HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 132 užívateľov

Hry > XCOM 2 > hodnotenie


XCOM 2
80%

Moje hodnotenie - XCOM 2





Recenzie - XCOM 2

Nářez, ve všech významech tohoto slova. Když budete chtít, dostanete nasekáno. Bude to výprask od jednoznačného kandidáta na hru roku a budete si přát, aby nikdy nekončil.
Bez ohľadu na určité nedostatky je nepochybné, že XCOM 2 bude na sklonku roka v top 10 väčšiny hráčov, a preto pri jeho posudzovaní môžeme prižmúriť oko. Dvojka je hlavne kvôli misiám s extrémnym časovým limitom podstatne náročnejšia ako prvý diel. To na jednej strane môže imponovať hardcore hráčom, ale súčasne hra odradí nováčikov a menej trpezlivých jedincov. Počítajte s tým, že pri záchrane Zeme budete v permanentnom strese a môže vás hnevať nie práve najlepšia optimalizácia. Ťaženie je však zaujímavé a plusom je aj Workshop a podpora moderskej komunity. Lov na mimozemšťanov je každopádne zábavný a zdá sa, že ešte bude pokračovať, čo rozhodne uvítame.


Užívateľské hodnotenia - XCOM 2

Super hra. Velmi napinava da sa do nej dokonale dostat a dost ju prezivat. Jednoducho super! 90%
10% stahujem za nejake tie bugy a strely cez steny. Odporucam si ju zohnat.Urcite to niesu vyhodene peniaze skvela zabava

+1 Dobré Zlé
-: bugy, padanie hry, loading, absurdné situácie, multiplayer, občas UI
+: grafika, audio, hudba, dizajn, príbeh, herná doba, atmosféra, zábava, efekty, základňa a jednotka, RPG prvky, nepriatelia, výskum, deštrukcia prostredia, globálna mapa a lokácie, personál, tutoriál, obtiažnosť, kampaň
Verdikt: Dvadsať rokov po udalostiach prvého dielu je nastolená mimozemšťanmi falošná utópia, ktorá iba maskuje ich projekt Avatar pre ovládnutie planéty Zem. Hráč má tomu zabrániť prostredníctvom jednotky Xcom v rámci rôznych misií, progresu vo výskume a rozvoja mobilnej základne menom Avenger. Jednotka je tvorená maximálne šiestimi členmi v triedach ranger, granátnik, sniper, technik s dronom alebo psionik. Herná náplň obsahuje sabotáže základní, eskortu VIP, oslobodenie rukojemníka alebo záchranu ľudí. To všetko v určitom časovom limite kôl, no aj na globálnej mape, kde možno vidieť napredovanie projektu Avatar, no taktiež získavanie nových oblastí pre odboj. Medzi pozitíva patria aj novinky v taktike, kde pribudli možnosti pre tichý pohyb a nachystanie pasce v podobe funkcie overwatch. Naopak negatívom je prítomnosť bugov a občasné padanie hry. Multiplayer radšej netreba ani spomínať. Celkovo však je XCOM 2 unikátnym herným titulom so silnou atmosférou. Pre herných stratégov predstavuje skutočnú výzvu.

+1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
som sklamany z tej hry... malo zbrani,slaby vyskum, malo druhov nepriatelo...na to že ma cca 25 gb
a koniec hry ,,posledna misia je ... škoda mohli to spravit ovela lepsie...

MOJ NAZOR

-1 Dobré Zlé
+grafika
+audio
+taktika
+pristupnosť
+jednoduchosť
+jednotky
+niektoré misie

-AI je stále príšerná
-zabugovanosť
-nulová inovácia a zmeny oproti minulému dielu
-viacej nudných a nezaujímavých misií
-je to fakt skorej predražené DLC ako plnohodnotná hra
-krátkosť
-primitívnejšie jak minulý diel
-finále
-multiplayer

Nie nie...na toto predražené a zbytočné DLC zabudnite...


-1 Dobré Zlé
100%misor2


89%Lyra

100%kilOFb






100%Sn4rk



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |