľa mňa hlavne na MP ale na SP moc nie


-1 Dobré Zlé
Asi najlepšia kúpa čo som kedy spravil. Zvukové efekty + nádherna grafika a úžasna hratelnosť. Snáď prvá hra v ktorej vidím ozajstné bojisko kde sú zničené domy,cesty atď. Skutočný online zážitok s bitkami ako sa patrý. Najlepšie keď máte ludí ktorý sa s vami do toho vrhnú. Inak to môže vyzerať ,že ste na servery len s nepriatelmi. Hru som si nekupoval kvôli single-playeru, neplánujem ho ani hrať keďže ma to nebaví hodnotím čisto multi-player.

-1 Dobré Zlé
+++ (100%) opravdu nejlepsi grafika vsech her sveta (pro mne), myslim dokud nevyjde BF4 :)

- chybi normalni singleplayer
- pribeh je mooooc lehky, dokaze ho dohrat i 3-lete dite!

Cekal jsem vic, trochu zklamani...


-1 Dobré Zlé
Táto hra je proste božská. 100% je podla mňa adekvátnych. Hra vypadá skvele a hrá sa ešte lepšie. A tý ktorý to netvrdia sú buď privelký fanúšikovia call of duty alebo o hrách nič nevedia. Hry zo série Battlefield majú výborný singleplayer (okrem Battlefield 2) ale aj multiplayer a pri tejto hre to platí dvojnásobne.

-1 Dobré Zlé
96%colo
veľmi dobrá hra.
mám rád štýl takýchto hier.
pekná grafika.
dobrá hratelnosť.
je to stale kratšie !!
človek začne a je koniec.


-1 Dobré Zlé
Battlefield 3 alebo skôr (Bugfield) priniesol nádhernu grafiku,Design sveta je super a myslím že na prvo triednej urovni.Ale vráťme sa k tomu slovu BUGfield.ano,hra je až moc zabugovana ale čo už no...
+Grafika
+Design Sveta
+Multiplayer
-Bugy
-Herná doba
-AI
Hra dostáva 90%

-1 Dobré Zlé
BF 3 je výborná hra či už po grafickej alebo príbehovej stránke. Bohužiaľ už to nieje to staré Bad Company 2. Hra v kampani je ako Call of Duty (málo misií, veľa animácií,dej vidíte z očí troch postáv). Našťastie narozdiel od CoD má hra lepšiu grafiku a Engine. Príbeh je dobrý, pútavý a v niektorých častiach aj dojímavý. Keby som mal hodnotiť iba multiplayer tak by som dal jednoznačne 100%. Mp vám ponúka veľmi veľa možností ku ktorím patrí hlavne jazdenie na rôznych dopravných prostriedkoch, vylepšovanie a odomykanie zbraní, levely a charaktery a najmä užasne vojnové prostredie (okolo vás padajú bomby, musíte si dávať pozor na každého jedného nepriateľa, keď ide napr. vrtuľník tak sa musíte skryt aby vás nezbadal alebo si len tak kráčate v diaľke vidíte výbuchy a stíhačky a zrazu sa pri vás zrúti vrtuľník)
hre dávam 90 % už hlavne za ten multiplayer.

-1 Dobré Zlé
Dobre spracovana len kratky pribeh ...
.ale to ma uz kazda hra :D hral som to na ultra...a skda ze to nema ziadne efekty napr.dažd ,hmla alebo nieco take :D

-1 Dobré Zlé
Battlefield 3 určite predbehol dobre známu sériu Call of Duty. Perfektný dej, ktorý sa rozvíja, zbrane, tanky, stíhačky. V stíhačke to bolo veľmi dobré. Každého hráča to veľmi zaujme. Hra ponúka veľmi veľa vylepšení. Ako grafiku, dlhý a zaujímavý dej. Multiplayer bez pochyby je perfektný.

-1 Dobré Zlé
Je to vynikajuca hra zvuk je velmi kvalitny aj grafika ale je tam kratky dej ale za to velmi dobry odporucam stiahnite si alebo kupte ale pre tych uzivatelov co si hru chcu stiahnut alebo kupit z bazaru nepojde vam multyplayer lebo si ho budete musiet kupit ale novo kupena hra by mala obsahovat kluc k multiplayeru

-1 Dobré Zlé
100%oron.3
Hra je proste super. Pri takej hre sa dá presedieť celý deň. Vždy je niečo nové, napr.: raz ste kľučkujete medzi guľkami nepriateľov a inokedy zase lietate ponad mestá a odstreľujete stíhačky atď. ... Osobne som hral aj BF4 a myslím si, že BF3 je lepšia :)

-1 Dobré Zlé
Multiplayer som nehral a ani to neplánujem, no kampaň aj napriek príliš naskriptovaným pasážam má svoje čaro. Ak ste milovník FPS žánru, určite neoľutujete.

-2 Dobré Zlé
+
Grafika
Nove ovládanie
Super Hra
pamätné misie v kampani
prepracovaný battlelog

-
rôzne drobné nedostatky enginu
slabá AI v kampani a coope
Nebeží Na XPečkach
Nebeží Na Vistu 64 bit
Nebeží Na Win 7 32 bit

stále keď ju hrám aj mam originál tak niekoľko par minút cely zamrzne comp a to mam win 7 32 bit BF3 čakali niečo extra ale ani nedopadlo až na výšie ako 80%


-2 Dobré Zlé
super hra so super grafikou so super pribehom a proste klobuk dolu pred tvorcami len tak dalej
+ovladanie -chiby vela chyb
+dej
+okolie
a vela dalsich

-2 Dobré Zlé
100%Vito29
Hra se mi líbí splnila mé očekávání super hratelnost, co dodat k novému enginu frostbite 2.0 je super grafika je dost podobná jako v crysis 2.

-2 Dobré Zlé
nestracajte cas citanim recenzie ale ihned kupujte a hrajte!!je to pecka super grafika a dokonaly mp



-2 Dobré Zlé
Bezkonkurenčná hra odporúčam kúpiť :)Sp je príbehom slabší to je pravda ale Mp túto hru robí skvelou a na dlho neprekonalelnou

-2 Dobré Zlé
100%KubiiQ
Skutočne prvá FPS bojová hra ktorá vie čo chce, vie ako naladiť správnu atmosféru bojov, proste úvod do nekonečného virtuáleho sveta strielačiek. Revolúcia v hrách, nie je čo vytknúť, FROSTBITE2 proste zabil všetky doteraz vydané enginy, jednoznačne 100%





-2 Dobré Zlé
Battlefield 3 v skratke:
-Frostbite 2.0 engine v celku (technická stránka a nároky)
-fantastická grafika (aj na konzolách), s nainštalovaním HD packu, ešte lepšia
-posobivá zvuková stránka (explózie, sterlba, dabing,...)
-zaujímavá a pamatná kampaň
-deštrukcia
-núdza taktizovať boje (priamy chod = istá smrť)
-priestorovo "otvorenejšia" linearita
-vozidlá
-každá zbraň má vlastnú fyziku
-nadmieru siahajúci, hlboký, dlho-trvajúci multiplayer
Zápory:
-miestami v kampani blbne AI kolegov i nerpriatelov (snaď sa vyrieši patchom)
Bez pochyby kandidát na hru roka, najlepší diel celej série zatial.. BRAVO DICE!!

-3 Dobré Zlé
Niesom náročný hráč preto 100 % hra to nieje síce na 100 % dokonalá ale Dobrú FPS ako je táto som už pekne dlho nehral ... :)

-3 Dobré Zlé
Čakal som na túto hru pol roka.
So singleplayerom som úplne nespokojný, aj keď dej sa dal, herný čas cca 3hodiny...
Vlastnosti zbraní sú takmer identické, "vraj vlastný fyzika zbraní"
Multiplayer taktiež nie je dotiahnutý do konca, je vidieť dosť chýb, ako v grafike, tak aj v hrateľnosti.
Plusy:
* grafika
* niektoré špecialitky, ako laser, poškodenie vozidiel
* veľké mapy v multiplayeri

Mínusy:
* krátky dej v singleplayeri
* niekoľko závažných chýb v hre, dúfam, že to patch opraví

Celkové hodnotenie hry je len 70%, nemienim túto hru hodnotiť umelo kvôli skvelej kampani, ktorú urobili, na to, ako dlho sa s tým hrali to mohlo byť lepšie... očakávam 8.11 väčšie prekvapenie


-4 Dobré Zlé
Hru som očakával veľmi dlho,bral som ju ako konkurenciu cod mw3.Myslel som,že BF je jasný víťaz,to si asi mysleli všetci,no potvrdilo sa,že hra by sa nemala hodnotiť ešte pred tím,ako sa hrá. V skratke AI hrozná,od grafiky som čakal viac aj keď miestami prekvapuje,lenže vätšinou je plná bugov a to hrám na ultra,dej je fajn ale
je moc naskriptovaný,pripadám si ako vo filme,len stláčam tlačítka a hra sa odvíja sama. Proste singleplayerovú stránku podľa mňa vôbec nezvládli(najviac ma sralo,keď mi niekto zomrel pred očami a rovno zmizol,ostal po ňom len krvavý flak-wtf?to si nemôže dovoliť hra v roku 2011!)
MP to jediný zachraňuje.

-6 Dobré Zlé
AI najhorsie ake som kedy videl...
Ovladanie tiez slabe... Ziadne naklonenie spoza rohu ani nic podobne...
Milion bugov...

-6 Dobré Zlé
BF3 je opravdu úžasná hra a měla by na 90% ale jsou v ní chyby, který hodně lidem (a já jsem jeden z nich) nedovolej se ani připojit na server a to je pěkně na hovno. snad to spravěj

-6 Dobré Zlé
pekna grafika,ale dost vela bugov a co sa tyka deštrukcie tak crysis 2 nesiaha ani po členky
zvuky su dobre,pribeh dobry,intelegencia nepriatelov 0 bodov ,všetci robia to iste a stale len sa sustredia na vas,male možnosti taktiky stale mate pred sebou nejaku cestičku z ktorej nemožete odbocit, vyrobcovia cryis uz to vyriesil pred 4 rokmi preco vyrobcovia bf to nemozu ...čakal som viac

-7 Dobré Zlé
85%... nestačí? Battlefield je dobrá hra, ale až príliš, prerobená na starý Battlefield, jedíne čo je tam, staré je co-op ktorý robí, veĺa % na hodnotení a ešte grafika.

-7 Dobré Zlé
Battlefield ma tento rok sklamal na plnej čiare, na prvý pohľad perfektný engine je nakoniec jedna trápna, graficky zastaralo animovaná, pohybmi až smiešna a možnosťami totálne nevydarená vec. Úprimne seriem na to, koľko roboty s tým mali výrobcovia, lebo ak hry robiť nevedia, nech ich nerobia a nech dajú prednosť lepším titulom.

-7 Dobré Zlé
Hry v roku 2011 ma vôbec neohúrili, Battlefield mal ako tak dobrý MP a kampaň, ale NFSTR bol naprd. Tak ako aj Skyrim proste táto hra je nanič.

-7 Dobré Zlé
Přijde mi až trapné a absolutně zoufalé tvořit. Nepokročily engine, vytahovat se s nimi a nakoneic udělat hru ... Grafika je trapné animovaná, ať ji mám na nevím jakých detailech, monitoru za 200 € ale ... Strašně slabá AI, kampaň je lineární, stereotypní a jednoduchá. Děj je také blbej, a MP je asi tak jediné plus.

-8 Dobré Zlé
Battlefield 3, je dobrá akčná hra. Beží, na engine - nie na Unreal Engine 3, ani na Cryengine 3 ale na FrostBite 2.0, je to dobrý a pekný engine, a myslím si že patrí medzi, najlepšie. Battlefield možno vyzerá, ako Call of duty ale nieje!

-8 Dobré Zlé
BF3 ma strašne sklamalo. AI slabé, HIDE nefunguje, Engine jak keby som sa stále plížil, stašné bugy v grafike, keby ste nemali tiene tak grafika je strašne svetlá, servery sú preplnené a kickuje to ludí atď.(Podaktorým nejde ani kampaň). Len sú tam pekné texúry, dobrý bríbeh a dobrá interakcia. Inak na nič. Neodporúčam vám to kupovať (zatiaľ).

-8 Dobré Zlé
Dej vynykajuci , horsie to je s grafikou okolia a strasne zla inteligencia protihracov :)

-9 Dobré Zlé
Myslite si o mne čo chcete, ale ja si o niektorých ľuďoch, myslím tiež svoje. Čo nevidíte, že BF3 je graficky zlý. Porovnajte si to s MW3, tam je grafika rovnaká a požiadavky o dosť nižšie. FrostBite2 je podľa mnohých neviem čo, no ako sa líši od iných, pohyby sú tu naozaj trápne, skoky a takéto veci boli v GTA4 už oveľa vymakanejšie alebo napríklad LA Noire, tam je pohyby niečo úplne iné ako v Battlefielde. Strašne ma zarazila kampaň orientovaná do Iraku a samotný príbeh, čakal som ozaj viac. Zvuky sú oveľa hrošie ako v iných FPS. Jediné čo je vážne dobré, je MP no pre hráčov bez originalky to je prd platné.

-9 Dobré Zlé
V živote by som si nepomyslel, že budem musieť dať takej známej FPS ako je Battlefield 3 nulu. Sklamal ma vo všetkom, kampaň, scripty vojakov, ovládanie, chaos, grafika... pokračovať by som mohol ešte dlho.

-9 Dobré Zlé
Pozerám a vidím, že je tu veľa núl a stoviek, to by znamenalo že hra je tak 60% ale nesúhlasím. Hra je úplná prkotina, veď len taká grafika ,kampaň krátka ani si ju neužijete lebo vždy je niečim obmedzovaná, či už územím, nepriateľmi,. blbým generovaním...

-9 Dobré Zlé
snaha autoru, dokonaly engin, supr zabava - ne ne ne, proste to dosrali, normalne nvierim ze na tom makaji dice a ... scripty, zmysl proste ne. jedine co je fakt dobry je kampan a multiplayer inac to stoj za prd.

-10 Dobré Zlé
strasne som sa tesil no potom to prislo absolutne sklamanie, nic, hroza, chaos, slaba ai, slaby engine a od grafiky som naozaj ocakaval viac.

-10 Dobré Zlé
Som veľmi ale veľmi sklamaný, dobre že som si ju nekúpil. Či už je kampaň v noci alebo v dni, všade vidno grafické bugy, aj na ukážkach. EA to s prepáčením dosrali z celým engine, ako aj v tu tak aj v NFSTR, ba ešte aj horšie. Strašne mi tam chýba akási voľnosť, nie len vkuse páliť a páliť.

-10 Dobré Zlé
Sklamanie, nie hrôza, symbolicky tom udávam jedno percento, ale hra inač stojí za veľké viete čo. Scripty na nepriateľov, blbý príbeh, slabá ale nozaj slabá grafika, nárčoný engine ktorý nestojí zaveľa a neuveriteľný chaos (hlavne v noci)...

-10 Dobré Zlé
100%Troon






















100%Lowky


















100%Adyson





65%GTs

100%Adidas













90%dvC


97%ikoh













100%D4witd





100%Basko

100%AppLe

100%SS95







90%Ben

80%SABS



























100%sekin



85%Lyra





100%Sandy9


100%Suva10

100%Walt10

85%puck







100%misor2







100%misor












60%BixS















100%Jack1e



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |