HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 24024 užívateľov

Hry > FIFA 14 > hodnotenie


FIFA 14

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - FIFA 14





Užívateľské hodnotenia - FIFA 14

Kopa nedostatkou ale preco hrajem uz asi 6. sezenu... PS: este nikdy som nechcel prijebat monitoru viac ako pri totalnom chaotickom piskani rozhodcu..

+2 Dobré Zlé
Hnusné ovládanie, grafika stále jak z roku pána...radšej si chodte zahrat futbal von na ihrisko a nemínajte peniaze a zdravie za takéto nezmysli.

+1 Dobré Zlé
Skvelé prepracovaná kariéra,ultimate team ... Ako jediné mínus vnímam stále chybajúce ligy, národné tímy a licencie na Ligu majstrov a na Európsku ligu ktoré EA stále nemá.

0 Dobré Zlé
1 zápas a stačilo mi. Grafické spracovanie aké také to by stačilo ale čo ma dostalo je hrateľnosť, presnejšie pohyb hráčov. Ten je doslova komický a vyzerá ako z 90 rokov keď sa pri hre stlačila šipka doľava a panáčik sa tupo bez prirodzeného pohybu otočil doľava. Fakt ľutujem ľudí čo to ešte hrajú. Tá hra nemá právo sa nazývať simulácia futbalu. Tak a je to vonku teším sa na FIFU 15. 8-D

0 Dobré Zlé
Je to v celku podarený diel. Oproti FIFE 13 neprináša takmer žiadne grafické zmeny, ale prišli nové super vychytávky, ako vylepšené vedenie lopty, či systém presnej strely. Taktiež realistickejší diváci, zaručujú oveľa krajšiu atmosféru. A nesmieme zabudnúť na kariéru, celý GUI zmenený, pridaná funkcia Globálneho vyhľadávania hráčov, kde už nebudete si môcť kúpiť iba tak talentovaného hráča, že otvoríte prestupové okno a dáte ponuku, ale musíte si ho nejakú dobu sledovať pomocou vášho skauta. Je tam ale pár veľmi fatálnych, stále nedorobených chýb, a to sú karty, fauly ale hlavne ofsajdy... Lopta sa ešte ani nedostane na druhú polku ihriska ale rozhodca už píska, niekedy úplne odveci čo ani ofside proste nieje... Preto dávam 75% :)

0 Dobré Zlé
Tak pri tejto hre sa dá veľmi zabaviť ako pri kariére aj pri exhibícií. Pri kariére sa mi páči hlavne komunikácia s hráčmi (viz. Požiadanie o zvýšenie platu, miesto v A-teame atď ). Čo sa mi ale nepáči je rozhodca lebo to je diablov syn v ľudskej koži s krivíma nohama. Rozhodca proste zapíska penaltu keď súper do mňa strčí a sám pri tom spadne ale napr. keď ma ťahá za dres pri tutovke tak je slepý a hluchý. To isté pri útoku, postupujem k bráne viz. 3 na 2. A on zapíska. Preto dávam hodnotenie 85 %. keby toho rozhodcu vylepšili tak dám aj 100% lebo táto hra má právo nazývať sa futbalovým simulátorom.

-1 Dobré Zlé
75%Koby
Fifa 14 je stejně skvělá, jako 13 a to je to... Po roce vývoje si dovedu představit lepší vylepšení, než hezčí menu a horší optimalizace... Hra samostatná 90%, ale jelikož je to pokrok, jaký bych čekal od malého patche na Fifu 13, pak dávám 75%!

-1 Dobré Zlé
ani ja zatial nelutujem ze som si ju kupil :)) je fakt skvela :) FUT je skvele, len skoda ze mi sedia hraci s vysokym overalom zato ze nemam ich kam postavit, respektive mi zhorsia suhru :) ale inak totalna pecka :)


-2 Dobré Zlé
drble ovladanie ak ked sa neda ovladat ako sa to da hrat?? neserte uz do tychto hier tie jeble gamepady!! ak tak tak ku kazdej fife dajte jeden kvalitny zadarmo ak ne chodte do pipiny vy "vyvojari"

-4 Dobré Zlé













100%hrt11




100%misor

100%simak

100%msior2


95%Ben



100%ff4




90%SABS


100%Weez







100%miki07













| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |