HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 2217 užívateľov

Hry > Rayman Legends > hodnotenie


Rayman Legends
87%

Moje hodnotenie - Rayman Legends





Recenzie - Rayman Legends

Rayman Legends si s úžasnou ľahkosťou dokáže strieľať z vlastného univerza a to bez použitia jediného slova. Ubisoft Montpelier sa podarilo nadviazať na Rayman Origins náročnejšou a výživnejšou čo do obsahu hopsačkou, ktorá vám nedá spať, kým ju nepokoríte.
Když někdo přijde se skvělým titulem a následně oznámí, že chystá pokračování, automaticky a mnohdy oprávněně předpokládáte, že už to prostě nebude ono. Rayman Legends ovšem tuto zásadu s neochvějnou jistotou popírá a posouvá celou raymanovskou sérii na novou, LEGENDÁRNÍ, úroveň.


Užívateľské hodnotenia - Rayman Legends

Každý kto má v sebe aspon kusok z detstva ho tento diel jednoznačne poteší a bude to chcieť vyhrať do samého konca na konci si na tom zlupne aj pokročilí hráč.Odporúčam ak máte radi hopsačky.neni to Mafia,GTA a ani COD či iné tituly no vo svojom obore pre mna č.1 :)

0 Dobré Zlé
Už "Rayman Origins" mi dali parádne a kvalitne zaspomínať na prvý (a zároveň asi najlepšie hrateľný) diel tejto úžasnej série. Čo bolo v "Origins" to nádherné sú "korene"... Pôvod, návrat k tomu najkvalitnejšiemu z celej série. Diel LEGEND je "strom" (mohutný ako sám vesmír), ktorý vyrástol na koreňoch dielu "Origins"... Rayman týmto dielom u mňa prekonal úplne všetky plošinovky (dokonca aj Patapom-na PS) Proste LEGENDA!

0 Dobré Zlé
Veľmi sa mi páči premakaná grafika, levely, náročnosť a proste to, že je to hra aj pre deti. Som fanúšik hier od Ubisoftu, ako Assassins Creed, avšak nové tituly už niesú takédobré ako boli tie staršie. Som veľmi rád, že sú aj hry, ktoré sú čím ďalej lepšie

0 Dobré Zlé
Rayman Legends robí poctu svojmu predchodcovi. Dokonale vyladená grafika, vyváženosť level, zábavný multiplayer (+ Kung foot futbal). Nádherné záverečné levely, v ktorých korešponduje hudba s priebehom. Fantastická hra pre všetky vekové kategórie!

0 Dobré Zlé
Hrál jsem prozatím pouze demo ale i tak budu hodnotit než koupím a zahraji plnou verzi. Raymana jsem znal pouze z doslechu od kamarádů z dřívější doby ale nikdy jsem ho nehral teprve nedávno jsem stáhl demo Rayman: Legends a doslova mě dostalo je to neuvěřitelně zábavné a krásné a když se nad tím zamyslím tak musím říct že jsem byl zřejmě hlupák že jsem nikdy nehrál žádného raymana protože věřím že už první díl byl neméně zábavný a skvělý.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé












| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |