HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 28971 užívateľov

Hry > Far Cry 3 > hodnotenie


Far Cry 3
90%

Moje hodnotenie - Far Cry 3





Recenzie - Far Cry 3

Far Cry 3 rozšiřuje možnosti otevřeného akčního světa. Výborně napsané postavy ve skriptovaném hlavním příběhu jsou dobrým doplňkem bezbřehého akčně-taktického šílenství, a jakmile se vám dostane dobrodružství na tropickém ostrově pod kůži, odpustíte autorům i občasnou nekonzistenci zážitku.
Far Cry 3 je veľkým prekvapením tohto roka, ktoré prináša kompletnú ponuku a všetko vo vysokej kvalite. Od masívnej kampane, cez zábavný a hlavne príbehom ťahaný co-op, po multiplayer, ktorý ponúka niečo iné ako bežné vojnové hry a obohacuje ho editor máp, vďaka ktorému netreba žiadne platené DLC balíky máp. Navyše ide o skutočné pokračovanie prvého Far Cry, ktoré si všetci fanúšikovia série želali. Vyzerá, že Ubisoft jesennými titulmi zdvihol latku svojej kvality a ostáva nám čakať, čo predvedie budúci rok.


Video recenzie - Far Cry 3

Videorecenzia - Sector.sk




Užívateľské hodnotenia - Far Cry 3

95%NjiS
Far Cry 3 je perfektná hra, veľmi ma prekvapila hrtelnosťou, prostredím a možnosťami. Obrovský ostrov, perfektný príbeh, vylepˇovanie zbraní, objavovanie lokácií, lovenie... no proste nekonečno veľa možností, a príbehové misie dopĺňajú vedlajšie- ako "musí zomrieť" ,pomáhanie domorodcom alebo obsadzovanie nepriateľských územií a hladanie relikví. Veľka otvorenost ostrova, možnosti výrobi, ktorá síce nemusí sadnúť každému.
Tejto hre neni čo vičítať no nie každému sadne výroba liekov a batohov alebo lovenie, no mne to sadlo a je to perfektné. Oproti 2 dielu je to veľký krok dopredu a v 3 spojily 1 a 2do jednej hry a doplnili množstvo vecí. Je to asi najlepšia hra ktorú Ubisoft dpteaz vyrobil!!

+Hrateľnosť
+Grafika
+Možnosti
+Príbeh
+Voľnosť
+Dopravné prostriedky
+Vylepšovanie zbraní a vybavenia
+"Skilly"
+Zvieratá a lov

-Výroba nemusí sadnúť každému

+12 Dobré Zlé
42%Tomi
Táto hra mi vôbec nesadla a hrateľnosť bola pre mňa hrozná... Prvá hra v živote, ktorú som vymazal hneď na začiatku... Hra mi prišla ako nezmysel...
+ grafika
- postavy ako zhúlené (ako keby všetci fajčili mariánku a brali extázu o.O )
- hrateľnosť, streľba
- neprehľadnosť

Viem, že ma máte asi chuť ukrižovať, ale je hlúposť za toto dať peniaze, aspoň podľa mňa...


+5 Dobré Zlé
Tuto som som vydrzal hrat 2 dni s donutenim, ze a uz teraz ma to urcite chyti a...nechytilo ma to vobec. Pravdepodobne mi ta hra nesadla

+4 Dobré Zlé
+ pribeh
+ dobre udelane vedlejsi ukoly
+ zbrane a upgrady
+ zvirata
+ zabijeni pro delani lepsich veci
+ rozlehlost

- 10 % za nesmrtelnost hlavni postavy, ale + 10 % za odhalenou citru, tagze stejne 100 % :D


+3 Dobré Zlé
Naozaj perfektna hra!! Velmi velke moznosti vylepsenia zbrani velky svet fajny pribeh pekna grafika naozaj jedna z najlepsie spravenych hier ake som kedy hral. Vysoko prevysila moje ocakavania!!

+2 Dobré Zlé
+Super grafika
+Príbeh
+Hratelnosť
- Herecký výkon postáv , uvedené nižšie.
Hra je úžasná , hrajem ju na xboxa a neľutujem . Hra uspokojí každého ,
Dobrodruhov - Rozvinutý svet , pekná grafika , dobré zvukové efekty
Milovníkov Stealth - Môžete vykilliť celý ostrov bez jedného vystreleného náboja , lukom alebo nožom a inými hračičkami .
Akčných FPS maniakov - Raketomety , molotov , granády , pušky , plamenomety , a veľa veľa akcie .
Herecký výkon postáv je tak trochu otravný , citujem : Ach mój brat je mŕtvy , no čo už spravím.



+1 Dobré Zlé
Far Cry + Far Cry 2 = Far Cry 3. V skratke povedané. Autorom dochádza dych a to sa prejavuje na tomto počine viac než dosť. Nemá zmysel popisovať všetky nedostatky, ktorými hra disponuje, preto spomeniem len niektoré. Hlavná dejová línia je príliš krátka, vedľajšie úlohy väčšinou arkádové, charakter postáv nedotiahnutý, RPG prvky zbytočné, navyše niektoré aspekty vykradnuté z iných hier (napr. Assassin's Creed)... ale aby som len nefrfľal, tak spomeniem aj nejaké plusy. Prostredie je neuveriteľné - návrat zelene z prvého dielu je pastvou pre oči, fauna je tiež veľmi pestrá a spríjemňuje celkový dojem, dopravných prostriedkov je tiež celkom dosť, zbrane sa dajú modifikovať... Ak ste fanúšik, určite si tento počin zaobstarajte, ak nie, odoberte z hodnotenia aspoň 5%.

+1 Dobré Zlé
100%Laci5
Far Cry je super hra ktoru sa oplati kupit/stiahnut.
+ možnosti= lov, výroba...
+ grafika
+ ked nechcete nemusite robit misie ale lovit...

- osobne mi prekaza malinka chybicka a to je herne menu, ale celkovu hru to moc neovplyvni

+1 Dobré Zlé
+grafika
+audio a soundtrack(hlavne na konci)
+zbrane a výbava
+Vaas
+začiatok
+koniec a finále celkovo
+v stealthu strašná zábava a sranda
+coop

-v multiplayeru ak nájdete hru...
-nezaujímavé postavy
-nepriatelia sú tupý a vydržia prehnane moc
-prehnane a trápne vedľajšie misie a zbytočné bočné aktivity(ktoré potrebujete robiť z určitých dôvodov) ako zbieranie koží zo zvierat a kvetiny a neprišlo mi to proste vhodné do FPS akcie iba mi to v zásade prekážalo(čo je zaujímavé lebo u Boiling Point nie a ten ma bavil strašne i keď tam takéto aktivity boli iba zriedkakedy a úlohy boli zábavejšie lepšie a aj celkovo príbehová linka jak tuto)
-jazdný model
-nevyužitý potenciál open worldu ktorý je ku všetkému nezaujímavý

Neviem no. Ja som z FC3 nadšený narozdiel od niektorých nebol. Hra má svoje klady ktoré nepopieram. Ale rovnako má aj svoje negatíva ktoré možno nie každý pochopí. Ale ja som fakt z FC3 ako takej nebol nadšený. A ten Mp...

+1 Dobré Zlé
Jediné plus = pribeh a grafika.Vsechno ostatní je k hovnu.Stealth akcni položky nepoužitelné. Vsechno co děláš v té hře se stane bezvýznamnym, takže ti sežere čas i zážitek.Hře chybí realita z perpektivy hráče, ne jen počítače.Ubisoft u této hry neuvažoval racionálně, když do hry nedal quicksave.Uvidíme, jak na tom bude FC4 a Primal, ale toto není stealth hra, i když se tak tváří.

+1 Dobré Zlé
Za mňa sklamanie...nepekná grafika, chabá rúča čo drží zbraň. Slabé mierenie, vystrieľate celý zásobník a nikoho netrafíte. Hlúposť je vyrábanie si liekov alebo batohov. V takejto hre očakávam akciu, naháňačky, strieľanie, vybuchovanie, tak ako to bolo v jednotke a nie naháňanie svíň alebo besných psov.

+1 Dobré Zlé
to je hra tomuto sa hovorí hra!Grafika super všetko super najlepšie daj toto by som odporučil každému kto ma rád hry far cry!Oplatí sa kúpiť!

0 Dobré Zlé
to je hra tomuto sa hovori hra!Grafika super všetko super najlepsi dej toto by som odporučil každému kto ma rad hry far cry!Oplatí sa kúpiť!

0 Dobré Zlé
Toto je skutočný FarCry..
Pre mňa jednoznačne hra roka...

+ Príbeh
+ Otvorený MEGA svet !
+ Grafika
+ Optimalizácia (môj NB: AMD Athlon II P320, 4GB RAM, ATI Radeon HD 5400 1GB)
+ Hrateľnosť
+ Prostredie (zvieratá, vozidlá, rastliny, zbrane...)
+ Zvukové efekty
+ Večne sfajčený Dr. Earnhardt - "Som zhúlený ako paprika, cítim sa akoby som vyfajčil celý skleník" :D
+ Vaas Montenegro (Michael Mando) a jeho herecký výkon

- AI nerpiateľov
- BUGY (Niektoré viditeľné ktoré kazia dokonalý pôžitok s hry)
- Striedanie dňa a noci
- Už som nespal 2 dni :D

Som skutočne milo prekvapený a ohromený.
Snád sa môžme tešiť na FarCry 4, či ? ;)

0 Dobré Zlé
Vykrádačka hier od ACreed po Fear ... -> jediné plus grafika ale ináč tupý dej (my immortality ma bavila celú hru) ku/va ako terminátor, nie a nie zomrieť ... objavovanie vežičiek a zdrogované scény no shit

0 Dobré Zlé
100%stanob
Tak toto je fakt sila. Stiahol som si túto hru iba tak, že skúsim čo to bude zač. A padol som na zadok - Nádherná grafika a prostredie, silný dej, hrateľnosť. Proste bomba. Ako si tak idem popod vežu a zrazu ma had uhryzne do ruky, som myslel, že umriem za kompom. Jazdím na džípe, plávam so žralokmi, lietam na rogale, riadim motorový čln, z rastlín si vyrábam lieky a ešte omnoho omnoho viac. Po Mafii druhá najlepšia hra.

-1 Dobré Zlé
100%hrt11
tato hra patri k najlepsim akym som hral.neni tam monotonost mozete si zajazdit na aute,sthealt akcie alebo hlucne akcie.pribeh by sa dal sfilmovat.velky vyber zbraní.jedine co nemam rad je len ked su v pribehu take udalosti ktore sa nemozu realne stat napr.bojovat s neakou obrovskou prišerou ktora chrli ohen.za tu priseru ma u mna -1 bod.ale inac patri tato hra medzi top 3 ktore vysli v roku 2012 a mozno aj najlepsia.

-1 Dobré Zlé
Dal by som hodnotenie 120% Naozaj veľmi kvalitná a originálna hra so všetkým čo k tomu patrí. Naozaj som príjemne prekvapený. :)

-1 Dobré Zlé
Dobra hra. super grafika a zaujalo ma to prostredie a najviac lovenie zvierat a najlepsie je uprava zbraní no proste hra na 100%

-1 Dobré Zlé
Far Cry 3 je nejpovedenější, nejakčnější a prozatím nejlepší díl série. Série se zatím každým dílem zlepšuje a doufám, že tomu tak i zůstane.

-1 Dobré Zlé
to je hra tomuto sa hovori hra! Grafika super všetko super najlepsi daj toto by som odporučil každému kto ma rad hry far cry! Oplatí sa kúpiť!

-1 Dobré Zlé
Far Cry 3 je výnimočná hra, s celkom dobrým príbehom, grafikou, možnosťami a hrateľnosťou.
V tejto hre skutoče pocítite voľnosť okolitého sveta. Môžete loviť zvieratá, voziť sa rozličných vozidlách či už cestných, vzdušných, vodných, kupujete a upgradujete si svoje zbrane ako aj svoje schopnosti ako v RPG a ikonické postavy sa Vám postarajú o zábavu na dlhé hodiny.
+Grafika
+Príbeh
+Postavy
+Hrateľnosť
+Soundtrack
+Akčnosť a rozmanitosť

-Nevyužili potenciál Vassa naplno
-Multiplayer


-1 Dobré Zlé
Síce som nemal veľa času na preverenie všetkých faktorov hry, ale dá sa posúdiť, že ma to celkovo veľmi príjemne prekvapilo. Oproti predošlím dielom nám po sto rokoch prišlo niečo iné, úplne odlišujúce. Pekná práca.

-1 Dobré Zlé
100%55jajo
s touto hrou som maximalne spokojny :) , su tam nejake nedostatky ale to asi skoro vo všetkých hrach :D
plusy
grafika
optimalizácia
hratelnost
ovladatelnost
otvoreny ostrov :)
nepriatelia
a tak dalej :D

mínusy
Jason je skoro nesmrtelny ale mne to až tak nevadi
koniec hry je trochu blby ak ked vyberete že chcete ostat s citrou a ona vas zabije ale čudne je to že ked vas zabije citra tak možete pokračovat dalej na ostrove a dokončit vedlajšie misie alebo len tak si uživat volny ostrov .
ked si Jason obviaza obväzom ruku tak tu ruku poriadne obviaže ale čudne je to že po 2 minutach zranenia už zase si obaväzuje ruku a potom zase ale ten obväz na ruke mu nikdy neostane :D

to je asi všetko , hru som prešiel od začiatku až do konca a som s hrou maximalne spokojny :D ,

-1 Dobré Zlé
najlepsia hra aku som hral ..grafika
Pribeh..troavha kratky ale vainahradi multi.hram to na ultra akurat ze textury mam na high ale hra he naj. :D

-1 Dobré Zlé
-úžasná grafika
-super hratelnost
-zbraně
-vozidla
-ovládání vozidel
-ostrov
-volné pohybování se po ostrově
-zvířata
-lov
-mise
-příběh
-je toho strašně moc co se mi líbí

Je to nejlepší hra jakou jsem kdy hrál...určitě má nějaké bugy(to snad každá hra) já jsem ale žádný nenašel...nemám co víc dodat ;-)

-1 Dobré Zlé
Je to hra na ktorej sa dalo záležať a ma perfektné parametre je prosto skvelá o odfláknutí sa nedá hovoriť mám ju prejdutú a hra pobaví ešte aj potom keď idete autom cítite každý kamienok, keď ste v akcií naozaj máte ten pocit a to nehovorím o prostredí a príbehu naozaj skvelé. 100% nedám lebo žiadna hra nie je dokonalá.

-1 Dobré Zlé
97%Noe
97% za to že Vaas umrie!! T.T
Inak je super, prostredie ako z reálu, príbeh je fakt chytľavý...Porste úplne genialna hra.. Ale čo sa dá očakávať od Ubisoftu.. Možno by som podotkla na obraz je dosť neprispôsobivý :D

-1 Dobré Zlé
Výborna hra ktorá ešte prevýšila moje očakavania.
Veľký plus hry je veľkosť mapy
+ veľký výber zbrani ( a ich upravenie)
+ dopravné prostriedky
+ výroba
+ vedlajšie misie
+ príbeh
+ minihry (poker, a podobne)

- mohlo to byť dlhšie :)

-1 Dobré Zlé
100%LSUPOL
farcry 3 je velmi zaujimava hra od ubisoftu velmi ma bavi + grafika,rozlahost sveta,pribeh,vozidla,postavy -pripojenie k uplay

-1 Dobré Zlé
Skvelá hra ktorú vrelo odporúčam každému...a UBISOFTU želám veľa podobných hier, nech máme zábavu na dlhe hodiny!! Go Ubisoft Go!!

-2 Dobré Zlé
Hra Far Cry 3 prerábka prostredia z jednotky Far Cry. Avšak bez nejakých mutantov, ktoré sa nachádzali v prvom dieli. Príbeh je fascinujúci asi najlepší z pomedzi všetkých hier zo série. O multiplayeri sa dá povedať to isté. CO-OP aktualizovaný aj s trofejmi má vlastnú kampaň, nie ako CO-OP v FC4. Hlavná postava JASON BRODY nie moc zaujímavá, ale skily sa vyzobrazujú na jeho ruke pomocou tetovania. Secret videá ešte pred hlavným začiatkom hry, ktoré najdete v jaskyni pod doktorovým domom, vyzobrazujú priebeh hry ešte keď sa postavy nenachádzali na ostrove. Hl. nepriatelia: Vaas, Hoyt. Sklamaním pre mna bolo, koniec hry po zabití Hoyta a nie Vaasa. Samotná grafika a hrateľnost hry nie sú až tak dokonalé na ten rok mohlo byť aj lepšie. Bugy sa v hre takmer nenachádzajú, okrem prírody ako napr. stromy. Po dokončení kampane vás čaká ako veľa misí, tak aj veľa zberateľských bední. Niektoré z nich však smieť otvoriť len pomocou hlavných misí kampane. Hlavné menu hry a celkovo stvárnenie motívov v hre je prinajmenšom zaujímavé, použíť zrkadlové zobrazovanie som ešte v iných hrách nevidel. Samotné servery sú prepojené cez Ubisoft a hra sa aktivuje na Uplayi, cez ktorý sa dá odomknúť exkluzívny obsah do hry. Far Cry 3 je moja veľmi obľúbená hra, ale to mínus dostane aj ona. Preto hru odporúčam na 90%.

Marek_Harpoon

-2 Dobré Zlé
Skvela hra.

+Grafika
+Hratelnost
+Interaktivita s prvkami hry, zvierata, skills, vedlajsie misie
+Pribeh

-Trochu divne tiene okolo objektov a postav


-2 Dobré Zlé
Jedna z najlepsich strielaciek ake som kedy hral. Perfektna hratelnost, velmi dobry pribeh (sice bez hlbky ale plny skvelych zvratov a emocii), perfektny vyber hudby, uveritelne prostredie, dobry dabing, skvele postavy, otvoreny svet... Miestami som zvazoval, ci tomu nemam udelit 100, pretoze narozdiel od mnohych inych hier, tato ma kvalitnu AI, otvoreny svet a absenciu technickych chyb v jednom, co je vskutku nevidane. ALe bolo tu aj par aspektov, ktore mi kazili dojem. Prvy z nich je prilis agresivne prostredie, je proste blbost ze had, ktory je odomna vzdialeny 10 metrov, by na mna len tak zautocil, taktiez vsetky zvierata, pocnuc mackovitymi selmami a konciac varanmi, su velmi agresivne a velakrat to rozhodne nepotesi. Dalsim zaporom je cely ten jebnuty kmen Rakyatov. Vobec nechapem naco tam davali nejake tetovania, legendy o obroch (ta misia s obrom bola mimoriadne trapna), a celkove preco sa do toho kmena tak prehlboval dej, ved predsa je to Far Cry, strielacka bez prikrasleni, naco taketo fatasmagoricke kokotiny? Cele by to bolo prakticky dokonale keby sa pribeh sustredoval viac na zachranu surodencov a priatelov proti piratom, nez na historiu nejakeho pridrbaneho nesympatickeho kmena. Celkove to je skoda pretoze ak by tie fantasmagorie dali prec, nevahal by som tomu dat 100%, pretoze toto je len velmi tazko prekonatelna strielacka.

-2 Dobré Zlé
novyfar cry je uplna ubohost a trapnost prveho stupna. nerealne su deje, zbrane, zabitia, ostrov... proste vsetko. okrem toho plno rpg kokocin a podobnych hluposti

-2 Dobré Zlé
Nechápem ako niekto môže dať tejto hre viac než 50%, je to nerealistický odpad, plný bugov a s nepodarenou vizuálnou stránkou (hral som to na plné detaily). Asi najväčší problém hry je AI nepriateľov a ako bolo spomínané, zbytočné RPG prvky.

-2 Dobré Zlé
Tretie pokračovanie akčnej serie Far Cry.Pre mňa osobne dosť veľké prekvapenie(podotýkam že príjemne).Očakávnia boli veľké a boli aj naplnené.Hra očarí úchvatným vizuálnym spracovaním, voľnosťou a mnohými inými detailami. Poskytuje všetko čo hráč akčnej FPS očakáva ešte aj oveľa viac (široká voľnosť,Steal-Akcia,slušný príbeh,RPG prvky,vedľajšie ukoly).Mňa táto hra veľmi milo prekvapila a hral som ju s veľkou chuťou. Vytknem akurát to že vďaka veľkej voľnosti, rôznorodej činnosti a vedľajším úkolom dosť zaniká hlavná dejová línia.

Výhody: Úchvatné vizuálne spracovanie (Grafika,prostredia,zvuky,Fyzika),voľnosť a rôznorodosť činnosti,RPG prvky,kombinácia tvrdej akcie a steal-akcie,slušná hlavná dejová línia.

Nevýhody: Niektoré detaily môžu hnevať (nič podstatné).

Dávam: 90%

-2 Dobré Zlé
Je to perfektná hra,je to konečne nejaka hra,ktorá má pripútala k pc na hodiny.Grafika super,dej je tiež super,celý čas som čakal ako to skončí ale ten koniec suchý dosť,ako je tam výber dvoch koncov,ten koniec s citrou je hmmmm ale ten druhý je suchosť

-2 Dobré Zlé
Far Cry 3 je oproti dvojke poriadny návrat na scénu, počas celého (pomerne dosť dlhého hrania) sa ani raz nenudíte. Oceniť treba aj obrovský ostrov, lepšie povedané súostrovie s až "prepestrenou" faunou. Vadia mi bugy a na môj vkus až na silu vtlačené niektoré RPG prvky, čo odradilo niektorých hráčov. Potom sú tam niektoré pasáže, ktoré sú úplne s prepáčením na hovno, z ničoho nič sú všetci mŕtvy, vojaci sa generujú dookola a proste úplne odfláknuté...
+Obrovský svet
+Kvalitný dej
+Vedľajšie úlohy
+Veľa zbraní, vylepšenia na ne a pod.
+Slušné prevedenie ovládanie a použitia zbraní, dopravných prostriedkov, aj keď rogalo bolo na prd
+RPG prvky, lov zvierat, výroba vecí...
+MP ako u AC3 len o čosi zábavnejší (pri dlhošom hraní)
-Úplne nelogické jednanie a nedomyslené pasáže
-Niektoré RPG prvky boli občas na príťaž a do FC3 jednoducho nepasujú
-Trocha nereálnosti (nemyslím tým Citru a veci okolo nej)
-Občasné bugy

-2 Dobré Zlé
myslim si ze lepsi hru na drogy a pribeh sem jeste nehrál fakt hlasky výborne a grafika nevim jestli je zrovna treba konzolova ale barevna je

-2 Dobré Zlé
tato hra je naozaj super. super grafika super prostredie no nemám čo dodať :D. Je to jedna z najlepších hier na svete. Tí čo ju tvorili sa museli s ňou dlho zabávať :D

-2 Dobré Zlé
100%Troon
Asi najlepšia hra akú som kedy hral myslím že by si zaslúžila viac ako 100% je to niečo šialené :D
Kampaň:je dosť dlhá čo sa o mnohích iných hrách povedat nedá adt...
-no jednoducho nedá sa to opísať , to sa musí zahrať!!

-2 Dobré Zlé
5% davam len tak tak. Hra je od zaciatku po koniec nudna a ako takym pribehom to nezachranili. Je tam velmi vela nezrovnalosti, logicky nepodlozenich udalosti a hra je nerealnejsia nez Star Wars. Graficky je to celkom dobre, len mi vadilo ze je to az moc svetle, prezivene, jednotka mala realnejsiu grafiku. Dalsia vec je hrozna optimalizacia a aj napirek tomu ze splnam hard HW mi to sekalo a to som to nemal ani na plno a nepomohol ani driver NVIDIA ani update directx. Je to podstate FC2 len na ostrove a trochu nerealnejsie z preefektovanov grafikou.

-2 Dobré Zlé
Skvelá hra s dokonalou grafikou, veľkým realistickým a otvoreným svetom, zaujímavým dejom a RPG prvkami. Hráč môže dobýjať nepriateľské územia, loviť zvieratá, zbierať rastliny, relikvie a iné, zlepšovať svoje schopnosti, a skúmať svet.
Okrem hlavného príbehu sa dá robiť veľa vedľajších úloh a minihier.
Jediná vec, čo mi v hre chýba, sú slobodné rozhovory s postavami a rozhodovanie. Príbeh je skvelý, ale nedá sa v ňom (až na poslednú misiu) nič zmeniť, preto nedávam 100%
Hra má aj multiplayer, ktorý som neskúšal

-2 Dobré Zlé
Hra sa vracia do starých končín, do džungle, kde buď ovládne príroda vás alebo ju ovládnete vy. Zachytáva príbeh Jasona Brodyho a jeho kamarátov, ktorí boli unesení a on po úteku z pazúrov pirátov je odhodlaný ich zachrániť. Stane sa tak z neho vrah. Far Cry III je naozaj prekvapenie a určite patrí medzi hry roka 2012. Zažijete kopec zábavy ako napríklad: pri aktivovaní satelitov na sprístupnenie mapy, môže to byť aj kolonizovanie- získavanie území nepriateľov, lov zvierat, pohyb v prírode a mnoho ďalších. V hre sa nachádza aj výber obtiažnosti, čo je veľké plus.
Tŕňom v oku sú veľká odolnosť zvierat a nepriateľov a niekomu nemusí sadnúť štýl bojovania s bossmi (Vaas, Hoyt... ) ale hru to veľmi neposúva dole. Čo už k takej hre len chýba? No predsa nadpriemerný film.

-2 Dobré Zlé
Vyborná hra, krásna grafika, dobrá optimalizácia hry, netrhá neseká, nekolísa FPS. Možnosť použiť akého koľvek dopravného prostriedku cez auto štvorkolku až po čln...
Parádna hra odporúčam zahrať

-2 Dobré Zlé
Hra ma neskutočne sklamala, od začiatku som sa nudil, grafika mi prišla neprišla až taká super aké boli požiadavky, ale čo ma fakt dorazilo boli obmedzenia počas celej hry. Prejdem niekde do krikov a už ma resetuje... Rovnako aj štýl boja, strieľa do nepriateľa z dvoch metroch do hlavy a nič, strelím do niekoho kto je 20 metrov odomňa a už je mŕtvy. To isté aj pri love.

-2 Dobré Zlé
velmi povedená hra. po dlouhé době opravdu skvělá hra. za mě 100%. hraju to pořád dokola. rozmanitost terénu, akce, systém tichého zabití. animace, postavy, prostě paráda :) jen těch zbraní by mohlo bejt víc. jinak fakt bomba. můžu jedině doporučit.

-2 Dobré Zlé
Užasna hra !! Odporučam zahrat :) kôli tejto hre som si musel spravit učet aby som ju ohodnotil aka je užasna ! :D

-2 Dobré Zlé
Ja som to vedel že uvidím Citrine kozy !! :D trocha erotiky nikdy nezaškodí ;)
Ale teraz vážne.FAR CRY 3 je pre mňa veľkým prekvapením.Originálny príbeh ,takmer dokonalá hratelnosť a grafika robí túto hru horúcim favoritom na najlepšiu hru roka 2012.Klobúk dole vývojárom z UBISOFT .Odviedli skvelú prácu.

-2 Dobré Zlé
98%cizo
Hru vrelo odporucam,super grafika,animacie a sekvencie plno uloh vedlajsich :) na tuto hru sa oplatilo pockat multiplayer je nieco ako COD ale COOP mod je pridavok paradny .

-2 Dobré Zlé
pro mě úžasná hra, co mi tam chybí je větší interaktivita s prostředím, hlavně budovy, trošku více destrukce, jinak je to super, a pro Makarova4589 zajimavý že mě se listí hýbe. to byla právě první věc na kterou jsem udělal, WAU! :) všem ji doporučuji.

-2 Dobré Zlé
Naozaj perfektná hra! Určite každému doporučujem.
+Nádherná grafika
+Velký svet
+Zbrane (možnosti vylepšenia)
+Príbeh je veľmi dobrý
+Zvieratá (žraloky,krokodíly,hady,tigri,vlci... )
+Zvukové efekty
+Hratelnosť
+Piráti, Vaas

-HW nároky

-3 Dobré Zlé
Niektorí ľudia označili FC3 posmešne ako "Skyrim so zbraňami", ale nenechajte sa zmiasť, čo sa týka hrateľnosti, tak FC3 pravdepodobne nemá konkurenta. Narozdiel od šialenej Just Cause 2, kde všetko vyhadzujete do vzduchu, vo FC3 zažijete veľkolepé dobrodrúžstvo na tropickom ostrove s RPG prvkami.
K dispozícii máte obrovský ostrov, no ktorom si môžete robiť skoro čokoľvek chcete a hlavná príbehová línia sa stáva vedľajšou, od zbierania relikvií a pokladov, oslobodzovania táborov, lezenia na veže, loveniu zvierat, pretekania na člnoch alebo autách až po pálenie marihuany. Príbeh je na hru tohoto typu naozaj slušný ale koniec vás sklame.
P.S. Vaas je našialenejšia herná postava vôbec.

-3 Dobré Zlé
Pravdepodobne hra roka :)
+Grafika
+Zvuky
+Prostredie
+Vozidlá
+Zbrane
+Tetovanie
+Príbeh
+Co-Op
+Multiplayer
+Crafting
+Detaily
+Postavy
+Rozličný nepriatelia
+Rýchly kill (veľmi pekne prepracované)
+Možnosť zmeniť svet
+Cover systém
+2 konce hry
+Fast travel
+Rozmanitosť misií
+Zvieratá
+Vedľajšie misie
+Dĺžka hry
+Hrateľnosť
+Battle z BOSSmi
+Konečne žiadne spawnovanie nepriateľov na každom rohu
+Fyzika (len na 1 chybu - tráva bola ako z kameňa :D)
+Poker

-Vysoké HW :/
-Slabšia AI


-3 Dobré Zlé
dobrá hra ale zdá sa mi že ma strašne málo misií dá sa to strašne rýchlo prejsť a zbraní dalo by sa dať viac dej je dobrí aj grafika


-3 Dobré Zlé
na far cry 3 cakalo vela ludi s nadsenim . tak tiez ako aj na assassin s creed 3 . ale ubisoftu sa podarila len jedna . a ta nie je far cry 3 . far cry 3 je dobry v niecom :
1.pekna grafika
2.dobry zaciatok
3.pekne prostredie
4.zbrane a zvierata a auta a lode a rogalo - daju sa .
ale to na com robim par let tak aj dokoncim , lebo to nedokoncene nemoze mat 100% . napriklad v mori aby boli rastliny kt. bezne rastu na zemi alebo to ze dam do hry aj vrtulnik a lietadlo tak na lietanie a nie na nejaku okrasu ako nejaku kitku . tato hra ma len jedno + a to je grafika . keby montreal pouvazoval a nechal este 1 rok bola by to 100% hra . preto aj
gta 5 vide az o rok . napr. na ghost recon future soldier sme cakali par let s dobrim umislom a po vidani len krutili hlavov . takze cas je velmi dolezity super v hrach . lebo len cas pozna odpoved .

-3 Dobré Zlé
Akurát som to dohral a musím povedať že s tak návykovou a zábavnou fps som sa už dávno nestretol. V hre je 38 príbehových misii, vyše 20 nepiatelských stanovýsk ktoré treba dobiť (na tie sa dá potom po dobiti teleportovať z ktoréhokolvek miesta na mape) a hromadu vedlaších misii. Ďalej sa v hre vyskytuju aj minihry ako hádzanie noža na terč, preteky na aute na čas, strielanie vtákov a hranie pokru.

+príbeh
+ovládanie
+grafika
+prostredie
+obrovská mapa
+dva možné konce
+uprava zbrani
+dlhá hracia doba (ja osobne vyše 31 hodín na 88% kedže som nemal vyzbierane všetky relikvie)

-niektoré vedlajšie misie su stereotypne

-3 Dobré Zlé
Výborná hra, nech by som sa sťažoval na čokolvek a mohol by som sa, treba uznať a priznať si že od začiatku ma hra vtiahla a držala až do konca. Ešte aj po dohraní kampane som poctivo a s pôžitkom dokončil aj nepovinné misie a využil celý potenciál hry. Opäť sa jedná o úplne inú hru, s predchodcami má zase spoločný len názov, to že sa jedná o FPS a škoda že aj engine predošlého dielu. To je to čo by si hra tejto značky zaslúžila. Lepšiu grafiku. Táto je naozaj spravená velmi pekne a asi najlepšie ako sa na tomto engine dalo, v tomto smere to asi nemá zmysel ďalej rozvádzať. Rpg prvky sa mi páčili, na začiatku je lepšie trochu si zdokonaliť výbavu a až potom sa pustiť do kampane. Príbeh je fajn, hratelnosť je mocná. Zvuky sú výborné, tradične aj zvuky zbraní sú vynikajúce. Treba vyskúšať, hra je velkolepá.

-3 Dobré Zlé
Far Cry 3 je super hra , kdyz sem si precetl score tak sem si rikal , moc po tom netouzim ale kdyz sem vydel prvni triler rekl sem si mohlo by to bejt dobrý . Kdyz sem to poprve dohral rikal sem si ze by to chtelo pokracovani ,ale nevim jak by to navazalo na tento pribeh,treba neco ubisoft vymislí . far cry 3 je proste nej strilecka jakou sem hral a ne jenom z akcni stranky, ze strany pribehu uz sem dlouho nic nak dobrého nevidel . u Darkness 2 sem cetl ve score ze je tam dobrý pribeh a hodne dobre sceny z vlastniho pohledu ale myslim si ze ve far cry 3 jsou ohodne lepsi a nikdo o tom nejak nemluvi.tohle je poprve v zivote co me takhle nová hra hodne baví ,vetsinou me baví jen klasiky treba Mafia serie atd .rozhodne se to od predchoziho dilu hodne lisí a jsou tady zábavnejsí mise a já si myslí ze 100% si hra zaslouzi

+ :
grafika
hratelnost
pribeh
zvirata
poker
celkové zpracování
zbrane
...
...
.
...
.
...
.
...

- :
nejsou

-3 Dobré Zlé
100%heda
další díl far Cry 3 nejlepší RPG střílečka co jsem hrál jsem ji čtyrykrát žádný chyby jsem nenašel
+poker
+grafika
+jungle
+vesnice
+jeskyně
+auta
+zbraně
+voda
+multiplayer
+co op
+užasná hratelnost

Ja jsem si tu hru musel koupit nemoh jsem odolat DOPORUČUJI. Vývojáři ubisoft

vývojářum moc děkuji že udělali konečně nákou dobrou akční RPG...

doporučuji si ji koupit...má dobrej multiplayer a coop DOPORUČUJI



-3 Dobré Zlé
Najlepšia Hra!!Mám to na ultra a grafika je perfektná,a každý hovorí,že ntb neni na hry,a ja to mám na ultra :D :D príbeh jak dajaký film

-3 Dobré Zlé
Pre mňa hra roka 2012. Hre nie je prakticky čo vytknúť. Bavil som sa od začiatku až po koniec. Autori však mohli dať viacej priestoru jednotlivým postavám, hlavne Vaasovi.

+Príbeh
+Grafika
+RPG prvky
+Možnosť úpravy zbraní
+Pamätné scény
+Optimalizácia

-Absencia "pravej" džunge
-Rambo štýl v druhej polovici hry

-3 Dobré Zlé
+Grafika
+Hratelnosť
+Dopravné prostriedky
+Divočina (medvede,jeleňe,leopardy,prasata,krokodíly,žraloky,hady,psy...)
+Džungla
+Obrovská mapa a krásne prostredie
+Voľnosť
+Lov
+Príbeh
+Veľa zbraní a upravovanie zbraní
+Možnosť si vybrať koniec (dva konce)
+Dlhá hracia doba
+Soundtracky
+Piráti
+Poker
+Jaskyňe
+Vedlajšie misie

-Občas bugy, som našiel zaseknuté prasa v kameni :D


-3 Dobré Zlé
+Za tu snahu nieco urobit
-Liecenie
-Realistickost
-Zbrane
-Pribeh
-Grafika
-HW
-Odkopirovanie
-Obmedzenia
-Lovenie
-RPG moznosti

-3 Dobré Zlé
Grafika 10/10 - dobrá, veľmi dobrá
Fyzika 9/10 - používa to fyziku typu: zomrie, animácia, ragdoll... toto sa mi nepáčilo ani na Assassin's Creed sérí
AI 10/10 - pekne Ubisoft!
Obtiažnosť 10/10 - hra je perfektne vyvážená
Level Design 7/10 - misie sú robené srdcom, ale niektoré objektívy sú fakt zbytočné
World Design 10/10 - zvieratá, kvety, všetko... krása
Dabing 10/10 - veľmi kvalitný dabing
Zbrane 10/10 - doslova tu máte od špendlíku až po raketomet =)
Život nepriateľov - 8/10 - niekedy sa stáva, že nepriateľ aj po dlhšej palbe prežije... nehovorím o tigroch, na ktorých miniete 7 rakiet z raketometu a ešte žijú
Atmosféra 9/10 -krásna atmosféra džungle =)

Normálne by to malo 83% ale za CO-OP na splitscreen (PS3 a X360) +10% =)
93%

-3 Dobré Zlé
Musím povedať že táto hra má v sebe niečo. :) Je to zatiaľ asi najlepšia hra ktorú som kedy hral úplne som sa vžil do deja a veľmi sa teším na pokračovanie.

+grafika
+dej
+hrateľnosť
+misie
+vedľajšie misie, relikvie, poklady, pamäťové karty, tabory atď
+možnosť sťahovania zverí z kože a zbierania rastlín
+možnosť vyrábať veci

-krátka hra :D

-3 Dobré Zlé
super hra dlhá, grafika super, zabíjanie po tichu, kupovanie a vylepšovanie zbraní, crafting, skilling... hra okrem hlavných úloh ponúka kopu vedlajších vecí

-3 Dobré Zlé
Výborná hra, skvělá grafika, AI je skvělé, jde srovnávat s Mafii II (pro mě nejlepší hrou vůbec), ale narozdíl od mafie tvůrci od Ubisoftu nezacházely až tak do detailů (realistických, ne grafických ;)), aby se této hře mohlo ještě pořád říkat plnohodnotná střílečka. Skvělý je také příběh, jeho délka a opravdu hodně možností při výběru toho, co má hráč dělat (signální věže, nepřátelské tábory, vedlejší mise, craftění, atd...). Hra je skvělá a jedna z nejpovedenějších vůbec. (y) :)

-3 Dobré Zlé
oproti Far Cry 2 je toto absolutne lepšie predošly diel ma vôbec nebavil ale natoto som sa strašne tešil aj dobre recenzie boli nato , bavilo ma to natolko že som to prešiel do konca aj pribeh bol paradny preto 100%

-3 Dobré Zlé
najprv som dal hodnotenie 70 percent lebo ma to zo zaciatku moc nebavilo ale teraz jak som us dalej a co som vsetko presiel sa ten pribeh zacal uplne rozvijat tak menim svoje hodnotenie na 90 lebo si to tato hra uplne zasluzi

-3 Dobré Zlé
+Grafika
+Príbeh
+Dĺžka hry
+Craftovanie
+Výroba injekcii a zbieranie rastlín
+Zabíjanie zvierat a bonusové misie
+Obsadzovanie táborov

-Nič

Na tejto hre sa mi páči úplne všetko. Nečakal som od tejto hry vela. Čakal že to zas niečim pokazia ako napr. v jednotke tymi obludami alebo ako dvojke stereotypom. Ale nakoniec je to fakt super hra. Žiadny stereotyp ale príbeh a bonusové misie ktorých je fakt veľa.

-3 Dobré Zlé
No prostě bezva hra.Dohrál sem to a prostě best.
Jediný mínus je krátký příběh,ale to se dá přehlídnout :)

-3 Dobré Zlé
92%YuHa
+ grafické spracovanie, príbeh, herné možnosti, multiplayer
- v podstate žiadne
= neskôr mierny stereotyp, ale to ako veľké mínus netreba brať do úvahy.. jedna z najlepších hier akú som kedy hral..

-3 Dobré Zlé
Super hra, všetko čo som očakával bolo vnej. Niektoré situácie boli síce nezmyselné ale vykompenzoval si to príbeh a všetko okolo. Na konci bolo pre mňa ťažké rozhodnúť či ostať s ňou alebo odísť a nakoniec aj tak ostal... :D ale tá hra ma fascinovala a len tak skoro ju žiadna hra nepredbehne... Far Cry 2 bola dobrá hra ale niečo mi tam chýbalo. Far Cry 1 sa mi páčilo ale škoda tích príšer tam.. páčil sa mi však český dabing :"Natrhnuti sandál" :D No ale nazad k Far Cry3 je to fakt premyslená hra až na tie muchy... Páčilo sa mi ako tam je všetko opísané. Sám som ešte tie stratené listy neprečítal ani tie pamäťové karty ale raz sa do toho pustím. Každá rastlina, zvieratá, relikvie všetko je to super... ;-)

-3 Dobré Zlé
K tejto hre niet čo dodať síce sa mi miestami bugla ale nový patch to spravil inak super hra s perfektným príbehom hratelnostou a hlavne slobody ktorej je v hre až až :D takže kto si chce zastrielať, zajazdiť na štvorkolke nejakom tom džípe a pritom si zabiť aj nejaké to zviera pre novú tašku na zbraňe odrezať rododendron urobiť si injekciu proti ohni tak toto je hra presne preňho :) :D

-3 Dobré Zlé
Dobrá hra. :D

+Grafika
+Zvieratá
+Džungla
+Voda
+Vyrábanie (craftenie)
+Vaas :D
+Citra :D

-Grafika (len to že je moc farebná)
-Zbrane sa nekazia ako v dvojke
-Jason jak mravčí (neskorších fázach hry by si mal zvyknúť)


-3 Dobré Zlé
Výborný dej , dosť možností vylepšenia zbraní , lovenie , vedlajšie misie atď...
Všetko čo som si mohol priať tak je v tejto hre.
Far Cry 3 ma naozaj potešil.

-3 Dobré Zlé
100%TH3STH
úplne úžasná hra ! :3 doporučujem kto nehral nech si zahrá . Som zvedaví na Far Cry 4 ale podľa mňa toto nič neprekoná

-3 Dobré Zlé
Tak táto hra bola úžasna. Ach tie možnosti, zbrane, auta no všetko.
+ príbeh
+ zbrane a auta
+ lokácia
+ zver
+ výroba a vylepšovanie
+ hlavní záporaci
- občas stereotyp !!

-3 Dobré Zlé
100%MilanL
Ta hra je fakt dobra grafiku mam na najvyššej kvalite je to ako realita
Vyhody + -vela zvierat,vela zbrani,velka mapa dlhy pribeh dobre efekty
nevyhody - žiadne nevyhody

-3 Dobré Zlé
Fakt pecka, neľutujem ani jeden vyhodení cent za túto hru...
Výborná grafika, dej, misie, zbrane, autá, eventy... proste pecka ktorú sa fakt oplatí kúpiť...

-3 Dobré Zlé
100/100
+ Príbeh
+ Výborná hratelnosť
+ otevrený svet
+ autá a zbrane
+ Volitelný koniec
+ Grafika

- ?

-3 Dobré Zlé
najlepšia strielačka mojho života-nič viac nedodám lebo treba skusit ...
grafika,velkost sveta,možnosti hrania,štýl boju,atd

-4 Dobré Zlé
Hrany film ale premna to bolo o niecom inom
+grafika
+hratelnost
+zbrane
+dovednosti
+Vass celku pohode tipek :D
+prostredie
+multiplayer

-pribeh (dost ma to sklamalo cakal som ze pribeh bude silnejsi)
-obsadovanie vezi a lokalit (okopirovane Assassin Cread)
-okopirovane veci z inych hier

Ale aj tak ma to brutalne bavi. FarCry2 ma moc nebavilo sama hneda a sed .. ale 3 krasna zelen zverata lovenie ich. Proste pekne prostredie s monohymi vedlajsimi ulohami a multiplayer ani nevravim super az na ten pribeh a okopirovanie veci a stale sphanie na veze by som dal 100% ale musi dat 80% nieje to tip-top

-4 Dobré Zlé
100%S3aF
Pekná grafika, zaujímavé questy, množstvo možností - Far Cry 3. V tejto hre zatiaľ nevidím negatíva, určite stojí za to si ju zahrať.

-4 Dobré Zlé
Táto hra ma veľmi prekvapila. Jednička ma vôbec nechytila...dvojka bola úplna blbosť ale toto je pre mňa priam dokonalé dielo. Niektoré prvky pripomínajú Assassin creed iné zase Just Cause 2. Zbrane sa dajú vylepšovať,príbeh vynikajúci,správanie pirátov super,stealth akcia super...proste pre mňa jedna z naj hier. Ale prečo dávam iba 80% ?? Pre tie hlúpe misie. Hlavná kampaň je veľmi krátka a vo viac ako polovičke nerobíte nič iba riešite halucinogénne misie ktoré sú úplne nudné. Vedľajšie úlohy ako zabranie tábora atď sú super. Toľko v skratke k tejto hre. Oplatí sa kúpit ? No rozhodne keby stála 20e tak áno

-4 Dobré Zlé
jednoznačne hra roka ! dej sa mi pačil ,spracovanie hry ,grafika , jedina vec ktora sa mi nepačila je AI ,ste skovany za bednou trči vam pol tela ale nepriatel si vas ani nevšimne a z lahkostou si okolo vas prejde , ale aj tak si to zasliži 100% ine prvky do vynahradily

-4 Dobré Zlé
95%stv
Vsetko davam +,opriti II velky pokrok.
Akurat -5 preto,ze cez kamen a na prvy schodik musim skakat.
Ale inac sa im velmi vydarila,oproti CoD parada.

-4 Dobré Zlé
všetko je tam super až na to že sa tam nehybu rastliny ked cez ne prejdete, a ma to veľmi kratky príbeh, aj keď sa potom da hrat ďalej. To je plus.
ale aj tak je to užastna hra.

-4 Dobré Zlé
Hra nesklamala. No ikeď ja som očakával viac. Graficky je úžasná tu niet čo vytknúť. No mňa osobne takéto hry veľmi neberú. Ja tejto hre dávam 90%.

-4 Dobré Zlé
100%mafesz
zazracne neuveritelne ja takemuto hovorim ze hra
proste nemam slov
dej na najvysich vrcholoch
jednoznacne zasluzi 100%

-5 Dobré Zlé
Celkom dobrá hra. Stavali na grafike,pribehu a hratelnosti to vyslo. Mne osobne sa to hraje dobre, grafike na vysokej urovni, hratelnost a optimalizacia vyborne, priestranost vyborna, celková veľkosť hry prijateľná. Za kúpu to rozhodne stojí

-5 Dobré Zlé
Úžasná hra, perfektný dej, grafika, nemôžem sa od nej odlepiť :D u mňa zatial najlepšia hra tohto roku som veľmi spokojný. Vrelo odporúčam

-5 Dobré Zlé
100%Dave67
Stručne. Jedna z najlepších hier aké som kedy hral. Má nápad, skvelý dej, perfektnú hrateľnosť, o grafike ani nerozprávam, síce hra nebeží na CryEngine 3, stále je to pastva pre oči. Výrazné a ikonické postavy spolu s nádhernou hudbou skomponovanou jedným z najlepších tvorcov tematickej hudby dodávajú hre obrovský nádych. Pre mňa 10/10.

-5 Dobré Zlé
Tu netreba nič komentovať :) Nikdy som nehral lepšiu hru čo by doteraz bola vyšla. Far Cry 3 je úžasná akčná hra :)

-5 Dobré Zlé
Skoda ze sa tu da da len 100% ,nevystihuje to totiz genialitu tejto hry .Zatial mam len cracnutu verziu ale v januari si ju idem kupit :) koli co op


-5 Dobré Zlé
Ubisoft nesklamali ani s touto peckou Far Cry 3 namakaná hra odporúčam každému :)

Plusy+
+Grafika
+Ovládanie
+Príroda
+Spracovanie
+Dovednosti
+Crafting :D
+lovenie
+Dej
+Výber ako sa ukončí hra :D

mínusy-
-na niektoré veže sa ťažko šplhá
-Mágie
-čudné rituály (sex :P)

Hra ktorú by ste si aj viac krát zahrali (SP)



-5 Dobré Zlé
Moj nazor na hru je ze je velmi pekne prepracovana, ci uz mapou, moznostami alebo zbranami a sposobom pohybu po mape. Dej je naozaj dlhy a ani po dlhsej dobe hrania sa hrac nenudi, velke plus v hre je sposob akym sa hrac moze postavit nepriatelom. 5 percent ktore som strhol, to je niekolko bugov, trochu malo zbrani a nieco do vzduchu, inac velmi pekna hra. + krasna grafika

ospravedlnujem sa za diakritiku

-6 Dobré Zlé
Prvá fps hra ktorá sa mi zapáčila obrovským obsahom a možnosťami.
+grafika
+velký svet
+prostredie
+možnosti v hre
+možnosť pokračovania po prejdení príbehu
+optimalizácia
-drobné bugy


-6 Dobré Zlé
Tak akoze tvorcovia ma vobec nicim neprekvapili toto je Far Cry 2 len v DZungli cize nic nove,jedine co je oproti dvojke lepsie je pribeh a grafika inak nic Far Cry 1 FOREVER

-6 Dobré Zlé
+Grafika jednoznačne
+Hratelnosť ktorá prevyšuje u mna aj Battlefield 3
+Príbeh je veľmi zaujímavý a pútavý
+Okolitý svet je veľmi rozľahlý a pestrý
+Učenie sa (craftenie)
-Vadí mi že v lese ked sa dotknem listov , že sa vôbec nepohnú... ale to je len detail


-6 Dobré Zlé


100%NZXT





100%SABS






100%Kawe

90%dobo









100%Vito51


100%-lOl-



100%misor




100%Samjo



100%msior2

100%katy0x



95%hujo







100%Tomy77

100%rotten






100%Foren


100%vajcas


100%fisaa









90%Ben






100%simak


100%Zendo









90%LBC













95%J0ZQ








100%Nyus



100%Bramir



100%miki07


100%Neuer


100%Norman

100%pacuta












100%misor2






100%MTR23






100%Brad10

100%Buzna7


90%pol9

90%Crew


100%Sandy9


90%puck

100%Najt
















| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |