HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 43343 užívateľov

Hry > LEGO: The Hobbit > hodnotenie


LEGO: The Hobbit
60%

Moje hodnotenie - LEGO: The Hobbit





Recenzie - LEGO: The Hobbit

LEGO - The Hobbit patří v rámci série LEGO her a vlastně i v obecném měřítku mezi méně povedené. Vůči ostatním LEGO hrám pokulhává zejména kvůli slabším minihrám a nepříliš nápadité návaznosti jednotlivých herních činností.
Rozdelenie virtuálneho Hobbita na dve časti je možno nezmyselným krokom, ale to uvidíme až po odhalení finále Bilbovej cesty. LEGO The Hobbit sa hrá dobre, na stretnutie so Smaugom sa skutočne tešíte a celé je to príťažlivo roztomilé. Vysoká úroveň hrateľnosti s opakovaním zábavných úrovní je zabezpečená samotnými hernými princípmi, no musí prísť to večne omieľané - je to stále to isté. Dokola a zas a znovu. Stále je to ešte stráviteľný pokrm, ale už cítiť trpkú pachuť pri prehĺtaní.


Užívateľské hodnotenia - LEGO: The Hobbit

Neustálym plus Lego hier je ich vtipnosť. Priznám sa, že postupne hrávam všetky hry Lego, no táto ma asi najzložitejšie ovládanie. Ako plus vnímam spoluprácu niektorých postáv na prejdenie niektorých pasáží, ale veľké mínus vidím v ovládaní samostatnej postavy. Prepínať nástroj zložito až cez výmenu osoby mi príde ako nešťastný krok.
A osobne som presvedčená aj o tom, že Lego Hobbitovi neprospel dabing. Viac som si užívala Indianu Jonesa, alebo Harryho Pottera, prípadne Marvelákov, kde všetko bolo vyjadrené (často vtipnými) posunkami.



0 Dobré Zlé
-: ovládanie, miestami kamera, stereotyp, umelá inteligencia, grafické chyby, crafting, len lokálny multiplayer, minihry
+: grafika, hudba a dabing, atmosféra, humor, animácie, postavy a ich schopnosti, svet a lokality, bonusy, herná doba
Verdikt: Ach môj milý Frodo, poviem ti ďalší Legopríbeh. Bol som mladý a celý z plastu. Vlastne všetko bolo z plastových kociek. Svet to bol krásny, no ešte zaujímavejšie bolo dobrodružstvo, ktorého som sa zúčastnil. Zažil som veľa vtipných chvíľ, no po určitej dobe sa stali stereotypnými a následne pôsobili ako nutné zlo a vytratil sa dokonca aj humor ako taký. Mal som však okolo seba dobrú partiu a každý jej člen mal špeciálne schopnosti, ktoré mi umožnili neustále objavovať nové poklady. Vyskytli sa miesta, kde intelekt spolubojovníkov nestačil a bolo potrebné zapojiť do výpravy ďalšiu bystrú hlavu a to len s lokálnym obmedzením. Čím ďalej sme postupovali, tým viac sme mohli objaviť aj pri návratoch do zdanlivo preskúmaných lokalít. Možnou príčinou bolo aj zlé ovládnutie danej situácie. Milý Frodo, rád by som ti dopovedal celý príbeh, no pre zásahy vydavateľa ti ho budem musieť dorozprávať inokedy. Snáď ťa nepostrehnú takéto nástrahy na tvojej ceste, aké postrehli mňa na tej mojej smerom k Osamelej hore.

0 Dobré Zlé
- stupidni, nudne, dlouhe videa (alespon ty jsou trosku zabavne), trvale meneni postav, hledani kravin, sbirani kravin... totalni nuda...naprosto ztratila ducha lego her...

-1 Dobré Zlé
100%misor


100%misor2







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |