HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 20685 užívateľov

Hry > Trucks & Trailers > hodnotenie


Trucks & Trailers

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Trucks & Trailers





Užívateľské hodnotenia - Trucks & Trailers

Zase ma raz táto séria sklamala. Nieje jediný rozumný dôvod prečo si kúpiť túto hru a nepočkať si radšej na ETS 2, ktorého táto hra je akési "demo". Bol by som oveľa radšej keby sa tvorcovia zamerali na ETS 2 a prepracovali ho do detailov, nech je na svete konečne poriadny simulátor. Táto hra je pre mňa len strata času, ktorý mohli využiť inde. Čo sa týka hrateľnosti a spracovania, to je slabé a mnoho nových funkcií bud nefunguje ako by ste si priali alebo ich v hre ani neuvidíte.

0 Dobré Zlé
tato hra nic moc iba zbitocne vihodenie penazi, radsej mohli pokracovat a viac sa venovat ETS2.
+grafika, +slovencina a spracovanie, +pomerne male HW, -ovladanie, -velkost hry,
-vonksajsia kamera(takmer nevidite dopredu), -ziadna mapa
Davam tomu 25% a vobec sa vam to neoplati kupovat

0 Dobré Zlé
Vobec to neplniklo moje ocakavania...dosrali to ako mohli uz len tym ze sa neda prevazat tovar ako v euro truck simulator...proste sklamali ma...

0 Dobré Zlé
Čakal som konečne revolúciu alebo veľký pokrok v oproti ETS1 alebo 18WoS či HD1, ale ni neprišlo, len blbá "výuka" ako sa jazdí. Dúfam, že nové ETS2 prinesie viac.

0 Dobré Zlé
T&T rozhodne nie je hra pri ktorej by ste sa nejako náramne bavili a nedá sa považovať ani za ekvivalent iných dielov z tejto série. Graficky to nepokročilo, nečaká nás ani žiadne nové spracovanie, ale čo je najhoršie - fyzika ťahačov - to treba jednoducho zažiť a potom zistíte, že to má od simulácie ďalej než ďaleko. Chcel som si to zahrať na volante, no poriadne sa nedalo - pri zvolení manuálu sa mi nedali dávať rýchlosti, plyn a brzda boli vymenené a nioč sa s tím nedá robiť a ovládanie funguje iba do 90° na každú stranu (inač je mŕtve, rovnako ako aj prvých 10°).

0 Dobré Zlé
vsetci tu pisu blbosi a nechapu o com tato hra ja. Ze zle vidno z kamezy zpoza trucku no tak z tymto pohladom moze jazdit iba debil nech si da pohlad z kabiny ten je dokonaly. A dalsi ze dufam ze ETS2 prinesie viac , no to je snat jasne sak toto ma by simulator parkovania a komu sa to zda byt blbost nach to skusy neni to tak jednoduche ako sa zda :) a som si isty za kazdy kto toto recenzoval urcite jazdil na sipky ja jazdim na volant a je to genialne hlavne sa mi paci radenie na paku to sa im podarilo ale je tam viac super veci ako napr. pohlad dozadu z laveho okna ten sa casto zide je to super, a zaroven dobre kratenie casu do vydania ETS 2
ps sorry za chyby :)

-1 Dobré Zlé





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |