HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 38559 užívateľov

Hry > Fallout 2 > hodnotenie


Fallout 2

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Fallout 2





Užívateľské hodnotenia - Fallout 2

Ještě delší, ještě zábavnější a ještě atmosféričtější než jeho předchůdce, které Fallout 2 opravdu překonal. Podle některých nejlepší RPG všech dob.

+10 Dobré Zlé
100%link9
ešte lepšynež fallout 1 nekdo řika že je to nejlepšy hra roku 1998 davam 100 procent je to ešte vic super!!!

+5 Dobré Zlé
vynikajúce prostredie, vynikajúci dej. Možnosť rozšíriť svoju skupinu o členov. Neustále zdokonalovanie. Veľa možností hry. Proste zaujímavý kúsok, ktorý je síce starý, ale dejom výborný.

+5 Dobré Zlé
toto nebudem hodnotiť objektívne, ale subjektívne, pretože táto hra nemá chybu(podstatnú). Je naozaj vtipná s originálnymi questami, ktoré pobavia a zároveň vyplnia čas. Questy sú poprepajané tak že sa vyznáte celkom ľahko...

+5 Dobré Zlé
Pokračovanie Fallout 1 nemám čo vytknúť.Drží sa pôvodného enginu. Príbeh je ovela pestrejší ako v jednotke. Prešiel som to asi 10krat. Hra obsahuje vela rôznych koncov,vtipné hlášky sú hlavne keď hráte za nežnejšie pohlavie. Novinky v hre sú zaobstaranie si auta, môžte sa oženiť (vydať) zahrať si v kasíne,boxovať v ringu,robiť špinavú prácu pre niektorú z mafianskych rodín,nové predmety a zbrane. Príbeh 110% celkové hodnotenie 100% ale to len preto že 200% sa nedá dať :)

+5 Dobré Zlé
Fallout 2 - prvá rpg, čo som hral. A neľutujem to. Toto je jedna z najlepších rpg, aké komu môžem odporúčiť. Raz si to zahráte a budete to chcieť hrať znovu a znovu... Už aby nastala apokalypsa.

+5 Dobré Zlé
100%Andyno
Pre mňa jednoznačne najlepšie RPG vôbec. Inteligentné, rozsiahle, vtipné, znovuhrateľné, jedinečné. Moje prvé stretnutie s ťahovým systémom hrania, ktoré som doposiaľ ignoroval. Príbeh a myšlienka hodná sfilmovania (dúfam, že toto Uwe Boll nečíta :D).

+5 Dobré Zlé
96%qwer
Pokračovanie jedného z najlepších RPG prináša ešte lepší zážitok ako 1.diel. Dvojka je graficky pekne spracovaná, zábavná, sú v nej geniálne questy,výborný bojový systém, úžasný príbeh a fantastická atmosféra. Môžete si vytvoriť postavu podľa svojho gusta (až na vzhľad, s tým veľa nenarobíte). Hra je rozsiahlejšia ako 1. diel-na rok výroby sa jedná o naozaj dlhú hru. Jednými z mála nedostatkov hry sú opäť bugy a ozvučenie. Odporúčam nielen tým, ktorých bavila 1, ale absolútne všetkým hráčom.

+3 Dobré Zlé
Fallot 1 a 2 jsou absolutne moje vedouci hry co se tyce RPG gamesek. Travil sem u techto dily tolik casu az to hezke neni :). F3 me trochu zklamal a F3NV jsem jeste ani nezkousel. Myslim ze spoustu hracu 1ky a 2ky, 3ka uz moc nenadchla. Ale 1ka a 2ka jsou pro me absolutne super gamesky :D

+3 Dobré Zlé
100%Silo13
Jednotka bola úžasná. V dvojke je navyše auto, viac postáv, väčší svet, viac úloh... Aké slovo mám použiť, keď je niečo lepšie ako dokonalé? :-) A to, že má hra už niekoľko rokov naviac absolútne nevadí ani dnes...

+2 Dobré Zlé
100%Zaerp
minimalne tak dobre ako jednicka, ak nie este lepsie, ak sa dobre pamatam tak uz len jedna hra jednoznacne prekonala svojho predchodcu a to bol Gothic 2, krasny svet plny radiacie

+2 Dobré Zlé
100%Parm1
Hra vyvážená ve všech prvcích. Ve svém žánru absolutní jednička. Postapokalyptický svět, zfetované štětky na každém kroku a možnost zahrát si v pornofilmu jako Barbar Onan zcela jistě zaujme každého:) Další pokračování už nikdy nedosáhly kvality druhého dílu. Na dnešní dobu mizerná grafika.

+2 Dobré Zlé
Toto bola svojho času jediná hra, ktorá ma dokázala "pripútať" k PC na celé hodiny. Ešte teraz v roku 2012 som sa stretol s hráčmi, ktorý ju stále hrajú znova a znova a aj ja sa priznám že pred necelým rokom som ju dohral viac, ako desiaty krát a stále mala a má čím prekvapiť a ponúkla niečo, čo som pred tým nevidel. SUPER HRA! Naprostá LEGENDA medzi RPG.

Malá poznámka... ;) Dá sa prejsť za 20 minút... VÁŽNE!!

+1 Dobré Zlé
Navždy ostane v srdci táto spomienka na časy mladosti a starých Windowsov. Fallout séria je prakticky jediné sci-fi z celého spektra literatúry, filmu a hier, ktoré ma kedy uchvátilo a vtiahlo.

+1 Dobré Zlé
Co chcete slyšet? Sedněte a začněte hrát! Ani po tolika letech neztratila tato hra nic ze svého kouzla a hratelnosti. Předpotopní grafiku ani nebudete vnímat. Totální klasika!!

+1 Dobré Zlé
Fallout 2 bol hrdým pokračovaním Fallout-u. Hra mala rovnako skvelú atmosféru, príbeh bol rovnako pútavý, hraťeľnosť úžasná. Veľké množstvo vedľajších questov bolo veľkým plusom hry. Do hry som sa tak zažral, že som chcel vyriešiť všetky úlohy ktoré sa len dali rovnako ako v jednotke. Pre mňa sú Fallout a Fallout 2 najlepšími RPG hrami všetkých čias. V dnešnej dobe sa už asi nenájde veľa hráčov čo si Fallout 2 zahrajú kvôli slabej grafike ale mňa to baví aj teraz.

+1 Dobré Zlé
-: slabá audio stránka, bugy, smiešny výzor bratov ocele
+: atmosféra, príbeh, hracia doba, rozľahlosť sveta, prepracované lokácie, nové zbrane a perky, vylepšené obchodovanie a ovládanie, o niečo lepšia grafika
Verdikt: Fallout má svoje pre a proti, ale aj tak sa oplatí ho vyskúšať. Komu sa páčila jednotka nemá čo riešiť!

0 Dobré Zlé
Skvelá postapokaliptická hra plná čierneho humoru, questov, tajných oblastí, možností a mnoho iného. Rýchlo Vás vtiahne do deja a nebudete chcieť prestať hrať. Jedno čo sa mi nepáči je okrádanie obchodníkov. Takto sa môžete nabaliť takmer najlepšími zbraňami a armormy z hry už od prvého levelu.

0 Dobré Zlé
100%Fenix
Pri tejto hre som strávil viacej času ako v škole:-)...
Fallouta hrám od 14 rokov a drží ma to doteraz.
Teším sa na 4 a fallout online. Dúfam že to bude pecka.
Na falloute 2 mi ale trošku vadilo že to už nebolo take pusté ako vo fallout1
Mesto HUB bolo super vo Fallout2 boli mestá viac zachovalé ...
Ale ináč pecka. Tie rozhovory a nadávky pri boji:-).
Jediná hra ktorá dostane odomňa 100% je fallout...

0 Dobré Zlé
Tahle hra je hra mého snu.Zbraní,věcí,brnění,pomocníků,NPC je tam dost a tím je hra spestřena. Nejvíc mně baví obchodovat a takovéhle věci. Je to prostě super hra.

-1 Dobré Zlé





100%Sn4rk


100%misor2




100%WEGETa


100%misor





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |