HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 25145 užívateľov

Hry > RiME > hodnotenie


RiME
75%

Moje hodnotenie - RiME





Recenzie - RiME

V adventuře Rime se nemluví. Za tichou hru promlouvá skvěle zpracované prostředí, rafinované hádanky, prázdninová nálada a svěží tempo blížící se trojrozměrným plošinovkám.
Rime patrí medzi tie hry, ktoré si musíte zahrať a vnímať ako celok, aby vám dali ten nepomenovateľný hlbší zážitok. Neopíšu to obrázky ani videá a prosím, nepozerajte si Let's play tejto hry a už vôbec nie s komentárom, ktorý naruší celý koncept hry bez slov. Ak si ju neodžijete sami, nebudete ju vedieť oceniť. Uvidíte len graficky celkom peknú hru s nenáročnými hádankami. A pritom Rime dokáže svojou atmosférou ponúknuť omnoho viac. Nádherné animácie magických momentov vyvolajú husiu kožu a čím viac sa budete blížiť k záveru, tým strmšia bude emocionálna horská dráha.


Užívateľské hodnotenia - RiME

RiME patri mezi nejkrasnejsi hry, ktere jsme kdy hral.Nepotrebuje preklad, pribeh je vypraven vizualne a jeho zakonceni je opravdu srdcervouci.Originalni graficky engine, optimalizace, herni technika, pribeh a hlavne myslenka delaji z teto hry opravdu kreativni Mistrovske dilo.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé




93%Lyra



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |