HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 29064 užívateľov

Hry > Cave Story+ > hodnotenie


Cave Story+
65%

Moje hodnotenie - Cave Story+





Recenzie - Cave Story+

Cave Story+ dokáže zaujmout, pobavit, ale klidně vás sveze i na vlnách nostalgie, pokud k tomu máte sklony. Je to ideální hra pro všechny, kteří touží po klasice z let dávno minulých a nestydí se to přiznat.


Užívateľské hodnotenia - Cave Story+

-: grafika, absencia multiplayru, miestami obtiažnosť a frustrácia, príbeh, cena
+: hudba, zábava, atmosféra, herná doba, dizajn, nepriatelia, finále, lokácie
Verdikt: Boli časy kedy sme hry ako sú Cave Story+ hrali na naších dnes už obstarožných PC alebo niekoľko bitových konzolách. Spotreba klávesníc a rôznych ovládačov sa držala na vysokej úrovni. Dnes už takéto hry môže pôsobiť ako rarita alebo vtip, no v skutočnosti sú nostalgickou spomienkou, prípadne návratom do hráčských začiatkov. Príbeh plošinovky Cave Story+ sa točí okolo únosu Sue, teda kamarátky hlavného hrdinu hry. V rámci postupu úrovňami je potrebné zbierať kľúče, vyhýbať sa pascám a decimovať nepriateľov. Predovšetkým súboje s bossmi sú skúškou pevných nervov a zišla by pomoc ďalšieho hráča, no hra neobsahuje multiplayer, čo pri tomto type hry je až zarážajúce. Herná doba záleží od šikovnosti a trpezlivosti hráča. Cave Story+ celkovo dokáže pobaviť, no predsa len by to bolo najlepšie vo dvojici a nie sólo.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |