HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 32869 užívateľov

Hry > Grand Theft Auto 1 > hodnotenie


Grand Theft Auto 1

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Grand Theft Auto 1





Užívateľské hodnotenia - Grand Theft Auto 1

85%qwer
TO, že Grand Theft Auto je jedna z najúspešnejších herných sérii, vie asi každý. Ale málokto vie (hlavne dnešná generácia) ako vyzeral 1. diel. Hra z podpriemernou grafikou, úžasnou hrateľnosťou, dobrými nápadmi... Toto GTA (rovnako ako 2 a London 1969) hráte z ptáčej perspektívy, čo je výhoda (ak si predstavíte ako by hra vyzerala v 3D).Dnes si ho už asi nikto nezahrá. Bola to pecka ale novšie GTA sú kvalitnejšie.

+1 Dobré Zlé
Hra aj na svoj vek 15 rokov stále nestratila čaro. Stále je tu čo robiť.
Budeme férový a budeme hodnotiť na rok kedy hra vyšla:
+ príbeh
+ prepracovanosť
+ možnosť výberu NIEKOĽKÝCH postáv
+ grafika
+ autá
+ fyzika

- občasné bugy

+1 Dobré Zlé
Mŕtvi gangsteri, horiace autá, stupídni civili a pseudodrsňácky príbeh, ktorý núti hráča ignorovať ho, a namiesto toho získavať peniaze pouličným vandalizmom. Táto neplánovaná výhoda tejto hry otvára dvere do nových možností deštrukcie veľkomesta. Avšak odľudniť mesto sa dá iba cheatom na nesmrteľnosť – po pár hodinách teroru z ciest zmiznú autá a redukuje sa počet ľudí, čo by bolo síce fajn v realite, ale v hre to znamená iba jedno – uninstal.

+1 Dobré Zlé
100%breed6
Kazdy ktory z vas tu napisal ze ma otrasnu grafiku a je to shit ste iba vypatlane decka ktore sa narodili po tom ako tato legendarna hra vobec vysla a vy ju idete hodnotit vtedy ked je gta4?? ,, tak sa prosim vas zamyslite nad sebou ked grcate zo seba tie sracky.. dakujem.. p.s. svojej doby to bola najvacsia pecka ktora sa dala hrat do zblbnutia

+1 Dobré Zlé
hra je sice stara klasika ! ale bez nej by nebolo nič ani ta najnovšia! preto si myslim že je dobra! sice to nema grfiku gta 5 ale je dobra !!

+1 Dobré Zlé
dobra hra na stare časi,
sice teraz je rok 2015
ale na stare časi to bolo výborne davam
50% lebo teraz vyšlo nove gta 5

0 Dobré Zlé
Hra sa mi veľmi páči, pretože si tu môžem robiť čo chcem. Aj keď je to stará hra, je veľmi dobrá. Keďže sú už iné GTAčka ( lepšie, prepracovanejšie ) nemôžem jej dať plných 100%, no napriek tomu si myslím, že musí mať nad 90%.

0 Dobré Zlé
No v porovnaní s GTA IV je to jičína blbosť grafika je otrasná misie a všetko plus pohľad zhora hodnotím ako lenivosť programátorov tých 30% dávam iba kôli dobe keď bola vydaná tá hra.

0 Dobré Zlé
slávny to začiatok celej série... GTA je simuláciou života gangstera, ktorý potrebuje peniaze... na rok 95 je to priam revolučná grafika, nezameniteľný chaos, autá, motorky a policajti... a hlavne vooooľnosť... 83%...

0 Dobré Zlé
95%wess
Na svoje časi to je naozaj skvelá hra, začiatok skvelej série, voľnosť ale nepáči sa mi ten pohľad z vrchu ale v tej dobe to malo určite veľké hodnotenie a každí to chcel hrať.

0 Dobré Zlé
ak to mam takto povedat je to dobra hra a je super na dobu 1998 ked to porovnate s gta4 neporovnatelne ale gta4 vysla roku 2008 a tato 1998 takže sa zamyslite

0 Dobré Zlé
Klasika medzi legendárnymi GTA sériami ktorá by nemala chýbať v zbierke žiadnemu fanúšikovi tochto typu hier.

0 Dobré Zlé
Hra ktora zacala jednu z najpopularnejsich hernich seri . Tuto hru som mal tiez ako prve GTAcko aj ked som hru hral mozno 8 rokou po jej vzniku velmi ma bavila a patrila medzi moje najoblubenejsie hry. Viacerych sklame pohlad z hora 2D ale vsak 1997. Hodnotenie:
+misie
+akcia
+hratelnost
+mesta
-najväcsou chybou v hre je pohlad z hora 2D
Verdikt:Tato hra je povinnostou pre zberatelou hier z GTA serie.

0 Dobré Zlé
No moje prve GTA z ktorym som zacal bolo GTA SAN ANDREAS a toto som si
zahral len tak zo srandy.No teraz je to nic moc ale volakedy to bola urcite good hra .

0 Dobré Zlé
+ První simulátor gangstera na světě!

- na dnešní dobu grafika

Verdikt:Hra na rok 1998 výborná hra na rok 2010 hrozná ale já hodnotím z minulosti takže 90 %

0 Dobré Zlé
Vynikající hra její doby. Dlouho jsme se u ni bavili jak v multiplayeru ve škole, tak v singleplayeru doma s bratrem. Rozhodně na ni nezapomenu, i když už ji jinak než v DOSu nerozeběhnu.

0 Dobré Zlé
Staršia hra, no v roku 1998 nebola nejaká extra. Už tu bolo vystihnuté, na rok 98 2D grafika nie je primeraná a to je asi tak všetko.

0 Dobré Zlé
skvela hra ja vas nechapem naco to hodnotite v porovnani s GTA IV na svoju dobu to bola peckaaaa ja som sice virastal na GTA VC a NFS HP2 ale aj toto je pecka 100% si podla mna zasluzi

0 Dobré Zlé
V roku 1998 to bola super hra ja som ju presiel v roku 2004 tak mozno davam take nizke hodnotenie lebo vtedy uz boly ovela lepsia hry. V hre sa mi pacil pribeh, zbrane, velka mapa... Nepačil sa mi pohlad, grafika a vela dalsich nevihod

0 Dobré Zlé
GTA 1. Začiatok celosvetovej série najúspešnejšej hry na svete! Množstvo zbraní, veľké mesto, grafika ujde, autá a hlavne misie. Perfektné mimo-misie a aj vybratie si charakteru utvára perfektnú hru ktorá odštartovala šialenstvo v akčných hrách.

0 Dobré Zlé
Grand Theft Auto musím ohodnotiť ako priemernú hru, je taká, no raz sa nudíte potom chvíľu zábavy a zasa nuda, mohli to viac rozšíriť. Je to začiatok kvalitnej série, takže aspoň to.

-1 Dobré Zlé
V takej dobe ked hra vysla to bola riadna herna pecka. Kedy ze si tu hru zahram teraz tak verim ze by ma ta hra zabavila na 3 az 5 hodin co je pochopitelne.

-1 Dobré Zlé
Hodnotenie roku 1998:
+ volnost 80%
+ mnozstvo aut 50 %
+ mnozstvo zbrani 40%
+ pribeh 30%
+ grafika 65%
______________________
- na tuto dobu niesu ziadne

Hodnotenie roku 2010:
+ nic
______________________
- grafika
- pribeh
- mnozstvo aut
- mnozstvo zbrani

Zaverecne vyhodnotenie: Hru si kupte jestly chcete mat kompletnu seriu gta inak nevidim dovod kupovat v dnesnej dobe tuto hru.
PS: hodnotenie 50% je na dobu vydania cize na rok 1998.
Dnes by som jej dal na ndesnu dobu tak 10%.


-2 Dobré Zlé
Totálna klasika... viac ktomu povedať neviem:)
Len škoda že toje z hora... a ďalšie 3 dieli sú tiež z hora... až v GTA3 sa zobudili a spravili to z pohladu 3. osoby

-2 Dobré Zlé
Horšie hry som ešte nevidel ,lebo aj caezar 3 je lepšie ,proste nic horsie som v živote nevidel.
Kebyže som to mal tak by som to olutoval.

-2 Dobré Zlé
proste hroza nic horsie v hystorii hier od roku 1997 nebolo pohlad z vrucho maximalne poskodenie aito 6 panacik je flak miesto hviezdiciek su tam retardovany panacikovia co mikaju debilne ustami hore dole jedine co je dobre ze sa tam daju ovladat obldziki ktore idu za sebou cim bol mozno mozno mozno mysleny vlak ale este som nevidel obdlznik de bolo napisane nap. Baska Bystrica
Brezno nevidel som nic horsie

-2 Dobré Zlé
no na dobu ked som to hral prvy raz (2000) 5% a v daslich rokoch uplna blbost
jednoducho neberte ani kebyze to davaju zdarma

-2 Dobré Zlé
Tak toto bolo moje 1 GTAcko a aj moja 1 hra na pocitaci ktoru som mal :D no GRAFIKA je celkom peknaa , mozete sa tam robit co chcete , volnost neskutocnaaaa velmi sa mi to paciii ale ma to jednu velku chybu : tie auticka a bomby v autach :-( tie som nemal rad ked znicoho nic vidu z poza rohu a ma zacnu nahanat :C

-2 Dobré Zlé
nuda gta 2 je lepšý v tomhle dile je slaba grafika moc dobra hra to není není super je to nuda gta 2 je lepšý grafika


-3 Dobré Zlé
ja som ju hral priblizne tych 5 minut aj to zo srandy :D ale na tu dobu....to mohlo byt celkom dobre..teraz..je to najvacsia kravina

-3 Dobré Zlé
je to blbe ze ta grafika ta doprava ten pomaly vlak a ty ludia poliši aj misie doprava zla ale da sa to hrat

-4 Dobré Zlé
je to stará hra a tak ju ani nemôžem dnes hodnotiť. Hrával som ju už dávno a neviem či je to tá hra ,ktorú by som chcel hrať ešte raz. Ale odporúčam to tým čo chcú mať všetky časti tejto série za sebou.

-4 Dobré Zlé
Začiatok hernej série... Grafika nie je oslnivá a tiež mi trochu vadilo ovládanie, ale po čase si určite zvyknete.

-4 Dobré Zlé
newem ja som nikdy neplnil misie(nerozumel som po anglicky..:D)...ja som to hral s cheatmi a strielal po ludoch a fizloch..:)

-5 Dobré Zlé





















60%BixS













| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |