HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 7804 užívateľov

Hry > The Witcher 3: Wild Hunt > hodnotenie


The Witcher 3: Wild Hunt
95%

Moje hodnotenie - The Witcher 3: Wild Hunt





Recenzie - The Witcher 3: Wild Hunt

Tvůrci z CD Projekt Red předčili očekávání a skutečně se jim povedlo skloubit megalomanský otevřený svět se silným příběhem. Zaklínač 3 je mistrovské dílo, o kterém budete vyprávět ještě svým vnoučatům.
Zaklínač III je epický, drsný, veselý aj smutný, chvíľami vulgárny, ale aj romantický. Nie je to bezchybná RPG, ale k dokonalosti jej veľa nechýba. Hra chytí a upúta ako knižný bestseller alebo filmový trhák. Má drobné nedostatky, no tie sú prevalcované gigantickým obsahom, ktorý ale nie je samoúčelný a všetko, čo tvorcovia do hry vložili, má svoj zmysel a opodstatnenie. Zaklínač je jedinečný, a pritom neuveriteľne ľudský. Neobmedzuje sa na strojové plnenie úloh, ale dáva priestor aj citom a emóciám (so štipkou erotiky) a odzrkadľuje život s jeho dobrými aj zlými stránkami, jedinečnými udalosťami aj všednými momentmi. A práve preto pôsobí hra tak prirodzene, a pritom výnimočne a to robí zo Zaklínača desiatkovú hru.


Užívateľské hodnotenia - The Witcher 3: Wild Hunt

Po takmer dokonalej druhej casti prichadza tretia, ktora je v skratke po kazdej strane lepsia! Zas ako bielovlasy protagonista budeme v strede politickych, rasovych, vojenskych a zamorenych konfliktov, tentoraz v otvorenom svete a vacsim zameranim na lovenie mostier ako predtim. Pribeh je silne osobny a navazuje na udalosti z kniznej predlohy/predloh. Znova tu mame nelinearny postup, vyzivave boje, nasilie, krasnu grafiku, europsku architekturu, silne RPG prvky, odhalene zenske tela a dalsie lahody!!
Klady: +grafika,hudba a prostredie
+ otvoreny svet a jeho atmosfera
+ nasilie a 18+
+ craftovanie, lovenie, vylepsovanie
+ rozhodnutia a nelinearita
+ niekolko koncov
+ vyzivavy bojovy system

Zapory:
- zasekavanie v terene a par drobnosti
- narocne na najvyzdich detailoch :D

+12 Dobré Zlé
+ Vynikajuca Grafika
+ Perfektny Pribeh
+ Obrovska Volnost
+ skvele monštra
+ bojovy system
+ proste vsetko...

- chvilu si treba zvyknut na ovladanie (Mys+Klavesnica)

Ale celkovy dojem 100%

+11 Dobré Zlé
nemam co dodat :) stalo to za tie prachy a diki ludom co venovali tejto hre dlhy cas vysledok je uzastny :) odporucam .Jednu malu vec si tam cenim a to to ze su tam ja cz titulky :)

+10 Dobré Zlé
Witcher 3 Wild Hunt je veldielo a dôkaz toho že herný priemysel prestáva stagnovať. Teší ma že sa jedná o Polskú školu ktorá posúva otvorený fantasy svet na vyššiu úroveň a predstavuje prostredie plné, hlavne slovanskej mytológie. Witcher 3 je pokrokový v mnohých oblastiach a jeho jadro tvorí majstrovsky zvládnutý príbeh ktorého rozprávanie vrátane bravúrne zvládnutých dialógov vtiahne do nádherného obrovského sveta. Vyvážené spracovanie vo všetkých smeroch zaručuje harmonický zážitok, čim dostáva ďalší rozmer ktorý povyšuje toto dielo nad ostatné hry.

+9 Dobré Zlé
100%Lavitz
Táto hra určite nemá konkurenta na hru roku... Perfektne prepracované a tí ludia co daju tejto hre menej ako 50% bud nemaju radi RPG, chcu byt zaujimavy (aj ked su zaujimavy ako hovno v tráve) alebo su to male deti ktoré maju radi hry ako minecraft a podobne...

+8 Dobré Zlé
Najlepšie RPG sučastnosti ... skvela grafika,pribeb,hratelnosť. Skvelý pocit s hrania ktore nepokazi ani nejaký ten bug :) 100 %

+7 Dobré Zlé
Velke tohtorocne ocakavanie sa stalo velmi uspesnym. Nieje co vytknut. Mozno tak len to, ze sa to kiestami vypne, ale to nieje nic co by sa nemohlo opravit a predpokladam ze sa veci este opravia. No grafika velke plus velmi pekne to vyzera a pekne spracovanie taktiez velke plus ten volny priestor a vedlajsie misie ktorych je az vyse hlavy co znamena desiatky hodin hrania. U mna dostava 100 rozhodne pretoze ma vobec nesklamala. Vyhovuje po kazdej stranke. Odporucam!

+6 Dobré Zlé
100%juro
Pravdepodobne najlepšia RPG hra, aká bola doteraz vydaná. Nech Witchera 3 porovnávam s Dragon Age: Inquisition, TES: Skyrimom, Gothicom či iným RPGčkom, nič sa mu nevyrovná. Hra má kopu vedľajších úloh, ktoré nie sú iba o zabíjaní a pod., sú rozmanité a je ich veľmi veľa. Hlavná dejová línia je skutočne premakaná, akurát na môj vkus trochu krátka. V hre sa nájdu momenty, kedy sa človeku chce zasmiať i plakať (napr. jeden z koncov,...). Grafika je na veľmi vysokej úrovni, zvuky a dabing taktiež. Veľkou výhodou je i to, že hra má české titulky, takže každý z nás jej rozumie. Pokiaľ hráč hru hrá tým štýlom, že plní všetky vedľajšie úlohy, craftuje elixíry, brnenia a zbrane, tak hra mu zaberie pár mesiacov kým ju prejde (záleží však na tom, ako dlho denne hrá). Pokiaľ však hráč hrá iba hlavný dej bez vedľajších úloh, tak mu hra zaberie cca. 2-3 týždne. Celkovo hru veľmi odporúčam, je to masterpiece, na ktorý sa nedá zabudnúť. Táto hra je povinnosť pre Wicher a RPG fanúšikov. Momentálne nám stačí len dúfať, že za nejaké 4-5 rokov vyjde aj Witcher 4 (resp.Witcherka 4), v ktorej by mala byť hlavnou hrdinkou naša drahá Cirilla.

+6 Dobré Zlé
Hru som dohral pred pár dňami, prešiel som celý hlavný príbeh a splnil všetky zaklínačské zákazky a takmer všetky vedľajšie questy, teraz mi ostáva jedine čakať na DLC.
The Witcher 3: Wild Hunt je súbor toho najlepšieho čo nám trilógia ponúkla a skladá sa z fenomenálneho príbehu, prvotriedne napísaných postáv, dokonalého combat systému a v neposlednom rade z krásneho herného sveta, ktorý vytvára nezabudnuteľnú atmosféru.
Za posledných 10 rokov som hral asi každú hru, ktorá sa mohla pýšiť titulom RPG, Zaklínač a hlavne trojka je ale jedna z najlepších, ak nie aj najlepšia hra, ktorú som kedy hral a možno aj budem. Z pochopiteľných dôvodov dávam jediné hodnotenie, ktoré si táto hra zaslúži a to 100%.

+6 Dobré Zlé
Chápu, že má každý právo na názor a hodnocení, ale dát 0% této hře je naprostá demence a není k tomu žádný důvod ... člověk musí ocenit už i tu hloupou grafiku, když už nic ... ale někteří lidi prostě musí za každou cenu vystupovat z davu, i když ze sebe udělají retardy, že jo ;)

+5 Dobré Zlé
Tak aby som skapal, dámy a páni hra roku 2015 na svete

+grafika (tu nieje o čom, hral som to na ULTRA high a musím povedať že to bola bomba)
+hlavný príbeh (krása proste. avšak chcem len upozorniť nie spoilovať že dávajte si pozor na to ako jednáte s tou Ciri inak koniec príbehu pekný byť nemusí :))
+postavy (hnustné čarodejnice :D SPOILER: pekne ma odrbali na tej posteli keď ma o ňu priviazali :D idem to prejsť ešte raz a asi sa udobrím s Yennefer)

- NAVIGACIA (to bol otras ako keby ma maďar navigoval v Taliansku, inokedy zase nemôžem povedať že nepomohla, ale radšej som si zobrazoval mapu furt kde som mal ísť)
- V určitých veciach som by som sa rozhodol inak keby som vedel ako bude príbeh pokračovať, ale v tom má tá hra čaro :) u mňa bezkonkurenčne 100%

+4 Dobré Zlé
100%Lyra
je to skvela, dokonala a extremne dlha hra, aj ked ma chyby ktore neva. chcem pokracovanie! ten gerald je tak sexi

+4 Dobré Zlé
Witcher, dokonalá RPG séria ktorá nemá jedinú chybu.

+ perfektne prepracovaný a veľmi zaujmavý príbeh
+ výborná hratelnosť
+ velká rozsiahlosť prostredia a dĺžka hry
+ parádna grafika

- nič ma nenapadá

+4 Dobré Zlé
100%Mike07
Táto hra, to je proste nádhera. Tí čo dávajú hodnotenia 0%, to sú obyčajné trápne decká, ktoré si se*ú do huby. Rozhodne najlepšie RPG a pre mňa aj hra.

+4 Dobré Zlé
100%mako9
Snáď jediná hra, aká kedy vyšla, ktorá si zaslúži hodnotenie celých 10/10. Nechápem tie deti, ktoré kazia svojimi neobjektívnymi hodnoteniami hodnotenie tejto hry a zrážajú ho dole. Poprosím adminov, aby tie nulové, neobjektívne a nepodstatné komentáre odstránili, lebo tento Masterpiece si to nezaslúži. Ďakujem

+4 Dobré Zlé
100%wolf17
Nehral som ani jednotku a ani dvojku,... ale do tejto trojky ma čosi tiahlo, a neľutujem toho, že som do toho šiel. Tak ako som začal hrať, tak nemôžem skončiť. ...Nemôžem sa odpútať, resp. sa mi ťažko vstáva od noťasu a než to dohrám, tak ešte dlho bude... :D :D
+ nádherná grafika
+ nádherná hudba
+ nádherné scenérie
+ úžasný pohlcujúci príbeh
+ proste všetko NA PARÁDU

- trocha drobností typu napr., keď sa s postavou rozbehnem a nemôžem sa trafiť do schodiska :D alebo drobné zasekávanie sa na miestach (trošička nemotorné ovládanie), ale inak nič ;-).

+4 Dobré Zlé
Nemam slov :)Tato hra prekonala moje ocakavania.V ostatnych hrach skoro nerobim vedlajsie ulohy ale tu vsetky ake najdem.Zhrniem to len do bodov.
+grafika
+otvoreny svet
+kon a lode
+uzasny pribeh
+velmi dobre vedlajsie ulohy a este lepsie zaklinacke kontrakty
+prekrasna priroda
+vylepsenie znameni
+hratelnost
+geraltova muzna brada

-kon nemoze chodit cez vodu
-neda sa vyst ku tomu obrovskemu stromu pri bazinach

Tie minusi su len drobne picoviny ktore ako minuska neberiem,ale potesilo by ma vyst ktomu posranemu stromu :D

Hra je celkovo uzasna a podla mna najlepsie RPG a aj hra roka.

+3 Dobré Zlé
skvele rpg hra roka 2015
+grafika
+hratelnost
+prisery
+kon
+vsetko
+sex
+open world

-dakedy bugy


+2 Dobré Zlé
Úžasný zážitok.Odporúčam túto hru každému.Kupujte,hrajte,užívajte :D
True Next Gen.Komu sa nepačí nech to nehrá ;)

+2 Dobré Zlé
Perfektná hra ktorú by nikto nemal vynechať... zábava na dlhé hodiny...
Pevne dúfam ,že sa dočkáme ďalšieho pokračovania...

+2 Dobré Zlé
Najlepšia hra ktoru som hral!
+pribeh
+questy
+postavy
+dlc
atď na nexus su vynikajuce mody pre hru
Keď mate dobry stroj a viete si kupiť hru tak nevahajte !

+1 Dobré Zlé
player-Veteran, nula ktoru tak casto pouzivas ta vystihuje, ak si hovoris veteran tak precenena sracka si jedine ty, veteran je akurat tak tvoj jednojadrovy pocitac a presexualizovane su tvoje sny panica, , nemotaj sa tu popod nohy na taketo komentare si zaloz dennicek, nikto nieje zvedavy na tvoje psychopaticke vylevy , si len smrad ktory treba vyvetrat

+1 Dobré Zlé
Zpočátku jsem nevěřil že je to tak vynikající hra jak mi bylo řečeno. Už když jsem to zapl a viděl tu nádhernou krajinu tak sem si říkal že je to nádhera. Hratelnost výborná, postavy taky, příběh vynikající. Tato hra nemůže nikoho urazit. Snad každý si tam najde to své. Já osobně nemůžu říct že bych byl zrovna fanoušek kouzel, nadpřirozených věcí a podobně, ale to prostředí, příběh jakým stylem je vyprávěný, uplně jsem se vžil do té hry. Takže měním názor :D...Hra se podle mne povedla. Nechtěl jsem to hrát v době kdy o tom každý mluvil a pořád to bylo k vidění na netu... chvíli jsem počkal a začal to před dvěma týdny. No už sem vůbec nedivím proč se o tom tolik mluvilo. O proti zaklínači 2 VELKÝ pokrok Nejlepší hra roku 2015...přemýšlel bych o tom kdybych nehrál life is strange :D..ale s touto hrou to srovnávat nehodlám protože každá je jiná. Nelze říct že je jedno lepší než to druhé. Rozhodně tyto dvě hry jsou vynikající a douho jsem tak dobré hry nehrál..

+1 Dobré Zlé
100%Mlokon
Nejlepší hra všech dob není zde žádná chyba.Grafika nejlepší kterou sem kdy viděl.Soundtrack výborný.
+++Rozhodování
Tutu hru jsem hrál už 3 krát a stále mně neomrzela.

+1 Dobré Zlé
100%PaloP
No takto asi. Zaklínač 3 je jedna z najlepších singleplayer RPG, ake som kedy hral (pokiaľ nie najlepšia). Jednotka bola parádná, dvojka bola úžasná, ale trojka to je nieco famózne čo CD projekt vymyslel. Dej, Grafika, Geralt, Otvorený svet, Zakázky... atd. Ja vážne nechápem ludí čo dokáže dať tomuto 0% a napise ze to je totalna blbost. Ludia spamatajte sa, pokial chcete byt zaujimavý tak aspon neurazajte tuto hru. Pravda nie kazdemu sadne, ale aspon nech napise preco mu nesadla, nie take blafy ze totalna blbost, nezazivne atp. + hodnotim aj DLC, teda pockat toto nie su DLC to su plnohodnotne datadisky ktore v tejto dobe ma len velmi malo hier. Tak ludia (respektive deti) uvedomte sa ked hodnotite hru... ja viem ze to je uplne jedno chcete byt iba zaujimavy alebo respektive chcete nasrat vela ludi, ked budete urazat tuto hru. Ale v com je to dobre? Pokial tomuto skvostnemu dielu chcete dat 0% tak aspon napiste nejaky normalny dovod. Ked nemate radi RPG nehrajte to. Ked vas velmi bavi Minecraft alebo ine picoviny tak to nehrajte. Najlepsi zazitok z tejto hry je hlavne vtedy, ked poznate predosle hry a samozrejme knizne predlohy. Nechapem... a este nieco... uz to tu hodnotenie nevim ci ho nekdo vymazal alebo co neviem teraz uz ani nick ale pisal ze je v hernej brandži už 25 rokov ci kolko a pozeral som sa na jeho hodnotenia, tak je jasné že mal najradsej strategie a snazil sa byt len zaujimavy ked hodnoti hry a najma ked da takemuto skvostu 0% a povie ze to je totalna blbost ze to radsej bude hrat super maria ci co. OMG ani neviem preco to pisem, ale pravdebodobne preto ze tato hra su to nezasluzi... aspon nie bez nejakeho vysvetlenia... to je vsetko dakujem a este raz Zaklínač 3 + oba datadisky je velmi uasna hra.

+1 Dobré Zlé
Zatial najlepsie co som kedy hral...toto bola dokonalost sama sebou... ten dej cloveka tak vtiahne ze zabuda na cas a svet okolo...za mna

+grafika
+dej
+hratelnost
+otvoreny svet

nemam co dodat treba skusit... priklad toho ako maju vyzerat RPG

+1 Dobré Zlé
100%adamn
Najlepšia RPG hra a dovolím si povedať, že aj hra akú som kedy hral. Každá úloha je niečim rozdielna a výnimočná. Príbeh je zvládnutý na jednotku a taktiež RPG prvky. Svet je obrovský, v inej singleplayerovej hre väčší nenájdete. Navyše má plno možností. Môžete v ňom plniť rôzne úlohy. Herná doba je približne 100 hodín čo je neskutočná dĺžka a hra vás baví po celý čas. Po grafickej stránke je na tom hra tiež veľmi dobre. Ja osobne jej nemám čo vytknúť. Druhí vývojári by si mali brať príklad ako robiť hry. Veľká poklona pre CD Project. Na túto hru sa len tak ľahko nezabudne.

+1 Dobré Zlé
100%Gamus
Jedna z najlepších hier, čo som kedy hral. Vynikajúci príbeh, čo je pri Witcherovi už očakávaná vec. Super grafika, dialógy, vlastne všetko. Po prvý krát naozaj otvorený svet, ktorý ponúka obrovské možnosti bádania. Len samotná hlavná dejová línia je na desiatky hodín. Naozaj, tejto hre nemám, čo vytknúť.

+1 Dobré Zlé
100%rytkar
Uz davno nehram ziadne hry, nemam nato čas. Pri tejto HRE si ho vsak najdem vzdy a nelutujem ani sekundu ktoru som mohol stravit kdekolvek inde!! VACSI ZAZITOK BOL UZ LEN PRI TYCHTO KNIZKACH.

+1 Dobré Zlé
Hra je celkově velmi povedená a zábavná nicméně jsou tu takové drobnosti které nejsou už tak dobré... Hra je trochu zabudovaná ale u tak velké hry se to dá pochopit co mi však vadilo trochu víc je například Marigold ten je oproti knihám takový spíš dement a příjde mi že vztah který mezi sebou mají s Geraltem je jiný než v knihách. Další věc je že ty vztahy buď s Triss nebo Yenefer jsou takový nedodělaný i když s Yenefer je to lepší. Hra má poměrně dost nevyužitého potenciálu ale i tak je to pro mě nejlepší hra svého druhu.

0 Dobré Zlé
Zaklínač je masterpiece. Už dlho sa mi nestalo, aby ma v mojom veku tak bavila hra ako za detských čias. Už prvé dve časti ma pohltili príbehom a všetkým ostatným a tu sa to ešte znásobilo. Osobne považujem Zaklínača 3 za jednu z najlepších hier aké som kedy mal možnosť hrať. Príbeh, hrateľnosť, postavy, rozhovory, Questy, svet a atmosféra, soundtracks patrí medzi špičku. Neuveriteľné, bravo Poliaci.

0 Dobré Zlé
Nejlepší RPG hra co může být, můžu vám s plnou pravdou říct že tuhle hru jsem odehrál až v roce 2017 a byl jsem stejně fascinován... hra je tak napřed že i dnes si jí zahrajete a nebude vám připadat nijak zanedbaná vím své 300+ hodin + 100% game complete + všechny achievementy
a všechny dlc dohrané, neskutečná zábava bez stereotypu
+Grafika (užasná grafika,prostředí,počasí,města,textury,animace)
+Dialogy (v žádné z rpg her mě nebavili dialogy tak jako tady,možnosti dialogu jsou jak v adventurkách stejně tak rozhodnutí ve hře)
+Příběh (příběh je opravdu síla! mužu vám z vlastní zkušenosti říct že příběh prožíváte pocity není to jen o tom že se hru snažíte dohrát ale vychutnáváte si příběh a vše okolo)
+Hratelnost (naprosto špičkovy combat system u žádného rpg mě nebavil combat tak jako tady,lehké,silné udery + dodge a roll, block a counterattack, střelné zbraně + bomby,oleje,lektvary, nadherné finish animace)
+Velký otevřený svět plný všemožných nestvůr (2hlavní oblasti + 2 vedlejší a desítky ruznych monster)
na hře bych mohl jako zaporné hodnocení dát bugy ovšem hra je již stabilni bez bugu ktere by omezovali hratelnost či postup ve hře)
doporučuji hru začít na předposlední obtížnost (krev a zlámané kosti) protože to je pro hráče výzva a donutí ho se chovat jako zaklínač (používat taktiky,míchat oleje a další)


0 Dobré Zlé
100%Drozd9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
táto hra bude pre mňa vždy srdcovka príbeh hrateľnosť grafika postavy vždy možnosť nejakej voľby...top odporúčam

0 Dobré Zlé
nemam co dodat :) stalo to za tie prachy a diki ludom co venovali tejto hre dlhy cas vysledok je uzastny :) odporucam .Jednu malu vec si tam cenim a to to ze su tam ja cz titulky :)

0 Dobré Zlé
+grafika a audio
+atmosféra
+výborný open world(i keď mi nepríde že zaklínač je naňho ultra vhodný a potenciál mi prišiel miestami nevyužitý)
+parádny príbeh
+cutscény
+postavy
+najmenej 200 hodín zábavy
+rozšírenia
+prostredie
+minihra gwent
+vedľajšie a hlavné missie sú proste super zábavné
+po dohraní si to máte chuť dať znovu
+dabing + voice acting
+jazda na koni
+inventár

-objektívne tá kamera je proste nedobrá(hlavne v interiéroch)
-ako som hovoril nevyužitý potenciál toho open worldu a evidentne je jasné že...hra nie je extra ultra naň vhodná a že lepší nápad by bol keby hra ostala lineárnym RPG jak minulé diely(ktoré mi prišli lepšie...sorry no)
-počiatočné bugy,chyby a glitche

Po dohraní mi ostala pachuť v ústach a otázky v hlave. Či minulé diely neboli lepšie...alebo či by ako lineárne RPG nebol Witcher 3 lepší...a prečo je tá kamera tak na hovno...ale i tak si tých 200 hodín i napriek výčitkám fakt na plno užijete a v tom obrovskom i keď potenciálne nevyužitom svete máte fakt čo robiť a je toho veľa. I keď je treba si uvedomiť fakt že witcher 3 najlepšie RPG pod slnkom nie je proste(Gothic 1 + 2 a aj skyrim či oblivion). Ale je výborné len nie najlepšie.



0 Dobré Zlé
Začne asi tým že The Witcher 3: Wild Hunt je vlastne jediná hra ktoru som si kúpil a rozhodne toho neľutujem.Už prvého Zaklínača (The Witcher: Enhanced Edition) som považoval za najlepšiu hru aku som kedy hral a tretí diel ho rozhodne vo všetkom prekonáva.Nemyslel som si že v mojom veku (24) ma ešte dokáže hra takto pohltiť a vzhľadom k sviatkom som mal aj čas a stravil som pri nej intenzvne zhruba 14 dni.A teraz už konkretne ku hre.Skratene: Rozsiahle epické dobrodružstvo v špičkovej audio-vizuálnej kvalite.Na rozdiel ale prináša aj rozsialy a volne prístupný svet.Naozaj hra dokazuje svoju kvalitu vo všetkých smeroch veď vyše 200 herných ocenení hovorí za všetko ba dokonca vyhral aj miny suboj s dlho očakavaním pokračovaním najpopularnejšej hernej serii GTA V.(mimochodom taktiež najpodarenejší diel serie).Ne dámi ale aj trochu nezkritizovať pohy postavi ktorý síce realisticky ale občas neprakticky (hlavne keď sa zaseknete medzi vedrom a balikom sena).Rozhodne odporučam všetkým ktorý si zakladajú na príbehu a interkciach ale tiež bude určite vyhovovať hráčom RPG.Keď to teraz s hodnotím ako celú trilogiu rozhodne sa jedná o najlepšiu najkvalitnejšiu v hystorii hie podľa mňa dokonca predbehla aj Mass Effect.

Výhody: Rozsiahle detailne spracované epické dobrodružstvo (najlepšíe spracovaný herný príbeh v historii),Audio-Vizuálne spracovanie,rozsiahly volne pristupný svet,Interakcie,Atmosfera.herná doba.

Nevýhody: Menšie technické chybičky



0 Dobré Zlé
100%Andyno
Akoby tvorcovia čítali môj verdikt k predchádzajúcemu dielu, pretože sa im podarilo spraviť neskutočné nelineárne RPG, ktoré ohromí svojou enormnou dĺžkou, rozsiahlosťou a dialógmi, ktoré je radosť sledovať (a čítať :D). Nepamätám sa, že by som v poslednej dobe hral hru, ktorá by mala tak prepracované (a hlavne uveriteľné!) dialógy, nehovoriac o vykreslení každej postavy, ktorá v hre vystupuje. Je vidno, že tvorcovia robili svoj počin s veľkou láskou a citom pre detail. Grafika hry je skvelá, a navyše pomerne dobre optimalizovaná, vzhľadom na to, že je tu veľmi málo nahrávacích obrazoviek (môžete sa dostať z jednej strany mapy na druhú bez toho, aby ste sa báli, že hra začne zrazu urputne nahrávať dáta z disku, alebo nebodaj lagovať a robiť podobné neduhy). Ako som spomenul na začiatku - hra je veľmi rozsiahla, hlavne čo sa týka vedľajších úloh, z ktorých väčšina je koncipovaná tak, že si môžete vybrať, ako budete postupovať, nehovoriac o zvratoch, na ktoré občas narazíte a ešte viac vás vtiahnu do deja. Samozrejme, nič nie je dokonalé (aj keď tretí Witcher má k tomu veľmi blízko). Ovládanie je totiž mierne nemotorné, čím sa nielen súboje stanú občas frustrujúcimi. Mimika postáv mohla tiež byť o niečo lepšia a prílišné používanie Zaklínačovho zmyslu zase prispieva ku stereotypu. To však neznamená, že Witcher nie je pre mňa hrou roka a preto mu dávam plný počet.

0 Dobré Zlé
- znížené hodnotenie dávam len kvôli zlému systému pohybu, niekedy je ťažké namieriť postavu smerom, kde treba vykonať istú akciu
- nič iné proti nemám, super hra :)

0 Dobré Zlé
100%1rdko
Najlepšia hra akú som v živote hral. Super príbeh veľa vedľajších misií, ktoré sú zaujímavejšie a majú lepší príbeh ako nejaké iné hry campaign. Príbeh som ešte poriadne ani nezačal a mám nahraných už asi tak 60-70 hodín, takže si myslím že to o niečom vypovedá. TOP hra u mňa. :)
EDIT: Prešiel som, hra nesklamala. Idem si to znova a znova. :D

0 Dobré Zlé

-stereotypne prostredie
-grafika nerealisticka
-umelo natiahnuta herna doba
-pribeh je len prolog a epilog
-velka mapa, kdesa toho moc nedeje
-dlhe nudne dialogy

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
ako hra niečo úžasne ale ako rpg ma to úplne znechutilo, to, že tam je ten najhorší strom vlastností na aký som v rpg natrafil (načo sa vylepšovať ak sa efekt neprejaví lebo nemáte slot do kt ho umiestiť?) by som prehryzol, zlepšovať sa dá lepším vybavením a elixírmi ale čo ma úplne znechutilo a odradilo bolo niečo s čim som sa ešte nestretol a absolútne tým tvorcovia pokašľali hru: Ak splníte quest o 6lvl nižší ako je váš NEDOSTANETE ŽIADNE XP!! Ak ste typ hráča ako ja, že poctivo plníte všetky úlohy-aj vedľajšie aj zaklínačské, objavujete skryté miesta tak nemáte šancu plniť všetky úlohy v rozmedzí tých 6levelov a nedostávate xp!! To bola 1. hra, keď som dostal väčší počet xp, tak som nevedel, či sa mám tešiť alebo smútiť lebo to znamenalo stratu v ďalších úlohách, level hlavých úloh bol žalostne nízky, existuje na to nejaký mód, čo by to rušil? tvorcom asi nedošlo, že keď zleziete z koňa len kvôli zabitiu 7 túlavých psov aby ste získali 7xp a následne vás za vašu svedomitosť okradnú v queste o 950xp je to krajne FRUSTRUJÚCE!! Po 20 lvl sa to zlepší lebo treba viac xp na level up a je menej questov, čo zchránilo moje def hodnotenie, mimo tohto fatálne zlého level dizajnu by to bola najlepšia hra EVER

-1 Dobré Zlé
Typicky produkt made in Poland, krasne pozlatko a pod nim sklamanie. Grafika je nadherna, hra ide plynule aj na starsich zostavach. Herny svet je obrovsky, vcelku zaujimavy. No system levelovania je uplne nanic, skusenosti dostavate za questy, aj za boj ale mizive mnozstvo. Takze grindovanie nehrozi, chtiac-nechtiac musite plnit ulohy ked chcete vylepsit Geralta. Starsi hraci si pamataju, takyto system tu pred rokmi bol a neosvedcil sa, preto sa zacali robit RPG zamerane na zisk skusenosti z boja. Ovladanie je tak mizerne (oneskorene), ze ked nieco zabije Geralta budete citit zadostucinenie. Bugov je rovnako ako v Skyrime, casom si to vsimnete. Celkovo velmi slabe RPG, este slabsie ako Diablo 2 svojho casu, ale ako adventure hra ujde. Keby uz vyslo TES 6 alebo Fallout tak po tomto ani pes nestekne, no nateraz nie je na trhu nic lepsie tak zahrat sa da, kym na jesen vyda Bethesda jednu z legiend. Dufam ze CD Projekt uz Honimyra 4 nevyda alebo ho spravi poriadne. 5-7 GB patch? To si robite prdel ze? Tip na patch pre autorov: alternativny vzhlad pre tu bielu stetku a podobne prkotiny su sice fajn, ale mna by skor zaujimalo, kedy konecne vydate opravu na to, aby ten bielohlavy zmrd konecne prestal sam od seba v boji schovavat mec!?!

-9 Dobré Zlé
Tvoja matka je piča ty kokot, bodaj by ju jebalo do rici skurveté homo kokoto ty pičus pojebaný. A keď mi admin-kokot toto vymaže pičus skurvety vyjebany, ma po piči, už dopredu tomu chujovi hovorim. Kurva slubujem, že mu zajebem kokotom do rici homokladovskej, skokotenemu skurvisinovy zajebanemu az po uši v sračkach a jeho zjebov z analneho venca.

-13 Dobré Zlé
wow, niekto mi zrušil hodnotenie. Hra je nudná, nebaví ma a aj ja mám právo túto hru ohodnotiť. To, že sa Vám nepáči, že dávam 0% nie je môj problém. Deal with it.

-19 Dobré Zlé
100%mejso

100%Fotman


100%misor2







100%golf45

100%Manon

100%burka










100%Samjo










100%kejo


100%Toxiqe


100%mivr















100%Norman

100%joey




100%manv















100%cowok




100%ICE_DJ

100%Kishi



100%Suva10

100%Januel





100%Sn4rk




100%puck

100%Najt


100%sareth

100%maco54







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |