HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 3022 užívateľov

Hry > Panzer Tactics HD > hodnotenie


Panzer Tactics HD
73%

Moje hodnotenie - Panzer Tactics HD





Recenzie - Panzer Tactics HD

Ak aj neberieme zjednodušenosť titulu ako veľké mínus, nemôžeme zatvárať oči pred ďalšími nedostatkami. Titul neponúka režim pre viacerých hráčov. Evidentný je aj nedostatok vlastných nápadov a po grafickej i zvukovej stránke Panzer Tactics HD horko-ťažko vyhovie nárokom platformy iOS. Prejdenie trojice misií tak iste nebude vaším najväčším videoherným zážitkom roka 2014. Ak ale túžite po nie príliš náročnej a ľahko zvládnuteľnej ťahovej stratégií, môžete s hrou stráviť pár príjemných letných večerov a možno vám otvoria dvere aj k zložitejším kúskom pôvodnej vojnovej série.
Klasická hratelnost v novém kabátku pobaví, ale občas také rozčílí nejasnými či nelogickými pravidly. Fanoušci Steel Panthers však budou z kampaní nadšeni a drobné nedostatky hře rádi odpustí.


Užívateľské hodnotenia - Panzer Tactics HD

K tejto hre mám taký zaujímavý až úchylný vzťah(:D).Ono to začalo s tým že som hrával DS verziu. Páčila sa mi a na to že je to DS verzia(hodnotím ju inak rovnako ako toto čiže 90) to vypadalo ok a hralo sa to tiež super a bola to pre mňa dobrá DS alternativa Steel Pantheru. A tak som si za nízku cenu kúpil HD remake na PC a aj cez nepríjemné ovládanie musím povedať že som to hral s chuťou a s radosťou a to veľkou. Takže ja nemám problém absolutne s odporúčaním tejto hry. Kupujte i keď je pravda nie je to hra pre každého.

0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |