HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 4279 užívateľov

Hry > Saints Row: The Third > hodnotenie


Saints Row: The Third
85%

Moje hodnotenie - Saints Row: The Third





Recenzie - Saints Row: The Third

Není to kdovíjak originální hra, ale míra hratelnosti je natolik vrchovatá, že vás tahle jízda od pošuků z Volition bude držet setsakramentsky dlouho. A možná si ještě za pár měsíců vzpomenete, jak jste se procházeli po městě s helmou imperiálních vojsk.
Saints Row The Third nie je GTA, od prvej časti spravilo veľkú cestu vlastným smerom a teraz sa stáva kráľom sandboxového mesta. Ovládlo zábavu v meste, zaplavilo ho možnosťami a bodku za tým dalo kooperáciou. Ak sa chcete odreagovať v otvorenom prostredí, hra je presne pre vás, zabaví vás na dlhý čas a skráti čakanie na GTA V, ktoré bude mať čo robiť, aby v oblasti zábavy aspoň vyrovnalo ponuku.


Užívateľské hodnotenia - Saints Row: The Third

Hra sama o sebe ma mat za ulohu len jednu vec a to pobavit, zabit nudu atp... Tato hra to az necakane splna. I ked nejde o nieco prevratne co sa tyka enginu, grafiky, pribehu, hra si aj tak zasluzi vysoke hodnotenie vdaka jej hratelnosti. Dlzka hry je prijatelna, okolo 15h cistej hry bez zabavi pomimo :), ista monotonnost tam je... v podstate robite iba nejakych 10 misii na XY sposobov, no kazda z misii urcite pobavi (nakolko tak nezmyselne veci ako su v SR3 som este asi v ziadnej inej hre nevidel). Hru len tazko porovnavat s GTA4/SA... GTA sa snazi o zaujimavy pribeh a o istu uroven reality, Saints Row je presnym opakom, bezhlave zabijanie ani naznak reality.
Zhrnutie:
+roznorodost hry (oblecenie, zbrane, vozidla, lietadla, lode...)
+moznost vytvorenia vlastnej postavy
+nekonecnost (po prejdeni hlavnej casti sa mozte zabavat dalej)
+vojny gangov (tato cast mi uz dost chybala nakolko v GTA4 chyba)
+jednoduchost (ci uz ovladanie, alebo logicka narocnost misii)
+/-sialena fyzika (niekomu sa to bude pacit, niekomu nie)
-system generovania okolia (podstatne lepsi ako v SR2, no stale slabota)
-graficke a herne bugy (nieje ich moc, no aj tak naseru)
-malo scenickych misii

+1 Dobré Zlé
85%Luso
Takze:
+:Pribeh,zbrane,zabava celu hru,roznorode ulohy,misie vo virtualnej realite,tuning aut,upgrady,zvlastne stihacky,dlzka hry.
-:bugy,AI,slabsia grafika,dost vysoke HW poziadavky.
Verdikt:Rozhodne lepsie ako SR 2 hlavne co sa tyka zabavy.
Hodnotenie:85%

0 Dobré Zlé
Tato hra je jedinečná.LEBO TO JE SRANDA A ZADNE SRACKY OKOLO TOHO.To vam poviem narovinu lae takto som sa nebavil lebo vsade ste slaby a musiš sa vypracovat na bossa ale tuto nie.Ale vytknem požiadavky na tu grafiku.Plusov je vela napr. velký arzenál zbraní multiplayer tuning cheaty postavy a boj na blízko :D

0 Dobré Zlé
Výborná a zábavná hra. Začiatok je trochu nudný ale po takej 1 hodine odohranej sa hra rozbehne a bude veľmi dobre baviť. Misie sú zábavny, príbeh jednoduchý, veľa RPG prvkov (vylepšiť sa dá asi všetko). Jedíny mínus je len trocha horšia grafika a respavnovanie aut takmer 10 metrov pred vami.

0 Dobré Zlé
Výborná hra so skvelou zábavou. Dej to má síce trochu otrepaný a nudný, ale určite sa pri hraní nudiť nebudete. V podstate hru volám " zabijak nudy ". Super je tunning áut a motoriek. Tak isto sa mi páčia lietadlá v hre. Super je takzvaný " gang customization " kde si mozete vybrat aky typ svojho gangu chcete mať. Takže takto kto sa doma nudí tak urcite odporucam


0 Dobré Zlé
Tak Saints Row 3 je totálna BOMBA!! Dnes sa hry zameriavajú na realistickú grafiku a hratelnosť, ale táto hra na to kašle :D a to je super, pretože ponúka dlhé hodiny zábavy. Väčšinu času stráveného pri hre som sa smial. Vtipné dialógy,príbeh a dokonca aj po prejdení hra nepustí a stále je zábava len tak behať po meste a je toľko možností čo sa dá v tejto hre robiť. Mínus je snáď len to že hra nepustí od PC :D. Kto uvažuje nad kúpou hry tak tomu radím aby neváhal a bežal do obchodu (alebo si hru stiahol :D).

0 Dobré Zlé
klady:
+zabavnost
+oproti dvojke jednoznacny pokrok v grafike
+vela zbrani
+aktivity
+dobre urobene misie
zapory:
-dost velke hw naroky:na mojom compe pustim gta 4 na max a toto nie
-niekedy nie zcela idealna grafika
-pre niekoho nerealnost
vynikajuca hra, je to sranda vela moznosti len trocha nerealne

0 Dobré Zlé
Skvela hra so skvelim dejom ovela lepsi pokrok od Saints Row 1 ktoru mam a to je velke +. Skvele zbrane + vylepsovanie a zlepseny tuning aut. Podla mna si tato hra zasluzi 100%!!

0 Dobré Zlé
mafiansky hry tohoto typu mam rad. volnost pohybu po celym meste, spousta zbrani atd. Ta grafika je ale zalostna! Neda se ani srovnat s GTA IV o tri roky starsi titul. ale jinak dobry.

0 Dobré Zlé
Totálna megakravina. to, že ide o šialenú verziu GTA mi nevadí, ale aspoň pri druhom dieli sa autori nejak držali na uzde, ale tu... Celé to pôsobí nechutne prvoplánovo. (Môžete mlátiť ľudi Fialovým dildom, WTF?) Ale aspoň PC port je celkovo hrateľný, tak za to hre dám pár extra bodov.

0 Dobré Zlé
To je nejlepší run n gun hra. lepší než GTA dávám 100% příběh je propracován a jsem velice potěšen funkci cheatu jako je respect. tvorbou postavy atd.. velice zbraní. :)
EDIT.
když se na to tak koukám, tu dobu jsem byl hodně bláznivý když jsem řekl že -Lepší než GTA
je tam strašná fyzika. :/

0 Dobré Zlé
Táto hra by sa mala volať skôr zabijak nudy. Táto hra nieje pre hráčov ktorí si potrpia na reálnosti ale pre hráčov ktorí majú radi zábavu a svet plný možností. Grafika je veľmi dobrá a hratelnosť ešte lepšia. Ohľadne strieľania ma zamrzelo že sa tam nedá kryť ale to vynahradzuje veľa zbraní či už vymyslených alebo skutočných (bazuka ktorá strieľa nafetované chobotnice :)). Taktiež treba spomenúť použitie nepriatelia ako kryt alebo vylepšovanie skillov. Bohužiaľ ma zamrzelo malé mesto a občas jednotvárnosť mesta. Medzi kledné vlastnosti hry taktiež jednoznačne patrí množstvo dopravných prostriedkov a nezvyčajné tunenie aut. Túto hru mám rád hlavne kvôli množstvu vedľajších misií alebo tvoreniu postáv. V hre je vela možností a hlavne množstvo zábavy. Túto hru odporúčam každému gamerovi :).

0 Dobré Zlé
Paradna hra mozem doporucit az na par nezmyslov ako je ten scifi STAG a ine dristi ale coop a moznosti su v tejto hre bohate. Ak by vyvojari hier upli svoju pozornost hram ako je toto velmi by ma potesili myslimsi ze hry kde mate volnost pohybu a nespocetne mnozstvo moznosti su naj pretoze aj ked ju prejdete vzdy je tam co skumat alebo robit a ak ktomu pridate este aj coop tak prosim dokonala hra

0 Dobré Zlé
Super hra samozrejme v CO-OP sme s Mhatoxom bugovali hru často tak dávam 15% dole

Pre 100 znakov
sdsdssssssssssssssssssssssssssssssssdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsds

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Hra bola celkom slušná po grafickej stránke aj po príbehovej. Tak isto sa mi páčili možnosti výberu v misiach. Ale posledná misia nestála za nič, mohli to ukončiť aj lepšie.

0 Dobré Zlé
Som rád, že som sa nenechal odradiť nablýskanými sakami a ulízanými účesmi na screenshotoch na oficiálnych stránkach hry, prvý dojem niekedy klame. Moja Šéfka, s bodlinovým čírom, roztrhanými pančuchami a obtiahnutým tričkom, na nich nebola. Milujem jej poznámky pri masakrovaní obyvateľstva a policajtov: "This is so much more relax than painting" a podobné. Hra mi bola stopercentnou náhradou GTA štvorky, gangsterská atmosféra je tu iba v primeranej miere a navyše s poriadnou dávkou humoru. Pohodlíčko za volantom, Malá nočná hudba na 102.4 Klassic FM, ľudia lietajúci od auta, motorkári pod kolesami, už len pivko chýbalo do jednej ruky. Dokonalý engine, skvelá ovládateľnosť, kombá, sympatické postavy (Shaundi, Viola – dabuje ju Sasha Grey! a Ja – Šéfka), hlavný príbeh trochu okopírovaný zo State of Emergency ale to nie je vôbec na škodu. Rozľahlé mestské časti dávajú Šéfke veľa možností ako sa realizovať aj mimo hlavného plánu obsadenia mesta – vraždy na objednávku (tie ma veľmi nebavili, ale aj tak som zabil všetkých 36 muklov), krádeže áut, vykrádanie obchodov a pod. Upgrejdy naskakujú spolu so zvyšovaním si rešpektu odpaľovaním áut, jazdou v protismere, strieľaním ľudí (headshotov zvlášť), no existuje tam limit, napríklad, bonus je iba za 500 prejdených ľudí, ďalej som ich zrážal už iba zo srandy. Hlavný dej som dokončil za 24 hodín: zničených 3526 vozidiel, zabitých 10645 ľudí. Koniec nečakaný

0 Dobré Zlé
-: bugy, niektoré minihry a ich obtiažnosť, málo druhov tetovania
+: grafika, soundtrack, audio, zábava, tony humoru, atmosféra, mesto, dopravné prostriedky, postavy, dabing, misie, kooperatívny multiplayer, tvorba postavy, vylepšenia a úpravy, tunning, zbrane, butiky, ekonomika hry a pasívne príjmy, úlohy a vedľajšie úlohy, akčnosť, efekty, rôzne druhy oblečenia, príbeh, kúpa nehnuteľností, epické scény, absurdnosť, podpora gangu, nový systém rešpektu
Verdikt: Otče zhrešil som... a bavilo ma to! Čo tak sa vykašľať na túto spoveď a kostol celkovo? Chcelo by to tu oživiť otče. Čo tak bordel? Presne o takýchto uletených nápadoch je už tretí diel Saints Row. Oproti druhému dielu sa toho zmenilo veľa. Druhý diel bol často porovnávaný so sériou GTA, ale to je minulosť. Tretie pokračovanie série sa utrhlo z reťaze. Zabudnite na dobré mravy, táto hra sa s nikým a ničím nemazná. Od začiatku hra doslova bombarduje hráča akciou a tonami niekedy až extrémne čierneho humoru. Grafika je na celkom dobrej úrovni. Špecifikom hry je soundtrack, ktorý perfektne dopĺňa atmosféru hry. Ďalšou vecou, čo poteší je tvorba a úprava postavy, na ktorú nemá ani The Sims 3. Tretí diel Saints Row už nemožno porovnávať so sériou GTA, pretože si razí cestu k úspechu úplne iným smerom a poskytuje iný druh zábavy, ktorá neberie ohľad na nikoho a na nič. No čo otče, otvoríme ten bordel pre svätých?

0 Dobré Zlé
Tak táto hra je proste super, GTA IV sa môže strčiť niekam. Plné humoru, super hratelnosti, akcie a chaosu, páči sa mi to viac ako SR2 aj viac ako hocijaké GTAčko. Grafika na jednotku, soundtrack na jednotku, zábava na tej to celé stojí, tvorcovia si robia srandu naozaj zo všetkého. Počul som, že veľa ľudí bolo sklamaných oproti dvojke, no nevidím dôvod, mne sa zdá po všetkých stránkach lepšia ako SR2. Jediná chyba je stále ten hrozný jazdný model, dúfam že v SR4 to už vychytajú, teším sa na pokračovanie, táto hra si ho určite zaslúži.

-1 Dobré Zlé
Nie je TO ako GTA... je to 100x lepšie! Hudba, jazdenie, ale hlavne zábava, ktorú objavujete celú hru a zakaždým Vás niečo prekvapí. 100 % je málo, no nič iné mi neostáva,

-1 Dobré Zlé
Mega hra :) ,ale strašne krátka :)
Moje hodnotenie
grafika 97%
Priebeh hry 82%
ovladanie 92%
Misie 84%
Auta 96%
Domy 82%
Ludia 89%
zbrane 100%

-1 Dobré Zlé
100%V3TAN4
Tato hra je by bezchybna. Perfektna grafika, animacie, pribeh a tvorcom hry nechybala kreativita. Miestami nerealna ale ta nerealnost vam zaruci mnozstvo srandiciek a zabavnych situacii.

Nieje o com diskutovat 100%.

-1 Dobré Zlé
Bože Ďakujem ti s veľkým Ď za takúto skvelú hru! Zažil som krásnych 20 hodín hraním tejto úžasnej hry. Nie je na nej čo vytknúť, nič je nechýba, je proste fantastická. Skvelá grafika, skvelé zbrane, skvelé možnosti, napínavý príbeh,... toto všetko sa v nej dá nájsť. Kúpu rozhodne neľutujem. Tak som z nej nadšený že už ani neviem čo povedať. Neviem či bude, ale ak áno tak sa veľmi teším na pokračovanie.

-1 Dobré Zlé
Po dvojke tu prichádza jeho ďalší skvelý kus zábavy,ktorý si rozhodne nenechajte ujsť,pretože na Vás čaká napr.:+nové mesto
+nové postavy
+nové zbrane + upgrady
+upgradovanie postáv
+rozmanité misie,aktivity s úhlavnými nepriateľmi
+nové vozidlá
+fyzika vo veľkom pokročila
+ovládanie hl. postavy na pohodlnej úrovni
+hudba
+atď atď...je toho enormne dosť,to by som tu mohol byť do Vianoc a len písať,no a čo ma mohlo mierne sklamať,tak to bolo len tá hracia doba,ale hra Vás i tak pohltí,pretože ďalej na Vás čakajú iné aktivity a okrem toho ste schopný aj rozhodovať v misiách,čo si tiež zaslúži veľkú pozornosť aj plus.Tak je len na Vás či Vás tento krásny kus zaujme plnou mierou alebo nie.A nakoniec ešte,o realite hádam nemusím ani písať,to už všetko poznáme u jej predchodcovi.Veľká vďaka výrobcom a iným čo sa na tejto hre podieľali.

-1 Dobré Zlé
super super super zábavné a ktomu aj volní sve je to seper hra nemam slov. :D je to geniealne spracované. a ten príbeh je uplne super .

-1 Dobré Zlé
Už prvé video čo som videl na Saints Row The Third tak ma prekvapilo mnohými možnosťami. Myslel som si že je to niečo ako Gta ale nebolo to to isté. Čo v tejto hre zažijete bude len...
+sranda
+volnosť
+strielanie do všetkého čo sa pohne
+strašne veľa bonusov
+vylepšovanie zbraní, áut, životov, gangu, seba (oblečenie, postavu,)
+kupovanie domov
+keď zničíte nepriateľský gang tak bude viac vašeho
+postavi ktoré Vám vždy pomôžu
+pesničky na aute, kamione, motorke či stíhačke
+veľký chlapíci
+značky ktoré musíte stláčať
+veľmi veľké mesto
+strielanie aj búchanie do každého (dokonca aj svojich)
+obtiažnosti
+hra je ľahká aj keď si dáte druhú obtiažnosť
+ľahký čas
+obchody zbraní
+pobavý každého na celé týždne
+rozhodovanie či budete dobrý/á alebo zlý/á
+zombieni
-keď vyhráte hru tak si nemôžte reštartovať stóriu aby ste mali všetko vylepšené ako v tedy
-táto hra je strašne prehnanovýborná! :-D
To bolo všetko... A dúfam že vymyslia aj štvorku.

-1 Dobré Zlé
Takže Saints row the third som skuticne velmi prekvapeny pretpze tejto hre nieje skoro nic vytknut dej je dobry aktivity su super zabava nikdy nepominie tuningovanie aut multiplayer vela modov cheaty uz v hre upgradovanie zbrani velky azrenal zbrani super auta mnoho gangov proti ktorym bojujete otvorenost sveta a mnoho mnoho dalsieho tuto hru odporucam kazdemu hracovi ktory ma rad nikdy nekonciacu zabavu a a je to jednoznacne super kupa :)

-1 Dobré Zlé
95%nick
Skvelá hra, splnila moje očakávania. Hlavne tam ide o srandu a nie o realistiku ako v GTA 4 kde to až moc prehnali...Hádam to napravia v GTA 5. No k tejto hre: naozaj je to veľká sranda, super grafika a sranda,sranda,sranda...Príbeh je tiež dobrý no nečakajte nič ohromujúce.
Nechápem recenzistu čo písal predomnou, ako mohol od tohoto očakávať reálnosť, Saints Row je odjakživa o srande...
Vrelo odporúčam

-1 Dobré Zlé
Hra nesplnila moje očakávania na 100%, čakal som lepšiu grafiku. Viac možností, lepšie ovládanie a celú hru reálnejšiu. Naopak prekvapila ma obsahová stránka hry a všetky vylepšenia od dvojky.

-2 Dobré Zlé




90%dvC









80%SABS











100%CEKYNO





100%misor2





100%misor

100%msior2

100%simak








85%puck

100%Lio10




100%Bramir








80%dobo


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |