HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 2040 užívateľov

Hry > Counter-Strike: Global Offensive > hodnotenie


Counter-Strike: Global Offensive
85%

Moje hodnotenie - Counter-Strike: Global Offensive





Recenzie - Counter-Strike: Global Offensive



Nový Counter Strike přebírá žezlo od starších sourozenců jak na poli profesionálním, tak mezi svátečními hráči. Nabídne spoustu hodin, dní a možná i let zábavy a nepustí vás do postele dřív, než obsadíte první místo.


Užívateľské hodnotenia - Counter-Strike: Global Offensive

Fakt mega hra,odporúčam kúpiť :)

+ Grafika
+ Hrateľnosť
+ Nové zbrane
+ Lepšie menu

- nič neexistuje (zatiaľ)


+1 Dobré Zlé
Dobrá hra ale jednoducho counter strike 1.6 má svoje čaro a táto hra ho prostre neprekoná.
+ optimalizácia
+ pôsobivá grafika
+ zvuky
+ efekty
+ viac zbraní
+ módy

- po nejakom čase omrzí
- absencia nastavení hry
- málo módov a mapiek


0 Dobré Zlé
Mam nahranich 100 hodin a vudy ma to bavi ;) A tie skini na zbrane su uplne suprove :) odporucam tuho hru tomu kto ma rad FPS hry ;)

0 Dobré Zlé
Cs hraju již několik let a lepší multiplayerovou hru neznám. Nikdy neomrzí. Sou tam nové mody ale taky některé chybí. Ale s tím už nic neuděláme :D Inak hra fakt super :)
+zachovannové jádro hry, které nikdy neomrzí
+grafika super, není zapotřebí nic extra protože cs:go je zábavný i bez toho
+mód: hrát s přáteli (nemusíte mít zádný server a hrajete s kamošem sami)
+obrovská přesnost celé hry
+cena

-žádné mínusy neexistují
-chybí mi neco jako je v cs 1.6 scoutknives


0 Dobré Zlé
Uprimňe moc ma GOčko nechytilo. Na moj vkus je az moc hra smerovaná na novodobých hračov. Osobne ostávam pri 1.6ke ;)

0 Dobré Zlé
Hodnotenie čo sa týka hry:
Podarená hra ktorá vás vtiahne do seba a nepustí (tak ako každý Counter Strike). Veľmi sa mi páčia inovácie ako napr. ranky alebo skiny (aj keď obidve majú svoje mínusy: Ranky neukazujú váš ozajstný skill ale skôr koľko máte winov a skiny sú veľmi draho platené). Sú tu klasické mapy ktoré nájdete aj na 1.6 ale aj novšie ktoré pribúdajú každou operáciou. Hra je však hrateľná len dovtedy pokým sa izolujete od komunity a hráte s piatimi známymi v lobby. Najhoršia vec v hre je asi len competitive cooldown ktorý handicapuje hráčov natoľko zenemôžu robiť nič iné len hrať normálne (disconnect=ban, kick player=ban, kicked by team=ban, teamkill=ban, afk=ban)

Hodnotenie čo sa týka komunity:
K tomuto sa nejdem veľmi vyjadrovať lebo by som tu bol veľmi dlho. Komunita sa skladá z veľa skupín ľudí (trolovia, deti, rusi, nemci, poliaci, ignoranti, hateri, noobovia...). A už dopredu viete že ako "chytíte jedného hráča z týchto kategórií do týmu tak je to autolose - buď to nevedia hrať alebo zničia tým a budete sa navzájom zabíjať. Komunita tejto hry je pliaga ktorá ju kazí avšak aj ja som našiel zopár normálnych ľudí ktorý boli ochotný komunikovať a hrať ako tým avšak takých je veľmi málo - vyhynutý druh popri idiotoch čo sa po hre neustále pohybujú (názorný príklad = bamba je plantnutá a chlapec môže defovať - keď chýbajú 2 sekundy do konca prestane a začne hľadať lepšiu zbraň

0 Dobré Zlé
100%Dafaq
Čo iné povedať ako čistá zavyslačina. Zatial síce len 738 hodin. Až na MM kde sa nájdu haxery ale keď si kupite eseu tak je to super.

0 Dobré Zlé
-: menšie bugy, pseudo komunita idiotov a cheaterov, niektoré zmeny na mapách, platenie za účasť na operáciach, nové nákupné menu, vlastnosti u niektorých zbraní, parkour namiesto taktického postupu
+: grafika, engine, audio, staré mapy v novom dizajne, nové zbrane a celková výstroj, efekty, modely postáv, herné módy, atmosféra, zábava, herná doba, možnosti modifikácie, boti, dabing, matchmaking, multiplayer, skutočná komunita, menu, cena
Verdikt: Legenda sa vracia, no nie je to Kung-Fu, ale Counter-Strike! Tentokrát tvorcovia dali na rady skutočnej komunity a vytvorili v podstate dve vetvy hry. Jednu pre profesionálov a druhú pre bežných hráčov. V základe možno nájsť viacero obľúbených módov od záchrany rukojemníkov, cez demolition, arms race až po futbal a mnoho ďalšieho. Audiovizuálne je hra excelujúca a podobne je na tom aj technická stránka. Vo výbave a výzbroji možno nájsť viacero noviniek, ktoré vedia ovplyvniť taktický postup tímov. Občas možno naraziť na idiotov, ktorí kazia pôžitok z hry. Vedúcu pozíciu si s prehľadom udržiavajú príslušníci krajiny, kde je vodka stredom vesmíru a frekvencia vulgarizmov na takej úrovni, že ich ani posádka Kobry 11 nemôže dostihnúť. Celkovo je Counter-Strike v hernom priemysle fenomén, ktorý zažil svoje vrcholy a pády, no a Global Offensive má v sebe potenciál priniesť značku opäť na herné výslnie.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Opakovaně mi spolužáci říkali, ať si tu hru koupím. Po půl roce otravování jsem si to u nich zahrál a musím říct, že je to horší, než jsem očekával. Hra sama o sobě má vcelku otravné vlastnosti, jako třeba Doubble zoom, nesmyslné rozhraní, pohyb je z větší části nerealistický a hra už sama o sobě vyzívá k tomu, aby se u ní člověk nebavil. Lagy, bugy, komunita...
Kde jsou ty časy, kdy si člověk koupí P90, jde někam a tam se začne točit na místě a začne rozprašovat náboje kompletně všude?
V popelnici...
Člověk dostane za zábavu kick a Ban.
Toto jsou tedy mé důvody, proč říct této hře NE!!

0 Dobré Zlé
Ja už hrávam CSko od 1.1 a hral som všetky možne verzie. Ale ešte som sa nestretol s takouto verziu hry, ktorá je každým udpadom viac a viac dodrbávaná a nestretol som sa ani s takou verziou kde by CS mala tak zlú komunitu jak má tento odpad kde ide o skiny a nie skill. Smiešne a úbohe(a best verzia pre mňa je 1.5).

0 Dobré Zlé
Tak úplne nová revolúcia CS :)

+Grafika
+HW nároky
+Lepšie audio
+Menej bugov
+Nové mapy a módy
+Nové zbrane
+Nové skiny

-Rovnaká veľkosť máp (max 32 hráčov)
-Hra po čase stereotypná
-Málo možností v hre

-1 Dobré Zlé
84%SlaX
toto global offensive s prveho pohladu vidim jaka je to uzasna hra plusy su:
+ effekty najme helikoptery
+ grafika
+zbrane
neni to premeneni source ani nahodou!!
mynusi nevidim :D

-1 Dobré Zlé
89%Bejo
Vinikajuce pokracovanioe az na niekolko nedostatkov ako je malo map a modov ale valve uz na tom pracute takze coskoro...

-1 Dobré Zlé
Dobrá hra, ale ja mam ovela radsej jej mladsieho brata Source. Zbrane ujdu, mapy takisto, mody su dobre. Hra bezi stale na Source engine takze dostanete CSS vo vylepsenej grafike a s novymi modelmi taksito chybaju dobre mapy ako assault a pod. Neda sa modovat ako sa to dalo v Source pomocou garry modu. Odporucam ale tato hra je zatial iba v plienkach takze si pockajte nejaky tyzden a kupte si to potom. Zatial zostante pri CSS alebo CS 1.6 :)

-1 Dobré Zlé
Čakal som od toho viac ako upraveny Source. Stále ma viac ťahá k starej dobrej 1.6. Myslím si že s hratelnosťou sa mohli pohrať viac a nie len pridať pár zbraní a nové mierenie na awp. Taktiež by som uvítal ctf mod a nie len základné 2 - deathmatch a gungame. Taktiež sa mi nepáči štýl hry bež a strielaj (keď bežíte ste stále tak isto presný).

-1 Dobré Zlé
Konečne counter-strike v obstojnej grafike. Síce je tu ešte málo máp, ale Valve snáď časom vydá ďalšie. Pôvodne som dal hre stovku, ale zatiaľ musím ubrať plyn, aspoň kým nevydajú patche na pár zásadných nedostatkov. Pre mňa sú to hlavne tieto:
- pri hraní offline s botmi chýbajú pokročilé nastavenia hry, ako napr. možnosť nastaviť si počet botov (pre mňa je systém 5 na 5 málo, predošlé časti som hral s viac botmi, bola lepšia sekaná :-), ďalej veľmi mi chýba možnosť nastavenia času, takto krátke kolá sú všetky rovnaké
- s AI CS:GO tentokrát dosiahol historické prvenstvo medzi hrami, takých dementných botov ako vytvorili tu len tak niekto neprekoná
- online hrať je zatiaľ nanič, teda ak nie ste cheateri, momentálne na sieti podvádza každý kto môže, preto online zatiaľ zavrhujem a radšej budem hrať s botmi-dementmi. Veci ako extrémne rýchly beh, menenie parametrov zbraní a pod. sú asi viac "in" než hrať čisto. Nedávno sa mi stalo, že som po zabitom teroristovi vzal AK-čko a na HUD ukazateli som mal namiesto 30/90 (náboje) 30/170 (WTF!!)
- 10 kačičiek plus dávam za deathmatch

-1 Dobré Zlé
hra na 50%
hra ma docela sklamala
ocakaval som totiz viac
-grafika
-nic extra
ale zato sa da zahrat


-3 Dobré Zlé

































20%sak



100%oron.3





100%Norman


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |