HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 4524 užívateľov

Hry > Fallout 4: Automatron > hodnotenie


Fallout 4: Automatron
73%

Moje hodnotenie - Fallout 4: Automatron





Recenzie - Fallout 4: Automatron

Automatron nie je žiadny mimoriadny prídavok, ale ak sa vám žiada viac dobrodružstiev v pochmúrnej budúcnosti, toto DLC vás nachvíľu uspokojí. Nový obsah prelúskate v priebehu jedného večera a môže sa to zdať málo. Ale povedzme si na rovinu, v súčasných hrách sme sa stretli aj s oveľa chudobnejšími DLC, ktoré za 10 € priniesli podstatne menej. Tu sa po zavŕšení robotickej epizódky aspoň môžete vyblázniť pri vytváraní smrtiaceho stroja, ktorý vám bude naporúdzi pri ďalšom putovaní. Ak si Automatron nekúpite, o nič zásadné neprídete (snáď len o stretnutie s povedomou postavou, ktorej predchodca sa objavil vo Fallout 3), ale robotický prídavok neurazí a raz sa bude dobre vynímať v GOTY edícii.


Užívateľské hodnotenia - Fallout 4: Automatron

Je to pekné DLC ale čakal som viac. Môžete si postaviť vlastného robotického kamaráta. Máte tiež na výber z niekoľkých súčiastok a zbraní, to je vcelku fajn, no nie je to nič extra. Má to aj príbeh ale ten je veľmi krátky. Takže celkovo je to fajn DLC no nijak extra neohromí. Nové možnosti potešia, príbeh zasa trochu sklame svojou dĺžkou - inak je ale celkom zaujímavý.

0 Dobré Zlé
-: bugy, dĺžka príbehovej časti
+: príbeh, atmosféra, zábava, roboti a ich stavba, finále, možnosti viacerých zakončení hry, noví nepriatelia, cena
Verdikt: DLC Automatron prináša do hry Fallout 4 robotov rôzneho druhu spolu s krátkou príbehovou kampaňou. Po vyhľadaní karavány a robota menom Ada, je možné rozbehnúť pátranie po záhadnom Mechanikovy, ktorý dané stroje vypúšťa do Commonwealthu. Príbeh má potenciál pre epické dobrodružstvo, no reálne je ho možné dohrať už v priebehu štyroch hodín, čo priaznivcov robotiky nepoteší. Naopak, hráč si môže zostrojiť vlastného robota a poriadne sa pritom vyblázniť, no do tímu môže naverbovať iba jedného, čo je nevýhoda oproti príslušníkom nového gangu Rust Devils, ktorých sprevádza rovno niekoľko robotických parťákov rôzneho druhu. DLC Automatron je zaujímavé rozšírenie, ktoré sa oplatí zadovážiť si za priaznivo nízku cenu a to aj napriek krátkej príbehovej linke.


0 Dobré Zlé
75%puck




100%misor2


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |