HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 18562 užívateľov

Hry > Saints Row IV > hodnotenie


Saints Row IV
79%

Moje hodnotenie - Saints Row IV





Recenzie - Saints Row IV

Saints Row 4 môžeme označiť ako dôstojného nástupcu série s množstvami nových prvkov, prídavkom supersíl, virtuálne reality a priam neobmedzenou zábavou. Sťahuje to však celý základ hry prebraný z tretej časti a to aj spolu s grafikou, ktorá už v dnešnej dobe nie je dostatočná a neustála temnota môže vadiť. Stále je to však sandboxová akčná adventúra akú nikde inde nenájdete a ktorú sa oplatí zahrať už len minimálne pre všetky paródie. Hra síce nemá obsiahlosť GTA V, ale zabaví minimálne do jeho príchodu.
Speciální schopnosti vaší postavy coby hlavní tahák čtvrtého dílu nepůsobí zrovna nejpřirozeněji a z jistého úhlu pohledu hře dokonce ubližují. Po obsahové stránce se jedná o rozšířený třetí díl, který ale postrádá jistou část jeho kouzla. Pokud se přenesete přes jisté problémy popsané v recenzi, odmění se vám hra šíleným a vtipným zážitkem, jak se stalo pro sérii zvykem. Jen si před jejím koupením trochu snižte očekávání.


Užívateľské hodnotenia - Saints Row IV

Plusy:
+Super schopnosti
+Humor

Mínusy:
-nuda
-temné prostredie
-grafika
-skoro mi to až pripomína že je to DLC na Saints Row The Third



+5 Dobré Zlé
Po polovici hry som dal 75% lebo som cakal zlepsenie v tej druhej, ale to neprislo, prave naopak

+Zabava
+Superschopnosti
+Vtipne momenty
+Hratelnost
+Tvorba postavy a vyber oblecenia

-Oproti Saints Row The Third nic nove
-Optimalizacia, vzhladom na to, ze grafika nie je velmi dobra
-Misie su nudne
-Vacsina z nich vyzeraju ako len nejake vedlajsie
-V statistikach mam prejdene 30 z 37 misii ale hra prejdena, nechapem
-Pomaly rozjazd v pribehu
-!!SPOILER!! Zem uz akoze fakt neexistuje? Takze dalsi normalny diel uz nebude?

Obrovske sklamanie, trojka bola paradna hra, tento diel len celu seriu poriadne degradoval, uz po prvych info, ze tam budu mimozemstania sa mi to nepozdavalo, a teraz uz vidim preco

+4 Dobré Zlé
Nová dávka humoru, vylepšená grafika, viac možností. Na Saints Row IV som sa veľmi tešil a som rád, že sa oplatilo čakať. Jedna z hier, ktorá baví celý čas. Najpodstatnejšou zložkou kry je zábava, oproti trojke teraz vo viacmenej temnejšom prostredí, ale každú chvíľu dokáže pobaviť každá maličkosť. Prosím, nenechajte sa zastrašiť požiadavkami a skúste si hru naplno užiť. Bohužiaľ to bude len 85, pretože si dosť ubrala z predchádzajúceho dielu.

+1 Dobré Zlé
Podla mňa je to super hra ktorá má právo dostať ocenenie HRA ROKA!! Je to úplná bomba. Odporúčam všetkým hráčom ktorý ešte nehrali The Third ale aj tým , ktorý už toto šialenstvo vyskúšali. preto dávam 100-vku

+1 Dobré Zlé
Hra je výborná, odporúčam ju zahrať si každému. Dokonca je lepšia ako GTA IV a má aj nižšie nárokové požiadavky na grafiku.

0 Dobré Zlé
Tak mňa SR IV určite nesklamalo. Veľa hráčov na hru nadáva, že tam neni nič nové, grafika je zastaralá a zle optimalizovaná, a že to vyzerá len ako DLC k 3jke a majú zčasti pravdu. No aj tak mi to prišlo neskutočne zábavné že to tieto ostatné mínusy úplne zatienilo. Príbeh super, audio úplne peckové a tie super schopnosti, trocha som sa najprv bál, že to tú hru zničí ale nakoniec je to najlepší aspekt.

0 Dobré Zlé
Je to najlepšia hra akú kedy kto vydal-ale aj ked´ priznáte že skopírovaná od prototype ale Volition.inc za to nemohli, pretože spolupracovali s firmou Deep Silver.A nakoniec dá sa zahrať.Hodnotenie viacerých krajín ukázala že Saints Row IV je lepšia ako GTA V.

0 Dobré Zlé
Vždy som si myslel, že táto hra je somarina. Ale keď som ju vyskúšal na Steam, keď bola na víkend zadarmo tak som bol prekvapený. S kamošom som si zahral co-op a celkom to bola sranda. Aj keď futuristické hry nemám v láske, tak som sa celkom na nej pobavil. Veľký mínus majú zbrane. Keby tam boli skutočné zbrane bolo by to lepšie. Odporúčam ju každému kto sa chce odreagovať.

0 Dobré Zlé
Plusy:
Sialene zbrane (Dubstep gun,Infalto Ray a ceresnicka na torte bola analna sonda)
Totalne sialena story
Radiove stanice
Super sily boli pecka proste hadzat auta telekineziou bola sranda
Suboj z tou Obrovskou Plechovkou menom Paul bola najlepsia cast hry
Zimos ma super hlas
Zinyak je skvely zaporak
DLC Dominatrix je to najlepsie DLC vobec
Minusy:
Ta misia kde letite z tej lodi bola strasne tazka som ju opakoval asi 120krat
10/10

Najlepsia hra vobec

0 Dobré Zlé
Saints Row 4 som si vybral ako prvú z celej série (možno že je to tak dobre), takže neviem posúdiť predchádzajúce diely, no po cca 24 hodinách aktívneho hrania je môj dojem taký (a už nemenný), že radšej by som zvolil prvý diel hry "Prototype" (a to nehovorím o diele druhom - ktorý tento titul rozdrtí na všetkých frontách), ktorý je ďaleko kvalitnejšou hrou (aj keď nie graficky) , než táto. Grafika a optimalizácia sú výborné, žiadne problémy som nezaznamenal. Úlohy sú však totálne stereotypné, hra po pár hodinách stráca na svojej zábavnosti (ak niekto za zábavu nepovažuje čistú deštrukciu). Príbeh (fakt riadne uletený a parodický) túto hru ale našťastie veľmi kvalitne korení. Za zmienku stojí Tanková devastácia, ktorá je vážne devastujúca. Cez všetky klady, ale nemôžem tejto hre dať viac, ako 75% (nemenné hodnotenie), lebo všetko, čo v nej je (a viac), v inej forme už ponúka spomínaný "Prototype"... Pre skalných fanúšikov sandboxových hier jednoznačne veľmi dobrá voľba.

0 Dobré Zlé
-: skutočné bugy, grafika, niektoré minihry, málo druhov tetovania, celý čas temné mesto, slabšia a krátka hlavná dejová linka oproti tretiemu dielu, postupný stereotyp vedľajších úloh
+: hudba, audio, zábava, humor, atmosféra, dopravné prostriedky, postavy, dabing, misie a vedľajšie úlohy, kooperatívny multiplayer, tvorba postavy, RPG prvky, tunning, zbrane, butiky, ekonomika, efekty, rôzne druhy oblečenia, epické scény, absurdnosť, podpora gangu, vtipné bugy, superschopnosti, kombinácia rôznych herných žánrov, špeciálna edícia hry
Verdikt: Do veľkého hrnca postupne pridávame Armageddon, Deň nezávislosti, Matrix a desiatky ďalších filmov a hier. K tomu pridáme vrece čierneho humoru a okoreníme erotikou. Celú zmes poriadne premiešame, vlejeme do formy a necháme piecť až vznikne Saints Row 4. Hra tentokrát prináša inváziu nepriateľskej rasy mimozemšťanov na Zem, ktorej v role prezidenta máte zabrániť. Hernou plochou bude prevažne opäť Steelport, respektíve jeho temná virtuálna podoba. Možno práve preto pôsobí štvorka skôr ako datadisk na poriadnych steroidoch, než plnohodnotné pokračovanie. Špecialitou sú superchopnosti, ktoré úplne menia zaužívaný spôsob hrania. Autori podľa všetkého nevydržali a vybrali zmes z rúry príliš skoro, čo sa prejavilo na grafike, reálnych chybách alebo kratšej hlavnej dejovej línii. Svätci napriek tomu pozdvihli latku extrému opäť vyššie! Dôkazom je špeciálna edícia hry za 1 milión dolárov.

0 Dobré Zlé
100%Mike9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Mark9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
Hra se mi velmy líbí, musim uznat ze se vazne povedla, je velmy zábavná a je vní plno možností :) dávám 95% protoze Engyn je stejny

-4 Dobré Zlé
60%SABS







100%misor2




90%dobo


85%puck








86%colo

100%misor

100%msior2

100%simak




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |