HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 15402 užívateľov

Hry > Far Cry 4 > hodnotenie


Far Cry 4
83%

Moje hodnotenie - Far Cry 4





Recenzie - Far Cry 4

Far Cry 4 navlékla na starou známou kostru množství nových prvků, kterých si sice nemusíte všimnout hned, ale po bližším zkoumání zjistíte, že vývojáři odvedli kus opravdu poctivé práce. A nemusíte být Bear Grylls, abyste si tenhle lítý boj o přežití ve stínu Himaláje mohli užít se vším všudy. Poklona navíc patří i českému lokalizačnímu týmu.
Ubisoft stavil na istotu a Far Cry 4 pokračuje v stopách, ktoré po sebe zanechal posledný diel série. Stále je to fantastická hra, plná nádherných prostredí a nezabudnuteľných herných momentov, ale pocit déja vu, pri ktorom si budete hovoriť, že ste to už niekde videli, sa dostavuje častejšie, než by ste si želali. A jedna vec je istá. Pri Far Cry 5 to už určite znova nezafunguje.


Užívateľské hodnotenia - Far Cry 4

Tak Ubisoft nam podruhe naserviroval Far Cry 3 s kusok inym prostredim a postavami a par vylepseniami. Prakticky plati ak ste zrali FC3, budete sa bavit aj vo FC4. Je to akcna jazda v otvorenom prostredi Himalaji ktore vyzera super, je tam hromada cinnosti a minimum obmezdeni/zabran. Hravny zloduch sa na Vaasa sice nechyta, no je stale dostatocne prepnuty a ma svoje momenty. Narokmy je hra tam kde FC 3 - pomerne lahko narocny, az s vynimkou nato, ze FC 4 bezi LEN pod Dx11, co je skor marketingovy tah.
Klady:
+Himalaje
+otvoreny svet
+dlha nelinearna hratelnost
+hromada cinnosti
+upgradovanie, lovenie, craftovanie
+hromada zbrani
+knife takedowny
+vyuzitie slonov
+dopravne prostriedky
+wingsuit
+detaily a architektura
+rozumne naroky na PC

Zapory:
-prakticky to vsetko bolo vo FC 3

+4 Dobré Zlé
Nový Far Cry je v sérii odlišný najmä tým že sa až príliš ponáša na svojho úspešného predchodcu. Žial prostredie Kyratu sa atraktivitou na tropický ostrov nechytá a všeobecne bola trojka graficky spracovaná kvalitnejšie pričom už tá mala na mále, dosť zlý je aj šedý filter ktorý kamufluje recyklované prostredie. Príbeh je slabý taktiež ako postavy, vrátane tej hlavnej. Príroda Himalájí mohla byť spracovaná lepšie a grafika je na dnešnú dobu slabá. Čo drží Far Cry 4 v hre je vždy vynikajúca akčná zložka, obrovský a pestrý obsah. Hratelnosť je najsilnejšia stránka FC4 a v konečnom dôsledku tu máme opäť príjemný sandbox ktorý je hustý a poskytuje nad pomery velké množstvo zábavy. Najväčší problém štvrtého dielu je vysoko nasadená latka značky far cry, slabý dôraz na príbeh, zanedbaná grafika a takmer žiadny posun. Aby si séria zachovala svoju úroveň budú musieť vývojári na ďalšom diely zapracovať o niečo viac.

+2 Dobré Zlé
pri biede dobrych titulov potesi kazda hra aj ked je to stara kostra v novom saku ... a pre nas co mame slabsie pc potesi dual fix vdakaco mu ficime aj na 2 jadre...

+2 Dobré Zlé
Pre náročnejších hráčov ktorý hladaju v hre aj dáky zmysel alebo pointu Far cry bohužial neni , ale ak ste fanúšikovia predošlých dielov nemá čím sklamať . Ubisoft stavil na istotu a vytvoril viac menej nový dej do FC 3 s novým prostredím , mne osobne sa prostrednie nepáči tak ako sa mi páčilo vo FC 3 kedže Kyrat je podla mňa na krajinu malý a polovica mapy sú usadlosti s polamy žiadna atmosfrea s toho nejde , a do Himalajií sa nedostanete po svojích môže vás tam zavieš len akýsi prepravca , a celkovo sú Himalaje len malá mapka , no prinášaju do hry aspoň niečo nové . Na hre sa mi nepáči že je automaticky zapnutá axcelerácia myšky ktorá sa nedá vypnuť , čo mne extrémne vadí a nedokážem s tým hrať čo je aj dôvod prečo som hru nedohral

+2 Dobré Zlé
Far Cry 4 je v podstate Far Cry 3, len s tým rozdielom, že sa odohráva v inom prostredí a má o čosi vylepšenú grafiku. Nie je tu nič výnimočné, čo by ste nemali možnosť vidieť v predchádzajúcom dieli. Za zmienku stojí snáď len možnosť morálnych rozhodnutí, za ktoré pridávam 5%.

+2 Dobré Zlé
+ grafika a prostredi
+ velikost
+ pribeh
+ vyborne udelane a kvalitni ukazky
+ moznosti pohybu - vozidla, vzuch - wingsuit a vrtulnicky, lozeni
+ zbrane a jejich realisticke chovani
+ uzasne zhulenecke mise pro yogiho a reggiho
+ obrovske mnozstvi misi, ukolu a collectovani

+1 Dobré Zlé
Ďalšie pokračovanie Far Cry série ma milo prekvapilo. Combat je na vysokej úrovni, jediné nedostatky sú pre mňa v občas trošku plytkom príbeh a stereotypných misiách, inak novému Far Cry nemám čo vytknúť. Nie som úplný fanúšik akčných hier posledných rokov ale práve Far Cry je jedna z hier, vďaka ktorej dávam tomuto žánru ešte nejakú šancu.

+1 Dobré Zlé
Dookola oslobodzovat niaku polovietnamsku kulturu -no na prd.Stale tie iste misie,auta len vrtulnik ma trochu nadchol.

0 Dobré Zlé
Ubisoft stavil na istotu a Far Cry 4 pokračuje v stopách, ktore po seba zanechal posledny diel série. Stále je to fantastická hra, plná nádherných prostredi a nezabudnuteľných Hernych momentov, ale pocit déja vu, pri ktorom si budeme hovoriť, že ste to už niekde videli, sa dostavuje častejšími, než by ste si želali. A jedna vec je istá. Pri Far Cry 5 to už určite znova nezafunguje.

0 Dobré Zlé
Far Cry 4 mně popravdě až tolik nenadchlo. Hra je ve stylu Far Cry 3, což je v pořádku. Je zasazena do nového prostředí, je to nejspíš dobrá změna ale mně celkově tato hra příliš nesedla. Vůbec neříkám že je špatná, je tady dobrý děj, ve hře je co dělat, mapa mi zde příjde větší než je potřeba, nebo spíš je zbytečně přeplácaná nepřátelskými stanovišti a rádiových věží je zde taky přehnaně mnoho. Když jsem se dozvěděl, že místo tohoto dílu mělo být pokračování 3 tak mně naštvalo, že se tak výsledně nestalo. Do Far Cry mně osobně sedí zkrátka džungle, ale dobrá, tento díl se jakš takš povedl. Spíše místo Primalu mohlo vyjít pokračování Far Cry 3...

0 Dobré Zlé
Zamna vyborna hra dobre misie otvoreny svet proste super.
Grafika 90%
Hratelnost 80%
Pribeh 80%
Zbrane 90%\

0 Dobré Zlé
Toto byl nehorazny zazitek !! WOW !!
Sel jsem do toho nejmensim ocekavanim a dostal jsem jednu z nejlepsich her vubec.
3ti dil to predcilo uplne ve vsem.Byl to prvni Far Cry, ktery jsem kdy dohral, protoze se mi to neznechutilo po par hodinach, jako predesle dily, hlavne nechutna FR3.
Ubisoft se prekonal, a verim, ze DLC z Himalajema me nezklame.

0 Dobré Zlé
V podstate Far Cry 3 len v inom prostredí. No nie je to úplne pravda. Keby Ubisoft ponúkol to čo vo Far Cry3 teda aspon dáky príbeh a v celku dobrý motív hlavnej postavy tak by som nemal čo až také vyčítať. Lenže tu zase UBisoft len navrhol nové prostredie a hlavným motom bolo zabi všetko živé aj neživé a tak to aj dopadlo. No je to tu znova ako v každej hre od Ubisoftu po roku 2013 tuším.
+grafika
+prostredie
+hrateľnosť

-príbeh
-postavy hlavne nechápem tú možnosť nevyužia Pagana Mina, keď si na jeho charaktere tak zakladali
-koniec
-misie
- vyrob peňaženku z 12 tigrov a 2 kôz ...

0 Dobré Zlé
Je to TOP hra ktorú si v žiadnom prípadene netreba nechať újsť...Ubisoft palec hore!!
Už sa teším na Far Cry 5...

0 Dobré Zlé
Super hra, síce som ju neprešiel celú.
Grafika: Pecka (seká mi to :( )
Ovladateľnosť: To menenie zbraní je blbé ale počase sa na to dá zvyknuť
Dej: Nezaujal ma ale misie a vybavenie je dobré
Viacerí tvrdia že je to ako FC3. Ja som FC3 nehral takže som mal výhodu. Podľa mňa: Super hra.

0 Dobré Zlé
Velkolepé Himaláje. Krajina se Far Cry 4 opravdu povedla, stejně jako sloni, dopravní prostředky a akční stránka hry. Styl Far Cry 3 s novým a nádherným Himalájským nádechem, který přináší i pár novinek. Skvělá zábava, která opravdu stojí za vyzkoušení!

0 Dobré Zlé
Takže čo sa týka Far Cry 4 celé by som to zhodnotil ako pomerne dosť slabý titul, síce námet je tam dobrý, ale to prostredie a celková atmosféra je strašne slabá a dosť nezáživná, v hre je viacero nedostatkov. Ale grafické spracovanie je na celkom dosť dobrej úrovni, ale oproti Far Cry 3 je to s atmosférov o krok späť, takže len toľko.

+Grafika
+Dej
+Možnosť rozhodnúť sa
+Hudba

-Atmosféra
-Pár chybných textúr
-Drobné bugy

0 Dobré Zlé
Far Cry 4 je velmi lucka hra velmi napodobuje ludi je to podla mna ta najlepsia hra co kedy spravil ubisof .Je to skvela hra pre tych ktory maju radi strielacky a mali by ste si tam stiahnut cestinu lebo take frajerske veci tam hovoria ze by ste neuverily tak si to stiahnite pobavy vas ta aj na 3 mesiace ked si stiahnete yeti a durges dovidenia .

-1 Dobré Zlé
Hra ma veľmi nebavila. Pre mňa to bola len strata času. Len kópia Far Cry 3 s iným prostredím a novými zbraňami FC1 FC2 FC3 ma bavili u tých to bola sranda škoda štvorky :-(

-2 Dobré Zlé
Musím povedať že tie Himaláje sa im naozaj vydarili,krajina je fakt pestrá,dobrá hratelnosť ako v Far Cry 3,myslím že sa im to vydarilo...

-2 Dobré Zlé
Ovela lepsie nez trojka, dokonale.. az na par veci.. mohli to spravit viac realnejsie so zvieratami, ze na vas vzdy zautocili je trochu smiesne.. hlavne orol. Tie naroky na procesor su hrozne ked sa to da spustit aj na obycajnom dualcore. Hru som si kupil mam trojadrovy procesor a neslo mi to spustit a musel som stahovat vseliake dualcore fixy aby som to spustil. Hra pekne slapala na plny vykon.

-2 Dobré Zlé
100%TH3STH
best game :3 aku som kedy hral . hra splnila všetky moje očakavania :) čo je dobre to zostalo a vela skveleho pribudlo :)

-2 Dobré Zlé
hra je skvela a zabavna viac neni co dodat oproti odpadu zo serie assassin co teraz vysiel.hw naroky su ok niesu zbytocne brutalne a snad si tuto hru ludia aj kupia stoji za tie prachy maximalna spokojnost

-2 Dobré Zlé
po cod aw tu mame opet hru ktora stoji za zapnutie a skrati cakanie na gta 5 pribeh je dobry dlzka hry je dostacujuca

-2 Dobré Zlé
kto hral 3ku musi zapnut aj 4ku uvidime ci spravia aj 5ku ale posledne 2 diely sa im podarili nad ocakavania dobre

-2 Dobré Zlé
neviem ci je lepsia 3 alebo 4 ale su si velmi podobne je to take pokracovanie a podarilo sa stoji to za to nakolko tento rok nebolo moc dobrych hier

-2 Dobré Zlé
far cry je nesmrtelne ako chuck norris proste stale je to lepsie a lepsie uvidime co vymyslia dalej ake bude pokracovanie

-2 Dobré Zlé
oplati sa aj zakupit je to dobre mozno aj lepsie ako minule da sa vo volnom svete vela robit co je velke plus neste omedzeny

-2 Dobré Zlé
Jednoznačne najlepšia hra roku 2014 aku som hral... a to som hral tento rok asi 50 rôznych hier... kto tomu nedá šancu môže lutovať neskutočný herný zážitok...pecka vo všetkých smeroch-určite odporúčam kúpiť

Klady:
Grafiky
Množstvo zbraní
Množstvo misí
Nadherná Príroda aj grafika všeobecne
Umelá intelgencia na vysokej úrovni
Velké množstvo rozhodovania

Zápory:
Podľa mna zbytočne hladať...


-3 Dobré Zlé
100%Samjo
To isté ako far cry 3, akurát je tam zmena prostredia. Čo sa tam dá pokaziť keď 3 bola dokonalá a 4 sa odohráva inde . Graficky sa skoro nič nezmenilo :)

-4 Dobré Zlé
Hral som do kopy 9 misií a následne som to vymazal.. V celku som od tejto hry očakával podstatne viac no prišlo mi to ako vynovené Far Cry 3. Jedinné + je grafika.. Rozbehol som to na ultra a musím povedať že je to krása

-4 Dobré Zlé
totálna pyčovyna, po dvoch hodinách som si ani vihonit na čom nemau, žiadne kozy ako na konci far cry tri, tato oblimacia hry sa neda ani nazvat electronic arts produktom. nasralo ma to

-4 Dobré Zlé



































































100%amJet












100%Norman













































90%dobo

100%Frox





100%goat

100%c1tron



100%misor2





100%los80





89%Lyra















85%puck











100%pitcho


95%pol9



100%Najt











































70%LBC




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |