HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 39322 užívateľov

Hry > The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard > hodnotenie


The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard
63%

Moje hodnotenie - The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard





Recenzie - The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard

Pro konzumenty světa Elder Scrolls slušná záminka k návratu. Pro fanoušky Stmívání barvitá sonda do hlubin upírovy duše. Pro všechny ostatní obsah, který nijak nezamává s jejich vztahem (nebo absencí vztahu) k původní hře.


Užívateľské hodnotenia - The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard

Paradni datadisk, konecne se vyplati stat se upirem. Nove lokace, zbrane, brneni, hadry, postavy a nepratele (hlavne draci sou drsni), krome hlavniho questu je tam par vedlejsich, zda se mi i mozna delsi, ale zabavnejsi nez shivering isles pro oblivion, akorat me mrzi ze nelze nijak upravit podoba vampire lorda, aspon trosku a ze neumi litat :D, nebo umi litat ale spis jen lehce vznaset kdyz chodi nebo rychle letat kdyz sprintuje, ale trosku vetsi pad a je po letu :(



+1 Dobré Zlé
100%mpuco1
100x lepšie ako druhý datadisk oblivionu. Preto tých 100 %. Čo sa týka tohto datadisku tak obsahuje - KUŠE, nové súhvezdie, nové prostredie, postavy, príbeh, ktorý skvelo zapadá do pôvodného SKYRYMu.


0 Dobré Zlé
Aj keď sa nič svetoborné nekoná, fanúšikom určite tento prídavok predĺži (a spríjemní) už aj tak dlhočizný gameplay pôvodnej hry. Hodnotenie samozrejme zahŕňa aj pôvodnú hru.

0 Dobré Zlé
-: bugy, herná doba, slabý obsah, upíri, umelá inteligencia, cena
+: grafika, audio, soundtrack, postavy, hrad Volkihar, kôň Arvak, efekty, nové nákazy, spoločenstvo Dawnguard, mapa, atmosféra, dabing, finále, frakcie, cestovanie, rozvoj postavy, nové zbrane a zbroj, Serana, zábava, úlohy
Verdikt: Skyrim sa takmer po roku dočkal rozšírenia, ktoré však po stránke kvality a kvantity nenadväzuje na pôvodnú hru. Datadisk sa venuje tematike upírov, respektíve nákazy, ktorá ohrozuje Skyrim. Hra Volkihar so svojimi nemrtvými obyvateľmi po rokoch ožíva a hráč ako hlavný hrdina ho má opäť degradovať na úroveň turistickej atrakcie. Príbeh hry nie je ni extra, ale jeho atmosféra celkom dobrá. Dôležitá pre smerovanie príbehu je voľba hráča, či sa pridá k upírom alebo naopak obnoví spoločenstvo Dawnguard, čiže lovcov upírov. Datadisk samozrejme pridáva niečo nové do pôvodnej hry, no vo výsledku je toho málo, čo potvrdzuje aj krátka herná doba hlavného príbehu. Celkovo pripomína tiež slabší datadisk TES 4 - Knights of the Nine, ale s tým rozdielom, že Dawnguard je o triedu lepší.

0 Dobré Zlé
skutocne perfektny datadisk pridava zbrane, postavy a lokacie. Ak mate Skyrim musite ho jednoznacne mat
10/10

0 Dobré Zlé
+ Datadisk je masívny
+ Príbeh veľmi dobrý
+ Veľa nových možností

- NESKUTOČNE VEĽA BUGOV (mali dosť času opraviť ich!!)
- ZASE TEN SKURVENÝ STEAM!!

-2 Dobré Zlé
100%Sn4rk




100%misor

100%msior2


100%simak



100%misor2








95%puck


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |