HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 31635 užívateľov

Hry > Mafia 3: Faster, Baby! > hodnotenie


Mafia 3: Faster, Baby!
48%

Moje hodnotenie - Mafia 3: Faster, Baby!





Recenzie - Mafia 3: Faster, Baby!

Mafia 3: Faster, Baby! je příběhové DLC, které za svou cenu nabízí katastrofálně málo obsahu. Je akčnější a nehraje se špatně, ale vedle žalostné délky mu podráží nohy tuctová zápletka, otevřený svět beze smyslu a snůška nedodělků. V konečném součtu opět pouhý průměr, a to ještě s odřenýma ušima.


Užívateľské hodnotenia - Mafia 3: Faster, Baby!

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
-: bugy, extrémne krátka herná doba, umelá inteligencia, občas optimalizácia, slabá interakcia, cena
+: grafika, efekty, audio, hudba, prostredie, príbeh, naháňačky a prestrelky, atmosféra, zábava, rozšírenie vozového parku, nové funkcie počas jazdy, postavy
Verdikt: Sinclair Parish je nová herná časť v Mafia III, ktorú prináša DLS Faster, Baby! Príbeh sa točí okolo skorumpovanej a predovšetkým rasistickej polície a jej šerífa Slima, ktorý likviduje aktivistov za rovnoprávnosť a zametá za sebou stopy. Lincoln vo dvojici s Roxy Laveaus sa vydáva na cestu zbesilej, no extrémne krátkej odplaty. Príbeh a atmosféra dokážu pohltiť hráča. Prostredie vidieka pôsobí vierohodne a jazda po miestnych cestných komunikáciách je lahôdkou. Jazda bola obohatena o viaceré nové prvky ako bullet time, kedy sa spomalí čas a auto získa lepšie jazdné vlastnosti, ďalej je možné hádzať výbušniny za jazdy alebo odstreľovať náklad z návesov, čím sa možno zbaviť prenasledovateľov. Bonusom je rozšírenie vozového parku a možnosť pestovať a predávať marihuanu. Najspornejšou vlastnosťou DLC je jeho herná doba, ktorá sa pohybuje okolo hodiny a pol, čo je pri cene 15€ sakra málo.

0 Dobré Zlé
100%misor2




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |