HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 3195 užívateľov

Hry > Resident Evil 7: Biohazard > hodnotenie


Resident Evil 7: Biohazard
85%

Moje hodnotenie - Resident Evil 7: Biohazard





Recenzie - Resident Evil 7: Biohazard

Vynikající návrat série, která v posledních letech skomírala. Překvapí nejen pomyslnou intimitou, ale také schopností děsit a bavit. Obočí vám sice nadzvedne svým nepraktickým inventářem a mírnou grafickou zastaralostí, nicméně zážitek, který nabízí, vám vynahradí veškeré nedostatky.
Resident Evil 7 je ukážkovým príkladom, ako sa dá osviežiť rokmi overená klasika, keď tvorcovia odbúrajú zastarané súčasti a urobia niekoľko praktických zmien. Keď sa k tomu pridá nový príbeh, hoci stojí trochu mimo hlavnej dejovej línie série, výsledkom je naozaj vydarený horor, ktorý priaznivcov žánru nemôže nechať ľahostajnými. Predovšetkým prvá časť hry je naozaj desivo príťažlivá, dokáže hráčov naplniť strachom, ale nedovolí im cúvnuť. Pokušenie je príliš veľké a atmosféra poriadne hustá. Hoci v úvode môžete zapochybovať o spriaznenosti sedmičky so značkou Resident Evil, čoskoro vás utvrdí v tom, že do tejto ságy jednoznačne patrí a navyše sa hrateľnosťou vracia k jej koreňom. Len sa pritom nebojí niektoré veci urobiť po novom. A nebojte sa ani vy - alebo radšej áno, veď o tom Resident Evil je. Naberte však odvahu pustiť sa do hry a pre istotu si ju ešte zahrajte v noci a v tme.


Užívateľské hodnotenia - Resident Evil 7: Biohazard

100%kaspar
Doufal jsem, že Resident Evil 7 se vydaří a po tom, co jsem si zahrál Teaser, jsem to tušil. Ale Teaser mě ani zdaleka tak nepotěšil jako hra samotná. Resident Evil 7 je opravdu úžasná hra. Hned od začátku vám nabídne tu pravou hororovou atmosféru, kterou doplní akce a skvělý příběh. Tahle hra vás nejen vyděsí, ale opravdu potěší. Nemám slov, doporučeno.

0 Dobré Zlé
Výborne urobená, podarená hra, ktorú budete hrat až do konca, a budete sklamaní že je to tak krátke. Grafika top, ovládanie top, storyline mega. Čo ešte treba?

0 Dobré Zlé
Biohazard má neistý rozbeh pri ktorom si môžete klásť otázku či má zmysel pokračovať. Rozhodne áno. Po úvodnej časti pripomínajúcej béčkový horor sa ocitnete uprostred kvalitného deja plného desu a napätia. RE7, survival horor s rpg prvkami kombinuje stealth so zriedkavou akciou a logickými hádankami podobne ako alien isolation a outlast. Biohazard ale nieje žiadny klon, má svoju výnimočnosť, hráča pohltí atmosférou, príbehom a hratelnosťou, ktorá žial v poslednej fáze hry upadá pre opakujúcu sa už zažitú náplň bez akýchkolvek nových nápadov.


0 Dobré Zlé
Kde je proboha ta hororová atmosféra ? První Plovina OK, ale duhá pulka nuda, jdete v před a kosíte, o hrací době za jedno odpoledne ani nemluvím... Revelations, 5 a 4 mnohem lepší...o totálně dosrané technické stránce radši mlčím !

0 Dobré Zlé
Celkovo výborna hororovka, jedine malé mínus je to, že je kratšia. Grafika výborná, príbeh parádny, nechýbajú hlavolamy a hlavne keď to hráte prvýkrát tak prekvapivý, nečakaný záver.

0 Dobré Zlé
100%Randy9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Legendarni herni titul se vsim vsudy, nemelo to jedinou chybicku a jakozto jedinej hratelnej dil serie je ovsem urcite nejlepsi ze vsech, ponevadz uz to nejsou jen zombie a nechutne spatne provedenej rezim pohledu pres rameno, coz je nehratelne a neatraktivni ... tak je toto opravdu jeden z nejlepsich survival akcnich pocinu, kterej mel uplne vse, co si singleplayer hraci muzou prat.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
80%Najt


100%Tom9




















100%3PO





100%Bramir

100%SABS

100%Neuer

100%Neeuer

100%Foren

100%Finch

100%Reese


100%John7

100%Joe7

100%Vito9

100%Jack7





100%Koke6

100%Isco23

100%Linc9

100%Kane88


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |