HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 38326 užívateľov

Hry > Port Royale 3: Pirates & Merchants > hodnotenie


Port Royale 3: Pirates & Merchants
36%

Moje hodnotenie - Port Royale 3: Pirates & Merchants





Recenzie - Port Royale 3: Pirates & Merchants

Komplexní strategie z divokého Karibiku, která na první pohled vypadá naprosto úžasně, ale ve zpracování v mnoha ohledech kompletně selhává. Ovládání je krkolomné, mechaniky hry spíše nudí a boje vyloženě otravují. Nakonec vám zůstane jen zírání na čísla a ten rum si k hraní budete muset dát i v reálu.


Užívateľské hodnotenia - Port Royale 3: Pirates & Merchants

Naozaj zlá hra ! Slabá grafika , nevýrazné mestá , zlé spracovanie a úbohá hudba sťahujú túto hru na dno . Je vidieť že túto hru nerobilo Ascaron . Pretože keby to aj Ascaron robilo tak by táto hra nedopadla takto zle . Absolútne sa tu vytráca čaro jednotky a dvojky . Takto zle využitú šancu som ešte nevidel . Neodporúčam ani sťahovať ! 30% dávam za to že hra má nejaké kvality ale radšej si zahrajte pôvodné Port Royale !

0 Dobré Zlé
-: padanie hry a bugy, námorné bitky zo začiatku a ich obmedzenia, nedostatky v správe miest a v ekonomike, nastavenia obchodných tras
+: grafika, hudba, mapa sveta, komodity v regiónoch, obchodovanie, rozvoj miest, herná doba, zábava, atmosféra, multiplayer, náhodné udalosti
Verdikt: Port Royale 3 s podtitulom Pirates & Merchants prináša hráčom stať sa váženým obchodníkom alebo naopak obávaným pirátom. Na rozsiahlej mape Karibiku 17. storočia je možné plniť rôzne úlohy v rámci kampane, hrať si podľa vlastnej chuti vo voľnej hre alebo s partiou v multiplayeri. Na začiatku je potrebné si zvoliť príslušnosť k jednej z vtedajších veľmocí a s osamelou lodičkou vyraziť na more. Hráč postupne môže vybudovať vlastnú flotilu, dostať sa k správe miest a príbeh zakončiť svadbou s dcérou guvernéra. Dôležitým faktorom je reputácia, na základe ktorej sa otvárajú alebo uzatvárajú mnohé možnosti v rámci hry. Tú možno získať lovom pirátov, obchodovaní alebo zapájaním do vojny. Námorné bitky pre RPG prvky a obmedzenie počtu lodí sú zo začiatku utrpením, no postupne sa stanú lahôdkou, kde dôležitú rolu hrá správne zvolené strelivo. Port Royale 3 má svoje nedostatky, no napriek tomu dokáže ponúknuť hodiny zábavy hráčom tohto žánru alebo fanúšikom série.

0 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |