HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 51035 užívateľov

Hry > World of Warcraft: Mists of Pandaria > hodnotenie


World of Warcraft: Mists of Pandaria
81%

Moje hodnotenie - World of Warcraft: Mists of Pandaria





Recenzie - World of Warcraft: Mists of Pandaria



Čtvrtý datadisk pro World of Warcraft se hráče ztracené v posledních měsících a letech snaží získat zpět, což se mu ve výsledku daří a dává tak zapomenout na nemastný neslaný Cataclysm.


Užívateľské hodnotenia - World of Warcraft: Mists of Pandaria

Tak kedže vaše hodnotenia stoja tak za viete čo kedže nehráte na officialnom serveri.

Príbeh Pandárie začína ,ked Alduin Wrynn stroskotá zo svojou lodou v nezmapovanom územý na juhu v mlhe ,kde ho prenasluduje Horda. Ako hráč ste vyslaní oblast zmapovat a zabezpečit pre Hordu čo sa vám nazačiatku nepodarí,putujete pandáriou a zistujete jej tajomstvá a nebezpečenstvá počas expenia plníte úlohy Hordy ale aj pomáhate obyvatelom.

Do hry vstupuje aj Syn Deathwinga ktorý hrá hlavnú rollu v príbehu.

Celkovo pridané nové kúzla classám,nové itemy,celkovo dobrý príbeh,kontinetn Pandárie je nádherne spracovaný v štýle čínskej a japonskej kultúri.
PvE má nový nádych, PvP je ešte nevybalancované stále prevládajú povolania na dialku.
Nové Battlegroundy a vecička zvaná Scenario ktoré doplnajú hlavný príbeh a obohacujúho.

Ked to zhrniem datadisk dobrý,hratelne vynikajúci,zjednodušenie oproti Vanille je dost poznat a skalným hráčou by to po čase omrzelo ale inak odporúčam si zakúpit originála hrat na Blizzard serveroch lebo inak si to nemožete vychutnal naplno.

Takže prosím ludí čo to nehrali na officialnom serveri nech nehodnotia podla videa alebo kamarát vravel bla bla... sice to není už WoW ako kedysi ale stále to má svoje čaro a príbeh je naozaj dobre rozvinutý dopredu a dáva priestor dalšiemu datadisku

+3 Dobré Zlé
Skvelí nový datadisk množstvo nových q krásny kontinent pandaria častejšie vychádzanie nových patchov možnosti raidov-lfr nové reputácie a hodiny a hodiny zábavi vo svete Warcraftu.

+1 Dobré Zlé
+Pandaria

-Zastaralý engine
-Stereotyp
-Žiaden pokrok
-PvP

A tu moja cesta končí. Nieje to žiadne prekvapenie je Blizzard prišiel o nápady. Pet battle system je skutočne nudný. Raidy sú stále o tom istom a po čase to skutočne omrzí. Ku PvP sa nejdem ani vyjadrovať. Keby bola hra free, tak hodnotenie dám vyššie. Za tie peniaze čo Blizzard nazbieral mohli konečne spraviť nový engine, lenže to by boli vyššie HW nároky a hralo by to menej ľudí. Blizzard je už len banka a táto hra je úbohý marketingový ťah.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Perfektná hra nové prostredie, rasa, nová classa, pet battle system ale každý ma svoj názor podľa mňa veľmi skvelý datadisk. Hrám wow 5rokov a dosť sa toho mení.

0 Dobré Zlé
Ďalší nový datadisk k wowku podľa môjho názoru čo hrám na offíku lepšie ako cata dôvodov je mnoho.Napr častejšie vychádzanie nových patchov množstvo nových raidov aj možnosť lfr nové reputacie a ďalšie hodiny a hodiny zábavi.

0 Dobré Zlé
Ako hráč retailu musím povedať že pre mňa je to najlepší datadisk všetkých čias.
Odpovede na niektoré komentáre typu "Není tam príbeh" : Hrabe Vám?
Mists of Pandaria má príbeh (Možno nenaväzuje na pôvodný warcraft to už si nepamätám), má scenária, má inštrukcie o jednotlivých postavách ako pre aliancu tak pre hordu.
Zvukové komentovanie pri jednotlivých questoch. A ako taký ten datadisk má hlavu a pätu.

+ Nový svet, viac možnosti
+ Nová rasa, classa s 3 postami na PvE
+ Nové talenty
+ Prepracované jak PvP tak PvE. (Patch 5.4)
+ Mení sa svet pandaria pri každom patchi. (Nikdy to neomrzí)
+ Storylines na questy

- Ďalšie vyššie nároky na hru, viac-menej pre výkonnejšie počítače to není problém.
- Len niektoré maličké diss na classy, niektoré majú veľký dps rozdiel medzi ostatnými.

Hru môžem odporučiť. Oplatí sa za to minúť nejaké to euro. Na free serveru Mists of Pandaria sa vôbec neoplatí hrať, znechutí vám to hru, je tam o 80% menej možnosti jak na Retailu.

Díky

0 Dobré Zlé
Mists of Pandariu sa dalo hrať skôr na oficialnom serveri. PVP Datadisk? Kde je príbeh? Kde je skutočný svet Warcraftu? V Pandárii nieje.

-4 Dobré Zlé
Nieje to čo klasicke wowko , kde je pribeh ?? Je to sklamanie ale možno by to bolo lepšie keby boli už neoficialne serveri nan

-5 Dobré Zlé





100%misor2



100%misor




90%Zyo





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |