HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 52875 užívateľov

Hry > DmC - Devil May Cry > hodnotenie


DmC - Devil May Cry
85%

Moje hodnotenie - DmC - Devil May Cry





Recenzie - DmC - Devil May Cry

V rukách Ninja Theory sa séria Devil May Cry zmenila, nepochybne. Výsledkom je ukážkový reštart s novým vzhľadom. Pri pohľade na Danteho, každý vidí niekoho iného. Ak chcete žiť v minulosti, stále môžete, doba ale pokročila a niektoré veci jednoducho vychádzajú z módy.
Nadupadná bojovka a zároveň i více než životaschopný restart populární série. Dante vytírá všem skeptikům i mírným optimistům zrak a přináší prvotřídní akční zážitek ve skvěle vykresleném světě. "I am an Antichrist, I am an anarchist".


Užívateľské hodnotenia - DmC - Devil May Cry

Hrám celkom krátko ešte ale zatial sa mi tento diel veľmi páči. Hudobný sprievod úplne bez chyby, hodí sa akurát na bojové momenty. Grafika vcelku ujde, mali by to utiahnuť aj majitelia slabších zostáv. Dejovo to vyzerá dobre, dante ako drzý mladík ktorý bez slova F**K sa nepohne ani na krok mi príde velmi sympatický. Uvidím ako to pojde dalej, snád si to udrží dobrú hratelnosť, odporúčam to hrať aspon na Devil Hunter zo začiatku, na najlahšej obtiažnosti sa to dá hodne rýchlo prejsť a to by potom bol skazený zažitok, pekné že su tam aj extremne obtiažnosti pre hardcore hráčov tiež :)

+1 Dobré Zlé
Klasická rúbanica skrz-naskrz. Nových prvkov je tu skutočné minimum, aj keď potešia, pretože hra akosi nemá čo ponúknuť. Dej je klišé, čo je u takýchto typov hier doslova výsada, takže bližšie to rozoberať ani nemá cenu. Hrateľnosť je pomerne rozporuplná - aj keď hra vyslovene nenudí, pretože sa deje skoro stále niečo nové, veľmi rýchlo nadobudne pocit zo stereotypu a arkádovosti. Navyše, hlavný hrdina je nesympatický a namyslený sopliak, ktorý by potreboval riadne zaucho. Ale aspoň je jasné, pre akú vekovú kategóriu hra bola cielená. A tiež nedokážem pochopiť, ako sa obe hlavné hodnotiace skupiny (Sector + Tiscali) dokázali zhodnúť na tak vysokom hodnotení! Ale aby som len nefrfľal, tak spomeniem aj nejaké plusy: grafika je svižná a bezbugová, mimika postáv tiež na vysokej úrovni, dokonca, povedal by som, že na nej si dali autori až zbytočne záležať... ale to už zase rýpem, že? :)

+1 Dobré Zlé
Plusy:
Dante je borec (meta fajnové hlášky)
Po ceste vas sprevádza pekná prdelka
Skvelý súbojový system
Limbo je fajn
Hordy démonov k porcovaniu
Bossovia
Noisia
DLC rozvíja príbeh za Danteho brata
Mínusy:
Nebolo to dlhšie

Tak nadupanú bojovku som ešte nehral,pokial vám nevadí že vas po každom leveli bude bolieť malíček smelo do toho
10/10

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Táto hra je vážne perfektný štart do nového roka, veľmi dobrá grafika a nízke požiadavky, možnosti rôznych komb sú úžasné, môžete mlátiť jedného protivníka kľudne 10 minút, príbeh je oproti ostatným dielom a anime trochu prerobený ale podľa mňa dokonca k lepšiemu a vulgarizmy Danteho a démonov ma doslova fascinujú. Jediná chyba je že hra je dosť krátka, prešiel som ju za 7 hodín ale začnem ju hneď hrať odznova tak sa mi zapáčila.

0 Dobré Zlé
Z predošlých dielov som plnohodnotne odohral iba štvorku, ktorá ma však neupútala tak ako sa to podarilo tomuto spracovaniu. Vidieť, že ninja theory majú Dantemu čo dať. Devil may cry je kvalitná rubačka so všetkým čo k nej patrí, od skvelého umeleckého spracovania, cez naozaj dobrý soundtrack, výborne rozvrhnutie levelov až po okulahodiacu a nie náročnú grafiku. Taktiež nesmiem opomenúť zaujímavo vykresľované vzťahy medzi charizmatickými hlavnými postavami. Reštart sa začína viac než dobre. Teším sa na to, čo bude nasledovať.

0 Dobré Zlé
Perfektná hra s dobrým koncom neviem prečo to všetci kritizujete možno preto že ja som nehral ostatné diely a pre priaznivcov tejto série je to sklamanie . Pre mna je to však skvelá bojovka s dobrou grafikou a zauíjmavími efektami . Veľmi zaujímavý a dramatický dej je na bojovku dosť prepracovaný a ešťe ho dplňajú skvelé súboje a veľmi zaujímavý hlavný hrdina . Takže k hre už nemám čo dodať ako som povedal prosťe vynikajúca hra a za tým si stojím.

0 Dobré Zlé
100%Samjo
Pekná hra, zo začiatku som si myslel, že to nieje pre mňa ta správna káva, no po pár minútach hrania som zmenil názor. Výborná hratelnosť,dĺžka príbehu je pekne dlhá, kombinovanie útokov počas misií dostávate vždy nové veci napr. zbrane kombinovanie útokov, na konci misie si môžete kúpiť za body nejaké tie orby atď, vrelo odporúčam :))

0 Dobré Zlé
Tento diel sám o sebe je podarená hra, pekná grafika, aj keď som pôvodne čakal lepšiu. Horšie je to s ovládaním a dĺžkou hry, trvalo mi to asi 7 hodín a už som bol na "konci". Mierne mi vadili zvuky a možno budete rozmýšľať načo tam preboha MP chcem, no niektorým hráčom to fakt chýba. Rovnako som očakával aj lepšiu optimalizáciu (GTX560 ledva stíhala a položka 9GB na disku je poriadne optimistická - len v Progam Files to malo 18,5GB).

0 Dobré Zlé
Ja som nikdy nehral predosle DMC ale ked som pocul o restarte serie v novom kabate tak som si povedal ze to napravim a dobre som spravil vela vela komb, nepratelia, bosovia proste vsetko bol podla mojho gusta rubacka ako sa patri :D

+pribeh
+grafika
+zbrane
+komba
+stratene miestnosti
+super hlasky
+zaujimave lokality

minusy som niako neriesil alebo som nepostrehol

PODLA MNA PECKOVA HRA HNED NA ZACIATOK ROKA 2013

0 Dobré Zlé
+Grafika
+Hrateľnosť
+Dĺžka hry (normálna obtiažnosť 8 hodín)
+Ovládanie na PC
+HW nároky
+Dobrá optimalizácia
+Akcia
+Dobrá kamera
+Items
+Upgrade zbraní a schopností
+Dej
+Efekty
+Postavy
+Audio
+keby sme zašli hlbšie tak zbieranie kľúčov na otváranie dverích do vedľajších misií ale myslím si že stačí iba základ hry , aj keď hra má oveľa viac kladov :)
+Nepriatelia

-Malé grafické chybičky
-Škoda že hra neobsahuje MP alebo niečo navyše ako režim Versus kde by si každý vytvoril svoju postavu a hráči by medzi sebou bojovali alebo niečo pod.
-AI nieje na najvyspelejšej úrovni aj keď hra nieje žánru FPS , myslím si že zabiť nepriateľa ktorý len stojí na mieste ani sa neuhýba je dosť ľahké


0 Dobré Zlé
Na túto hru som mal pripravenú tvrdú kritiku po dohraní Darksiders 2, no to, ako ma prekvapila je sila. Realizmus! Plne dynamické prostredie, brutalita a ohavne nádherná rozmanitá je táto LUXUSNÁ HRA. Sountrack, atmosféra, perfektný príbeh... Zapadá to do seba dokonale. Ninja Theory posunuli hru smerom k naprostému a absolutne neobvyklému realisticky podanému artworku, akémusi mixu Max Payne 3 a FEAR2 a výsledok mi doslova vyrazil dych a to som videl iba intro. Hra samotná ma potom masívne "dorazila"...

MUST PLAY!! A TO NA 120%!!

0 Dobré Zlé
+ grafika a optimalizace
+ oproti starsim dmc lokalizace na pc
+ zmeny prostredi
+ fight system
+ zbrane + combo chaining

0 Dobré Zlé
90%Merc
+Grafika, príbeh, zvuky
+PC verzia
+Akurátne HW nároky

-Začal som ju hrať a hneď sa mi zapáčila. <3 that game!


0 Dobré Zlé
Hardcore DMC fanúšikovia sa môžu strčiť do kelu, DmC je skvelý reboot, aj keď som žiadnu DMC, vlastne ani Hack n' Slash hru nehral. Napreiek tomu z toho čo som hral môžem povedať, že hra je skvele optimalizovaná na Capcom a na stredných/nižších detailoch dobre funguje aj na starších PC. Ovládanie je tiež zvládnuteľné. Najzaujímavejšie sú bláznivé prostredia a trochu od veci hudba, normálne dubstep/screamo neznášam, ale v tejto hre mi nevadil. Príbeh je ako zvyčajne tuctový, ale zábavný. Nový emo Dante sa mi viac páči ako drsňák z predchádzajúcich dielov, ktorých je v hrách už moc.

0 Dobré Zlé
Skvelé Skvelé a ešte raz Skvelé je nové DmC.Graficky krásne spracované.Niekto tvrdí že je to graficky slabé no aspoň si to môžu zahrať aj majitelia slabších zostáv a vývojary tým hre neublížili.Príbeh je genialny, kedže som nehral predošlé diely tak som nevedel o čo presne ide.Je to také niečo ako GOD of WAR na PS skrýžené s Alan Wakeom kedže sa ocitáte v inej dimenzii v tzv LIMBU.Nespočetné množstvo COMB robí túto hru ešte zaujímavejšou.Vybláznite sa do syta roznymi kombináciami úderov a zbraní.Takže určite odporúčam.

0 Dobré Zlé
Odpad! Nehovoriac o tom, že kým človek príde na to akým spôsobom odjebať tie prekliate dlhé animácie dobre, že nezostárne. Bossovia ?? Dík, ale to si radšej zahrám míny 100x100 a to rýchlejšie urobím, než človek zabije jedného bossa. Proste napiču celá hra maximálne nedoporučujem...

0 Dobré Zlé
DmC - Devil May Cry je už 3 pokračovanie (vlastne remeake) legendárnej hardkor krvavej sekačky Devil May Cry pre PC.Hra je ale ten to krát určená priemerným hráčom a nie gemblerským polobohom ako tomu bolo v predošlých dieloch (hlavne teda Devil May Cry 3: Dante's Awakening).Musím uznať že som sa na tom parádne bavil: adrenalínová akcia plná krvi,blikajúcich svetiel,rozpadajúce ho sa sveta,monštier a divokých Combo útokov.Dúfam teda že séria bude pokračovať a teším sa na ďalšie Danteho krvavé dobrodružstvo.Ešte treba pochváliť Capacom lebo okrem DMC ten to polrok (2013) vydalo aj inú pecku Remember Me takže len tak ďalej Capcom.

Výhody: adrenalínová akcia,audio-vizuálna stránka, dizajn úrovní a ich dynamická zmena,efektný a efektívny combo systém.

Nevýhody:Viac dialógov a interakcie bi nezaškodili.

Dávam 91%

0 Dobré Zlé
Musím tuto hru, vážně pochválit není moc her co mě dokázala tak bavit jako tahle hra :-)
Tato hra má unikátní příběh, skvělou hratelnost a taky pěknou grafiku :-) Někdy mě zamrzela stereotypnost nepřátelů, někdy se mi nechtělo bojovat apod. Ovšem to ihned vymizelo :-D
Musím taky pochváli přechod mezi normálním světem a podsvětím (Limbo) kde jste bojovali s démony
Takže za tuto hru dávám 90 ze 100 :-)

0 Dobré Zlé
Príbeh je možno klišé, ale vizuálne je veľmi pôsobivý. Hra sa dá na najľahšej obtiažnosti prejsť celkom rýchlo, veľmi ma potešilo DLC Vergil Downfall, ktorý sa dá hrať po dohraní DmC a priamo naväzuje na Danteho príbeh. Hrať za Vergila je veľká zábava :)

0 Dobré Zlé
výborna rúbačka, len ju mohli trochu predĺžiť, napríklad pred konfrontáciou s mundusom mohli byť ešte 3 misie tak na 1,5 hodku, kde by trebárs získavali plány jeho budovy napr., tiež mi prišli vš prostredia strašne podobné, ale to podstatné rôzne štýly boja boli zábavné, fakt odporúčam

0 Dobré Zlé
Slušná sekačka a dosť ma zaujal príbeh, nebol najlepší ale bol dosť dobrý. Slušný nepriatelia a úžasné prostredie. Povedal by som že je to slušná odreagovačka.

-1 Dobré Zlé
ešte som to neprešiel no hrám to som v 3 misie a odporúčam to,prepracovaná grafika,dobré bojové dovednosti,veliká škala možnosti zlepšenia si komba a pištole atd.. no má to aj mínuska zložité ovládanie vela skákate a skáče sa tam dost na prdel preto dávam 90%

-1 Dobré Zlé
Nedá sa povedať, žeby Devil May Cry bola zlá hra, ale povedal by som, že je odfláknutá. Hral som ju asi 6 hodín a zrazu, čo koniec ? a to nie som žiaden prípad, ktorý hraje "rovno, bum bum, rovno, bum bum".. Na druhej strane treba oceniť optimalizáciu a celkom kvalitnú grafiku, horšie na tom sú ale opakujúce sa nedetailné textúry. Inač k hre nemám žiadne námietky, teda čisto z môjho pohľadu tam je až príliš veľa efektov a všelijakých debilných japonských pohybov, no to je vec názoru.

-1 Dobré Zlé


96%colo


90%J0ZQ



85%puck








100%AppLe












90%dvC

100%Lovkka


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |